Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:25 čet, 11. 2. 2010 Naslov: |
|
|
Samo da proslijedim informaciju, modul Transport kroz poroznu sredinu u hidrologiji i naftnom inženjeringu je navodno jako zanimljiv i koristan. Ima programiranja, numeričkog rješavanja pdja u za to napravljenim programima, a i to je ono što primjenjenci rade :D Također, taj modul će se održavati iduće godine :D
@tihana Ako razmišljaš o kolegiju "Studijski primjeri u teoriji sustava", on ima prethodnike koje nemaš (nemamo).
A i ja se pridružujem molbi za opis modula :D
Samo da proslijedim informaciju, modul Transport kroz poroznu sredinu u hidrologiji i naftnom inženjeringu je navodno jako zanimljiv i koristan. Ima programiranja, numeričkog rješavanja pdja u za to napravljenim programima, a i to je ono što primjenjenci rade Također, taj modul će se održavati iduće godine
@tihana Ako razmišljaš o kolegiju "Studijski primjeri u teoriji sustava", on ima prethodnike koje nemaš (nemamo).
A i ja se pridružujem molbi za opis modula
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:50 čet, 11. 2. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Luuka"]Samo da proslijedim informaciju, modul Transport kroz poroznu sredinu u hidrologiji i naftnom inženjeringu je navodno jako zanimljiv i koristan. Ima programiranja, numeričkog rješavanja pdja u za to napravljenim programima, a i to je ono što primjenjenci rade :D Također, taj modul će se održavati iduće godine :D[/quote]
hvala :)
[quote="Luuka"]@tihana Ako razmišljaš o kolegiju "Studijski primjeri u teoriji sustava", on ima prethodnike koje nemaš (nemamo).[/quote]
zapravo me zanima modul H. Dinamički sustavi i obične diferencijalne jednadžbe
ali općenito svi moduli - htjela bih znati što više pa tako odabrati meni najbolji/najdraži :D
Luuka (napisa): | Samo da proslijedim informaciju, modul Transport kroz poroznu sredinu u hidrologiji i naftnom inženjeringu je navodno jako zanimljiv i koristan. Ima programiranja, numeričkog rješavanja pdja u za to napravljenim programima, a i to je ono što primjenjenci rade Također, taj modul će se održavati iduće godine |
hvala
Luuka (napisa): | @tihana Ako razmišljaš o kolegiju "Studijski primjeri u teoriji sustava", on ima prethodnike koje nemaš (nemamo). |
zapravo me zanima modul H. Dinamički sustavi i obične diferencijalne jednadžbe
ali općenito svi moduli - htjela bih znati što više pa tako odabrati meni najbolji/najdraži
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
Postano: 22:20 pet, 12. 2. 2010 Naslov: |
|
|
Nažalost, broj stvarno ponuđenih izbornih modula nije 8, nego znatno manje.
U sljedećem semestru iz rasporeda [url]http://www.math.hr/Default.aspx?art=2708[/url] je vidljivo da kreću samo dva:
A i H, koji traju po tri semestra.
C i D nastavljaju što je započeto u prvom semestru.
G1 je negdje i redovni predmet, pa je zato u rasporedu, premda nisam siguran da će i dogodine ići modul G.
Išao je lani (sada se predaje i predmet G3).
Za precizne detalje najbolje je da se obratite voditelju studija.
- Nenad Antonić
Nažalost, broj stvarno ponuđenih izbornih modula nije 8, nego znatno manje.
U sljedećem semestru iz rasporeda http://www.math.hr/Default.aspx?art=2708 je vidljivo da kreću samo dva:
A i H, koji traju po tri semestra.
C i D nastavljaju što je započeto u prvom semestru.
G1 je negdje i redovni predmet, pa je zato u rasporedu, premda nisam siguran da će i dogodine ići modul G.
Išao je lani (sada se predaje i predmet G3).
Za precizne detalje najbolje je da se obratite voditelju studija.
- Nenad Antonić
|
|
[Vrh] |
|
nuclear Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Mr.M_G Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
Postano: 11:33 uto, 24. 9. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="nuclear"]ako bi mogla zamoliti za detaljnije odgovore o ovoj temi?
naime, jako se dvoumim između računarstva i primijenjene m, pa mi je bitno svako mišljenje. nisam baš primijetila odgovor na pitanje gdje se sve može zaposliti sa završenom primijenjenom? što bi mi bio bolji izbor što se tiče zaposlenja? ako ima netko tko je završio/studira na tim područjima, rado bih porazgovarala s njima na pm, ako nije problem?[/quote]
Ja sam u istoj situaciji no izabrala sam računarstvo iz razloga što s primjenjenom u Hrvatskoj nećeš naći posao, dok ćeš vani naći bez problema.
Ljudi koje znam da su završili primjenjenu i rade su ili ljudi kojima je hobi bio programiranje pa su se zaposlili ko programeri ili su asistenti na fakultetima.
nuclear (napisa): | ako bi mogla zamoliti za detaljnije odgovore o ovoj temi?
naime, jako se dvoumim između računarstva i primijenjene m, pa mi je bitno svako mišljenje. nisam baš primijetila odgovor na pitanje gdje se sve može zaposliti sa završenom primijenjenom? što bi mi bio bolji izbor što se tiče zaposlenja? ako ima netko tko je završio/studira na tim područjima, rado bih porazgovarala s njima na pm, ako nije problem? |
Ja sam u istoj situaciji no izabrala sam računarstvo iz razloga što s primjenjenom u Hrvatskoj nećeš naći posao, dok ćeš vani naći bez problema.
Ljudi koje znam da su završili primjenjenu i rade su ili ljudi kojima je hobi bio programiranje pa su se zaposlili ko programeri ili su asistenti na fakultetima.
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bubble Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:40 uto, 24. 9. 2013 Naslov: |
|
|
Evo i ja sam zavrsila primijenjenu (i isto sam se dvoumila izmedju rac i nje). S njom mozes raditi sve kao i racunarac, mozes otici van i raditi nesto bas u struci (cak se da naci i u Hr, znam za dvoje troje ljude (nazalost ne znam sto tocno rade da opisem detaljnije), ali to je manje vjerojatno), mozes raditi i u skoli, na fakultetima, u DM-u (:D), osiguravajucim drustvima (posao analize, statistike) i sl. Uglavnom, mozes raditi puno toga, ovisno o svojim interesima i zeljama (ofkors, poneki kompromis ces morati napraviti). :)
Dobra strana smjera su izborni predmeti, koji su dosta zanimljivi i imas mogucnost birati i upisivati i one s drugih smjerova (pa tako i rac). Programiranja ima po difoltu dosta, a uvijek si mozes povecati kolicinu i biranjem programerskih projekata. Tu je i diplomski u kojem si mozes uzeti nesto vise racunarsko. Nekako sam dojma da ako si primijenjena, lakse pohvatas sve to racunarsko, ako zelis, nego obrnuto.
Sto se posla malo konkretnije tice, programirala sam tokom studiranja, programirala sam i kad sam zavrsila a uskoro pocinjem s drugim poslom koji mi trenutno vise odgovara. Dosta mojih kolega se tokom studiranja nije posebno bavilo programiranjem a sada programiraju. Ima ih u skolama, ima ih vani (oni rade na projektima koji su uze vezani za smjer), ima ih na nasem faksu. Zapravo, ne mogu se sjetiti nekoga koga znam da je zavrsio prim i da sada ne radi, makar nesto sto mu nije prvi izbor..
Svasta sam ja tu nabacala, ali poanta svega je da je primijenjena jedan jako fini i zanimljivi smjer, s kojim se trenutno da naci posao (kako ce biti za dvije godine, tko bi znao).
Btw, ne radim s Tihanom. :D
Evo i ja sam zavrsila primijenjenu (i isto sam se dvoumila izmedju rac i nje). S njom mozes raditi sve kao i racunarac, mozes otici van i raditi nesto bas u struci (cak se da naci i u Hr, znam za dvoje troje ljude (nazalost ne znam sto tocno rade da opisem detaljnije), ali to je manje vjerojatno), mozes raditi i u skoli, na fakultetima, u DM-u (), osiguravajucim drustvima (posao analize, statistike) i sl. Uglavnom, mozes raditi puno toga, ovisno o svojim interesima i zeljama (ofkors, poneki kompromis ces morati napraviti).
Dobra strana smjera su izborni predmeti, koji su dosta zanimljivi i imas mogucnost birati i upisivati i one s drugih smjerova (pa tako i rac). Programiranja ima po difoltu dosta, a uvijek si mozes povecati kolicinu i biranjem programerskih projekata. Tu je i diplomski u kojem si mozes uzeti nesto vise racunarsko. Nekako sam dojma da ako si primijenjena, lakse pohvatas sve to racunarsko, ako zelis, nego obrnuto.
Sto se posla malo konkretnije tice, programirala sam tokom studiranja, programirala sam i kad sam zavrsila a uskoro pocinjem s drugim poslom koji mi trenutno vise odgovara. Dosta mojih kolega se tokom studiranja nije posebno bavilo programiranjem a sada programiraju. Ima ih u skolama, ima ih vani (oni rade na projektima koji su uze vezani za smjer), ima ih na nasem faksu. Zapravo, ne mogu se sjetiti nekoga koga znam da je zavrsio prim i da sada ne radi, makar nesto sto mu nije prvi izbor..
Svasta sam ja tu nabacala, ali poanta svega je da je primijenjena jedan jako fini i zanimljivi smjer, s kojim se trenutno da naci posao (kako ce biti za dvije godine, tko bi znao).
Btw, ne radim s Tihanom.
|
|
[Vrh] |
|
nuclear Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)