Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Trazim pismene rokove iz ODJ
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 13:24 pon, 9. 8. 2004    Naslov: Trazim pismene rokove iz ODJ Citirajte i odgovorite

Ima li netko rokove iz odj-a da ih moze uploadati (via skener, forumski tex, plain text....) na web ili mi se javiti pm-om pa da se odvezem do te osobe i to fotokopiram te vratim po mogucnosti isti dan?

btw: buduci da se nakupilo vec nekoliko topica o odj-u, mozda bi bilo za razmisliti otvoriti podforum usprkos nezainteresiranosti asistenta?

(al me danas ide :))
Ima li netko rokove iz odj-a da ih moze uploadati (via skener, forumski tex, plain text....) na web ili mi se javiti pm-om pa da se odvezem do te osobe i to fotokopiram te vratim po mogucnosti isti dan?

btw: buduci da se nakupilo vec nekoliko topica o odj-u, mozda bi bilo za razmisliti otvoriti podforum usprkos nezainteresiranosti asistenta?

(al me danas ide Smile)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:34 pon, 9. 8. 2004    Naslov: Re: Trazim pismene rokove iz ODJ Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETID OSADE"]Ima li netko rokove iz odj-a da ih moze uploadati (via skener, forumski tex, plain text....) na web ili mi se javiti pm-om pa da se odvezem do te osobe i to fotokopiram te vratim po mogucnosti isti dan?[/quote]

imam ti ja par hrpica..... onu knjizurinu iz skriptarnice + omanju hrpicu sastrane
ak ti trebaju noviji, mogu malo pogledati pa ti ih izdvojiti....
:pm:
nedamise i nemam vremena pretipkavati ih...

[quote="ZELENIZUBNAPLANETID OSADE"]btw: buduci da se nakupilo vec nekoliko topica o odj-u, mozda bi bilo za razmisliti otvoriti podforum usprkos nezainteresiranosti asistenta?
(al me danas ide :))[/quote]

nema smisla otvarati forum za nesto za sto nije bar malo sigurno da ce biti iole sluzbenih odgovora
forum u kojem ce se samo postavljati pitanja, a na njih nitko (sluzbeno) nece odgovarati, nema smisla.....
ZELENIZUBNAPLANETID OSADE (napisa):

imam ti ja par hrpica..... onu knjizurinu iz skriptarnice + omanju hrpicu sastrane
ak ti trebaju noviji, mogu malo pogledati pa ti ih izdvojiti....
Poziv za preseljenje u Private Message
nedamise i nemam vremena pretipkavati ih...

ZELENIZUBNAPLANETID OSADE (napisa):
(al me danas ide Smile)

nema smisla otvarati forum za nesto za sto nije bar malo sigurno da ce biti iole sluzbenih odgovora
forum u kojem ce se samo postavljati pitanja, a na njih nitko (sluzbeno) nece odgovarati, nema smisla.....

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 14:28 uto, 10. 8. 2004    Naslov: Re: Trazim pismene rokove iz ODJ Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]:pm:[/quote]
Jesa :g:
[quote="Nesi"]nema smisla otvarati forum za nesto za sto nije bar malo sigurno da ce biti iole sluzbenih odgovora
forum u kojem ce se samo postavljati pitanja, a na njih nitko (sluzbeno) nece odgovarati, nema smisla.....[/quote]
Probably right
Nesi (napisa):
Poziv za preseljenje u Private Message

Jesa Mr. Green
Nesi (napisa):

Probably right

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum