Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
xyz Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:54 pet, 4. 1. 2013 Naslov: |
|
|
Probaj ne pisati matrično nego baš jdbe, naime a) dio ti kaze da prvi redak(pocetne matrice ) nije ravnina koja prolazi kroz vrh(jer jedino za tu jdbu ne vrijedi jednakost -9<-8) , pa tu jdbu ne moras ni gledati, ali umjesto te jos gledas c^t=d, pa matrica izgleda tako kako izgleda kad zapises dualni problem. Naime funckija cilja ce uz y4 imati d*y4, dakle y4 element iz R. Ne znam dal ti je pomoglo, al kazem probaj si to napisati kao jdbe, biti ce ti lakse.
Sta smo sve prosli iz teorije za drugi kolokvij osim geometrije poliedarskih skupova, farkasa te matricnih igara?
Probaj ne pisati matrično nego baš jdbe, naime a) dio ti kaze da prvi redak(pocetne matrice ) nije ravnina koja prolazi kroz vrh(jer jedino za tu jdbu ne vrijedi jednakost -9<- , pa tu jdbu ne moras ni gledati, ali umjesto te jos gledas c^t=d, pa matrica izgleda tako kako izgleda kad zapises dualni problem. Naime funckija cilja ce uz y4 imati d*y4, dakle y4 element iz R. Ne znam dal ti je pomoglo, al kazem probaj si to napisati kao jdbe, biti ce ti lakse.
Sta smo sve prosli iz teorije za drugi kolokvij osim geometrije poliedarskih skupova, farkasa te matricnih igara?
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bubble Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 3:48 uto, 8. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Probaj ne pisati matrično nego baš jdbe, naime a) dio ti kaze da prvi redak(pocetne matrice ) nije ravnina koja prolazi kroz vrh(jer jedino za tu jdbu ne vrijedi jednakost -9<-8) , pa tu jdbu ne moras ni gledati, ali umjesto te jos gledas c^t=d, pa matrica izgleda tako kako izgleda kad zapises dualni problem. Naime funckija cilja ce uz y4 imati d*y4, dakle y4 element iz R. Ne znam dal ti je pomoglo, al kazem probaj si to napisati kao jdbe, biti ce ti lakse.
Sta smo sve prosli iz teorije za drugi kolokvij osim geometrije poliedarskih skupova, farkasa te matricnih igara?[/quote]
Sto sada kada dobijem rjesenje dualne zadace,kako iz toga zakljucim da mi je x(1,1,1,1) optimalna za ZLP??
please pomoc :(
Anonymous (napisa): | Probaj ne pisati matrično nego baš jdbe, naime a) dio ti kaze da prvi redak(pocetne matrice ) nije ravnina koja prolazi kroz vrh(jer jedino za tu jdbu ne vrijedi jednakost -9← , pa tu jdbu ne moras ni gledati, ali umjesto te jos gledas c^t=d, pa matrica izgleda tako kako izgleda kad zapises dualni problem. Naime funckija cilja ce uz y4 imati d*y4, dakle y4 element iz R. Ne znam dal ti je pomoglo, al kazem probaj si to napisati kao jdbe, biti ce ti lakse.
Sta smo sve prosli iz teorije za drugi kolokvij osim geometrije poliedarskih skupova, farkasa te matricnih igara? |
Sto sada kada dobijem rjesenje dualne zadace,kako iz toga zakljucim da mi je x(1,1,1,1) optimalna za ZLP??
please pomoc
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
xyz Forumaš(ica)
Spol: