Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
n0mad Forumaš(ica)

|
Postano: 23:32 uto, 14. 9. 2004 Naslov: (ne)izlazak na pismeni... |
|
|
Imam jedan problem (don't we all)...
Naime, prijavljujuci ispit Linearna Algebra 1 na Studomat, primjetih da vec imam 3 (slovima ISUSETRI!!!) izlaska. Po mom racunu (koji je mozda nepouzdan, ali je ipak moj) ja imam samo dva.
Nadalje, prijatelj mi je rekao da mu se 'ucinilo' da me prozvalo na ispitu 08.09. iz Linearne Algebre 1, iako sam ja taj ispit odjavio dan prije (naravno, prije nego je top udario podne). Taj neizlazak na ispit bi objasnio ona 3 izlaska, ali ja ipak mislim (dapace, siguran sam) da sam ga na vrijeme odjavio.
Sada, mene zanima (i poprilicno je hitno) - da li ja mogu saznati kada sam ja izasao na pismene ispite iz linearne, tako da provjerim da li je jedan od tih izlazaka taj navodni izlazak 08.09.?
P.S.
Naravno da nisam zapamtio broj prijave na studomatu!
P.P.S.
Ona prva dva puta kad sam pao ispit nisan uopce izasa na pismeni (cisto tako da ne mislite da san preglup).
P.P.P.S.
Zapravo, ispa san jos gluplji zato sta nisan niti izasa na pismeni! Ah, well, what can one do when he's dum'ass?
Imam jedan problem (don't we all)...
Naime, prijavljujuci ispit Linearna Algebra 1 na Studomat, primjetih da vec imam 3 (slovima ISUSETRI!!!) izlaska. Po mom racunu (koji je mozda nepouzdan, ali je ipak moj) ja imam samo dva.
Nadalje, prijatelj mi je rekao da mu se 'ucinilo' da me prozvalo na ispitu 08.09. iz Linearne Algebre 1, iako sam ja taj ispit odjavio dan prije (naravno, prije nego je top udario podne). Taj neizlazak na ispit bi objasnio ona 3 izlaska, ali ja ipak mislim (dapace, siguran sam) da sam ga na vrijeme odjavio.
Sada, mene zanima (i poprilicno je hitno) - da li ja mogu saznati kada sam ja izasao na pismene ispite iz linearne, tako da provjerim da li je jedan od tih izlazaka taj navodni izlazak 08.09.?
P.S.
Naravno da nisam zapamtio broj prijave na studomatu!
P.P.S.
Ona prva dva puta kad sam pao ispit nisan uopce izasa na pismeni (cisto tako da ne mislite da san preglup).
P.P.P.S.
Zapravo, ispa san jos gluplji zato sta nisan niti izasa na pismeni! Ah, well, what can one do when he's dum'ass?
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 23:47 uto, 14. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Probaj se ici "zaliti" na referadu sa upitnim rezultatima. BTW: znam da je "just in the nick of time", al aktiviraj si uslugu slanja notifikacijskih e-mailova pri prijavi ispita, tako bi u inboxu imao detaljnu arhivu svih brojeva prijava i problem rijesen.
IMHO, imas vise srece nego pameti (i ne, ne mislim na konstantno nepojavljivanje na ispitima, ima nas vise takvih :verycool:), jer ukoliko ne grijesim, u ovome trenutku mozes prijaviti LA1 samo jos za dekanski rok, koji je zadnji rok prije upisa. Drugim rijecima, da je studomat postovao tvoje zelje bio bi u gadnoj gabuli iduce godine ukoliko bi ga pao na ovom roku jerbo bi imao pravo na samo jos jedan izlazak tokom iduce ak. godine, i to pred komisiju.
Sretno
DODATAK: isprika, ipak imas vremena to prijavit na jos jednom roku :g: ako rijesis to do preksutra, svaka cast, al nije tragedija. Uostalom, uvijek mozes probati sa "bio medicinski sprijecen pristupiti/odjaviti" ukoliko mozes ostvariti pisanu/ovjerenu ispricnicu dovoljno brzo.
PS svojevremeno je bio bug u bazi koji nije dovoljno brzo zbrajao izlaske na neki ispit. Probaj prijaviti vise/manje istovremeno ispit za oba roka, ako uspije, super, ako ne, odjavis i nikom nista
Probaj se ici "zaliti" na referadu sa upitnim rezultatima. BTW: znam da je "just in the nick of time", al aktiviraj si uslugu slanja notifikacijskih e-mailova pri prijavi ispita, tako bi u inboxu imao detaljnu arhivu svih brojeva prijava i problem rijesen.
IMHO, imas vise srece nego pameti (i ne, ne mislim na konstantno nepojavljivanje na ispitima, ima nas vise takvih ), jer ukoliko ne grijesim, u ovome trenutku mozes prijaviti LA1 samo jos za dekanski rok, koji je zadnji rok prije upisa. Drugim rijecima, da je studomat postovao tvoje zelje bio bi u gadnoj gabuli iduce godine ukoliko bi ga pao na ovom roku jerbo bi imao pravo na samo jos jedan izlazak tokom iduce ak. godine, i to pred komisiju.
Sretno
DODATAK: isprika, ipak imas vremena to prijavit na jos jednom roku ako rijesis to do preksutra, svaka cast, al nije tragedija. Uostalom, uvijek mozes probati sa "bio medicinski sprijecen pristupiti/odjaviti" ukoliko mozes ostvariti pisanu/ovjerenu ispricnicu dovoljno brzo.
PS svojevremeno je bio bug u bazi koji nije dovoljno brzo zbrajao izlaske na neki ispit. Probaj prijaviti vise/manje istovremeno ispit za oba roka, ako uspije, super, ako ne, odjavis i nikom nista
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
Postano: 23:58 uto, 14. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Ma, prijavia san ja ispit za 22.09. vec, ali me zabrinjava sta cu sad ic na komisiju bez razloga (ili barem ja mislim da je bez razloga). Svejedno, thx.
P.S.
Ne bih moga izac LA1 na dekanskom jer moram jos izac LA2, MA1, MA2 i PRC samo da bi da uvjet. :) A kako bi bilo da mi jos jednom zazelis srecu?
Ma, prijavia san ja ispit za 22.09. vec, ali me zabrinjava sta cu sad ic na komisiju bez razloga (ili barem ja mislim da je bez razloga). Svejedno, thx.
P.S.
Ne bih moga izac LA1 na dekanskom jer moram jos izac LA2, MA1, MA2 i PRC samo da bi da uvjet. A kako bi bilo da mi jos jednom zazelis srecu?
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough 
Zadnja promjena: n0mad; 0:02 sri, 15. 9. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
|