Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
dodinho Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
lalala5 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Sphiro Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
newone Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
m_kao_marko Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dodinho Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)

|
Postano: 1:30 uto, 22. 1. 2013 Naslov: |
|
|
Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:
[quote]Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. [/quote]
Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.
Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:
Citat: | Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. |
Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.
_________________ If I had a nickel for every time I've written "for (i = 0; i < N; i++)" in C I'd be a millionaire.
|
|
[Vrh] |
|
A_je_to Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:59 uto, 22. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Hulk"]Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:
[quote]Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. [/quote]
Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.[/quote]
Da si nastavio čitati vidio bi sve što te zanima.
[quote][b]Završna provjera znanja[/b] (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, [b]odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima[/b], iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja.[/quote]
Isto piše na stranici prof. Vukovića.
Hulk (napisa): | Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:
Citat: | Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. |
Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu. |
Citat: | Završna provjera znanja (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima, iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja. |
Isto piše na stranici prof. Vukovića.
|
|
[Vrh] |
|
jabuka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)

|
Postano: 11:51 uto, 22. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="A_je_to"][quote="Hulk"]Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:
Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.[/quote]
[quote][b]Završna provjera znanja[/b] (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, [b]odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima[/b], iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja.[/quote]
Isto piše na stranici prof. Vukovića.[/quote]
Da, i piše: "Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. " To je kao dva napisana kolokvija od 30 bodova. Ovo o trećini se odnosi na izlazak na završnu provjeru znanja. Ništa ne piše o trećinama kod donošenja ocjene osim da je max. bodova na popravnom 60. Nigdje ne piše ništa o 2/3 bodova s popravnog. Zanima me samo otkuda vam ti podaci, ništa više.
A_je_to (napisa): | Hulk (napisa): | Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:
Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu. |
Citat: | Završna provjera znanja (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima, iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja. |
Isto piše na stranici prof. Vukovića. |
Da, i piše: "Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. " To je kao dva napisana kolokvija od 30 bodova. Ovo o trećini se odnosi na izlazak na završnu provjeru znanja. Ništa ne piše o trećinama kod donošenja ocjene osim da je max. bodova na popravnom 60. Nigdje ne piše ništa o 2/3 bodova s popravnog. Zanima me samo otkuda vam ti podaci, ništa više.
_________________ If I had a nickel for every time I've written "for (i = 0; i < N; i++)" in C I'd be a millionaire.
|
|
[Vrh] |
|
A_je_to Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
markos Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
A_je_to Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
yellow submarine Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
dodinho Forumaš(ica)

|
Postano: 19:31 uto, 22. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Sphiro"]Može li netko napisati krajnje rješenje 6.zad sa 2.kol ove godine:
f(α)=(α+5)*(ω+α)+α*ω^2 , koliko je f^4(0) na kraju.[/quote]
w^12 + w^11 + w^8
[quote="Sphiro"]a da malo raspiše zprnovu lemu: Za familiju (Ai : i iz I) prekriva skup B ako B podskup U Ai . Dok da postoji max familija u parovima disjunktnih prebrojivih podskupova od R koja prekriva Q.
Hvala puno.[/quote]
F = {K⊆P(ℝ) : ∀A∈K k(A)=א; ∀A,B∈K A∩B=∅; ℚ⊆ UK } ⊆P(P(ℝ))
S={<x,x+1] ∩ ℚ : x∈ℤ } ∈ F ⇒ F≠∅.
Uzmimo proizvoljan neprazni lanac L⊆F.Trebamo pokazati UL∈F, tj.:
1) UL⊆P(ℝ) ...trivijalno
2)tvrdimo ∀A∈UL k(A)=א.
pretp.suprotno, ∃ A1∈ UL t.d. k(A1)≠א.Ali A1∈UL ⇒ ∃K∈L⊆F t.d. A1∈K,
a K∈F ⇒ k(A)=א,∀A∈K pa i za A1. to je kontadikcija
3)proizv. A,B ∈ UL,tj ∃ K1∈L⊆F t.d. A∈K1 i ∃ K2∈L⊆F t.d. B∈K2. BSOMP. K1⊆K2(jer je L lanac) ⇒ A∈K2 i B∈K2, a K2∈F ⇒ A∩B=∅
4)L≠∅, te neka je L={K1,K2,K3,... }⊆F, te znamo ℚ⊆ UK1, ℚ⊆ UK2,...
(UK1)U(UK2)U(UK3)U...=U(K1UK2UK3...)=U(UL) ⇒ očito je ℚ⊆U(UL)
eto, nadam se da nisam štogod ubrljavio :letim2:
Sphiro (napisa): | Može li netko napisati krajnje rješenje 6.zad sa 2.kol ove godine:
f(α)=(α+5)*(ω+α)+α*ω^2 , koliko je f^4(0) na kraju. |
w^12 + w^11 + w^8
Sphiro (napisa): | a da malo raspiše zprnovu lemu: Za familiju (Ai : i iz I) prekriva skup B ako B podskup U Ai . Dok da postoji max familija u parovima disjunktnih prebrojivih podskupova od R koja prekriva Q.
Hvala puno. |
F = {K⊆P(ℝ) : ∀A∈K k(A)=א; ∀A,B∈K A∩B=∅; ℚ⊆ UK } ⊆P(P(ℝ))
S={<x,x+1] ∩ ℚ : x∈ℤ } ∈ F ⇒ F≠∅.
Uzmimo proizvoljan neprazni lanac L⊆F.Trebamo pokazati UL∈F, tj.:
1) UL⊆P(ℝ) ...trivijalno
2)tvrdimo ∀A∈UL k(A)=א.
pretp.suprotno, ∃ A1∈ UL t.d. k(A1)≠א.Ali A1∈UL ⇒ ∃K∈L⊆F t.d. A1∈K,
a K∈F ⇒ k(A)=א,∀A∈K pa i za A1. to je kontadikcija
3)proizv. A,B ∈ UL,tj ∃ K1∈L⊆F t.d. A∈K1 i ∃ K2∈L⊆F t.d. B∈K2. BSOMP. K1⊆K2(jer je L lanac) ⇒ A∈K2 i B∈K2, a K2∈F ⇒ A∩B=∅
4)L≠∅, te neka je L={K1,K2,K3,... }⊆F, te znamo ℚ⊆ UK1, ℚ⊆ UK2,...
(UK1)U(UK2)U(UK3)U...=U(K1UK2UK3...)=U(UL) ⇒ očito je ℚ⊆U(UL)
eto, nadam se da nisam štogod ubrljavio
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: