Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 2:16 uto, 26. 2. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Anna Lee"]Jel to 100% da je Fizika u srijedu?
Jer prof je rekao da su utorkom od 15-18 predavanja, a cetvrtkom 15-17 vjezbe... :?[/quote]
Ima dvije razlicite fizike, jedna je izborni na prof. smjeru a druga izborni na "ing" smjeru, oboje na nasoj 2. godini.
U rasporedu pise koja je kad, ova ing je u SR a ona prof je UT/CET:
[url]http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/raspored/drugaprof.html[/url]
[url]http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/raspored/drugaingMZ.html[/url]
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="Annoying"]Profesor je na predavanju rekao da su obje grupe iz fizike u ranijem terminu od 3-5, a većina ljudi koji su upisali jedan od tih kolegija su upisali i drugi, pa će biti malo teže ako svi požele u prvu grupu seminara.[/quote]
Rekle su kolegice iz seminara da ce se dogovoriti nekako s kolegom s Fizike i da ce vas vec podjeliti nekako kada su dogovorile promjenu termina. Pa ce valjda uspjeti nekako. Ako ne uspije, onda ce se valjda (opet) netko premjestati...
A kad smo kod izmjena:
na trazenje kolegice iz Engleskog premjestene su grupe CET 10-12 i 12-14 iz amfiteatarskih ucionica u 001. Dakle, Engleski CET 10-12 i 12-14 u 001. Zbog istog razloga su predavanja iz Baza podataka CET 10-12 premjestena u 005 a iz INTRAFa CET 12-14 u 004.
Anna Lee (napisa): | Jel to 100% da je Fizika u srijedu?
Jer prof je rekao da su utorkom od 15-18 predavanja, a cetvrtkom 15-17 vjezbe...  |
Ima dvije razlicite fizike, jedna je izborni na prof. smjeru a druga izborni na "ing" smjeru, oboje na nasoj 2. godini.
U rasporedu pise koja je kad, ova ing je u SR a ona prof je UT/CET:
http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/raspored/drugaprof.html
http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/raspored/drugaingMZ.html
Added after 2 minutes:
Annoying (napisa): | Profesor je na predavanju rekao da su obje grupe iz fizike u ranijem terminu od 3-5, a većina ljudi koji su upisali jedan od tih kolegija su upisali i drugi, pa će biti malo teže ako svi požele u prvu grupu seminara. |
Rekle su kolegice iz seminara da ce se dogovoriti nekako s kolegom s Fizike i da ce vas vec podjeliti nekako kada su dogovorile promjenu termina. Pa ce valjda uspjeti nekako. Ako ne uspije, onda ce se valjda (opet) netko premjestati...
A kad smo kod izmjena:
na trazenje kolegice iz Engleskog premjestene su grupe CET 10-12 i 12-14 iz amfiteatarskih ucionica u 001. Dakle, Engleski CET 10-12 i 12-14 u 001. Zbog istog razloga su predavanja iz Baza podataka CET 10-12 premjestena u 005 a iz INTRAFa CET 12-14 u 004.
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 16:55 ned, 24. 3. 2013 Naslov: |
|
|
Jos jedna promjena rasporeda, ovaj put iz Pedagogije 2 (seminari) za 3. godinu profesorskog smjera. Uvode se dvije nove grupe seminara i raspored je sada sljedeci:
prof. mat. fiz. 3. godina te prof. mat 3. g [S-Z] i [A-H] ostaju kao i do
sada
Novi termin: SR 16-17 u 104, prof. mat. 3. g [I-K] i [P-R]
Novi termin: SR 17-18 u 109, prof. mat. 3. g [L-O]
Kako su kolegice iz Pedagogije prijavile veliki nesrazmjer grupa [A-K] i [L-Z] na 3. god prof smjera, nove grupe su podjeljene smatrajuci da je zaista toliko vise studenata u [L-Z] nego u [A-K]. Ukoliko nije, grupe ce opet biti neravnomjerne... Generalni je cilj da se bivsa [L-Z] grupa podjeli u 3 djela a dio studenata iz bivse [A-K] grupe se pripoji grupi SR 16-17 pa vodite racuna o tome kada birate grupu ako ste, iz bilo kojeg razloga, prije dolazili u [L-Z] a spadali ste u [A-K]... (inace ce opet biti neravnomjerne grupe pa ce kolegice iz Pedagogije lako moguce ponovno traziti da vas prerasporedjujem...).
Promjene rasporeda pocinju vrijediti odmah, tj, u srijedu 27.3. vec trebate doci po novom rasporedu.
Jos jedna promjena rasporeda, ovaj put iz Pedagogije 2 (seminari) za 3. godinu profesorskog smjera. Uvode se dvije nove grupe seminara i raspored je sada sljedeci:
prof. mat. fiz. 3. godina te prof. mat 3. g [S-Z] i [A-H] ostaju kao i do
sada
Novi termin: SR 16-17 u 104, prof. mat. 3. g [I-K] i [P-R]
Novi termin: SR 17-18 u 109, prof. mat. 3. g [L-O]
Kako su kolegice iz Pedagogije prijavile veliki nesrazmjer grupa [A-K] i [L-Z] na 3. god prof smjera, nove grupe su podjeljene smatrajuci da je zaista toliko vise studenata u [L-Z] nego u [A-K]. Ukoliko nije, grupe ce opet biti neravnomjerne... Generalni je cilj da se bivsa [L-Z] grupa podjeli u 3 djela a dio studenata iz bivse [A-K] grupe se pripoji grupi SR 16-17 pa vodite racuna o tome kada birate grupu ako ste, iz bilo kojeg razloga, prije dolazili u [L-Z] a spadali ste u [A-K]... (inace ce opet biti neravnomjerne grupe pa ce kolegice iz Pedagogije lako moguce ponovno traziti da vas prerasporedjujem...).
Promjene rasporeda pocinju vrijediti odmah, tj, u srijedu 27.3. vec trebate doci po novom rasporedu.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
JJ Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:28 sri, 27. 3. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="karaga"]
Kako su kolegice iz Pedagogije prijavile veliki nesrazmjer grupa [A-K] i [L-Z] na 3. god prof smjera, nove grupe su podjeljene smatrajuci da je zaista toliko vise studenata u [L-Z] nego u [A-K]. Ukoliko nije, grupe ce opet biti neravnomjerne... Generalni je cilj da se bivsa [L-Z] grupa podjeli u 3 djela a dio studenata iz bivse [A-K] grupe se pripoji grupi SR 16-17 pa vodite racuna o tome kada birate grupu ako ste, iz bilo kojeg razloga, prije dolazili u [L-Z] a spadali ste u [A-K]... (inace ce opet biti neravnomjerne grupe pa ce kolegice iz Pedagogije lako moguce ponovno traziti da vas prerasporedjujem...).[/quote]
Jel vi to nas malo zafrkavate? Promjene rasporeda u 7. tjednu nastave?
(Ovo "vi" se ne odnosi na Vas @karaga nego na profesorice iz pedagogije. Uvijek neki cirkus s profesorima koji nisu s našeg faksa...)
Inače, uopće ne razumijem u čemu je problem, ja sam u toj "problematičnoj" grupi i nisam primijetio da netko nije imao mjesta za sjesti. Za razliku od recimo PMA prošli semestar gdje su se donosili dodatni stolci na svake vježbe.
A u korisnost i smisao tih samih seminara neću uopće ulaziti...
karaga (napisa): |
Kako su kolegice iz Pedagogije prijavile veliki nesrazmjer grupa [A-K] i [L-Z] na 3. god prof smjera, nove grupe su podjeljene smatrajuci da je zaista toliko vise studenata u [L-Z] nego u [A-K]. Ukoliko nije, grupe ce opet biti neravnomjerne... Generalni je cilj da se bivsa [L-Z] grupa podjeli u 3 djela a dio studenata iz bivse [A-K] grupe se pripoji grupi SR 16-17 pa vodite racuna o tome kada birate grupu ako ste, iz bilo kojeg razloga, prije dolazili u [L-Z] a spadali ste u [A-K]... (inace ce opet biti neravnomjerne grupe pa ce kolegice iz Pedagogije lako moguce ponovno traziti da vas prerasporedjujem...). |
Jel vi to nas malo zafrkavate? Promjene rasporeda u 7. tjednu nastave?
(Ovo "vi" se ne odnosi na Vas @karaga nego na profesorice iz pedagogije. Uvijek neki cirkus s profesorima koji nisu s našeg faksa...)
Inače, uopće ne razumijem u čemu je problem, ja sam u toj "problematičnoj" grupi i nisam primijetio da netko nije imao mjesta za sjesti. Za razliku od recimo PMA prošli semestar gdje su se donosili dodatni stolci na svake vježbe.
A u korisnost i smisao tih samih seminara neću uopće ulaziti...
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 0:48 čet, 28. 3. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="JJ"]
A u korisnost i smisao tih samih seminara neću uopće ulaziti...[/quote]
Ja vam nista ne znam za reci osim da su kolegice iz Pedagogije zahtjevale jos dvije grupe i da su rekle da moram onu raniju grupu cetvrtkom, jer je puno veca, podjeliti u tri grupe, jer da se ovako ne da raditi... A meni onda nista drugo ne preostaje nego da to napravim, moram... Inace bi bilo jako lijepo kad ne bi bilo uopce promjena rasporeda kad je jednom sastavljen :). A nekamoli ovako kasnih...
JJ (napisa): |
A u korisnost i smisao tih samih seminara neću uopće ulaziti... |
Ja vam nista ne znam za reci osim da su kolegice iz Pedagogije zahtjevale jos dvije grupe i da su rekle da moram onu raniju grupu cetvrtkom, jer je puno veca, podjeliti u tri grupe, jer da se ovako ne da raditi... A meni onda nista drugo ne preostaje nego da to napravim, moram... Inace bi bilo jako lijepo kad ne bi bilo uopce promjena rasporeda kad je jednom sastavljen . A nekamoli ovako kasnih...
|
|
[Vrh] |
|
korisničko ime Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
googol Forumaš(ica)

Spol: 
|