Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Gubitak prava na studiranje

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
štangica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 5

PostPostano: 12:58 pon, 17. 2. 2014    Naslov: Gubitak prava na studiranje Citirajte i odgovorite

Zanima me da li se kod nas gube prava na studij ako se neki predmet upisuje npr.4 put? ili to nije bitno nego se gleda koliko je ects bodova student skupio u zadnje dvije godine?
Zanima me da li se kod nas gube prava na studij ako se neki predmet upisuje npr.4 put? ili to nije bitno nego se gleda koliko je ects bodova student skupio u zadnje dvije godine?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 51 - 24

PostPostano: 16:58 pon, 17. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema veze koji put upisuješ predmet, bitno je samo da skupiš dovoljno (35 ako se ne varam) ECTS-a u svake dvije uzastopne godine.

Vidi također [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=16282]ovu temu[/url].
Nema veze koji put upisuješ predmet, bitno je samo da skupiš dovoljno (35 ako se ne varam) ECTS-a u svake dvije uzastopne godine.

Vidi također ovu temu.

RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 39

PostPostano: 17:23 pon, 17. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije bed, ja upisivah četiri puta mnogo kolegija. :mrgreen:
Nije bed, ja upisivah četiri puta mnogo kolegija. Mr. Green

kkarlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: zombi
64 = 72 - 8

PostPostano: 17:40 pon, 17. 2. 2014    Naslov: Re: Gubitak prava na studiranje Citirajte i odgovorite

[quote="štangica"]Zanima me da li se kod nas gube prava na studij ako se neki predmet upisuje npr.4 put? ili to nije bitno nego se gleda koliko je ects bodova student skupio u zadnje dvije godine?[/quote]
Osim svega navedenog gore bitno je da ti vrijeme studiranja ne prelazi dvaput predviđeno.
Dakle, ako si na diplomskom imaš ukupno 4 godine da ga završiš, a na preddiplomskom 6 godina. Sad ovisno o tome koliko studiraš i koliko još trebaš, a koliko možeš studirati... možda ti se i ne isplati, ako nećeš moć završit.
štangica (napisa):

Osim svega navedenog gore bitno je da ti vrijeme studiranja ne prelazi dvaput predviđeno.
Dakle, ako si na diplomskom imaš ukupno 4 godine da ga završiš, a na preddiplomskom 6 godina. Sad ovisno o tome koliko studiraš i koliko još trebaš, a koliko možeš studirati... možda ti se i ne isplati, ako nećeš moć završit.

[Vrh]
štangica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 9:13 uto, 18. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

a puno hvala! a što se tiče godina studiranja nisam baš sigurna kako mi se broje jer se bila na pred inženj a prebacila sam se na pred nast, a znam da ima neka "fora" onda s tim zbrajanjem godina u ovisnosti o tome koliko si bodova ostvario sveukupno na prethodnom studiju tj u mom slučaju na inženj.
a puno hvala! a što se tiče godina studiranja nisam baš sigurna kako mi se broje jer se bila na pred inženj a prebacila sam se na pred nast, a znam da ima neka "fora" onda s tim zbrajanjem godina u ovisnosti o tome koliko si bodova ostvario sveukupno na prethodnom studiju tj u mom slučaju na inženj.

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:34 uto, 18. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kod promjene studija maksimalno trajanje se resetira, ali se umanjuje ovisno o priznatim ECTS bodovima. Preciznije [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=4424]ovdje[/url].
Kod promjene studija maksimalno trajanje se resetira, ali se umanjuje ovisno o priznatim ECTS bodovima. Preciznije ovdje.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
sstudentica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 12:16 pon, 24. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako sam na inženjerskom smjeru položila manje od 30 bodova i prebacila se na nastavnički, jel mi se onda godine na nastavničkom broje od nule? (u onom dokumentu piše samo od položenih 31 na dalje, pa da budem sigurna)

I još jedno pitanje, puna školarina na nastavničkom smjeru iznosi 4,200 kn? Hvala
Ako sam na inženjerskom smjeru položila manje od 30 bodova i prebacila se na nastavnički, jel mi se onda godine na nastavničkom broje od nule? (u onom dokumentu piše samo od položenih 31 na dalje, pa da budem sigurna)

I još jedno pitanje, puna školarina na nastavničkom smjeru iznosi 4,200 kn? Hvala

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 17:28 pon, 24. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako ti je [b]priznato[/b] 30 ECTS bodova ili manje, maksimalno trajanje je dvostruko bez umanjivanja. Puna participacija je na svim nasim studijima 8400 kn. Nastavnicki studiji su jeftiniji za 50% jedino ako si ostvarila od 30 do 55 ECTS bodova i placas nepolozene kolegije. Vidi [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=4936]ovdje[/url], pravilo 20.
Ako ti je priznato 30 ECTS bodova ili manje, maksimalno trajanje je dvostruko bez umanjivanja. Puna participacija je na svim nasim studijima 8400 kn. Nastavnicki studiji su jeftiniji za 50% jedino ako si ostvarila od 30 do 55 ECTS bodova i placas nepolozene kolegije. Vidi ovdje, pravilo 20.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum