Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pismeni 1.9.2004 - rezultati
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:38 sub, 4. 9. 2004    Naslov: Pismeni 1.9.2004 - rezultati Citirajte i odgovorite

Rezultati (zajedno sa zadacima i rjesenjima) su dostupni na [url=http://web.math.hr/nastava/c/pismeni_rezultati.php]sluzbenoj stranici kolegija[/url]. 8)

Kad saznam termine usmenih (vjerojatno u utorak dopodne), objavit cu ih ovdje i na sluzbenoj stranici. 8)

Za one koji vole statistike: na pismeni je izaslo 36 studenata; pozitivnu ocjenu je dobilo 7. :shock: Na trenutak sam posumnjao da su zadaci bili preteski, no od 29 studenata koji nisu polozili, gotovo nitko nije znao niti alocirati memoriju za niz i ispravno ga ucitati. :shock: Ako se ne varam, samo dvoje koji su pali su to znali ispravno napraviti. :roll:

Zato pozivam studente da ubuduce nauce barem te neke osnovne stvari. :) Ako nesto nije jasno, uvijek se mozete javiti e-mailom (bilo kojem od asistenata) ili PMom (onima koji posjecuju Forum) ili pitati javno na Forumu. :D Zasto je na prosle konzultacije dosla samo jedna osoba? :(

Iduci rok, koliko je meni poznato, daje kolega Pazanin. 8)
Rezultati (zajedno sa zadacima i rjesenjima) su dostupni na sluzbenoj stranici kolegija. Cool

Kad saznam termine usmenih (vjerojatno u utorak dopodne), objavit cu ih ovdje i na sluzbenoj stranici. Cool

Za one koji vole statistike: na pismeni je izaslo 36 studenata; pozitivnu ocjenu je dobilo 7. Shocked Na trenutak sam posumnjao da su zadaci bili preteski, no od 29 studenata koji nisu polozili, gotovo nitko nije znao niti alocirati memoriju za niz i ispravno ga ucitati. Shocked Ako se ne varam, samo dvoje koji su pali su to znali ispravno napraviti. Rolling Eyes

Zato pozivam studente da ubuduce nauce barem te neke osnovne stvari. Smile Ako nesto nije jasno, uvijek se mozete javiti e-mailom (bilo kojem od asistenata) ili PMom (onima koji posjecuju Forum) ili pitati javno na Forumu. Very Happy Zasto je na prosle konzultacije dosla samo jedna osoba? Sad

Iduci rok, koliko je meni poznato, daje kolega Pazanin. Cool

Zadnja promjena: vsego; 2:18 ned, 13. 2. 2005; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:31 ned, 5. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, dodani su termini usmenih kod doc. Nogo: utorak, 7.9, u 10:30, Praktikum III (na 1. katu). 8)

Ostale termine cu objaviti kad ih saznam. :)
Evo, dodani su termini usmenih kod doc. Nogo: utorak, 7.9, u 10:30, Praktikum III (na 1. katu). Cool

Ostale termine cu objaviti kad ih saznam. Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:47 pon, 6. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Još ništa o usmenima kod profesora Juraka?
Još ništa o usmenima kod profesora Juraka?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:04 pon, 6. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a komisije?
a komisije?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:43 pon, 6. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, rekoh da cu objaviti kad saznam... :D

Dakle, usmeni ispiti kod prof. Juraka su u petak, 10.9, u 14:00 u 106 (Praktikum 3, ako se ne varam). :)

Komisijski je u utorak, 7.9, u 11:00 (pretpostavljam isto u Pr3; u svakom slucaju, doc Nogo ce biti tamo). :)
Pa, rekoh da cu objaviti kad saznam... Very Happy

Dakle, usmeni ispiti kod prof. Juraka su u petak, 10.9, u 14:00 u 106 (Praktikum 3, ako se ne varam). Smile

Komisijski je u utorak, 7.9, u 11:00 (pretpostavljam isto u Pr3; u svakom slucaju, doc Nogo ce biti tamo). Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:36 pon, 6. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni je 10-og a do 10-og je zadnji dan prijave za ispit 15-og pa onda smijem li već sada preko studomata prijaviti ispit bez obzira što neznam što će biti na usmenom?
Usmeni je 10-og a do 10-og je zadnji dan prijave za ispit 15-og pa onda smijem li već sada preko studomata prijaviti ispit bez obzira što neznam što će biti na usmenom?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:16 uto, 7. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Usmeni je 10-og a do 10-og je zadnji dan prijave za ispit 15-og pa onda smijem li već sada preko studomata prijaviti ispit bez obzira što neznam što će biti na usmenom?[/quote]

Generalno, dakle ne samo na C-u, rok prijave je tri radna dana prije ispita, ali rok [b]odjave[/b] je samo jedan dan. 8) Dakle, opcenito, kad nisi siguran da li ces izaci na ispit ili ne, prijavi ga i onda ga lako odjavis ako ipak odustanes. 8)

Pazi samo jer je i taj rok do 12:00! :)

Dakle, prijavi. :) Ne znam samo da li trebas odjavljivati ako prodjes, ali mislim da ne moze skoditi... :|
Anonymous (napisa):

Generalno, dakle ne samo na C-u, rok prijave je tri radna dana prije ispita, ali rok odjave je samo jedan dan. Cool Dakle, opcenito, kad nisi siguran da li ces izaci na ispit ili ne, prijavi ga i onda ga lako odjavis ako ipak odustanes. Cool

Pazi samo jer je i taj rok do 12:00! Smile

Dakle, prijavi. Smile Ne znam samo da li trebas odjavljivati ako prodjes, ali mislim da ne moze skoditi... Neutral

[Vrh]
Vlatka
Gost

PostPostano: 16:35 sri, 8. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel istina da profesora Juraka nema u petak na usmenom?Može li se negdje na internetu vidjeti popis ljudi za usmeni?
Hvala.
Jel istina da profesora Juraka nema u petak na usmenom?Može li se negdje na internetu vidjeti popis ljudi za usmeni?
Hvala.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:01 sri, 8. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vlatka"]Jel istina da profesora Juraka nema u petak na usmenom?Može li se negdje na internetu vidjeti popis ljudi za usmeni?[/quote]

Imas popis na sluzbenoj stranici. :| Termin je odredio profesor i javio mi e-mailom, tako da bih rekao da je pouzdano. :D Dodatnih informacija nemam... :?
Vlatka (napisa):

Imas popis na sluzbenoj stranici. Neutral Termin je odredio profesor i javio mi e-mailom, tako da bih rekao da je pouzdano. Very Happy Dodatnih informacija nemam... Confused

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum