Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 12:22 uto, 11. 12. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="5ra"]ako ne izađemo ovaj put na praktični kolokvij, možemo sljedeći put bez nekih dodatnih uvjeta?[/quote]
mozete
5ra (napisa): | ako ne izađemo ovaj put na praktični kolokvij, možemo sljedeći put bez nekih dodatnih uvjeta? |
mozete
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
true.false Forumaš(ica)
|
Postano: 16:50 uto, 11. 12. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="wrathchild"]Jedno pitanje u vezi 26. zadatka.
Moraju li elementi liste ostati u istom poretku kao i na pocetku?
Ja sam mislio zadatak rijesiti tako da pronađem kraj liste s npr. A0, a s A1 idem od pocetka, i ako naiđem na onog kojeg trebam izbaciti, zamjenim ga s posljednjim, smanjim duljinu liste i A0 jedno mjesto unatrag[/quote]
A sta ako imas vise istih elemenata koje moras izbaciti? Onda niz nece biti dobar, ako sam dobro shvatio...
[quote="Zadatak 26"]Lista može imat više istih elemenata. U tom slučaju izbacite sve odgovarajuće. [/quote]
wrathchild (napisa): | Jedno pitanje u vezi 26. zadatka.
Ja sam mislio zadatak rijesiti tako da pronađem kraj liste s npr. A0, a s A1 idem od pocetka, i ako naiđem na onog kojeg trebam izbaciti, zamjenim ga s posljednjim, smanjim duljinu liste i A0 jedno mjesto unatrag |
A sta ako imas vise istih elemenata koje moras izbaciti? Onda niz nece biti dobar, ako sam dobro shvatio...
Zadatak 26 (napisa): | Lista može imat više istih elemenata. U tom slučaju izbacite sve odgovarajuće. |
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:08 uto, 11. 12. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="true.false"]
[quote="Zadatak 26"]Lista može imat više istih elemenata. U tom slučaju izbacite sve odgovarajuće. [/quote][/quote]
Hoće.
Nije bitno što piše na zadnjem elementu liste, kada si umanjio veličinu liste.
Znači, ono što ti je prije bio zadnji član, sada više nije član liste.
Pa nije bitno dal tamo stoji FF ili ono što moraš izbacit.
Znači
[quote="wrathchild"]Jedno pitanje u vezi 26. zadatka.
Ja sam mislio zadatak rijesiti tako da pronađem kraj liste s npr. A0, a s A1 idem od pocetka, i ako naiđem na onog kojeg trebam izbaciti, zamjenim ga s posljednjim, smanjim duljinu liste i A0 jedno mjesto unatrag[/quote]
Je ok.
true.false (napisa): |
Zadatak 26 (napisa): | Lista može imat više istih elemenata. U tom slučaju izbacite sve odgovarajuće. |
|
Hoće.
Nije bitno što piše na zadnjem elementu liste, kada si umanjio veličinu liste.
Znači, ono što ti je prije bio zadnji član, sada više nije član liste.
Pa nije bitno dal tamo stoji FF ili ono što moraš izbacit.
Znači
wrathchild (napisa): | Jedno pitanje u vezi 26. zadatka.
Ja sam mislio zadatak rijesiti tako da pronađem kraj liste s npr. A0, a s A1 idem od pocetka, i ako naiđem na onog kojeg trebam izbaciti, zamjenim ga s posljednjim, smanjim duljinu liste i A0 jedno mjesto unatrag |
Je ok.
|
|
[Vrh] |
|
bixodococo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
true.false Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 18:48 čet, 3. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="true.false"]Ako smo zadovoljni bodovima sa prvog prakticnog, trebamo li se prijaviti sad za drugi prakticni??[/quote]
ne trebate se prijaviti za drugi, ako ste zadovoljni bodovima
[size=9][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
[quote="Loo"]u vezi 30. zadatka, da li potrebne zamjene radimo tako da prebacujemo 16-bitne vrijednosti s adrese na adresu ili mijenjamo samo pointere, odnosno ove 32-bitne adrese prethodnog i idućeg u listi, dok elementi ostaju na istim adresama? ili je svejedno?
ovaj prvi način je dosta lakši, ali mi se čini da je ovaj drugi način više u skladu s idejom vezane liste :roll:[/quote]
Svejedno, ali bolje rijesiti na laksi nacin
true.false (napisa): | Ako smo zadovoljni bodovima sa prvog prakticnog, trebamo li se prijaviti sad za drugi prakticni?? |
ne trebate se prijaviti za drugi, ako ste zadovoljni bodovima
Added after 1 minutes:
Loo (napisa): | u vezi 30. zadatka, da li potrebne zamjene radimo tako da prebacujemo 16-bitne vrijednosti s adrese na adresu ili mijenjamo samo pointere, odnosno ove 32-bitne adrese prethodnog i idućeg u listi, dok elementi ostaju na istim adresama? ili je svejedno?
ovaj prvi način je dosta lakši, ali mi se čini da je ovaj drugi način više u skladu s idejom vezane liste |
Svejedno, ali bolje rijesiti na laksi nacin
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sadam Gost
|
|
[Vrh] |
|
fizicar Gost
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 20:37 pon, 25. 2. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="sadam"]pozdrav
otišao sam prošli tjedan kod prof. ribarića na upis ocjene, i nije mi upisao "ponovo upisati" smatrajući valjda kako će biti rok za praktične zadatke i u 4. mjesecu?
zanima me hoće li biti roka. hvala.[/quote]
nece biti dodatnog roka iz prakticnih zadataka. Rok krajem 3. mjeseca bit ce samo za one studente koji su polozili prakticne zadatake.
sadam (napisa): | pozdrav
otišao sam prošli tjedan kod prof. ribarića na upis ocjene, i nije mi upisao "ponovo upisati" smatrajući valjda kako će biti rok za praktične zadatke i u 4. mjesecu?
zanima me hoće li biti roka. hvala. |
nece biti dodatnog roka iz prakticnih zadataka. Rok krajem 3. mjeseca bit ce samo za one studente koji su polozili prakticne zadatake.
|
|
[Vrh] |
|
random21 Gost
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 13:59 pet, 1. 3. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="random21"]a rok u 9. mjesecu ? Jer ce na njega moci svi izaci ili ?[/quote]
Prakticni su uvjet za izlazak na 2. kolokvij i kasnije rokove. Dakle, moci ce izaci samo oni koji su polozili prakticne
random21 (napisa): | a rok u 9. mjesecu ? Jer ce na njega moci svi izaci ili ? |
Prakticni su uvjet za izlazak na 2. kolokvij i kasnije rokove. Dakle, moci ce izaci samo oni koji su polozili prakticne
|
|
[Vrh] |
|
|