Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Predavanje matem. kolegija isključivo koristeći projektor
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Treba li ukinuti korištenje projektora kao jedinog sredstva predavanja matematičkih kolegija (npr. DIFRAF)?
Treba!
49%
 49%  [ 37 ]
Ne treba, ali neka nas onda ne prisiljavaju na pohađanje istih bodovanjem dolazaka i kratkim blicevima!
28%
 28%  [ 21 ]
Ne treba. Zadovoljan/na sam takvim oblikom predavanja!
8%
 8%  [ 6 ]
Svejedno mi je.
14%
 14%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 75

Autor/ica Poruka
greeneyes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
36 = 47 - 11

PostPostano: 18:57 pet, 12. 10. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zenon"] Naglasio sam da govorimo ovdje o matematičkim problemima, a ne o računarskim [/quote]
Sorry, nisam uzela u obzir da si druga godina i da je tebi prof. Singer mogao eventualno imati samo Programiranje. Meni je on izvrstan primjer upravo zato jer mi je prije koju godinu imao Numericku analizu na doktorskom studiju, sto nije racunarski kolegij, a bio je izvrsno ispredavan.

[quote="Zenon"] Ako bi i stao za vrijeme pisanja, onda studenti prepisuju pa im se onda na taj način slaže u glavi. [/quote]

Ne nuzno - imali smo mi na nekim kolegijima poduljih stanki kad bi se profesor cudio ploci, a mi njemu.

[quote="Zenon"]
U svakom slučaju, po tome što ti govoriš, prof. nije pripremljen za predavanja, a od nas se traži baš to, da dođemo na predavanja spremni za blic. Baš zvuči pravilno.[/quote]

Zvuci tocno tako kao sto je. Nazalost, nekim ljudima je drzanje nastave zadnja rupa na svirali i uopce ih nije briga za studente, rezultate anketa i cega sve ne. Da se razumijemo, meni je predobro vidjeti studente poput tebe koji zele uciti no zbog ipak ponesto godina iskustva, znam da si ti u rapidno nestajucoj manjini. Svaka cast na energiji, entuzijazmu i angazmanu, ali ono sto ti trazis od fakulteta od PMF-MO vrlo vjerojatno [b]neces[/b] dobiti. Ne bih o detaljima ovdje da ne odem u stvarno preveliki offtopic, [size=9]ali uvijek mi mozes poslati PM[/size]. ;)
Zenon (napisa):
Naglasio sam da govorimo ovdje o matematičkim problemima, a ne o računarskim

Sorry, nisam uzela u obzir da si druga godina i da je tebi prof. Singer mogao eventualno imati samo Programiranje. Meni je on izvrstan primjer upravo zato jer mi je prije koju godinu imao Numericku analizu na doktorskom studiju, sto nije racunarski kolegij, a bio je izvrsno ispredavan.

Zenon (napisa):
Ako bi i stao za vrijeme pisanja, onda studenti prepisuju pa im se onda na taj način slaže u glavi.

Ne nuzno - imali smo mi na nekim kolegijima poduljih stanki kad bi se profesor cudio ploci, a mi njemu.

Zenon (napisa):

U svakom slučaju, po tome što ti govoriš, prof. nije pripremljen za predavanja, a od nas se traži baš to, da dođemo na predavanja spremni za blic. Baš zvuči pravilno.

Zvuci tocno tako kao sto je. Nazalost, nekim ljudima je drzanje nastave zadnja rupa na svirali i uopce ih nije briga za studente, rezultate anketa i cega sve ne. Da se razumijemo, meni je predobro vidjeti studente poput tebe koji zele uciti no zbog ipak ponesto godina iskustva, znam da si ti u rapidno nestajucoj manjini. Svaka cast na energiji, entuzijazmu i angazmanu, ali ono sto ti trazis od fakulteta od PMF-MO vrlo vjerojatno neces dobiti. Ne bih o detaljima ovdje da ne odem u stvarno preveliki offtopic, ali uvijek mi mozes poslati PM. Wink

Don't judge what you don't understand..

// Disturbed: Fear
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Zenon
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 22:03 pet, 12. 10. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="greeneyes"][quote="Zenon"] Ako bi i stao za vrijeme pisanja, onda studenti prepisuju pa im se onda na taj način slaže u glavi. [/quote]
[/quote]
:lol:
[quote="greeneyes"]ono sto ti trazis od fakulteta od PMF-MO vrlo vjerojatno [b]neces[/b] dobiti.[/quote]
Nekako i jesam svjestan toga, ali sam unatoč tome morao pitati :P U svakom slučaju, bilo mi je korisno čuti sva vaša mišljenja, a i vidjeti da je za prvu opciju glasalo >50% ljudi, iako postoji i druga opcija :)
:thankyou:
greeneyes (napisa):
Zenon (napisa):
Ako bi i stao za vrijeme pisanja, onda studenti prepisuju pa im se onda na taj način slaže u glavi.

Laughing
greeneyes (napisa):
ono sto ti trazis od fakulteta od PMF-MO vrlo vjerojatno neces dobiti.

Nekako i jesam svjestan toga, ali sam unatoč tome morao pitati Razz U svakom slučaju, bilo mi je korisno čuti sva vaša mišljenja, a i vidjeti da je za prvu opciju glasalo >50% ljudi, iako postoji i druga opcija Smile
Thank you

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vishykc
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 17 - 12

PostPostano: 19:41 sub, 13. 10. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slažem se da bi takve važne predmete trebali predavati najbolji profesori. Šikić je uspio svjoim primjerima konvergencije redova ostaviti ljude bez daha, točno se vidjelo kak su svi fascionirani iako znaju da će se namučiti da to shvate. Jednostavno ta predavanja imaju neku energiju i harmoniju. Prof. Singer mi je duhovit i ima savršene prezentacije gdje čovjek može naučiti i nešto malo više nego je potrebno za kolegij. Iako su prez., on svejedno rukama dočara sve to i čovjek se stvarno može uživjeti ako je ponovio dotadašnje gradivo. Meni se, evo, osobno ne sviđaju predavanja obaju prof. iz Difrafa. To jednostavno nije to!
Slažem se da bi takve važne predmete trebali predavati najbolji profesori. Šikić je uspio svjoim primjerima konvergencije redova ostaviti ljude bez daha, točno se vidjelo kak su svi fascionirani iako znaju da će se namučiti da to shvate. Jednostavno ta predavanja imaju neku energiju i harmoniju. Prof. Singer mi je duhovit i ima savršene prezentacije gdje čovjek može naučiti i nešto malo više nego je potrebno za kolegij. Iako su prez., on svejedno rukama dočara sve to i čovjek se stvarno može uživjeti ako je ponovio dotadašnje gradivo. Meni se, evo, osobno ne sviđaju predavanja obaju prof. iz Difrafa. To jednostavno nije to!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum