Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
insane_raver Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 11:52 pet, 14. 9. 2012 Naslov: |
|
|
Rjesena je kolizija metodike i psihopatologije, psihopatologija je pomaknuta na srijedu 18-20 (za obje grupe) i odrzavat ce se u dvorani u Djordjicevoj 26. Sada ima kolizija s Nacrtnom i s Teorijom skupova ali to se bar da u vecini slucajev rjesiti promjenom grupe...
Inace prof Vukovic je rekao da svi koji ne mogu rjesiti svoje kolizije dogovorom s profesorima iz kolegija koji su u koliziji, dodju kod njega na konzultacije.
Znaci najprije pokusati s profesorima rjesiti, vidjeti da li su voljni pokusati premjestiti raspored (sto najcesce nece biti izvedivo cisto zato sto se ne moze premjestiti jer nema prostorija ili jer bi se stvorila nova kolizija), onda da li su voljni omoguciti vam da djelomicno pohadjate nastavu ili da pohadjate nastavu samo iz jednog predmeta a ovo drugo si kopirate ili neko trece rjesenje koje vam odgovara, a ukoliko ne ide onda kod prof. Vukovica na konzultacije da se vidi sto s time...
Rjesena je kolizija metodike i psihopatologije, psihopatologija je pomaknuta na srijedu 18-20 (za obje grupe) i odrzavat ce se u dvorani u Djordjicevoj 26. Sada ima kolizija s Nacrtnom i s Teorijom skupova ali to se bar da u vecini slucajev rjesiti promjenom grupe...
Inace prof Vukovic je rekao da svi koji ne mogu rjesiti svoje kolizije dogovorom s profesorima iz kolegija koji su u koliziji, dodju kod njega na konzultacije.
Znaci najprije pokusati s profesorima rjesiti, vidjeti da li su voljni pokusati premjestiti raspored (sto najcesce nece biti izvedivo cisto zato sto se ne moze premjestiti jer nema prostorija ili jer bi se stvorila nova kolizija), onda da li su voljni omoguciti vam da djelomicno pohadjate nastavu ili da pohadjate nastavu samo iz jednog predmeta a ovo drugo si kopirate ili neko trece rjesenje koje vam odgovara, a ukoliko ne ide onda kod prof. Vukovica na konzultacije da se vidi sto s time...
|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)

Sarma: -
|
Postano: 12:57 sri, 19. 9. 2012 Naslov: |
|
|
Molim neka netko objasni što se događa s rasporedom. Na oglasnoj ploči kod rasporeda, desno od njega imaju papiri s dopunama i izmjenama rasporeda. Piše da danas M-Ž druga godino Matematike ima DIFRAF, a da se Uvod u matematiku za nastavnike prebacio u petak. No, mi smo danas svi došli, i nastavnici i mi, profesorica nije uopće bila upoznata s promjenom, našeg profesora nije ni bilo na faksu, pa su ipak imali nastavnici. Što se događa s tim?
:thankyou:
Molim neka netko objasni što se događa s rasporedom. Na oglasnoj ploči kod rasporeda, desno od njega imaju papiri s dopunama i izmjenama rasporeda. Piše da danas M-Ž druga godino Matematike ima DIFRAF, a da se Uvod u matematiku za nastavnike prebacio u petak. No, mi smo danas svi došli, i nastavnici i mi, profesorica nije uopće bila upoznata s promjenom, našeg profesora nije ni bilo na faksu, pa su ipak imali nastavnici. Što se događa s tim?
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 19:16 sri, 19. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Zenon"]Molim neka netko objasni što se događa s rasporedom. Na oglasnoj ploči kod rasporeda, desno od njega imaju papiri s dopunama i izmjenama rasporeda. Piše da danas M-Ž druga godino Matematike ima DIFRAF, a da se Uvod u matematiku za nastavnike prebacio u petak. No, mi smo danas svi došli, i nastavnici i mi, profesorica nije uopće bila upoznata s promjenom, našeg profesora nije ni bilo na faksu, pa su ipak imali nastavnici. Što se događa s tim?
:thankyou:[/quote]
Moram priznati da ne razumijem citavu pricu sasvim, treba mi malo detalja. Koja grupa, koja profesorica, koliko sati itd.
S rasporedom se dogadja sljedece: napravljen je, sastavljen i amenovan od svih predavaca i asistenata. Nakon toga je pocela nastava te su neki kolege, sto po vlastitim zeljama koje su spoznali tek nakon sto je pocela nastava, sto slusajuci zelje studenata zatrazili izmjene rasporeda. Takve izmjene su onda evidentirane na webu (znaci raspored na webu je uvijek 100% tocan i aktualan) a naknadno se napisu na papir koji se stavi na oglasnu plocu pod izmjene i dopune kako bi se i tamo vidjela promjena. Te izmjene nekad kasne cisto zato sto ponekad radim izmjene tipa u 3 ujutro a nisam tada na faksu da objesim papir.
Dakle, pogledajte molim vas sto pise na webu na rasporedu za te kolegije oko kojih se deslia danasnja nejasnoca i javite mi specificnije u cemu je problem. Koliko se ja sjecam mislim da se mjenjao raspored DIRa a ne DIFRAFa pa je mozda u tome problem? Ali iskreno ne znam vise na pamet sto se mjenjalo i kada i kako... U svakom slucaju sve izmjene su na trazenje predmetnih nastavnika (s iznimkom Kriptografije koja je mjenjana zbog kolizije) i sigurno niti jedna izmjena nije ucinjena a da predmetni nastavnik to nije trazio a nekamoli da ne zna.
A kad smo kod izmjena, upravo promjenjeno a sutra na oglasnoj ploci, izmjene:
Teorija elasticnosti SR [b]12-15[/b] 108
Optimizacija (v) (M.Misur) SR 15-16 [b]109[/b] [size=9](ova izmjena je isla jer za drugi kolegij nuzno treba prostorija 004 u kojoj je do sada bilo)[/size]
Zenon (napisa): | Molim neka netko objasni što se događa s rasporedom. Na oglasnoj ploči kod rasporeda, desno od njega imaju papiri s dopunama i izmjenama rasporeda. Piše da danas M-Ž druga godino Matematike ima DIFRAF, a da se Uvod u matematiku za nastavnike prebacio u petak. No, mi smo danas svi došli, i nastavnici i mi, profesorica nije uopće bila upoznata s promjenom, našeg profesora nije ni bilo na faksu, pa su ipak imali nastavnici. Što se događa s tim?
 |
Moram priznati da ne razumijem citavu pricu sasvim, treba mi malo detalja. Koja grupa, koja profesorica, koliko sati itd.
S rasporedom se dogadja sljedece: napravljen je, sastavljen i amenovan od svih predavaca i asistenata. Nakon toga je pocela nastava te su neki kolege, sto po vlastitim zeljama koje su spoznali tek nakon sto je pocela nastava, sto slusajuci zelje studenata zatrazili izmjene rasporeda. Takve izmjene su onda evidentirane na webu (znaci raspored na webu je uvijek 100% tocan i aktualan) a naknadno se napisu na papir koji se stavi na oglasnu plocu pod izmjene i dopune kako bi se i tamo vidjela promjena. Te izmjene nekad kasne cisto zato sto ponekad radim izmjene tipa u 3 ujutro a nisam tada na faksu da objesim papir.
Dakle, pogledajte molim vas sto pise na webu na rasporedu za te kolegije oko kojih se deslia danasnja nejasnoca i javite mi specificnije u cemu je problem. Koliko se ja sjecam mislim da se mjenjao raspored DIRa a ne DIFRAFa pa je mozda u tome problem? Ali iskreno ne znam vise na pamet sto se mjenjalo i kada i kako... U svakom slucaju sve izmjene su na trazenje predmetnih nastavnika (s iznimkom Kriptografije koja je mjenjana zbog kolizije) i sigurno niti jedna izmjena nije ucinjena a da predmetni nastavnik to nije trazio a nekamoli da ne zna.
A kad smo kod izmjena, upravo promjenjeno a sutra na oglasnoj ploci, izmjene:
Teorija elasticnosti SR 12-15 108
Optimizacija (v) (M.Misur) SR 15-16 109 (ova izmjena je isla jer za drugi kolegij nuzno treba prostorija 004 u kojoj je do sada bilo)
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)

|
Postano: 19:56 sri, 19. 9. 2012 Naslov: |
|
|
2. godina preddiplomskog studija Matematika ima predavanja iz DIFRAFA četvrtkom 12-14. No, na DOPUNAMA I IZMJENAMA pored rasporeda piše: DIFRAF srijeda [M-Z] 12-14, 003. Tada brucoši s prof. smjera imaju Uvod u matematiku u 003 tako da smo svi, i profesori i mi, bili u istoj predavaoni iako je samo za profesore došla odgovarajuća profesorica. Naš profesor nije bio na faksu, a niste bili ni Vi tako da smo se mi svi samo pokupili i otišli kući. Mi smo mislili da je do promjene rasporeda došlo, jer su neki na prošlim predavanjima sjedili na podu pa je profesor tražio promjenu termina, što očito nije istina, jer na rasporedu na netu i dalje stoji stari termin.
Ok, stvar je riješena, na oglasnoj ploči je greška, trebalo bi ju ispraviti ona.
Hvala puno! :)
:bananawave:
2. godina preddiplomskog studija Matematika ima predavanja iz DIFRAFA četvrtkom 12-14. No, na DOPUNAMA I IZMJENAMA pored rasporeda piše: DIFRAF srijeda [M-Z] 12-14, 003. Tada brucoši s prof. smjera imaju Uvod u matematiku u 003 tako da smo svi, i profesori i mi, bili u istoj predavaoni iako je samo za profesore došla odgovarajuća profesorica. Naš profesor nije bio na faksu, a niste bili ni Vi tako da smo se mi svi samo pokupili i otišli kući. Mi smo mislili da je do promjene rasporeda došlo, jer su neki na prošlim predavanjima sjedili na podu pa je profesor tražio promjenu termina, što očito nije istina, jer na rasporedu na netu i dalje stoji stari termin.
Ok, stvar je riješena, na oglasnoj ploči je greška, trebalo bi ju ispraviti ona.
Hvala puno!
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 20:06 sri, 19. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Zenon"]2. godina preddiplomskog studija Matematika ima predavanja iz DIFRAFA četvrtkom 12-14. No, na DOPUNAMA I IZMJENAMA pored rasporeda piše: DIFRAF srijeda [M-Z] 12-14, 003. Tada brucoši s prof. smjera imaju Uvod u matematiku u 003 tako da smo svi, i profesori i mi, bili u istoj predavaoni iako je samo za profesore došla odgovarajuća profesorica. Naš profesor nije bio na faksu, a niste bili ni Vi tako da smo se mi svi samo pokupili i otišli kući. Mi smo mislili da je do promjene rasporeda došlo, jer su neki na prošlim predavanjima sjedili na podu pa je profesor tražio promjenu termina, što očito nije istina, jer na rasporedu na netu i dalje stoji stari termin.
Hvala puno! :)
:bananawave:[/quote]
Hvala vama sto ste mi javili za gresku na oglasnoj ploci. DIFRAF se zaista promjenio u 003 tako da imate vise mjesta, ali termin je ostao isti tj cetvrtak 12-14. Ne znam kako se na ogl. ploci stvorila srijeda, ocito mi se nesto pomjesalo dok sam pisala obavijest sto nije ni cudno s obzirom na to koliko izmjena radim u isto vrijeme. Cudno je jedino da mi se nije desilo prije... Isprike svima koji su danas bezveze cekali u trojci, a utjeha vam je nadam se to sto ste ipak dobili vecu prostoriju i necete sjediti na podu vise :).
Zenon (napisa): | 2. godina preddiplomskog studija Matematika ima predavanja iz DIFRAFA četvrtkom 12-14. No, na DOPUNAMA I IZMJENAMA pored rasporeda piše: DIFRAF srijeda [M-Z] 12-14, 003. Tada brucoši s prof. smjera imaju Uvod u matematiku u 003 tako da smo svi, i profesori i mi, bili u istoj predavaoni iako je samo za profesore došla odgovarajuća profesorica. Naš profesor nije bio na faksu, a niste bili ni Vi tako da smo se mi svi samo pokupili i otišli kući. Mi smo mislili da je do promjene rasporeda došlo, jer su neki na prošlim predavanjima sjedili na podu pa je profesor tražio promjenu termina, što očito nije istina, jer na rasporedu na netu i dalje stoji stari termin.
Hvala puno!
 |
Hvala vama sto ste mi javili za gresku na oglasnoj ploci. DIFRAF se zaista promjenio u 003 tako da imate vise mjesta, ali termin je ostao isti tj cetvrtak 12-14. Ne znam kako se na ogl. ploci stvorila srijeda, ocito mi se nesto pomjesalo dok sam pisala obavijest sto nije ni cudno s obzirom na to koliko izmjena radim u isto vrijeme. Cudno je jedino da mi se nije desilo prije... Isprike svima koji su danas bezveze cekali u trojci, a utjeha vam je nadam se to sto ste ipak dobili vecu prostoriju i necete sjediti na podu vise .
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:37 čet, 27. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Zenon"]Naš asistent iz logike, asistent Iljazović, je putem neke aplikacije rezervirao 001 u petak, od 14 do 16 sati. Molio bih Vas da mi kažete hoće li to biti izvedivo, jer idem doma pa bi bilo korisno znati moram li nositi torbe na faks (što moram ako imamo 18-20) ili ne. Navodno ta aplikacija nije 100% pouzdana :P
ajde se odluci kad je to rezervirano jer je nastava 14-16 u 001 od prije (algebarske, prof. Hanzer), od 18-20 nema nista
Zenon (napisa): | Naš asistent iz logike, asistent Iljazović, je putem neke aplikacije rezervirao 001 u petak, od 14 do 16 sati. Molio bih Vas da mi kažete hoće li to biti izvedivo, jer idem doma pa bi bilo korisno znati moram li nositi torbe na faks (što moram ako imamo 18-20) ili ne. Navodno ta aplikacija nije 100% pouzdana
 |
ajde se odluci kad je to rezervirano jer je nastava 14-16 u 001 od prije (algebarske, prof. Hanzer), od 18-20 nema nista
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 13:56 sub, 29. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Zenon"]Naš asistent iz logike, asistent Iljazović, je putem neke aplikacije rezervirao 001 u petak, od 14 do 16 sati. Molio bih Vas da mi kažete hoće li to biti izvedivo, jer idem doma pa bi bilo korisno znati moram li nositi torbe na faks (što moram ako imamo 18-20) ili ne. Navodno ta aplikacija nije 100% pouzdana :P
Koliko ja znam aplikacija je 100% pouzdana, jedino sto mozda nije pouzdano su ljudi (ako se desi da se neko "useli" u neku prostoriju bez prethodne rezervacije i bez provjere da li je neko rezervirao prostoriju). Jedini nacin kako se moze desiti da aplikacija ne radi je da padne server citave matematike, a na to niko ne moze utjecati i to obicno ne traje dugo.
[size=9][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
[quote="Zenon"]Nemam ja što odlučivati, to radi asistent.
Koliko ja znam to kod prof. Hanzer je spojeno s drugom grupom i petkom nema algebarskih.[/quote]
To bi bilo lijepo da neko i meni javi tako da mogu brisati rezervaciju prof. Hanzer iz rasporeda... Da li to znate sigurno?
Zenon (napisa): | Naš asistent iz logike, asistent Iljazović, je putem neke aplikacije rezervirao 001 u petak, od 14 do 16 sati. Molio bih Vas da mi kažete hoće li to biti izvedivo, jer idem doma pa bi bilo korisno znati moram li nositi torbe na faks (što moram ako imamo 18-20) ili ne. Navodno ta aplikacija nije 100% pouzdana
 |
Koliko ja znam aplikacija je 100% pouzdana, jedino sto mozda nije pouzdano su ljudi (ako se desi da se neko "useli" u neku prostoriju bez prethodne rezervacije i bez provjere da li je neko rezervirao prostoriju). Jedini nacin kako se moze desiti da aplikacija ne radi je da padne server citave matematike, a na to niko ne moze utjecati i to obicno ne traje dugo.
Added after 1 minutes:
Zenon (napisa): | Nemam ja što odlučivati, to radi asistent.
Koliko ja znam to kod prof. Hanzer je spojeno s drugom grupom i petkom nema algebarskih. |
To bi bilo lijepo da neko i meni javi tako da mogu brisati rezervaciju prof. Hanzer iz rasporeda... Da li to znate sigurno?
|
|
[Vrh] |
|
Linadus Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|