Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
R2-D2 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ggg789 Gost
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 10:18 sri, 29. 5. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="ggg789"]Je li ima greska veze s kompajliranjem programa? Testni mainovi koji mi pisu da se ne mogu kompajlirati, su se meni najnormalnije kompajlirali i izbacili tocno rjesenje koje pise u rezultatima[/quote]
Molim vas da se obratite kolegi Cacicu buduci da je on kompajlirao programe.
ggg789 (napisa): | Je li ima greska veze s kompajliranjem programa? Testni mainovi koji mi pisu da se ne mogu kompajlirati, su se meni najnormalnije kompajlirali i izbacili tocno rjesenje koje pise u rezultatima |
Molim vas da se obratite kolegi Cacicu buduci da je on kompajlirao programe.
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
aptx Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Pavlek Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:40 sri, 29. 5. 2013 Naslov: |
|
|
Što je točno greška kada piše "ispravan output do na tabove (0.9b)" ??? U drugoj temi ste napisali:
[quote="GauSs_"]
[quote]
2) Smatra li se greškom ako se nakon zadnjeg broja u redu matrice ispisuje tabulator (zbog iteracije u for-petlji)? Mislim, to se može provjeriti ako se prebaci u datoteku pa se gleda broj znakova, je li tako?
[code:1]for (inicijalizacija, uvjet, inkrement)
f << nesto << '\t';[/code:1]
Ako da, onda ću to modificirati tako da nakon zadnjeg znaka ne ispiše tabulator.
[/quote]
Molim vas da ne pisete tabulator nakon zadnjeg reda (mislim da je tako i u testnom ispisu). [/quote]
Kako niste ništa rekli za preostale redove, ja sam ispisivao tabove poslije preostalih redova ... A o tome nije ništa bilo rečeno. Niste posebno isticali da ne smije biti tabova i poslije drugih redova. Hoće li ovo biti korigirano kao točno, ili je ipak krivo ???
Što je točno greška kada piše "ispravan output do na tabove (0.9b)" ??? U drugoj temi ste napisali:
GauSs_ (napisa): |
Citat: |
2) Smatra li se greškom ako se nakon zadnjeg broja u redu matrice ispisuje tabulator (zbog iteracije u for-petlji)? Mislim, to se može provjeriti ako se prebaci u datoteku pa se gleda broj znakova, je li tako?
Kod: | for (inicijalizacija, uvjet, inkrement)
f << nesto << '\t'; |
Ako da, onda ću to modificirati tako da nakon zadnjeg znaka ne ispiše tabulator.
|
Molim vas da ne pisete tabulator nakon zadnjeg reda (mislim da je tako i u testnom ispisu). |
Kako niste ništa rekli za preostale redove, ja sam ispisivao tabove poslije preostalih redova ... A o tome nije ništa bilo rečeno. Niste posebno isticali da ne smije biti tabova i poslije drugih redova. Hoće li ovo biti korigirano kao točno, ili je ipak krivo ???
|
|
[Vrh] |
|
izvanzemaljka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
marinana Gost
|
|