Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
hexy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hexy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 21:07 uto, 10. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="hexy"]Ali knjiga je predebela ! I bez nekog velikog znanja UVIS-a mogu zaključit da nema šanse da to ikad položim...[/quote]
Bez nekog velikog znanja UVIS-a si vjerovatno u pravu :g: ali kada poradis na znanju bi se i to moglo promjeniti :g:
[quote="Hexy"]Hvala na pomoći ljudi ![/quote]
:valovi:
hexy (napisa): | Ali knjiga je predebela ! I bez nekog velikog znanja UVIS-a mogu zaključit da nema šanse da to ikad položim... |
Bez nekog velikog znanja UVIS-a si vjerovatno u pravu ali kada poradis na znanju bi se i to moglo promjeniti
Hexy (napisa): | Hvala na pomoći ljudi ! |
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 23:43 uto, 10. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="hexy"]Ali knjiga je predebela ! I bez nekog velikog znanja UVIS-a mogu zaključit da nema šanse da to ikad položim...[/quote]
Nismo se razumjeli: ne naucis cijelu knjigu, nego ono sto je radio na predavanjima! :D A za vidjeti sto je radio, trebaju ti biljeske. 8)[/quote]
Nadam se da nisam zvucao bezobrazno gore :) al uvis zbilje je velik i teshak ispit, po nekima najtezi ispit na fakultetu al nije nemoguc. Poslusaj vsegin prijedlog ili se drzi samo biljeski, posveti mu vremena koliko treba jednom ispitu tog kalibra i sve ce biti u redu ;)
vsego (napisa): | hexy (napisa): | Ali knjiga je predebela ! I bez nekog velikog znanja UVIS-a mogu zaključit da nema šanse da to ikad položim... |
Nismo se razumjeli: ne naucis cijelu knjigu, nego ono sto je radio na predavanjima! A za vidjeti sto je radio, trebaju ti biljeske. |
Nadam se da nisam zvucao bezobrazno gore al uvis zbilje je velik i teshak ispit, po nekima najtezi ispit na fakultetu al nije nemoguc. Poslusaj vsegin prijedlog ili se drzi samo biljeski, posveti mu vremena koliko treba jednom ispitu tog kalibra i sve ce biti u redu
|
|
[Vrh] |
|
hexy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 20:19 sri, 11. 8. 2004 Naslov: |
|
|
Osobno, pobrinem se da poznam teoriju i onda uz pomoc zadataka ucvrstim znanje iz teorije. U teoriji :) buduci da se rijetko primim zadataka :?
Al... U teoriji :) ako sam naucio teoriju, prosao zadatke iz tog dijela gradiva iz kojeg sam savladao teoriju onda procjenim da li je to dovoljno za prolazak pismenog ispita. U pravilu jest.
Osobno, pobrinem se da poznam teoriju i onda uz pomoc zadataka ucvrstim znanje iz teorije. U teoriji buduci da se rijetko primim zadataka
Al... U teoriji ako sam naucio teoriju, prosao zadatke iz tog dijela gradiva iz kojeg sam savladao teoriju onda procjenim da li je to dovoljno za prolazak pismenog ispita. U pravilu jest.
|
|
[Vrh] |
|
Gia Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|