Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Mile Budak
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
28 = 43 - 15

PostPostano: 15:07 pet, 27. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Mislim, cemu se opce zivcirati? Hrvatskim gradanima jednostavno nije sudeno da u svojoj drzavi odlucuju o sebi. Uvijek netko drugi zna bolje.[/quote]

Nenene, Krleza je to bolje formulirao, naime da nije da vanjski znaju bolje, dapace, mozda znaju manje, ali je Hrvatima lakse uzeti nekog izvana da bude "odgovoran" tako da se uvijek mozes izvuci na njega, nego sam snositi odgovornost.

Pa vidi samo aferu Bechtel. Na kraju je EK pobrala blejm. (Nije da ih zalim, ali situacija samo potvrdjuje Krlezinu tvrdnju.)

'ave fun!

Sinisa
anamari (napisa):
Mislim, cemu se opce zivcirati? Hrvatskim gradanima jednostavno nije sudeno da u svojoj drzavi odlucuju o sebi. Uvijek netko drugi zna bolje.

Nenene, Krleza je to bolje formulirao, naime da nije da vanjski znaju bolje, dapace, mozda znaju manje, ali je Hrvatima lakse uzeti nekog izvana da bude "odgovoran" tako da se uvijek mozes izvuci na njega, nego sam snositi odgovornost.

Pa vidi samo aferu Bechtel. Na kraju je EK pobrala blejm. (Nije da ih zalim, ali situacija samo potvrdjuje Krlezinu tvrdnju.)

'ave fun!

Sinisa

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 19:00 pet, 27. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[qoute="cinik"]
[/qoute]

To je fakat interesantna sastavnica našeg mentaliteta. Pitam se je li to uzrok ili poslijedica činjenici/činjenice da smo jako, jako dugo živjeli pod tuđom upravom?

Samo se sjetim one sablasne legende o poslijednjim riječima kralja Tomislava, tipa :"Devetsto godina ne imali vladara od svoje krvi!"(Se sjeća 'ko quest for the Holy Grail, scena u pećini di čitaju sa zida poslijednje riječi nekog mudraca, nakon što su had slain onog monstruma kaninchen?) Sablasna zato što je taman cca 900 godina kletva i bila na snazi...

A opet je za sve kriv i offca mentalitet, koji jasno odražava kako su ljudi u globalu stoka(nevezana), pritom ne misleći ništa pogrdno u smislu njihove inteligencije ili fizičke pojave, već aludirajući samo na količinu individualnog razmišljanja koju upražnjavaju.

Sheep mentalitet nam je najveći Kaninchen monstrum!
[qoute="cinik"]
[/qoute]

To je fakat interesantna sastavnica našeg mentaliteta. Pitam se je li to uzrok ili poslijedica činjenici/činjenice da smo jako, jako dugo živjeli pod tuđom upravom?

Samo se sjetim one sablasne legende o poslijednjim riječima kralja Tomislava, tipa :"Devetsto godina ne imali vladara od svoje krvi!"(Se sjeća 'ko quest for the Holy Grail, scena u pećini di čitaju sa zida poslijednje riječi nekog mudraca, nakon što su had slain onog monstruma kaninchen?) Sablasna zato što je taman cca 900 godina kletva i bila na snazi...

A opet je za sve kriv i offca mentalitet, koji jasno odražava kako su ljudi u globalu stoka(nevezana), pritom ne misleći ništa pogrdno u smislu njihove inteligencije ili fizičke pojave, već aludirajući samo na količinu individualnog razmišljanja koju upražnjavaju.

Sheep mentalitet nam je najveći Kaninchen monstrum!

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 21:25 pet, 27. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

flautice, nije li kralj [b]Petar[/b], pri pogibiji na Gvozdu koji se danas naziva Petrovom gorom, rekao upravo to, ali bez vremenskog limita??
naravno, kad ga je njegova (hrvatska) krv izdala, ako me sjecanje dobro sluzi....

http://www.hrt.hr/arhiv/ndd/05svibanj/0526%20Svacic.html

[i]Zadnji hrvatski kralj narodne krvi[/i], Petar, poginuo je u svibnju 1097. na Gvozdu, odnosno dijelu Kapele iznad Modruša.
Zanimljivo je da se o prezimenu toga hrvatskog kralja povjesničari spore. Je li se zvao Svačić ili Snačić, nije poznato, ali narodna ga predaja, a i znanost, spominje kao Svačića, prema tome kako je tko pročitao ime plemena u rukopisu iz 14. stoljeća.
Predaja veli da novi ugarski kralj Koloman nije bio voljan odreći se Hrvatske, pa je zato u proljeće 1097. opremio vojsku kako bi ostvario pravo na hrvatsku zemlju. Za Kolomana bilo je povoljno to što je bizantski kralj bio zauzet obranom svoje države od križarskih četa koje su pustošile njegovim europskim i azijskim pokrajinama. Bizantski car bi u svakom slučaju, da je bio u mogućnosti, pritekao u pomoć Hrvatima jer je znao da će i njegovu carstvu zaprijetiti opasnost ako padne Hrvatska.
Kod gore Gvozd došlo je u svibnju do odlučnog boja u kojem je hrvatska vojska poražena, a kralj je Petar poginuo. Bio je posljednji neovisni hrvatski kralj.

http://www.ffzg.hr/infoz/dzs/html/Senoa3.htm

Povjestice: smrt Petra Svacica

Uza me stala vjerna šaka,
Visoko digoh barjak svoj
I briznu krv od sto junaka,
Zagušila nas bijesna množ.
Svi moji padnu - pade nada,
[i]A hrvatski mi, ču li, nož
Svom kralju smrtnu ranu zada.[/i]

http://www.matica.hr/HRRevija/revija042.nsf/AllWebDocs/marijan
no ovdje pise

Počeše sjeći tijelo svoga kralja i gospodina i krv njegovu prolijevati. [b]I kralj, ležeći u krvi, izranjen, u velikim bolovima, prokle »nevirne Hrvate« i ostatak njih Bogom i svecima njegovim, sobom i nedostojnom smrću svojom, da nikada više ne imali gospodina od svoga jezika, nego vazda tuđu jeziku podložni bili.[/b] A slušavši o tome što se zbilo u kraljevstvu hrvatskom kralj ugarski, imenom Bela prvi, pođe s vojskom golemom i uzme kraljevstvo hrvatsko i požali smrt kralja Zvonimira. I imahu Hrvati kralja ugarskog za gospodara, jer svoga bijahu ubili bez krivnje njegove. A bi ubijen kralj Zvonimir na tisuću i osamdeset ljeta od rođenja Isusa Krista.

http://www.hic.hr/books/pavlicev/04.htm

Prema jednoj srednjovjekovnoj kronici, Zvonimir je ubijen na saboru naroda koji nije htio ici u krizarski rat u Svetu zemlju. Uz tu nedokazanu smrt postoji i legenda prema kojoj je umiruci kralj prokleo Hrvate da nemaju vise vladara narodne krvi. Buduci Hrvati zaista nisu imali 9 stoljeca svoga vladara i svoje nezavisne drzave, u narodnoj tradiciji se odrzala pretpostavka o postojanju Zvonimirova prokletstva.

sto dovodi do toga da je Zvonimir prokleo....
a Petra su izdali u bitci....

ja sam izgleda pomijesala, no cinise da cu kopati odakle mi to da je Petar prokleo... jer je on bio zadnji hrvatski vladar, a on je bio Zvonimirov ban....

no, cinjenica je da ovo o Zvonetovoj kletvi stize samo iz izvora Ljetopis popa Dukljanina ili kako god, za koje je znanstveno utvrdjeno da su puni lazhi...
a uzmemo li u obzir da je Petar Svacic bio Zvonetov ban, i kasnije vladar nakon Zvoneta, to Zvonetova kletva nema smisla... i cini se vjerodostojnije da je to bio Petar, nakon kojega je na vlast dosao Koloman i dalje Hrvatska nije imala svog vladara.....
flautice, nije li kralj Petar, pri pogibiji na Gvozdu koji se danas naziva Petrovom gorom, rekao upravo to, ali bez vremenskog limita??
naravno, kad ga je njegova (hrvatska) krv izdala, ako me sjecanje dobro sluzi....

http://www.hrt.hr/arhiv/ndd/05svibanj/0526%20Svacic.html

Zadnji hrvatski kralj narodne krvi, Petar, poginuo je u svibnju 1097. na Gvozdu, odnosno dijelu Kapele iznad Modruša.
Zanimljivo je da se o prezimenu toga hrvatskog kralja povjesničari spore. Je li se zvao Svačić ili Snačić, nije poznato, ali narodna ga predaja, a i znanost, spominje kao Svačića, prema tome kako je tko pročitao ime plemena u rukopisu iz 14. stoljeća.
Predaja veli da novi ugarski kralj Koloman nije bio voljan odreći se Hrvatske, pa je zato u proljeće 1097. opremio vojsku kako bi ostvario pravo na hrvatsku zemlju. Za Kolomana bilo je povoljno to što je bizantski kralj bio zauzet obranom svoje države od križarskih četa koje su pustošile njegovim europskim i azijskim pokrajinama. Bizantski car bi u svakom slučaju, da je bio u mogućnosti, pritekao u pomoć Hrvatima jer je znao da će i njegovu carstvu zaprijetiti opasnost ako padne Hrvatska.
Kod gore Gvozd došlo je u svibnju do odlučnog boja u kojem je hrvatska vojska poražena, a kralj je Petar poginuo. Bio je posljednji neovisni hrvatski kralj.

http://www.ffzg.hr/infoz/dzs/html/Senoa3.htm

Povjestice: smrt Petra Svacica

Uza me stala vjerna šaka,
Visoko digoh barjak svoj
I briznu krv od sto junaka,
Zagušila nas bijesna množ.
Svi moji padnu - pade nada,
A hrvatski mi, ču li, nož
Svom kralju smrtnu ranu zada.

http://www.matica.hr/HRRevija/revija042.nsf/AllWebDocs/marijan
no ovdje pise

Počeše sjeći tijelo svoga kralja i gospodina i krv njegovu prolijevati. I kralj, ležeći u krvi, izranjen, u velikim bolovima, prokle »nevirne Hrvate« i ostatak njih Bogom i svecima njegovim, sobom i nedostojnom smrću svojom, da nikada više ne imali gospodina od svoga jezika, nego vazda tuđu jeziku podložni bili. A slušavši o tome što se zbilo u kraljevstvu hrvatskom kralj ugarski, imenom Bela prvi, pođe s vojskom golemom i uzme kraljevstvo hrvatsko i požali smrt kralja Zvonimira. I imahu Hrvati kralja ugarskog za gospodara, jer svoga bijahu ubili bez krivnje njegove. A bi ubijen kralj Zvonimir na tisuću i osamdeset ljeta od rođenja Isusa Krista.

http://www.hic.hr/books/pavlicev/04.htm

Prema jednoj srednjovjekovnoj kronici, Zvonimir je ubijen na saboru naroda koji nije htio ici u krizarski rat u Svetu zemlju. Uz tu nedokazanu smrt postoji i legenda prema kojoj je umiruci kralj prokleo Hrvate da nemaju vise vladara narodne krvi. Buduci Hrvati zaista nisu imali 9 stoljeca svoga vladara i svoje nezavisne drzave, u narodnoj tradiciji se odrzala pretpostavka o postojanju Zvonimirova prokletstva.

sto dovodi do toga da je Zvonimir prokleo....
a Petra su izdali u bitci....

ja sam izgleda pomijesala, no cinise da cu kopati odakle mi to da je Petar prokleo... jer je on bio zadnji hrvatski vladar, a on je bio Zvonimirov ban....

no, cinjenica je da ovo o Zvonetovoj kletvi stize samo iz izvora Ljetopis popa Dukljanina ili kako god, za koje je znanstveno utvrdjeno da su puni lazhi...
a uzmemo li u obzir da je Petar Svacic bio Zvonetov ban, i kasnije vladar nakon Zvoneta, to Zvonetova kletva nema smisla... i cini se vjerodostojnije da je to bio Petar, nakon kojega je na vlast dosao Koloman i dalje Hrvatska nije imala svog vladara.....

mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:28 sub, 28. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Nenene, Krleza je to bolje formulirao, naime da nije da vanjski znaju bolje, dapace, mozda znaju manje, ali je Hrvatima lakse uzeti nekog izvana da bude "odgovoran" tako da se uvijek mozes izvuci na njega, nego sam snositi odgovornost.[/quote]

Kako sam znao da će Hans imati neku mudrost by neki veliki um vezanu uz ovo?

Lako. Hans UVIJEK ima neku pametnu rečenicu by neki veliki um. Makar se radilo i o vezanju bicikla :lol:

[quote="zelenizubi"]utopizam. sretno :wink:[/quote]

Hvala, trebat' će mi! :wink:
cinik (napisa):

Kako sam znao da će Hans imati neku mudrost by neki veliki um vezanu uz ovo?

Lako. Hans UVIJEK ima neku pametnu rečenicu by neki veliki um. Makar se radilo i o vezanju bicikla Laughing

zelenizubi (napisa):
utopizam. sretno Wink

Hvala, trebat' će mi! Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 1:55 ned, 29. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, pročital' sam u novinama da budu sad maknuli Budaka i onog Francetića u Slunju.
Evo, pročital' sam u novinama da budu sad maknuli Budaka i onog Francetića u Slunju.

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 8:37 ned, 29. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je, sve je to divno i krasno, ali ce sada oni mene natjerati da promijenim avatara. Onaj famozni zakon o totalitarnim rezimima, bas kao narucen od strane desnice.

Zanimljivo mi je da je cak i jedan zestoki antikomunist (Ivo Banac) protiv takve formulacije tog zakona.

Hm... Ako nadjem samo crvenu petokraku bez srpa i cekica i to onda zalijepim na drugu beretku i tako se fotkam mislim da to onda nije ilegalno, jer se mogu smatrati reklamom za Heiniken..

ako je i petokraka problem - onda moram iskopati zastavu Pariske komune pa nek' se frigaju. To je jednostavno crvena krpa :)

eh, da, posto Ernesto Guevara ima na svojoj napoznatijoj slici petokraku, hoce li Hrvatska biti jedina Evropska zemlja u kojoj nije dozvoljeno imati majicu sa njegovim likom?

Jos jedan problem. Postoji jedna knjiga - Doba kiberkomunizma (by akademik A. Dragicevic i doc. dr. D. Dragicevic) - koja ima na naslovnici zeleni srp i cekic otisnut na mikrocipu. Je li to totalitarni simbol?

Knjiga je donekle popularna, donekle znanstvena i zagovara komunizam po originalnom Marxovom modelu, sa idejama o oslobodjenju rada (stop otudjenom radu, zivio intrinzicno motivirani rad) i sl. Uglavnom, knjiga zastupa sve osim totalitarizma. Hoce li ona biti izvan zakona zbog naslova?

'ave fun!

Sinisa
Je, sve je to divno i krasno, ali ce sada oni mene natjerati da promijenim avatara. Onaj famozni zakon o totalitarnim rezimima, bas kao narucen od strane desnice.

Zanimljivo mi je da je cak i jedan zestoki antikomunist (Ivo Banac) protiv takve formulacije tog zakona.

Hm... Ako nadjem samo crvenu petokraku bez srpa i cekica i to onda zalijepim na drugu beretku i tako se fotkam mislim da to onda nije ilegalno, jer se mogu smatrati reklamom za Heiniken..

ako je i petokraka problem - onda moram iskopati zastavu Pariske komune pa nek' se frigaju. To je jednostavno crvena krpa Smile

eh, da, posto Ernesto Guevara ima na svojoj napoznatijoj slici petokraku, hoce li Hrvatska biti jedina Evropska zemlja u kojoj nije dozvoljeno imati majicu sa njegovim likom?

Jos jedan problem. Postoji jedna knjiga - Doba kiberkomunizma (by akademik A. Dragicevic i doc. dr. D. Dragicevic) - koja ima na naslovnici zeleni srp i cekic otisnut na mikrocipu. Je li to totalitarni simbol?

Knjiga je donekle popularna, donekle znanstvena i zagovara komunizam po originalnom Marxovom modelu, sa idejama o oslobodjenju rada (stop otudjenom radu, zivio intrinzicno motivirani rad) i sl. Uglavnom, knjiga zastupa sve osim totalitarizma. Hoce li ona biti izvan zakona zbog naslova?

'ave fun!

Sinisa

anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 13:13 ned, 29. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Je, sve je to divno i krasno, ali ce sada oni mene natjerati da promijenim avatara. Onaj famozni zakon o totalitarnim rezimima, bas kao narucen od strane desnice.

[/quote]

Mislim da se ne trebas brinuti za komunisticka obiljezja. A pozeljno je da se i nose majice sa Titovom slikom. Jer, nije bitno sto je nama Tito zlocinac vec je bitno to sto on ostavlja pozitivan dojam u svijetu kao veliki drzavnik, osnivac Nesvrstanih, antifasist i tak to.

A Hrvatskoj nije bitna istina vec image u svijetu.

Uvodi se i zakon da debele zene ne smiju na plazu jer je Hrvatska turisticka zemlja i zelimo stvoriti image u svijetu da su sve hrvatske gradanke vitke, bujne i prekrasne. One s kojim kilogramom vise morat ce na rigoroznu dijetu.
cinik (napisa):

Mislim da se ne trebas brinuti za komunisticka obiljezja. A pozeljno je da se i nose majice sa Titovom slikom. Jer, nije bitno sto je nama Tito zlocinac vec je bitno to sto on ostavlja pozitivan dojam u svijetu kao veliki drzavnik, osnivac Nesvrstanih, antifasist i tak to.

Uvodi se i zakon da debele zene ne smiju na plazu jer je Hrvatska turisticka zemlja i zelimo stvoriti image u svijetu da su sve hrvatske gradanke vitke, bujne i prekrasne. One s kojim kilogramom vise morat ce na rigoroznu dijetu.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 21:00 ned, 29. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Uvodi se i zakon da debele zene ne smiju na plazu jer je Hrvatska turisticka zemlja i zelimo stvoriti image u svijetu da su sve hrvatske gradanke vitke, bujne i prekrasne. One s kojim kilogramom vise morat ce na rigoroznu dijetu. [/quote]

:shock: Malo mi zvuči nevjerojatno. A otkud ti to?
anamari (napisa):

Shocked Malo mi zvuči nevjerojatno. A otkud ti to?

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:12 ned, 29. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"][quote="anamari"]Uvodi se i zakon da debele zene ne smiju na plazu jer je Hrvatska turisticka zemlja i zelimo stvoriti image u svijetu da su sve hrvatske gradanke vitke, bujne i prekrasne. One s kojim kilogramom vise morat ce na rigoroznu dijetu. [/quote]

:shock: Malo mi zvuči nevjerojatno. A otkud ti to?[/quote]

Mašta gradi svašta. :wink:

anamari,onda po tvome amerikanci svi u Alkatraz. :D
Ovako kako si opisala građanke,hm...reci mi gdje da potpišem za uvođenje tog nadasve genijalna zakona za šoviniste poput mene ? :lol:
Crni (napisa):
anamari (napisa):

Mašta gradi svašta. Wink

anamari,onda po tvome amerikanci svi u Alkatraz. Very Happy
Ovako kako si opisala građanke,hm...reci mi gdje da potpišem za uvođenje tog nadasve genijalna zakona za šoviniste poput mene ? Laughing

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:05 ned, 29. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]nije bitno sto je nama Tito zlocinac[/quote]

Mozda je [b]tebi[/b] zlocinac, ali ne mozes pricati u [i]nase[/i] ime... :evil:

[quote="anamari"]A Hrvatskoj nije bitna istina vec image u svijetu.[/quote]

Za razliku od... koje drzave? :-k

[color=darkred]Molim, vratite se na temu sad vec maknutog spomenika ili okoncajte raspravu. :shock: Podsjecam, politika nije dobrodosla na Forumu[/color] :!:
anamari (napisa):
nije bitno sto je nama Tito zlocinac

Mozda je tebi zlocinac, ali ne mozes pricati u nase ime... Evil or Very Mad

anamari (napisa):

Za razliku od... koje drzave? Think

Molim, vratite se na temu sad vec maknutog spomenika ili okoncajte raspravu. Shocked Podsjecam, politika nije dobrodosla na Forumu Exclamation

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:45 ned, 29. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Hm... Ako nadjem samo crvenu petokraku bez srpa i cekica i to onda zalijepim na drugu beretku i tako se fotkam mislim da to onda nije ilegalno, jer se mogu smatrati reklamom za Heiniken..[/quote]

Onda ce tek biti ilegalno jer je na forumu zabranjeno reklamiranje :mrgreen: :PP
cinik (napisa):

Onda ce tek biti ilegalno jer je na forumu zabranjeno reklamiranje Mr. Green Weeee-heeee!!!

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 8:09 pon, 30. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"][quote="anamari"]Uvodi se i zakon da debele zene ne smiju na plazu jer je Hrvatska turisticka zemlja i zelimo stvoriti image u svijetu da su sve hrvatske gradanke vitke, bujne i prekrasne. One s kojim kilogramom vise morat ce na rigoroznu dijetu. [/quote]

:shock: Malo mi zvuči nevjerojatno. A otkud ti to?[/quote]

To je bilo sarkasticno. :wink: :wink:

[quote="vsego"]
Mozda je tebi zlocinac, ali ne mozes pricati u nase ime...
[/quote]

Ma briga mene za Titeka.

I nije u redu da se ustasama, fasistima i nacistima daju spomenici. Kao ni bilo kakvim drugim ubojicama.

Samo mi idu na zivce prisile. I skidanje spomenika u tajnosti prek noci. Mislim da nas to ne vodi nigdje.

I nisam za neki zakon koji ce zabranjivati isticanje simbola totalitarnih rezima. Jer onda sve mozemo proglasit protuzakonitim. Pametnije bi bilo da se i dalje u drustvu stvara antiustaska klima pa ce valjda i oni jednom odustat od toga.
Crni (napisa):
anamari (napisa):

To je bilo sarkasticno. Wink Wink

vsego (napisa):

Mozda je tebi zlocinac, ali ne mozes pricati u nase ime...

Ma briga mene za Titeka.

I nije u redu da se ustasama, fasistima i nacistima daju spomenici. Kao ni bilo kakvim drugim ubojicama.

Samo mi idu na zivce prisile. I skidanje spomenika u tajnosti prek noci. Mislim da nas to ne vodi nigdje.

I nisam za neki zakon koji ce zabranjivati isticanje simbola totalitarnih rezima. Jer onda sve mozemo proglasit protuzakonitim. Pametnije bi bilo da se i dalje u drustvu stvara antiustaska klima pa ce valjda i oni jednom odustat od toga.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 2:07 uto, 31. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]I nije u redu da se ustasama, fasistima i nacistima daju spomenici. Kao ni bilo kakvim drugim ubojicama.[/quote]

donekle se slazem.... (mozda ima neki ubojica koji je otkrivo neki vazni lijek or smth)

a zasto onda tudjman ima svoje ulice, i zasto je njegov grob defakto spomenik? (necemo o ukusima i izgledu)
i svi ga i dalje hvale i slave...

ja sam za Milu Budaka do sada cula samo kao za pisca, i vjerujem da cu ga i dalje samo tako pamtiti...
a jedan pisac je ipak ostavio vise iza sebe, nego neki tudjman (i ne, ono sto je on pisao nemojte mi zvati knjigama, to je propali projekt 'kako pobrati pare od raje' a prerastao u 'univerzalni poklon')
i mislim da je kao pisac vise zasluzio da ima nesto (spomenik...) nego prije spomenuti kao zlocinac neke vrste...

toliko o paralelama....

apropo debelih zena:
neka im otvore posebne plaze (sa specijalnim uslugama limfne drenaze i slicih stvari sto kozmetickih, sto zdravstevnih) i na plaze neka ide 'mlado meso' :g: :g:

no, really, ne diskriminiram, ali neki ljudi bi zbilja trebali second opinion kad idu van, da im kazu da na njihovoh 120 kila NEJDU uske kricavoroze tajice i uska majca kroz koju salo curi van...
neka se oni u tome ugodno osjecaju doma, ali za van, mislim da bi svima bilo ugodnije (ukljucivo i njih) da obuku nesto komotnije i sto 'prekriva' viskove (mislim da ce se vecina sloziti da bi ih 'komotnije' obucene samo tretirali kao 'velika gospodja', a dok je u uskom i kricavom, zeludac se pocme okretati na neke scene)
besides, uske stvari im odmazu sto se tice zdravlja....
anamari (napisa):

donekle se slazem.... (mozda ima neki ubojica koji je otkrivo neki vazni lijek or smth)

a zasto onda tudjman ima svoje ulice, i zasto je njegov grob defakto spomenik? (necemo o ukusima i izgledu)

ja sam za Milu Budaka do sada cula samo kao za pisca, i vjerujem da cu ga i dalje samo tako pamtiti...
a jedan pisac je ipak ostavio vise iza sebe, nego neki tudjman (i ne, ono sto je on pisao nemojte mi zvati knjigama, to je propali projekt 'kako pobrati pare od raje' a prerastao u 'univerzalni poklon')
i mislim da je kao pisac vise zasluzio da ima nesto (spomenik...) nego prije spomenuti kao zlocinac neke vrste...

toliko o paralelama....

apropo debelih zena:
neka im otvore posebne plaze (sa specijalnim uslugama limfne drenaze i slicih stvari sto kozmetickih, sto zdravstevnih) i na plaze neka ide 'mlado meso' Mr. Green Mr. Green

no, really, ne diskriminiram, ali neki ljudi bi zbilja trebali second opinion kad idu van, da im kazu da na njihovoh 120 kila NEJDU uske kricavoroze tajice i uska majca kroz koju salo curi van...
neka se oni u tome ugodno osjecaju doma, ali za van, mislim da bi svima bilo ugodnije (ukljucivo i njih) da obuku nesto komotnije i sto 'prekriva' viskove (mislim da ce se vecina sloziti da bi ih 'komotnije' obucene samo tretirali kao 'velika gospodja', a dok je u uskom i kricavom, zeludac se pocme okretati na neke scene)

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 3:36 uto, 31. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="anamari"]I nije u redu da se ustasama, fasistima i nacistima daju spomenici. Kao ni bilo kakvim drugim ubojicama.[/quote]

i mislim da je kao pisac vise zasluzio da ima nesto (spomenik...) nego prije spomenuti kao zlocinac neke vrste... [/quote]

Je, al kad dizes spomenik dizes spomenik cijelokupnom njegovom liku i djelu. Ako je netko dobar pisac, a ujedno u nekim drugim stvarima je jako [i]los[/i], onda treba izdavati njegove knjige, citati ih, a ne raditi nesto sto pohvaljuje citav njegov zivot i djelo i onda glumiti da se mu se podize spomenik zbog njegova knjizevnog stvaralastva, a svima je jasno zbog cega mu se podigao taj spomenik. Ko da sad neki debatni klub (ili sto vec) podigne spomenik Hitleru jer je bio veliki govornik i znao kontrolirati mase. Ak je netko zlocinac onda nema kaj imat spomenik. Kako da se dijete nauci humanosti ako mu se opravdava spomenik zlocincu (koji moze bit podugnut iz bilo kojeg razloga)? To nejde skupa.

[quote="Nesi"]no, really, ne diskriminiram, ali neki ljudi bi zbilja trebali second opinion kad idu van, da im kazu da na njihovoh 120 kila NEJDU uske kricavoroze tajice i uska majca kroz koju salo curi van...
besides, uske stvari im odmazu sto se tice zdravlja....[/quote]

:shock:

Nesi?

Pa tak stari dedeki i bakice vele da se mladi parovi ljube (ma sta ljube, cmokaju) doma, a ne van. Ili da se gay-parovi maknu s javnih povrsina.

Kaj ak [i]ja[/i] imam 160 kila i ocu si obuc uske kozne hlace, spirsat si svoj pupak promjera 5cm i nosit pinky pripijenu majcicu koja ga otkriva, a otkriva i moje debelo salo koje se [i]talasa[/i] (jel ima neki novokomponirana rijec za ovo, tesko da bu ovak dobra) u [i]magnifique[/i] skladu s mojim korakom. Pa kaj ak je to meni [i]chic[/i]. I mislim uske stvari su lose za zdravlje svima, a ne samo njima.

Mislim jedno je kaj se slazem da bi neki trebali traziti [i]2nd opinion[/i], jer ne zgledaju bas nekak u svojim kreacijama, al pa imaju se pravo obuc kak zele! Ak ce izgledat uzasno, razmislit ce za drugi put. Ako su presamouvjereni, ha vjerojatno ce s vremenom past u depresiju... Ali to se treba rjesavati edukacijom, a ne uvodjenjem kodeksa za oblacenje ljudi. Ja nekak mislim da je edukacija puno bolje(ali i zahtjevnije) sredstvo od zabrane. Zato su im tu prijatelji da im ukazu na takve stvari.

A isto je tak s ovim spomenicima. Meni je glupo da se zabranjuje podizanje bilokakvog spomenika. Zato jer bi lokalna zajednica u doticnom gdje je podignut spomenik trebala reagirati i traziti njegovo micanje i maknuti ga. Zapravo mnogima ne bi ni palo napamet dizati takve spomenike da je i]mentalitet[/i] tih lokalnih zajednica humaniji. Al eto u Hrvatskoj smo, pa je normalno da se ljudi zele ubijati sa Srbima, sad i Slovencima koji nam puni svoje ibermenschsnosti zele krasti (moje osobno misljenje) zemlju i more. Ajde Mađari se nisu ubijali sa nasim dedama vec malo starijm precima, pa na njih ne zele bas pucati (a i turisti su ipak...). Austijancima smo vec i oprostili (ipak kad smo gasarbajteri vec dulje) pa im damo da nam preuzmu banke. Njemce cak vole sto smo im bili pijun u DSR (WW2). A Americhane, Engleze koji nas i danas vucu za nos cak i vole. (Ovo gore sam mislio na politiku tih drzava, a ne na ljude pojedinacno.) Mislim kod nas je jos uvijek takav mentalitet da se ljudi kunu da su najveci Hrvati i da neizmjerno vole Hrvatsku, A pjevaju "Ubi Tovara..." ili "Ubi Purgera" ili koga vec i odu u neki drugi Hrvatski grad i razbijaju ga (netko bi ih trebao nauciti pojmu kontradikcije). Al nije to problem nego je problem sto [i]rulja[/i] stvarno vjeruje da takvi likovi stvarno vole svoju zemlju i daje oni jedini vole. Kad se moze ocekivati da Hrvatska ne velica svoje gradjane koji su vrsili zlocin nad strancima kad se i sami medjusobno mrzimo (ne svi, ali [i]ovi[/i]).

Mislim, treba nam bolje skolstvo i uzasno puno kampanja da educira roditelje i onda kampanje da ih potaknu da educiraju djecu. Evo npr. u razredu mog brata je od njih 30tak prosle godine 26 islo na popravni, tj. samo ih je sest (il sedam) dobilo svjedodzbe (ne znam koliko ih je na kraju palo razred). A pazite moj brat ne cuje i jedino je takvo djete u razredu, a jedini su on i jos jedan decko prosli s pet. I samo zato kaj rade i uce, a vecina ostalih se vucara po vani cijeli dan, a ostalima marljivima cak grupice najlosijih prijete batinama kako ne bi ucili, pa zbog toga sto vise od pola razreda dobi 1 se ponisti test, pa oni ne moraju za njega uciti. Mislim, sto ocekivati, od zemlje u koja tako odgaja svoju djecu.

I onda jos dodje prenatrpanost programa, pa ucenici gledaju kako profesor iz jedne skole salje svoje ucenike na instrukcije svom frendou profacu iz druge skole, a i ovaj isto tako svoje. I jedino ucenici koji su isli na takve instrukcije mogu ispraviti ocjene, a ostali odu na popravne, pa onda u 7. ili 9. mjesecu isprave ako stvarno nauce. I tak se djecu uci da ruka ruku mije i da se uvijek trebaju provlacite, a ne zapeti i raditi. I kako da onda dok odrastu budu postena i marljiva. Hrvatska je jos uvijek neobrazovana.

Tu zabrane ne pomazu. Ljudima treba otvoriti oci.

P.S. I mislim zabrana isticanja obiljezja je krsenje slobode izrazavanja. Onda nitko ne bi smio napraviti nikakvo umjetnicko djelo s tematikom nekog [i]zlocinackog rezima[/i]... Ma, educirati, a ne zabranjivati.
Nesi (napisa):
anamari (napisa):

Je, al kad dizes spomenik dizes spomenik cijelokupnom njegovom liku i djelu. Ako je netko dobar pisac, a ujedno u nekim drugim stvarima je jako los, onda treba izdavati njegove knjige, citati ih, a ne raditi nesto sto pohvaljuje citav njegov zivot i djelo i onda glumiti da se mu se podize spomenik zbog njegova knjizevnog stvaralastva, a svima je jasno zbog cega mu se podigao taj spomenik. Ko da sad neki debatni klub (ili sto vec) podigne spomenik Hitleru jer je bio veliki govornik i znao kontrolirati mase. Ak je netko zlocinac onda nema kaj imat spomenik. Kako da se dijete nauci humanosti ako mu se opravdava spomenik zlocincu (koji moze bit podugnut iz bilo kojeg razloga)? To nejde skupa.

Nesi (napisa):

Shocked

Nesi?

Pa tak stari dedeki i bakice vele da se mladi parovi ljube (ma sta ljube, cmokaju) doma, a ne van. Ili da se gay-parovi maknu s javnih povrsina.

Kaj ak ja imam 160 kila i ocu si obuc uske kozne hlace, spirsat si svoj pupak promjera 5cm i nosit pinky pripijenu majcicu koja ga otkriva, a otkriva i moje debelo salo koje se talasa (jel ima neki novokomponirana rijec za ovo, tesko da bu ovak dobra) u magnifique skladu s mojim korakom. Pa kaj ak je to meni chic. I mislim uske stvari su lose za zdravlje svima, a ne samo njima.

Mislim jedno je kaj se slazem da bi neki trebali traziti 2nd opinion, jer ne zgledaju bas nekak u svojim kreacijama, al pa imaju se pravo obuc kak zele! Ak ce izgledat uzasno, razmislit ce za drugi put. Ako su presamouvjereni, ha vjerojatno ce s vremenom past u depresiju... Ali to se treba rjesavati edukacijom, a ne uvodjenjem kodeksa za oblacenje ljudi. Ja nekak mislim da je edukacija puno bolje(ali i zahtjevnije) sredstvo od zabrane. Zato su im tu prijatelji da im ukazu na takve stvari.

A isto je tak s ovim spomenicima. Meni je glupo da se zabranjuje podizanje bilokakvog spomenika. Zato jer bi lokalna zajednica u doticnom gdje je podignut spomenik trebala reagirati i traziti njegovo micanje i maknuti ga. Zapravo mnogima ne bi ni palo napamet dizati takve spomenike da je i]mentalitet[/i] tih lokalnih zajednica humaniji. Al eto u Hrvatskoj smo, pa je normalno da se ljudi zele ubijati sa Srbima, sad i Slovencima koji nam puni svoje ibermenschsnosti zele krasti (moje osobno misljenje) zemlju i more. Ajde Mađari se nisu ubijali sa nasim dedama vec malo starijm precima, pa na njih ne zele bas pucati (a i turisti su ipak...). Austijancima smo vec i oprostili (ipak kad smo gasarbajteri vec dulje) pa im damo da nam preuzmu banke. Njemce cak vole sto smo im bili pijun u DSR (WW2). A Americhane, Engleze koji nas i danas vucu za nos cak i vole. (Ovo gore sam mislio na politiku tih drzava, a ne na ljude pojedinacno.) Mislim kod nas je jos uvijek takav mentalitet da se ljudi kunu da su najveci Hrvati i da neizmjerno vole Hrvatsku, A pjevaju "Ubi Tovara..." ili "Ubi Purgera" ili koga vec i odu u neki drugi Hrvatski grad i razbijaju ga (netko bi ih trebao nauciti pojmu kontradikcije). Al nije to problem nego je problem sto rulja stvarno vjeruje da takvi likovi stvarno vole svoju zemlju i daje oni jedini vole. Kad se moze ocekivati da Hrvatska ne velica svoje gradjane koji su vrsili zlocin nad strancima kad se i sami medjusobno mrzimo (ne svi, ali ovi).

Mislim, treba nam bolje skolstvo i uzasno puno kampanja da educira roditelje i onda kampanje da ih potaknu da educiraju djecu. Evo npr. u razredu mog brata je od njih 30tak prosle godine 26 islo na popravni, tj. samo ih je sest (il sedam) dobilo svjedodzbe (ne znam koliko ih je na kraju palo razred). A pazite moj brat ne cuje i jedino je takvo djete u razredu, a jedini su on i jos jedan decko prosli s pet. I samo zato kaj rade i uce, a vecina ostalih se vucara po vani cijeli dan, a ostalima marljivima cak grupice najlosijih prijete batinama kako ne bi ucili, pa zbog toga sto vise od pola razreda dobi 1 se ponisti test, pa oni ne moraju za njega uciti. Mislim, sto ocekivati, od zemlje u koja tako odgaja svoju djecu.

I onda jos dodje prenatrpanost programa, pa ucenici gledaju kako profesor iz jedne skole salje svoje ucenike na instrukcije svom frendou profacu iz druge skole, a i ovaj isto tako svoje. I jedino ucenici koji su isli na takve instrukcije mogu ispraviti ocjene, a ostali odu na popravne, pa onda u 7. ili 9. mjesecu isprave ako stvarno nauce. I tak se djecu uci da ruka ruku mije i da se uvijek trebaju provlacite, a ne zapeti i raditi. I kako da onda dok odrastu budu postena i marljiva. Hrvatska je jos uvijek neobrazovana.

P.S. I mislim zabrana isticanja obiljezja je krsenje slobode izrazavanja. Onda nitko ne bi smio napraviti nikakvo umjetnicko djelo s tematikom nekog zlocinackog rezima... Ma, educirati, a ne zabranjivati.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 4:21 uto, 31. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Ak je netko zlocinac onda nema kaj imat spomenik. Kako da se dijete nauci humanosti ako mu se opravdava spomenik zlocincu (koji moze bit podugnut iz bilo kojeg razloga)? To nejde skupa.[/quote]

onda bi trebalo dosta spomenika maknuti :roll:

[quote="steelworker"] :shock:

Nesi?

Ali to se treba rjesavati edukacijom, a ne uvodjenjem kodeksa za oblacenje ljudi. Ja nekak mislim da je edukacija puno bolje(ali i zahtjevnije) sredstvo od zabrane. Zato su im tu prijatelji da im ukazu na takve stvari.[/quote]

ma nisam ja rekla da treba kodeks - to je islo 'komade na plazi'
samo rekoh koje su moje reakcije na neku 'odjecu' i sto bi bio moj savjet doticnima, kad bi me pitali
ne mogu i necu utjecati na njihovo oblacenje, i slazem se da je edukacija korisnija....

prijatelji? yeah right... mos mislit kako ce im u facu reci - nemres takav van, pa daj se poglec na sto licis. :roll:

[quote="steelworker"]I samo zato kaj rade i uce, a vecina ostalih se vucara po vani cijeli dan, a ostalima marljivima cak grupice najlosijih prijete batinama kako ne bi ucili, pa zbog toga sto vise od pola razreda dobi 1 se ponisti test, pa oni ne moraju za njega uciti. Mislim, sto ocekivati, od zemlje u koja tako odgaja svoju djecu.[/quote]

u miocu nije nitko prijetio batinama, ali su se prijedlozi o predavanju praznih papira non stop pojavljivali...

[quote="steelworker"]Tu zabrane ne pomazu. Ljudima treba otvoriti oci.[/quote]

ali nekima odgovara da imaju raju umjesto ljudi, da imaju ovce....

[quote="steelworker"]P.S. I mislim zabrana isticanja obiljezja je krsenje slobode izrazavanja. Onda nitko ne bi smio napraviti nikakvo umjetnicko djelo s tematikom nekog [i]zlocinackog rezima[/i]... Ma, educirati, a ne zabranjivati.[/quote]

ma ofkors...
ja samo rekoh svoj dozivljaj...
ja tu zenu necu bicevati na ulici zbog toga kako izgleda, niti cu joj se :blju: u facu
okrenut cu se i nastojat ju vise ne gledat
sto, rekoh, vjerojatno ne bi bila situacija da je obucena malo komotnije da svoje 'nedostatke' malo zataska...
jer, debljina nije razlog diskriminacije...
steelworker (napisa):
Ak je netko zlocinac onda nema kaj imat spomenik. Kako da se dijete nauci humanosti ako mu se opravdava spomenik zlocincu (koji moze bit podugnut iz bilo kojeg razloga)? To nejde skupa.

onda bi trebalo dosta spomenika maknuti Rolling Eyes

steelworker (napisa):
Shocked

Nesi?

Ali to se treba rjesavati edukacijom, a ne uvodjenjem kodeksa za oblacenje ljudi. Ja nekak mislim da je edukacija puno bolje(ali i zahtjevnije) sredstvo od zabrane. Zato su im tu prijatelji da im ukazu na takve stvari.

ma nisam ja rekla da treba kodeks - to je islo 'komade na plazi'
samo rekoh koje su moje reakcije na neku 'odjecu' i sto bi bio moj savjet doticnima, kad bi me pitali
ne mogu i necu utjecati na njihovo oblacenje, i slazem se da je edukacija korisnija....

prijatelji? yeah right... mos mislit kako ce im u facu reci - nemres takav van, pa daj se poglec na sto licis. Rolling Eyes

steelworker (napisa):
I samo zato kaj rade i uce, a vecina ostalih se vucara po vani cijeli dan, a ostalima marljivima cak grupice najlosijih prijete batinama kako ne bi ucili, pa zbog toga sto vise od pola razreda dobi 1 se ponisti test, pa oni ne moraju za njega uciti. Mislim, sto ocekivati, od zemlje u koja tako odgaja svoju djecu.

u miocu nije nitko prijetio batinama, ali su se prijedlozi o predavanju praznih papira non stop pojavljivali...

steelworker (napisa):

steelworker (napisa):
P.S. I mislim zabrana isticanja obiljezja je krsenje slobode izrazavanja. Onda nitko ne bi smio napraviti nikakvo umjetnicko djelo s tematikom nekog zlocinackog rezima... Ma, educirati, a ne zabranjivati.

ma ofkors...
ja samo rekoh svoj dozivljaj...
ja tu zenu necu bicevati na ulici zbog toga kako izgleda, niti cu joj se Krcko kaze 'blju' - sto vise reci? u facu
okrenut cu se i nastojat ju vise ne gledat
sto, rekoh, vjerojatno ne bi bila situacija da je obucena malo komotnije da svoje 'nedostatke' malo zataska...
jer, debljina nije razlog diskriminacije...

mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:24 uto, 31. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]I mislim uske stvari su lose za zdravlje svima, a ne samo njima.[/quote]

:multi: :multi: :multi:
Istina!!

I gaće su štetne! Ozbač, smanjuju plodnost kod muskaraca!

Ma nema niceg boljeg od polusirokih i sirokih hlaca. Udobne su a i ne uvlace ti se u guzicu!
steelworker (napisa):
I mislim uske stvari su lose za zdravlje svima, a ne samo njima.

#Milti #Milti #Milti
Istina!!

Ma nema niceg boljeg od polusirokih i sirokih hlaca. Udobne su a i ne uvlace ti se u guzicu!

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 13:37 uto, 31. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ali nekima odgovara da imaju raju umjesto ljudi, da imaju ovce....[/quote]

Ma znam, a ovce najsretnije kad imaju pastira koji koji ih vodi u klaonicu.

Offtopic:

[quote="mLijekO"]I gaće su štetne! Ozbač, smanjuju plodnost kod muskaraca!

Ma nema niceg boljeg od polusirokih i sirokih hlaca. Udobne su a i ne uvlace ti se u guzicu![/quote]

Je, ja znam par ljudi (a kad razmislim i ja se slazem s njima) koji tvrde da upravo zbog razlicitog polozaja spolnih organa i njihove razlicite idealne topline medju spolovima, muskarci su ti koji bi trebali nositi haljine, a zene hlace. I kad se stvar pogleda s bioloske strane, stvarno je tak.
Nesi (napisa):

Ma znam, a ovce najsretnije kad imaju pastira koji koji ih vodi u klaonicu.

Offtopic:

mLijekO (napisa):

Je, ja znam par ljudi (a kad razmislim i ja se slazem s njima) koji tvrde da upravo zbog razlicitog polozaja spolnih organa i njihove razlicite idealne topline medju spolovima, muskarci su ti koji bi trebali nositi haljine, a zene hlace. I kad se stvar pogleda s bioloske strane, stvarno je tak.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 20:49 uto, 31. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="steelworker"]muskarci su ti koji bi trebali nositi haljine, [b]a zene hlace[/b].[/quote]

Je i to one kaj imaju balvane umjesto lijepih nogu. To da. Ali nema ničeg ljepšeg od lijepe oble lelujave guze u minici i dugih seksi nogu. Njam! [size=9]Bed je jedino kaj se često događa da se mačka okrene, pa skužiš da je gabor.[/size]
Off-topic

steelworker (napisa):
muskarci su ti koji bi trebali nositi haljine, a zene hlace.

Je i to one kaj imaju balvane umjesto lijepih nogu. To da. Ali nema ničeg ljepšeg od lijepe oble lelujave guze u minici i dugih seksi nogu. Njam! Bed je jedino kaj se često događa da se mačka okrene, pa skužiš da je gabor.

[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:13 sri, 1. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]:OT:

[quote="steelworker"]muskarci su ti koji bi trebali nositi haljine, [b]a zene hlace[/b].[/quote]

Je i to one kaj imaju balvane umjesto lijepih nogu. To da. Ali nema ničeg ljepšeg od lijepe oble lelujave guze u minici i dugih seksi nogu. Njam! Bed je jedino kaj se često događa da se mačka okrene, pa skužiš da je gabor.[/quote]

Sva sreća pa si ti tako lijep i sudiš druge po onome kakvi su se rodili.
O kretenizmu i "lelujavoj guzi" neću reći ni riječi, ali, hej, kaj misliš kako je curama kad ti bace pogled na na tvoje međunožje i ne vide ništa
Crni (napisa):
Off-topic

steelworker (napisa):
muskarci su ti koji bi trebali nositi haljine, a zene hlace.

Je i to one kaj imaju balvane umjesto lijepih nogu. To da. Ali nema ničeg ljepšeg od lijepe oble lelujave guze u minici i dugih seksi nogu. Njam! Bed je jedino kaj se često događa da se mačka okrene, pa skužiš da je gabor.

Sva sreća pa si ti tako lijep i sudiš druge po onome kakvi su se rodili.
O kretenizmu i "lelujavoj guzi" neću reći ni riječi, ali, hej, kaj misliš kako je curama kad ti bace pogled na na tvoje međunožje i ne vide ništa

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 9:33 sri, 1. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]:OT:

...
[/quote]

Eto, Forum ipak nije kao RH, pa [i]vlada[/i] nece uklonit ovaj [i]crni post[/i] dok [i]lokalna zajednica[/i] nema nis protiv, ali ja moram rec da sam zgrozen i mislim Crni, sorry, al ja od sad bojkotiram tvoje postove dok se ne naucis malo kuture, zapravo dok ne naucis postivati ljude, a ne komad mesa (barem ovdje na Forumu). Nadam se da ce Forumska [i]lokalna zajednica[/i] takodjer osuditi ovakve ispade (kao sto je i mLijekO vec napravio na svoj nacin, [color=darkred]makar se on mora malo flejmat, c,c,c... :evil:[/color]), pa do njih vise nece dolaziti, a ne da ima stav [i]ma nije decko nis lose mislil[/i] kao lokalna zajednica u slucaju spomenika a. Budaku.

Steel

[b][color=darkred]Ne se flejmati, pliz!

mLijekO! Si cul? :evil:

Cartman je vrlo razdrazljiv s pendrekom u ruci... :twisted: [/color][/b]
Crni (napisa):
Off-topic

...

Eto, Forum ipak nije kao RH, pa vlada nece uklonit ovaj crni post dok lokalna zajednica nema nis protiv, ali ja moram rec da sam zgrozen i mislim Crni, sorry, al ja od sad bojkotiram tvoje postove dok se ne naucis malo kuture, zapravo dok ne naucis postivati ljude, a ne komad mesa (barem ovdje na Forumu). Nadam se da ce Forumska lokalna zajednica takodjer osuditi ovakve ispade (kao sto je i mLijekO vec napravio na svoj nacin, makar se on mora malo flejmat, c,c,c... Evil or Very Mad), pa do njih vise nece dolaziti, a ne da ima stav ma nije decko nis lose mislil kao lokalna zajednica u slucaju spomenika a. Budaku.

Steel

Ne se flejmati, pliz!

mLijekO! Si cul? Evil or Very Mad

Cartman je vrlo razdrazljiv s pendrekom u ruci... Twisted Evil

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 2 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum