Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
arozic5 Forumaš(ica)

|
Postano: 19:34 sub, 22. 6. 2013 Naslov: |
|
|
Hello everybody,
evo rezultata popravnog i naknadnog kolokvija:
...
Molim neka se javi kolegica ili kolega čiji je ovaj nepotpisani test!!
Ukupnu tablicu bodova objavit ću nakon što pristigne još nekoliko seminarskih radova koje su kolege morali naknadno pisati da bi zadovoljili uvjete. Najkasnije u ponedjeljak ujutro!
U tjednu od 01.07. bit će još jedan termin za upis ocjena.
Ugodan vikend,
Andrea
Radi zaštite osobnih podataka studenata, uklanjam rezultate s ovog foruma, no oni su još uvijek dostupni u evidenciji za navedeni kolegij i rok na zahtjev samog studenta.
Hello everybody,
evo rezultata popravnog i naknadnog kolokvija:
...
Molim neka se javi kolegica ili kolega čiji je ovaj nepotpisani test!!
Ukupnu tablicu bodova objavit ću nakon što pristigne još nekoliko seminarskih radova koje su kolege morali naknadno pisati da bi zadovoljili uvjete. Najkasnije u ponedjeljak ujutro!
U tjednu od 01.07. bit će još jedan termin za upis ocjena.
Ugodan vikend,
Andrea
Radi zaštite osobnih podataka studenata, uklanjam rezultate s ovog foruma, no oni su još uvijek dostupni u evidenciji za navedeni kolegij i rok na zahtjev samog studenta.
_________________ potlista.com
There's a crack, a crack in everything, that's how the light gets in.
When you've got so much to say it's called gratitude.
Zadnja promjena: arozic5; 1:03 uto, 24. 7. 2018; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
zanimljivo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
briks1707 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
arozic5 Forumaš(ica)

|
Postano: 17:20 uto, 25. 6. 2013 Naslov: Ukupni broj bodova, upis ocjena i napomene |
|
|
Hello everybody,
neki su svoje ocjene preuzeli već jučer, a za sve ostale ovdje je tablica s ukupnim brojem bodova koje sami možete preračunati u ocjene.
Neki mi još duguju dogovorene seminare, a ima i onih studenata koji nisu pristupili 2. kolokviju ili ga nisu ispravili - u slučaju da ove godine žele proći Eng 2 moraju se javiti i nadoknaditi to - napomene su u tablici.
Svi ostali koji su zadovoljni svojom ocjenom, mogu doći na upis u četvrtak u 11:00-14:00 h, i idući tjedan 02.07, utorak u 10:00-13:00 h.
Pozdrav,
Andrea
Hello everybody,
neki su svoje ocjene preuzeli već jučer, a za sve ostale ovdje je tablica s ukupnim brojem bodova koje sami možete preračunati u ocjene.
Neki mi još duguju dogovorene seminare, a ima i onih studenata koji nisu pristupili 2. kolokviju ili ga nisu ispravili - u slučaju da ove godine žele proći Eng 2 moraju se javiti i nadoknaditi to - napomene su u tablici.
Svi ostali koji su zadovoljni svojom ocjenom, mogu doći na upis u četvrtak u 11:00-14:00 h, i idući tjedan 02.07, utorak u 10:00-13:00 h.
Pozdrav,
Andrea
Zadnja promjena: arozic5; 1:04 uto, 24. 7. 2018; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
arozic5 Forumaš(ica)

|
Postano: 18:40 uto, 25. 6. 2013 Naslov: |
|
|
S time da studenti koji su navedeni kao dužnici moraju imati na umu da sve ocjene moraju biti zaključene i poslane na upis u studomat najkasnije do 03.07.
S time da studenti koji su navedeni kao dužnici moraju imati na umu da sve ocjene moraju biti zaključene i poslane na upis u studomat najkasnije do 03.07.
|
|
[Vrh] |
|
zaruljica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
aj_ca_volin_te Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
arozic5 Forumaš(ica)

|
Postano: 13:14 sri, 26. 6. 2013 Naslov: |
|
|
Seminare možete donijeti na upis ocjena pa ću ih pogledati. Ali nemojte samo kopirati s interneta, dio mora biti napisan vašim riječima!
Što se tiče krive ocjene, nemojte popravljati korektorom, donesite pa će prof. Arbanas ispraviti!
Seminare možete donijeti na upis ocjena pa ću ih pogledati. Ali nemojte samo kopirati s interneta, dio mora biti napisan vašim riječima!
Što se tiče krive ocjene, nemojte popravljati korektorom, donesite pa će prof. Arbanas ispraviti!
|
|
[Vrh] |
|
aj_ca_volin_te Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Vishykc Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:00 čet, 27. 6. 2013 Naslov: |
|
|
Ovako, meni nedostaje 1.25 bod za izvrstan, a obzirom da sam ocekivao vise od 39 bodova, a dobio sam tocno 39 sada, nisam se pripremio za popravni kolokvij, niti ga pisao. Mogu li dobiti neku temu sada i kratke upute kolko toga mora stranica biti? Rekli ste da ce biti jos jedan termin iduci tjedan, jel se zna sad kad tocno? Hvala!
Ovako, meni nedostaje 1.25 bod za izvrstan, a obzirom da sam ocekivao vise od 39 bodova, a dobio sam tocno 39 sada, nisam se pripremio za popravni kolokvij, niti ga pisao. Mogu li dobiti neku temu sada i kratke upute kolko toga mora stranica biti? Rekli ste da ce biti jos jedan termin iduci tjedan, jel se zna sad kad tocno? Hvala!
_________________ U matematici se sve smije, osim pogriješiti!
|
|
[Vrh] |
|
arozic5 Forumaš(ica)

|
Postano: 21:34 čet, 27. 6. 2013 Naslov: |
|
|
Kolegice ili kolega iz zadnjeg posta, molim da se javite malo suvislije, na mail, s imenom i prezimenom, ipak nismo na tržnici. Hvala!
Kolegice ili kolega iz zadnjeg posta, molim da se javite malo suvislije, na mail, s imenom i prezimenom, ipak nismo na tržnici. Hvala!
|
|
[Vrh] |
|
nuage Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
arozic5 Forumaš(ica)

|
Postano: 15:11 sri, 3. 7. 2013 Naslov: |
|
|
Poslala sam ih danas, tako da će vjerojatno sutra biti unešene.
Poslala sam ih danas, tako da će vjerojatno sutra biti unešene.
|
|
[Vrh] |
|
|