Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Hulk Forumaš(ica)

|
Postano: 17:21 sri, 30. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="horaf"]Pa što sam onda ja tu krivo rekao???
????
????
Samo mi ti govoriš zadatke koje smo svi trebali rješiti da imamo 5 bodova a recimo baš na onome sa sličnostima je max bio 4 (mislim da je samo jedan imao 5) što ustvari govori i o razini pedantnosti koju moraš imat dok to pišeš (a koju nekako po definiciji ne možeš imati zbog premalo vremena za pisanje) što ustvari tvojih sigurnih 20 bodova svede na "sigurnih" 12. A eto vidiš ni tebi nije palo na pamet odmah napraviti primjer za obrat. Naravno da je lako za primjetiti da je ta metla baš pravi primjer, ali što ako ti to ne padne odmah na pamet. Naravno to se onda racuna kao jedan bod u najboljem slucaju.
Već sam rekao da su ovi zadaci rješivi i ok, ali ako se ti pripremaš dobro rješiti sve zadatke i kreneš tako onda ti prode dva sata i ne shvatis a ti si tek na trecem zadatku.
Evo recimo onaj sa ordinalnim brojevima, to je tvojih 5 laganih bodova ali dok to dokazes imas bar 20 minuta se zezati sa svim mogucim slucajima, a i cak nakon toga si zaboravio recimo dokazati da je (wA+B)*w =w^2 i to je bbod ako ne i dva manje.
Dokazi za slicnost otprilike uzimaju bar 15minuta, a teorija je bila prevelika da bi stala u samo pola sata. Automatski to znaci da moraš odabrati vec prije koje zadatke ne zelis rjesavati,...
Jos da ne spominjem kako ti svaki zadatak mora 500puta sadrzati par recenica na koje se sve teoreme, leme ili zadatke pozivas (sto isto tako znaci gubitak par bodova ako ih zaboravis napisati).
Ponavljam, zadaci su bili na granici kolegija, ali sve u kompletu (vrijeme i pedantnost, a i jako brza kreativnost u nekim zadacima) realno ne predstavljaju pravo znanje iz kolegija. (U ovom slucaju da li je nesto za prolaz ili za pad)[/quote]
Razumijem vašu reakciju s obzirom na to da niste skupili dovoljno bodova i da niste zadovoljni popravnim kolokvijem, ali nemate razloga započinjati raspravu u polemičkom tonu. Mislim, prije je netko optužio studente da su "namolili" bodove na uvidima. Sredite se malo. U redu, živci rade i traže se krivci itd. ali malo uljudnosti ne bi škodilo. Pozdrav.
horaf (napisa): | Pa što sam onda ja tu krivo rekao???
????
????
Samo mi ti govoriš zadatke koje smo svi trebali rješiti da imamo 5 bodova a recimo baš na onome sa sličnostima je max bio 4 (mislim da je samo jedan imao 5) što ustvari govori i o razini pedantnosti koju moraš imat dok to pišeš (a koju nekako po definiciji ne možeš imati zbog premalo vremena za pisanje) što ustvari tvojih sigurnih 20 bodova svede na "sigurnih" 12. A eto vidiš ni tebi nije palo na pamet odmah napraviti primjer za obrat. Naravno da je lako za primjetiti da je ta metla baš pravi primjer, ali što ako ti to ne padne odmah na pamet. Naravno to se onda racuna kao jedan bod u najboljem slucaju.
Već sam rekao da su ovi zadaci rješivi i ok, ali ako se ti pripremaš dobro rješiti sve zadatke i kreneš tako onda ti prode dva sata i ne shvatis a ti si tek na trecem zadatku.
Evo recimo onaj sa ordinalnim brojevima, to je tvojih 5 laganih bodova ali dok to dokazes imas bar 20 minuta se zezati sa svim mogucim slucajima, a i cak nakon toga si zaboravio recimo dokazati da je (wA+B)*w =w^2 i to je bbod ako ne i dva manje.
Dokazi za slicnost otprilike uzimaju bar 15minuta, a teorija je bila prevelika da bi stala u samo pola sata. Automatski to znaci da moraš odabrati vec prije koje zadatke ne zelis rjesavati,...
Jos da ne spominjem kako ti svaki zadatak mora 500puta sadrzati par recenica na koje se sve teoreme, leme ili zadatke pozivas (sto isto tako znaci gubitak par bodova ako ih zaboravis napisati).
Ponavljam, zadaci su bili na granici kolegija, ali sve u kompletu (vrijeme i pedantnost, a i jako brza kreativnost u nekim zadacima) realno ne predstavljaju pravo znanje iz kolegija. (U ovom slucaju da li je nesto za prolaz ili za pad) |
Razumijem vašu reakciju s obzirom na to da niste skupili dovoljno bodova i da niste zadovoljni popravnim kolokvijem, ali nemate razloga započinjati raspravu u polemičkom tonu. Mislim, prije je netko optužio studente da su "namolili" bodove na uvidima. Sredite se malo. U redu, živci rade i traže se krivci itd. ali malo uljudnosti ne bi škodilo. Pozdrav.
_________________ If I had a nickel for every time I've written "for (i = 0; i < N; i++)" in C I'd be a millionaire.
|
|
[Vrh] |
|
horaf Forumaš(ica)

|
Postano: 17:28 sri, 30. 1. 2013 Naslov: |
|
|
Iskreno se ispricavam ako ovo zvuci pomalo ljutito jer to nije bio cilj.
mozda ce koji smajlic pomoci da se vidi da je to bilo onako "od srca".
Pa što sam onda ja tu krivo rekao??? :)
????
????
Samo mi ti govoriš zadatke koje smo svi trebali rješiti da imamo 5 bodova a recimo baš na onome sa sličnostima je max bio 4 (mislim da je samo jedan imao 5) što ustvari govori i o razini pedantnosti koju moraš imat dok to pišeš (a koju nekako po definiciji ne možeš imati zbog premalo vremena za pisanje) što ustvari tvojih sigurnih 20 bodova svede na "sigurnih" 12. A eto vidiš ni tebi nije palo na pamet odmah napraviti primjer za obrat. Naravno da je lako za primjetiti da je ta metla baš pravi primjer, ali što ako ti to ne padne odmah na pamet. Naravno to se onda racuna kao jedan bod u najboljem slucaju. :(
Već sam rekao da su ovi zadaci rješivi i ok, ali ako se ti pripremaš dobro rješiti sve zadatke i kreneš tako onda ti prode dva sata i ne shvatis a ti si tek na trecem zadatku. :roll:
Evo recimo onaj sa ordinalnim brojevima, to je tvojih 5 laganih bodova ali dok to dokazes imas bar 20 minuta se zezati sa svim mogucim slucajima, a i cak nakon toga si zaboravio recimo dokazati da je (wA+B)*w =w^2 i to je bbod ako ne i dva manje. :cry:
Dokazi za slicnost otprilike uzimaju bar 15minuta, a teorija je bila prevelika da bi stala u samo pola sata. Automatski to znaci da moraš odabrati vec prije koje zadatke ne zelis rjesavati,... :?
Jos da ne spominjem kako ti svaki zadatak mora 500puta sadrzati par recenica na koje se sve teoreme, leme ili zadatke pozivas (sto isto tako znaci gubitak par bodova ako ih zaboravis napisati). :oops:
Ponavljam, zadaci su bili na granici kolegija, ali sve u kompletu (vrijeme i pedantnost, a i jako brza kreativnost u nekim zadacima) realno ne predstavljaju pravo znanje iz kolegija. (U ovom slucaju da li je nesto za prolaz ili za pad) :( :( :( :( :(
Iskreno se ispricavam ako ovo zvuci pomalo ljutito jer to nije bio cilj.
mozda ce koji smajlic pomoci da se vidi da je to bilo onako "od srca".
Pa što sam onda ja tu krivo rekao???
????
????
Ponavljam, zadaci su bili na granici kolegija, ali sve u kompletu (vrijeme i pedantnost, a i jako brza kreativnost u nekim zadacima) realno ne predstavljaju pravo znanje iz kolegija. (U ovom slucaju da li je nesto za prolaz ili za pad)
|
|
[Vrh] |
|
kobila krsto Forumaš(ica)

|
Postano: 17:43 sri, 30. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="horaf"]Legendo, uvjerio si me. Tvoj sam vječni sluga.
Oprosti što sam ikada sumnjao u tvoju logiku zakljucivanja.
A sad se vrati i pročitaj unazad sve što sam napisao. I primjeti da ti nisam proturječio već[b] dodavao svoje viđenje situacije[/b].
Ali isto mislim da si sad ovo zadnje pretjerao jer kao da ti je želja da dokažeš da sam ja u krivu. U tom slučaju cu ti cak i dati priliku, evo:
Ja tvrdim da postoji skup svih skupova.
Sad se oko toga vrti koliko ti god duša zaželi.
Smiri se malo i shvati da ti [b]ne ideš ovdje u raspravu već u monolog [/b], i ne moraš me više puta citirati jer je to "pomalo bezobrazno" i[b] praktički govori da je sve što sam rekao potpuno krivo [/b], a stvarno mislim da to nije slučaj.
P.S.
Još najbolje da si me negdje ispravio za neki tipfeler.[/quote]
ne izvodi.
1. ako ne idemo u raspravu, zašto onda komuniciraš sa mnom ( "i dodaješ nešto" ) koji , kao, vodim monolog ? ako je monolog onda tebe tu , po definiciji, nema ;)
2. između ostaloga si rekao da sam rekao i nešto što nisam ( ono za ordinale ).
3. mislim da si u krivu jer si iznio neke stvari koje nemaju smisla. kolokvij se mogao proći. gotovo. ako nisi prošao, žao mi je, al tome ti nisam kriv ja ni način na koji sam ti odgovorio ( što bi moglo biti nepristojno(ije) u mojem citiranju(od tvojih početnih upitnika)? ) samo sam htio zapravo da se zna na šta odgovaram i to je to.
4. ako , realno, misliš da si zaslužio proći onda bi trebao imati i razloga da to misliš ( čisto naspram onih 70% koji su to i učinili i zbirke koju si uglavnom riješio - ja recimo nisam ni blizu )
5. također mi nije jasno na što se ti točno žališ. malo ti je krivo vrijeme, pa su zadaci na razini, pa si tek na 3. zadatku, pa si ( oh no ) morao odabrati koje ćeš riješiti kad si vidio kolokvij ( koja li nepravda, a ? ), da si morao puno objašnjavati nešto ( nisi ), pa ti nije palo na pamet, pa ovo nije realan odraz tvog znanja ... pa , da zaključim monolog legendo, nisi baš dobro spremio skupove u 3 kolokvija i to je, nažalost, to.
razumijem ja frustraciju , al nemoj meni govoriti kako sam nepristojan što ti pokušavam reći da nije sve tako baš kako ti vidiš, lagao si da sam rekao nešto što nisam i još mi tu spočitavaš ironično o mojoj logici zaključivanja i onda mi tu neka pitanja postavljaš o skupu svih skupova i pokušavaš mi se rugati tu da te ispravljam sve pa i kao, tipfelere sam mogao.
pajdo, nauči i ispucaj frustracije na idućem kolokviju kojeg ćeš pisati dogodine i to je to. čuvaj se i sretno ;)
horaf (napisa): | Legendo, uvjerio si me. Tvoj sam vječni sluga.
Oprosti što sam ikada sumnjao u tvoju logiku zakljucivanja.
A sad se vrati i pročitaj unazad sve što sam napisao. I primjeti da ti nisam proturječio već dodavao svoje viđenje situacije.
Ali isto mislim da si sad ovo zadnje pretjerao jer kao da ti je želja da dokažeš da sam ja u krivu. U tom slučaju cu ti cak i dati priliku, evo:
Ja tvrdim da postoji skup svih skupova.
Sad se oko toga vrti koliko ti god duša zaželi.
Smiri se malo i shvati da ti ne ideš ovdje u raspravu već u monolog , i ne moraš me više puta citirati jer je to "pomalo bezobrazno" i praktički govori da je sve što sam rekao potpuno krivo , a stvarno mislim da to nije slučaj.
P.S.
Još najbolje da si me negdje ispravio za neki tipfeler. |
ne izvodi.
1. ako ne idemo u raspravu, zašto onda komuniciraš sa mnom ( "i dodaješ nešto" ) koji , kao, vodim monolog ? ako je monolog onda tebe tu , po definiciji, nema
2. između ostaloga si rekao da sam rekao i nešto što nisam ( ono za ordinale ).
3. mislim da si u krivu jer si iznio neke stvari koje nemaju smisla. kolokvij se mogao proći. gotovo. ako nisi prošao, žao mi je, al tome ti nisam kriv ja ni način na koji sam ti odgovorio ( što bi moglo biti nepristojno(ije) u mojem citiranju(od tvojih početnih upitnika)? ) samo sam htio zapravo da se zna na šta odgovaram i to je to.
4. ako , realno, misliš da si zaslužio proći onda bi trebao imati i razloga da to misliš ( čisto naspram onih 70% koji su to i učinili i zbirke koju si uglavnom riješio - ja recimo nisam ni blizu )
5. također mi nije jasno na što se ti točno žališ. malo ti je krivo vrijeme, pa su zadaci na razini, pa si tek na 3. zadatku, pa si ( oh no ) morao odabrati koje ćeš riješiti kad si vidio kolokvij ( koja li nepravda, a ? ), da si morao puno objašnjavati nešto ( nisi ), pa ti nije palo na pamet, pa ovo nije realan odraz tvog znanja ... pa , da zaključim monolog legendo, nisi baš dobro spremio skupove u 3 kolokvija i to je, nažalost, to.
razumijem ja frustraciju , al nemoj meni govoriti kako sam nepristojan što ti pokušavam reći da nije sve tako baš kako ti vidiš, lagao si da sam rekao nešto što nisam i još mi tu spočitavaš ironično o mojoj logici zaključivanja i onda mi tu neka pitanja postavljaš o skupu svih skupova i pokušavaš mi se rugati tu da te ispravljam sve pa i kao, tipfelere sam mogao.
pajdo, nauči i ispucaj frustracije na idućem kolokviju kojeg ćeš pisati dogodine i to je to. čuvaj se i sretno
|
|
[Vrh] |
|
horaf Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)

|
Postano: 19:37 sri, 30. 1. 2013 Naslov: |
|
|
Možda nije moje da se miješam al eto, ja sam uspjela proći na popravnom a kolegij slušam drugi put. ( btw ako neko treba ikakve materijale za dodatni rok imam sve moguće ispitne rokove, zadaće, kolokvije od 2008.-e)
Moje mišljenje je da su ovogodišnji kolokviji bili teži od svih od 2008-e do danas. Popravni kolokvij je bio težak također...al nekako je bilo očigledno da će biti jel sam kroz godine studiranja primjetila da se većina ispita slaže da prođe 50% ljudi, kako oni uspiju procijeniti tu težinu nije mi jasno..
Ja također nisam ni na jednom zadatku dobila 5 bodova jel sam svugdje zaboravila nešto reći i sl..al nakraju sam skupila 30 bodova od čega je 19 na zadacima pa vjerujem da se moglo..
Ako će biti dodatnog roka, moj savjet je ako zapnete na zadatku odite dalje..nekako je bolje od svakog riješiti pomalo nego jedan cijeli...
Je li će pomoć riješavenj cijele zbirke..pa ne znam baš, ja sam riješila cijelu i te stare rokove a nebi rekla da mi je baš bilo od koristi...Možda eventualno da čovjek razvije način razmišljanja i dobi na brzini..
Moj pogled kolokvija:
Teorija: Meni je pola sata otišlo samo na iskaze, dokaze nisam ni znala al nebi ni stigla u tih pola sata..
1. bio je isti ko na prvom kolokviju, i na vježbama to mislim da su svi mogli znat
2.Ništa slično ove god nisam vidla, ni u zbirci također ali znam da sam vidla na MA1, nemam dobro pamćenje pa ga nisam ni riješila al možda netko s brilijatnim sjećanjem bi to znao
3.Ovdje je jedini problem bio vidjeti da je to matrica i znati osnove kada nešto ima beskonačno rješenja, a to smatram da bi na trećoj godini trebali svi znat
4. Kao što sam već rekla slika se mogla nacrtat, čak i ako se niste sjetili primjera iz slike bi vam možda sinulo..a i ako nebi to je barem 2 boda
5. pret da je to bio tip zadatka sa zvjezdicom, uvijek na svakom kolokviju je jedan zadatak "svemirski" kako asistent Čačić voli reći
6. Sličnosti..a to smo radili puno puta, s malo razmišljanja moglo se bar nešto reći o tim skupovima..
7. jeste ima puno slučaja, al taj zad je zapravo istog tipa ko s vježbi, i ako niste smislili sve slučajeve, bar onaj ko je prosao vježbe je znao što treba raditi.
8. zornova lema, trivijalno..to je ajmo reć šablonski zadatak, ima hrpa primjera u zbirci u svakom slučaju riješiv..
I eto na kraju kako sam ja riješila kolokvij:
1. samo 2 boda, dala sam krivi kontraprimjer i na nedostatku jedne rečenice izgubila još bod, šteta
2.bar sam se sjetila inverza, 1 bod
3.neka sitna greška 4 boda
4.3 boda na sliku i objašnjenje
5.nisam ni pokušavala, 0 bodova
6.Imam dva boda, napisala sam nešto i shvatila da trebam predugo razmišljat za ostalo pa sam rađe otišla rješavat druge zadatke
7.fali mi jedan slučaj 4 boda
8. cijeli postupak mi je dobar al sam krvio shvatila kakav podskup trebam, tj dokazala sam nešto što nisam trebala i dobila 3 boda.
I eto to je 19 bodova+11 iz teorije 30..znači nisam niti nešto briljirala, izgubila bodova na glupostima i ipak prosla popravni tako da nebih zamjerila asistentima na težini.
Možda nije moje da se miješam al eto, ja sam uspjela proći na popravnom a kolegij slušam drugi put. ( btw ako neko treba ikakve materijale za dodatni rok imam sve moguće ispitne rokove, zadaće, kolokvije od 2008.-e)
Moje mišljenje je da su ovogodišnji kolokviji bili teži od svih od 2008-e do danas. Popravni kolokvij je bio težak također...al nekako je bilo očigledno da će biti jel sam kroz godine studiranja primjetila da se većina ispita slaže da prođe 50% ljudi, kako oni uspiju procijeniti tu težinu nije mi jasno..
Ja također nisam ni na jednom zadatku dobila 5 bodova jel sam svugdje zaboravila nešto reći i sl..al nakraju sam skupila 30 bodova od čega je 19 na zadacima pa vjerujem da se moglo..
Ako će biti dodatnog roka, moj savjet je ako zapnete na zadatku odite dalje..nekako je bolje od svakog riješiti pomalo nego jedan cijeli...
Je li će pomoć riješavenj cijele zbirke..pa ne znam baš, ja sam riješila cijelu i te stare rokove a nebi rekla da mi je baš bilo od koristi...Možda eventualno da čovjek razvije način razmišljanja i dobi na brzini..
Moj pogled kolokvija:
Teorija: Meni je pola sata otišlo samo na iskaze, dokaze nisam ni znala al nebi ni stigla u tih pola sata..
1. bio je isti ko na prvom kolokviju, i na vježbama to mislim da su svi mogli znat
2.Ništa slično ove god nisam vidla, ni u zbirci također ali znam da sam vidla na MA1, nemam dobro pamćenje pa ga nisam ni riješila al možda netko s brilijatnim sjećanjem bi to znao
3.Ovdje je jedini problem bio vidjeti da je to matrica i znati osnove kada nešto ima beskonačno rješenja, a to smatram da bi na trećoj godini trebali svi znat
4. Kao što sam već rekla slika se mogla nacrtat, čak i ako se niste sjetili primjera iz slike bi vam možda sinulo..a i ako nebi to je barem 2 boda
5. pret da je to bio tip zadatka sa zvjezdicom, uvijek na svakom kolokviju je jedan zadatak "svemirski" kako asistent Čačić voli reći
6. Sličnosti..a to smo radili puno puta, s malo razmišljanja moglo se bar nešto reći o tim skupovima..
7. jeste ima puno slučaja, al taj zad je zapravo istog tipa ko s vježbi, i ako niste smislili sve slučajeve, bar onaj ko je prosao vježbe je znao što treba raditi.
8. zornova lema, trivijalno..to je ajmo reć šablonski zadatak, ima hrpa primjera u zbirci u svakom slučaju riješiv..
I eto na kraju kako sam ja riješila kolokvij:
1. samo 2 boda, dala sam krivi kontraprimjer i na nedostatku jedne rečenice izgubila još bod, šteta
2.bar sam se sjetila inverza, 1 bod
3.neka sitna greška 4 boda
4.3 boda na sliku i objašnjenje
5.nisam ni pokušavala, 0 bodova
6.Imam dva boda, napisala sam nešto i shvatila da trebam predugo razmišljat za ostalo pa sam rađe otišla rješavat druge zadatke
7.fali mi jedan slučaj 4 boda
8. cijeli postupak mi je dobar al sam krvio shvatila kakav podskup trebam, tj dokazala sam nešto što nisam trebala i dobila 3 boda.
I eto to je 19 bodova+11 iz teorije 30..znači nisam niti nešto briljirala, izgubila bodova na glupostima i ipak prosla popravni tako da nebih zamjerila asistentima na težini.
|
|
[Vrh] |
|
googol Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)

|
Postano: 23:04 čet, 31. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="googol"]Nema bas smisla zaliti se za kolokvij, mislim da je bio stvarno rjesiv. Falilo mi je 2 boda za prolaz i sama sam kriva jer sam mogla ponoviti osnovne definicije. Stvarno ne vidim poantu esejskih postova o tezini kolokvija.
Ajmo se rade dogovoriti da napisemo molbu. Mnogima je TS jedini kolegij koji smo pali i stvarno je glupo da gubimo godinu studiranja i placamo vecu skolarinu zbog pada jednog kolegija.
Ima li smisla pisati molbu ili ne?[/quote]
Ja sam uvijek za to da probate, nemate šta izgubiti, ja znam iskustvo dok su mreže bile obavezan predmet da je to molba prosla, pa možda vam prođe i ova sa skupovima.
Ljudi su u na ljeto, kad su imali stvarni dokaz da im je samo to ostalo poslali molbe i u 9 mj su dobili rok, samo ja mislim da je te godine bila stvarno velika brojka ljudi kojima su ostale samo mreže.
googol (napisa): | Nema bas smisla zaliti se za kolokvij, mislim da je bio stvarno rjesiv. Falilo mi je 2 boda za prolaz i sama sam kriva jer sam mogla ponoviti osnovne definicije. Stvarno ne vidim poantu esejskih postova o tezini kolokvija.
Ajmo se rade dogovoriti da napisemo molbu. Mnogima je TS jedini kolegij koji smo pali i stvarno je glupo da gubimo godinu studiranja i placamo vecu skolarinu zbog pada jednog kolegija.
Ima li smisla pisati molbu ili ne? |
Ja sam uvijek za to da probate, nemate šta izgubiti, ja znam iskustvo dok su mreže bile obavezan predmet da je to molba prosla, pa možda vam prođe i ova sa skupovima.
Ljudi su u na ljeto, kad su imali stvarni dokaz da im je samo to ostalo poslali molbe i u 9 mj su dobili rok, samo ja mislim da je te godine bila stvarno velika brojka ljudi kojima su ostale samo mreže.
|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Sphiro Forumaš(ica)

|
Postano: 15:39 pet, 1. 2. 2013 Naslov: |
|
|
ovako, pitala sam prof Šiftara za dodatni rok i odg mi je sljedeće, citiram:
"Kolegice,
U glavnim crtama mogu vam reci samo sljedece: iam prilican broj
studenata kojima bi jako vazno bilo poloziti TS (nakon sto to
nisu uspjeli u ovom zimskom roku) te se vjerojatno organiziraju
da bi predali "grupnu molbu" za dodatni rok ili tako nesto.
Asistenti pritom nemaju neku posebnu ulogu, a zapravo ni
profesori pojedinacno, jer stvar je takva da svi kolegiji tj
cijeli studij ima ujednaceni rezim i nitko ne moze na svoju ruku
davati dodatne rokove ako to opcim pravilima nije predvidjeno i
za druge kolegije.
Osobno nemam nista protiv da si studenti kojima je to presudno
"spase" godinu polaganjem TS, no sumnjam da je to moguce kao iznimka.
Ako bi se npr (samo primjerice, kazem) odlucilo da se za sve
kolegije doda jos jedan rok, recimo, pocetkom rujna ili tako nesto,
ja sam za.
Lijepi pozdrav,
Juraj Siftar
"
Sada, mene zanima kako ćemo se organizirati da to napišemo i da svi potpišemo. Možemo se u molbi pozvati i na to da je prof Tambaća za intraf ili difraf , prošle godine organizirao dodatni rok u 9.mj....
:))
ovako, pitala sam prof Šiftara za dodatni rok i odg mi je sljedeće, citiram:
"Kolegice,
U glavnim crtama mogu vam reci samo sljedece: iam prilican broj
studenata kojima bi jako vazno bilo poloziti TS (nakon sto to
nisu uspjeli u ovom zimskom roku) te se vjerojatno organiziraju
da bi predali "grupnu molbu" za dodatni rok ili tako nesto.
Asistenti pritom nemaju neku posebnu ulogu, a zapravo ni
profesori pojedinacno, jer stvar je takva da svi kolegiji tj
cijeli studij ima ujednaceni rezim i nitko ne moze na svoju ruku
davati dodatne rokove ako to opcim pravilima nije predvidjeno i
za druge kolegije.
Osobno nemam nista protiv da si studenti kojima je to presudno
"spase" godinu polaganjem TS, no sumnjam da je to moguce kao iznimka.
Ako bi se npr (samo primjerice, kazem) odlucilo da se za sve
kolegije doda jos jedan rok, recimo, pocetkom rujna ili tako nesto,
ja sam za.
Lijepi pozdrav,
Juraj Siftar
"
Sada, mene zanima kako ćemo se organizirati da to napišemo i da svi potpišemo. Možemo se u molbi pozvati i na to da je prof Tambaća za intraf ili difraf , prošle godine organizirao dodatni rok u 9.mj....
)
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)