Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kolokvij 2012
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Teorija skupova
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dodinho
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 2

PostPostano: 22:42 sri, 16. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni kod prof. Vukovića : pon, uto, sri. Imas ispred kabineta pa se upisi u neki dan koji ti odgovara
Usmeni kod prof. Vukovića : pon, uto, sri. Imas ispred kabineta pa se upisi u neki dan koji ti odgovara

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
lalala5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 8:43 čet, 17. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

o hvala, nisam znala D
o hvala, nisam znala Very Happy

[Vrh]
Sphiro
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-12 = 8 - 20

PostPostano: 17:41 ned, 20. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može li netko napisati krajnje rješenje 6.zad sa 2.kol ove godine:
f(α)=(α+5)*(ω+α)+α*ω^2 , koliko je f^4(0) na kraju.

a da malo raspiše zprnovu lemu: Za familiju (Ai : i iz I) prekriva skup B ako B podskup U Ai . Dok da postoji max familija u parovima disjunktnih prebrojivih podskupova od R koja prekriva Q.

Hvala puno.

a da malo raspiše zprnovu lemu: Za familiju (Ai : i iz I) prekriva skup B ako B podskup U Ai . Dok da postoji max familija u parovima disjunktnih prebrojivih podskupova od R koja prekriva Q.

Hvala puno.

[Vrh]
newone
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:12 pon, 21. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

A može li netko poslati primjer popravnog, zadnjih par godina kakvi su bili, vjerojatno ima i negdje na forumu, al mi se ne da tražiti :)

I da li je istina da se sa rezultatima popravnog racunaju i blicevi te trećina napisanih kolokvija.. :?:
A može li netko poslati primjer popravnog, zadnjih par godina kakvi su bili, vjerojatno ima i negdje na forumu, al mi se ne da tražiti Smile

I da li je istina da se sa rezultatima popravnog racunaju i blicevi te trećina napisanih kolokvija.. Question

[Vrh]
m_kao_marko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:33 pon, 21. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Popravni je onda u petak u 12 sati?

i da-gleda se kao trećina prijašnjih i 2/3 popravnog.. ja mislim

[Vrh]
frutabella
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 42 - 47

PostPostano: 21:39 pon, 21. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="m_kao_marko"]Popravni je onda u petak u 12 sati?

i da-gleda se kao trećina prijašnjih i 2/3 popravnog.. ja mislim[/quote]

Ja mislim da ide: 1/3 (kolokviji, blicevi) + popravni
m_kao_marko (napisa):

Ja mislim da ide: 1/3 (kolokviji, blicevi) + popravni

[Vrh]
dodinho
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 2

PostPostano: 0:40 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="newone"]A može li netko poslati primjer popravnog, zadnjih par godina kakvi su bili, vjerojatno ima i negdje na forumu, al mi se ne da tražiti :)
[/quote]

evo ti od prosle godine

https://1c9dd60f-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/mathnastava/home/teorija-skupova/postbeznaslova/TS.kpz.12.pdf?attachauth=ANoY7cop1RUWcwMLlpJSlhS629z41e7YMMHdgm3aee3CUAbhwKMaKGUIzIilBNZPLGEvl1R4MlzD1FyAVls8XjxNZLE4VV_BAv6ym3miD7CidkaqpWR_ZYmx1384XP4hQUAyQ5jBAs2yJYl8xh2zsXZqBS_gZJOYgyMAXLw8GTcsuq1JgqYkf-gUYb_AlVJnqf-5NeII-32m20KPjF2q8tFXRGB62H3VEDrIAHKcoh1Z8CftR01cIxcjfnT1Q5b-mkxAUdF5VebwOoYMCDmN31Ogod3_kwjdlg%3D%3D&attredirects=0
newone (napisa):
A može li netko poslati primjer popravnog, zadnjih par godina kakvi su bili, vjerojatno ima i negdje na forumu, al mi se ne da tražiti Smile

evo ti od prosle godine

https://1c9dd60f-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/mathnastava/home/teorija-skupova/postbeznaslova/TS.kpz.12.pdf?attachauth=ANoY7cop1RUWcwMLlpJSlhS629z41e7YMMHdgm3aee3CUAbhwKMaKGUIzIilBNZPLGEvl1R4MlzD1FyAVls8XjxNZLE4VV_BAv6ym3miD7CidkaqpWR_ZYmx1384XP4hQUAyQ5jBAs2yJYl8xh2zsXZqBS_gZJOYgyMAXLw8GTcsuq1JgqYkf-gUYb_AlVJnqf-5NeII-32m20KPjF2q8tFXRGB62H3VEDrIAHKcoh1Z8CftR01cIxcjfnT1Q5b-mkxAUdF5VebwOoYMCDmN31Ogod3_kwjdlg%3D%3D&attredirects=0

[Vrh]
Hulk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 6 - 7

PostPostano: 1:30 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:

[quote]Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. [/quote]

Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.

Citat:
Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova.

Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.

A_je_to
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 6 - 0

PostPostano: 7:59 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Hulk"]Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:

[quote]Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. [/quote]

Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.[/quote]

Da si nastavio čitati vidio bi sve što te zanima.
[quote][b]Završna provjera znanja[/b] (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, [b]odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima[/b], iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja.[/quote]
Isto piše na stranici prof. Vukovića.
Hulk (napisa):

Citat:
Za studente koji su ostvarili barem 10 bodova ukupno na oba redovna kolokvija i školskim zadaćama, ali nisu uspjeli ostvariti više od 34 boda, i samo za njih, održat će se popravni kolokvij u terminu koji će biti oglašen naknadno. Popravni kolokvij obuhvaća cijelo gradivo kolegija (i teorijske zadatke). Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova.

Citat:
Završna provjera znanja (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima, iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja.

[Vrh]
jabuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 10:08 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sphiro"]Može li netko napisati krajnje rješenje 6.zad sa 2.kol ove godine:

Hvala puno.[/quote]

i mene to zanima
Sphiro (napisa):

Hvala puno.

i mene to zanima

[Vrh]
Hulk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 6 - 7

PostPostano: 11:51 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="A_je_to"][quote="Hulk"]Na stranici http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=3767 piše:

Nigdje ne vidim ovo o 1/3 prijašnjih bodova i 2/3 popravnog. Zamolio bih da netko navede otkud mu te informacije umjesto da ovako naslijepo lupa ("možda je ovako, a možda onako, ja sam čuo od Mate... ja mislim"), pobogu.[/quote]

[quote][b]Završna provjera znanja[/b] (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, [b]odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima[/b], iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja.[/quote]
Isto piše na stranici prof. Vukovića.[/quote]

Da, i piše: "Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. " To je kao dva napisana kolokvija od 30 bodova. Ovo o trećini se odnosi na izlazak na završnu provjeru znanja. Ništa ne piše o trećinama kod donošenja ocjene osim da je max. bodova na popravnom 60. Nigdje ne piše ništa o 2/3 bodova s popravnog. Zanima me samo otkuda vam ti podaci, ništa više.
A_je_to (napisa):
Hulk (napisa):

Citat:

Citat:
Završna provjera znanja (pismeni ili usmeni) organizira se za studente koji su ostvarili barem 35 bodova na oba kolokvija, odnosno suma bodova s popravnog kolokvija i sa školskih zadaća, te trećina bodova ostvarenih na redovnim kolokvijima, iznosi barem 35. Za studente koji su negativno ocijenjeni na završnoj provjeri znanja održat će se popravak završne provjere znanja.

Da, i piše: "Na popravnom kolokviju može se ostvariti maksimalno 60 bodova. " To je kao dva napisana kolokvija od 30 bodova. Ovo o trećini se odnosi na izlazak na završnu provjeru znanja. Ništa ne piše o trećinama kod donošenja ocjene osim da je max. bodova na popravnom 60. Nigdje ne piše ništa o 2/3 bodova s popravnog. Zanima me samo otkuda vam ti podaci, ništa više.

A_je_to
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 13:02 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam u čemu je problem?
Ako ideš na popravni mora ti biti:
(bodovi sa školskih zadaća)+1/3*(bodovi s regularnih kolokvija)+(bodovi s popravnog)>=35
Ako to ostvariš kvalificirao si se na usmeni na kojem prema pokazanom znanju dobiješ ocjenu ili padneš.
Ako ideš na popravni mora ti biti:
(bodovi sa školskih zadaća)+1/3*(bodovi s regularnih kolokvija)+(bodovi s popravnog)>=35
Ako to ostvariš kvalificirao si se na usmeni na kojem prema pokazanom znanju dobiješ ocjenu ili padneš.

[Vrh]
markos
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:20 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

A jel se zna kad je tocno popravni?

[Vrh]
Hulk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 6 - 7

PostPostano: 13:23 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Ne znam u čemu je problem?
[/quote]
Problem je što je netko pogrešno napisao da se uzima 2/3 bodova s popravnog, što nije točno jer bi se onda moglo ostvariti maksimalno 40 bodova na popravnom. Ne vidim zašto ste išli mene ispravljati oko toga osim ako sami niste dijelili to pogrešno uvjerenje.
Citat:

Problem je što je netko pogrešno napisao da se uzima 2/3 bodova s popravnog, što nije točno jer bi se onda moglo ostvariti maksimalno 40 bodova na popravnom. Ne vidim zašto ste išli mene ispravljati oko toga osim ako sami niste dijelili to pogrešno uvjerenje.

A_je_to
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 13:26 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Hulk"]Problem je što je netko pogrešno napisao da se uzima 2/3 bodova s popravnog, što nije točno jer bi se onda moglo ostvariti 40 bodova na popravnom. Ne vidim zašto ste išli mene ispravljati oko toga.[/quote]
Ne možeš vjerovati više forumu nego službenim stranicama.
Ipak na forumu može svatko napisati svoje mišljenje, dok su na službenim stranicama pravila koja određuju profesori.
Hulk (napisa):
Problem je što je netko pogrešno napisao da se uzima 2/3 bodova s popravnog, što nije točno jer bi se onda moglo ostvariti 40 bodova na popravnom. Ne vidim zašto ste išli mene ispravljati oko toga.

Ne možeš vjerovati više forumu nego službenim stranicama.
Ipak na forumu može svatko napisati svoje mišljenje, dok su na službenim stranicama pravila koja određuju profesori.

[Vrh]
Hulk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 6 - 7

PostPostano: 13:41 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne radi se o ukusu u slikarstvu, nego o točnim informacijama i nastaloj zbrci u prijašnjim komentarima. Pozdrav.
Ne radi se o ukusu u slikarstvu, nego o točnim informacijama i nastaloj zbrci u prijašnjim komentarima. Pozdrav.

yellow submarine
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 15:36 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="markos"]A jel se zna kad je tocno popravni?[/quote]

Budući da je ts u kolokvijskom razredu C2, prema tablici sa [url]http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?sec=453[/url] piše se u petak 25.1. u 12h.
markos (napisa):

Budući da je ts u kolokvijskom razredu C2, prema tablici sa http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?sec=453 piše se u petak 25.1. u 12h.

[Vrh]
dodinho
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 2

PostPostano: 19:31 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sphiro"]Može li netko napisati krajnje rješenje 6.zad sa 2.kol ove godine:
f(α)=(α+5)*(ω+α)+α*ω^2 , koliko je f^4(0) na kraju.[/quote]
w^12 + w^11 + w^8

[quote="Sphiro"]a da malo raspiše zprnovu lemu: Za familiju (Ai : i iz I) prekriva skup B ako B podskup U Ai . Dok da postoji max familija u parovima disjunktnih prebrojivih podskupova od R koja prekriva Q.

Hvala puno.[/quote]
F = {K⊆P(ℝ) : ∀A∈K k(A)=א; ∀A,B∈K A∩B=∅; ℚ⊆ UK } ⊆P(P(ℝ))
S={<x,x+1] ∩ ℚ : x∈ℤ } ∈ F ⇒ F≠∅.
Uzmimo proizvoljan neprazni lanac L⊆F.Trebamo pokazati UL∈F, tj.:
1) UL⊆P(ℝ) ...trivijalno
2)tvrdimo ∀A∈UL k(A)=א.
pretp.suprotno, ∃ A1∈ UL t.d. k(A1)≠א.Ali A1∈UL ⇒ ∃K∈L⊆F t.d. A1∈K,
a K∈F ⇒ k(A)=א,∀A∈K pa i za A1. to je kontadikcija
3)proizv. A,B ∈ UL,tj ∃ K1∈L⊆F t.d. A∈K1 i ∃ K2∈L⊆F t.d. B∈K2. BSOMP. K1⊆K2(jer je L lanac) ⇒ A∈K2 i B∈K2, a K2∈F ⇒ A∩B=∅
4)L≠∅, te neka je L={K1,K2,K3,... }⊆F, te znamo ℚ⊆ UK1, ℚ⊆ UK2,...
(UK1)U(UK2)U(UK3)U...=U(K1UK2UK3...)=U(UL) ⇒ očito je ℚ⊆U(UL)

eto, nadam se da nisam štogod ubrljavio :letim2:
Sphiro (napisa):

w^12 + w^11 + w^8

Sphiro (napisa):

Hvala puno.

F = {K⊆P(ℝ) : ∀A∈K k(A)=א; ∀A,B∈K A∩B=∅; ℚ⊆ UK } ⊆P(P(ℝ))
S={<x,x+1] ∩ ℚ : x∈ℤ } ∈ F ⇒ F≠∅.
Uzmimo proizvoljan neprazni lanac L⊆F.Trebamo pokazati UL∈F, tj.:
1) UL⊆P(ℝ) ...trivijalno
2)tvrdimo ∀A∈UL k(A)=א.
pretp.suprotno, ∃ A1∈ UL t.d. k(A1)≠א.Ali A1∈UL ⇒ ∃K∈L⊆F t.d. A1∈K,
a K∈F ⇒ k(A)=א,∀A∈K pa i za A1. to je kontadikcija
3)proizv. A,B ∈ UL,tj ∃ K1∈L⊆F t.d. A∈K1 i ∃ K2∈L⊆F t.d. B∈K2. BSOMP. K1⊆K2(jer je L lanac) ⇒ A∈K2 i B∈K2, a K2∈F ⇒ A∩B=∅
4)L≠∅, te neka je L={K1,K2,K3,... }⊆F, te znamo ℚ⊆ UK1, ℚ⊆ UK2,...
(UK1)U(UK2)U(UK3)U...=U(K1UK2UK3...)=U(UL) ⇒ očito je ℚ⊆U(UL)

eto, nadam se da nisam štogod ubrljavio Ja letim!!!

[Vrh]
Megy Poe
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 25 - 11

PostPostano: 21:18 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li bi netko htio riješiti 5. zad ovdje?

https://1c9dd60f-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/mathnastava/home/teorija-skupova/postbeznaslova/TS.k2z.12.pdf?attachauth=ANoY7cr-RVZxbpySnKR9lGSq8OM80EO4DykubD1kegEBjpNcc8SmBHEoF62dNmHjTB_6f-s5V18rtvPmbF6CRldjnAXRl7q4K_lvyvfWykr_v2piAxplPSFk6DmNo-O5vpW4PrPyogrqS69awOVruB0LB9fNRMEQ8XML1jmtVLi2Yfmsq8g6VPWXxxD7kUXsPkhkVjnokR8Ek2sPhH4v-ra-KkBRGLzIoaMt9N4EJqylixDz3Adyb-A5CXEUigmtJl2gQkEvrZxK8PdKAadNp5hG3UgRDaca7g%3D%3D&attredirects=0

https://1c9dd60f-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/mathnastava/home/teorija-skupova/postbeznaslova/TS.k2z.12.pdf?attachauth=ANoY7cr-RVZxbpySnKR9lGSq8OM80EO4DykubD1kegEBjpNcc8SmBHEoF62dNmHjTB_6f-s5V18rtvPmbF6CRldjnAXRl7q4K_lvyvfWykr_v2piAxplPSFk6DmNo-O5vpW4PrPyogrqS69awOVruB0LB9fNRMEQ8XML1jmtVLi2Yfmsq8g6VPWXxxD7kUXsPkhkVjnokR8Ek2sPhH4v-ra-KkBRGLzIoaMt9N4EJqylixDz3Adyb-A5CXEUigmtJl2gQkEvrZxK8PdKAadNp5hG3UgRDaca7g%3D%3D&attredirects=0

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 23:45 uto, 22. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Megy Poe"]Je li bi netko htio riješiti 5. zad [url=https://1c9dd60f-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/mathnastava/home/teorija-skupova/postbeznaslova/TS.k2z.12.pdf?attachauth=ANoY7cr-RVZxbpySnKR9lGSq8OM80EO4DykubD1kegEBjpNcc8SmBHEoF62dNmHjTB_6f-s5V18rtvPmbF6CRldjnAXRl7q4K_lvyvfWykr_v2piAxplPSFk6DmNo-O5vpW4PrPyogrqS69awOVruB0LB9fNRMEQ8XML1jmtVLi2Yfmsq8g6VPWXxxD7kUXsPkhkVjnokR8Ek2sPhH4v-ra-KkBRGLzIoaMt9N4EJqylixDz3Adyb-A5CXEUigmtJl2gQkEvrZxK8PdKAadNp5hG3UgRDaca7g%3D%3D&attredirects=0]ovdje[/url]?[/quote]
Promotrite skup cijelih brojeva.
Megy Poe (napisa):

Promotrite skup cijelih brojeva.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Teorija skupova Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 5 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum