Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:41 pon, 23. 8. 2004 Naslov: Otvori, Fakultet, vrata... |
|
|
Subject ovog topica se pjeva :shock: uz onu "[i]Otvori, Marija, vrata...[/i]" 8) :whistle: ;)
Dakle, Fakultet je od danas otvoren, Referada radi i ceka vas sirom raskriljenih ruku,... :D
Sto se prof/asist tice, ne znam tko dolazi i kada; i dalje preporucam e-mail dogovore... 8)
Subject ovog topica se pjeva uz onu "Otvori, Marija, vrata..."
Dakle, Fakultet je od danas otvoren, Referada radi i ceka vas sirom raskriljenih ruku,...
Sto se prof/asist tice, ne znam tko dolazi i kada; i dalje preporucam e-mail dogovore...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
Zadnja promjena: vsego; 0:24 sub, 29. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
anamari_gost Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:53 pon, 23. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="anamari_gost"]A knjiznica?[/quote]
Vjerojatno, jer je gotov kolektivni godisnji, pa bi trebali dolaziti svi. 8) Druga je stvar to sto prof/asist imaju "klizno" radno vrijeme... ;)
[quote="anamari_gost"]A praktikumi?[/quote]
Ne vjerujem. :roll: To ovisi o demosima, a nikad nisu bili placeni prije pocetka 9. mjeseca. :(
anamari_gost (napisa): | A knjiznica? |
Vjerojatno, jer je gotov kolektivni godisnji, pa bi trebali dolaziti svi. Druga je stvar to sto prof/asist imaju "klizno" radno vrijeme...
anamari_gost (napisa): | A praktikumi? |
Ne vjerujem. To ovisi o demosima, a nikad nisu bili placeni prije pocetka 9. mjeseca.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
hexy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:42 pon, 23. 8. 2004 Naslov: |
|
|
Danas oko 3 (popodne) nije radila, a unutra su nekakve ljestve (mislim da su nesto uredjivali preko ljeta). :-s Sve u svemu, [b]izgleda[/b] kao da ce proraditi tek u 9. mjesecu (dakle, valjda od ponedjeljka)... :|
Danas oko 3 (popodne) nije radila, a unutra su nekakve ljestve (mislim da su nesto uredjivali preko ljeta). Sve u svemu, izgleda kao da ce proraditi tek u 9. mjesecu (dakle, valjda od ponedjeljka)...
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 11:04 sri, 25. 8. 2004 Naslov: |
|
|
:shock: true :shock:
ne znam, probat cu u Narodnim Novinama (mislim da sam ih tamo svojevremeno nabavljao :shock:), ili improvizirati nesto, pa da posjeduje sve potrebne podatke :shock:
broj indeksa, ime i prezime, godina/smijer, studij, ime/sifra kolegija i male kucice za upis ocjene koje pitajbogastacemu i naravno tvoj potpis :shock:
i pitat meu, svakako :shock:
true
ne znam, probat cu u Narodnim Novinama (mislim da sam ih tamo svojevremeno nabavljao ), ili improvizirati nesto, pa da posjeduje sve potrebne podatke
broj indeksa, ime i prezime, godina/smijer, studij, ime/sifra kolegija i male kucice za upis ocjene koje pitajbogastacemu i naravno tvoj potpis
i pitat meu, svakako
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
|