Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:24 pet, 7. 6. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]znaci mozemo poceti s f5 :D[/quote]
Da možemo, samo opet možda ćemo završit sa f5 tamo u nedjelju navečer. Ovo što je asistent rekao u srijedu, ne znači da će tako i bit.
Pogotovo što je danas petak, a čisto sumnjam da je naš asistent jedan od onih koji će ga provest kući ispravljajući kolokvije.
Da ne spominjem da je i utakmica danas, a naš asistent voli gledat nogomet. Cijelokupna situacija mi govori da ako ne budu rezultati do nekih 8, da danas neće ni bit.
Možda sam u krivu, ali eto... Tako ja vidim situaciju.
No sutra predvečer bi mogli... Jer mislim da naš asistent ne voli jutro nakon utakmice...
EDIT:
Upravo sam primjetio obavijest na stranici kolegija:
Upis ocjena će biti u četvrtak, 20.6. u 10 sati.
Anonymous (napisa): | znaci mozemo poceti s f5 |
Da možemo, samo opet možda ćemo završit sa f5 tamo u nedjelju navečer. Ovo što je asistent rekao u srijedu, ne znači da će tako i bit.
Pogotovo što je danas petak, a čisto sumnjam da je naš asistent jedan od onih koji će ga provest kući ispravljajući kolokvije.
Da ne spominjem da je i utakmica danas, a naš asistent voli gledat nogomet. Cijelokupna situacija mi govori da ako ne budu rezultati do nekih 8, da danas neće ni bit.
Možda sam u krivu, ali eto... Tako ja vidim situaciju.
No sutra predvečer bi mogli... Jer mislim da naš asistent ne voli jutro nakon utakmice...
EDIT:
Upravo sam primjetio obavijest na stranici kolegija:
Upis ocjena će biti u četvrtak, 20.6. u 10 sati.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
A_je_to Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:55 uto, 18. 6. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]nadam se da se nece ponovit slucaj ko s drugim kolokvijem :/[/quote]
Mislim da je to sad ne moguće, jer asistent u četvrtak nije više u zagrebu. I da, ako netko ne zna, sutra su vam i uvidi u popravne... Ili bi barem trebali bit.
Pitao sam za konzultacije, pa mi je rečeno da ga potražim oko 14 na faksu jer će otprilike tu negdje bit uvidi u popravne kolokvije...
To sam pričao s asistentom u ponedjeljak, da li se nešto promjenilo ili ne, pojma nemam, ali eto tak je bilo rečeno u ponedjeljak.
Ovaj dio da ga od četvrtka nema na faksu je 99,9% točno, jer znam da je i ljudima koji slušaju distribuirane također dao tu informaciju, pa u svakom slučaju ako ga trebate sutra ga potražite.
Anonymous (napisa): | nadam se da se nece ponovit slucaj ko s drugim kolokvijem |
Mislim da je to sad ne moguće, jer asistent u četvrtak nije više u zagrebu. I da, ako netko ne zna, sutra su vam i uvidi u popravne... Ili bi barem trebali bit.
Pitao sam za konzultacije, pa mi je rečeno da ga potražim oko 14 na faksu jer će otprilike tu negdje bit uvidi u popravne kolokvije...
To sam pričao s asistentom u ponedjeljak, da li se nešto promjenilo ili ne, pojma nemam, ali eto tak je bilo rečeno u ponedjeljak.
Ovaj dio da ga od četvrtka nema na faksu je 99,9% točno, jer znam da je i ljudima koji slušaju distribuirane također dao tu informaciju, pa u svakom slučaju ako ga trebate sutra ga potražite.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|