Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ddujmic Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Vip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vekiqqq Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 3:29 sub, 9. 2. 2013 Naslov: |
|
|
Sorry što malo oftopičarim, ali, mi smo na trećoj godini u zimskom semestru za prve kolokvije imali tri kolokvija dan za danom u prvom tjednu, pon uto sri. Dva obavezna predmeta na trećoj godini i jedan izborni na trećoj. Otišli smo tadašnjem čovjeku zaduženom za rasporede kolokvija s molbom da nam pomakne ovaj kolokvij od utorka, na na primjer petak tog tjedna (jerbo, idući kolokvij je bio tek idući ponedjeljak ili utorak). No, spomenuti/a nas je gadno preveslao/la te smo umjesto tri kolokvija u tri dana pisali tri kolokvija u dva dana :) Neeee, uopće nismo poludili.
Poanta priče, a nema je, samo zanimljiva anegdota :)
Sorry što malo oftopičarim, ali, mi smo na trećoj godini u zimskom semestru za prve kolokvije imali tri kolokvija dan za danom u prvom tjednu, pon uto sri. Dva obavezna predmeta na trećoj godini i jedan izborni na trećoj. Otišli smo tadašnjem čovjeku zaduženom za rasporede kolokvija s molbom da nam pomakne ovaj kolokvij od utorka, na na primjer petak tog tjedna (jerbo, idući kolokvij je bio tek idući ponedjeljak ili utorak). No, spomenuti/a nas je gadno preveslao/la te smo umjesto tri kolokvija u tri dana pisali tri kolokvija u dva dana Neeee, uopće nismo poludili.
Poanta priče, a nema je, samo zanimljiva anegdota
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 14:20 ned, 10. 2. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Vip"]Tko sad onda drži vježbe iz kompleksne? Jel napravljena promjena i na onom popisu gdje su predavači?[/quote]
Predaju isti ljudi u istim terminima, jedino su studenti preraspodjeljeni (trazili su profesori da stavim posebne grupe za profesorski i "ing" smjer).
[size=9][color=#999999]Added after 38 seconds:[/color][/size]
[quote="jackass9"]a neee...ne sviđaju mi se ove najnovije promjene moram reć...[/quote]
ni meni...
[size=9][color=#999999]Added after 34 seconds:[/color][/size]
[quote="ante003"] Ovaj raspored je jos super s obzirom na neke rasporede proslih godina[/quote]
hvala :)
[size=9][color=#999999]Added after 5 minutes:[/color][/size]
[quote="vekiqqq"]Može ispravak kod PD-EM 3.god UDG-a..ponovno nema slova L..?? Hvala :)[/quote]
dodano, hvala vama na obavijesti...
[size=9][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
[quote="Antonija"]Sto je s metodikom i algebarskima na 1. god diplomskog? Preklapaju se ponedjeljkom za jednu grupu a obavezni su :/[/quote]
Svjesna sam problema, ali nastao je tek u cetvrtak navecer kada su predavanja iz Metodike premjestena u taj termin, pa ga jos nisam stigla rjesiti. Radim na tome...
Edit: doslo je do preraspodjele studenata po grupama iz Algebarskih struktura, trebalo bi biti sada ok sto se tog djela tice
Vip (napisa): | Tko sad onda drži vježbe iz kompleksne? Jel napravljena promjena i na onom popisu gdje su predavači? |
Predaju isti ljudi u istim terminima, jedino su studenti preraspodjeljeni (trazili su profesori da stavim posebne grupe za profesorski i "ing" smjer).
Added after 38 seconds:
jackass9 (napisa): | a neee...ne sviđaju mi se ove najnovije promjene moram reć... |
ni meni...
Added after 34 seconds:
ante003 (napisa): | Ovaj raspored je jos super s obzirom na neke rasporede proslih godina |
hvala
Added after 5 minutes:
vekiqqq (napisa): | Može ispravak kod PD-EM 3.god UDG-a..ponovno nema slova L..?? Hvala  |
dodano, hvala vama na obavijesti...
Added after 1 minutes:
Antonija (napisa): | Sto je s metodikom i algebarskima na 1. god diplomskog? Preklapaju se ponedjeljkom za jednu grupu a obavezni su  |
Svjesna sam problema, ali nastao je tek u cetvrtak navecer kada su predavanja iz Metodike premjestena u taj termin, pa ga jos nisam stigla rjesiti. Radim na tome...
Edit: doslo je do preraspodjele studenata po grupama iz Algebarskih struktura, trebalo bi biti sada ok sto se tog djela tice
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Spectre Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 13:50 pet, 15. 2. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Spectre"]Raspored za većinu godina je trenutno nedostupan. Jel sam baš pogodio tijekom unosa novih izmjena ili se radi o nekoj grešci?
Edit: Sad radi. :)[/quote]
Raspored je nedostupan samo kad i web stranice nastavnog osoblja, tj. kad se server (privremeno) srusi, veli kolega u RC-u da ima nekih problema i da se server svako tolko sam od sebe restarta...
Kad unosim nove izmjene vidi se prvo stari raspored a kad su izmjene gotove, novi, nema prekida dostupnosti.
[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]
E sad, jos malo promjena...
Na trazenje studenata prof. je promjenio termin iz Mikroekonomike na SR 12-14 u 105.
Na trazenje nastavnika po treci put preraspodjeljeni su studenti po grupama iz Kompleksne analize za profesorske smjerove, molim konzultirati raspored(e) za detalje.
MMF kod asistenta Misura seli se u novu prostoriju (110) u istom terminu.
Najavljeno je jos i premjestanje svih kolegija prof. Drmaca ali to ce biti u dogovoru sa studentima (pa ako ste upisali kolegije ili ih namjeravajte upisati, dodjite danas na predavanja i razmislite o alternativnim terminima koji ce vam odgovarati, ako takvi postoje).
Spectre (napisa): | Raspored za većinu godina je trenutno nedostupan. Jel sam baš pogodio tijekom unosa novih izmjena ili se radi o nekoj grešci?
Edit: Sad radi.  |
Raspored je nedostupan samo kad i web stranice nastavnog osoblja, tj. kad se server (privremeno) srusi, veli kolega u RC-u da ima nekih problema i da se server svako tolko sam od sebe restarta...
Kad unosim nove izmjene vidi se prvo stari raspored a kad su izmjene gotove, novi, nema prekida dostupnosti.
Added after 3 minutes:
E sad, jos malo promjena...
Na trazenje studenata prof. je promjenio termin iz Mikroekonomike na SR 12-14 u 105.
Na trazenje nastavnika po treci put preraspodjeljeni su studenti po grupama iz Kompleksne analize za profesorske smjerove, molim konzultirati raspored(e) za detalje.
MMF kod asistenta Misura seli se u novu prostoriju (110) u istom terminu.
Najavljeno je jos i premjestanje svih kolegija prof. Drmaca ali to ce biti u dogovoru sa studentima (pa ako ste upisali kolegije ili ih namjeravajte upisati, dodjite danas na predavanja i razmislite o alternativnim terminima koji ce vam odgovarati, ako takvi postoje).
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|