Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

(ne)izlazak na pismeni...

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 23:32 uto, 14. 9. 2004    Naslov: (ne)izlazak na pismeni... Citirajte i odgovorite

Imam jedan problem (don't we all)...
Naime, prijavljujuci ispit Linearna Algebra 1 na Studomat, primjetih da vec imam 3 (slovima ISUSETRI!!!) izlaska. Po mom racunu (koji je mozda nepouzdan, ali je ipak moj) ja imam samo dva.
Nadalje, prijatelj mi je rekao da mu se 'ucinilo' da me prozvalo na ispitu 08.09. iz Linearne Algebre 1, iako sam ja taj ispit odjavio dan prije (naravno, prije nego je top udario podne). Taj neizlazak na ispit bi objasnio ona 3 izlaska, ali ja ipak mislim (dapace, siguran sam) da sam ga na vrijeme odjavio.
Sada, mene zanima (i poprilicno je hitno) - da li ja mogu saznati kada sam ja izasao na pismene ispite iz linearne, tako da provjerim da li je jedan od tih izlazaka taj navodni izlazak 08.09.?

P.S.
Naravno da nisam zapamtio broj prijave na studomatu!

P.P.S.
Ona prva dva puta kad sam pao ispit nisan uopce izasa na pismeni (cisto tako da ne mislite da san preglup).

P.P.P.S.
Zapravo, ispa san jos gluplji zato sta nisan niti izasa na pismeni! Ah, well, what can one do when he's dum'ass?
Imam jedan problem (don't we all)...
Naime, prijavljujuci ispit Linearna Algebra 1 na Studomat, primjetih da vec imam 3 (slovima ISUSETRI!!!) izlaska. Po mom racunu (koji je mozda nepouzdan, ali je ipak moj) ja imam samo dva.
Nadalje, prijatelj mi je rekao da mu se 'ucinilo' da me prozvalo na ispitu 08.09. iz Linearne Algebre 1, iako sam ja taj ispit odjavio dan prije (naravno, prije nego je top udario podne). Taj neizlazak na ispit bi objasnio ona 3 izlaska, ali ja ipak mislim (dapace, siguran sam) da sam ga na vrijeme odjavio.
Sada, mene zanima (i poprilicno je hitno) - da li ja mogu saznati kada sam ja izasao na pismene ispite iz linearne, tako da provjerim da li je jedan od tih izlazaka taj navodni izlazak 08.09.?

P.S.
Naravno da nisam zapamtio broj prijave na studomatu!

P.P.S.
Ona prva dva puta kad sam pao ispit nisan uopce izasa na pismeni (cisto tako da ne mislite da san preglup).

P.P.P.S.
Zapravo, ispa san jos gluplji zato sta nisan niti izasa na pismeni! Ah, well, what can one do when he's dum'ass?

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 23:47 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Probaj se ici "zaliti" na referadu sa upitnim rezultatima. BTW: znam da je "just in the nick of time", al aktiviraj si uslugu slanja notifikacijskih e-mailova pri prijavi ispita, tako bi u inboxu imao detaljnu arhivu svih brojeva prijava i problem rijesen.

IMHO, imas vise srece nego pameti (i ne, ne mislim na konstantno nepojavljivanje na ispitima, ima nas vise takvih :verycool:), jer ukoliko ne grijesim, u ovome trenutku mozes prijaviti LA1 samo jos za dekanski rok, koji je zadnji rok prije upisa. Drugim rijecima, da je studomat postovao tvoje zelje bio bi u gadnoj gabuli iduce godine ukoliko bi ga pao na ovom roku jerbo bi imao pravo na samo jos jedan izlazak tokom iduce ak. godine, i to pred komisiju.

Sretno

DODATAK: isprika, ipak imas vremena to prijavit na jos jednom roku :g: ako rijesis to do preksutra, svaka cast, al nije tragedija. Uostalom, uvijek mozes probati sa "bio medicinski sprijecen pristupiti/odjaviti" ukoliko mozes ostvariti pisanu/ovjerenu ispricnicu dovoljno brzo.

PS svojevremeno je bio bug u bazi koji nije dovoljno brzo zbrajao izlaske na neki ispit. Probaj prijaviti vise/manje istovremeno ispit za oba roka, ako uspije, super, ako ne, odjavis i nikom nista
Probaj se ici "zaliti" na referadu sa upitnim rezultatima. BTW: znam da je "just in the nick of time", al aktiviraj si uslugu slanja notifikacijskih e-mailova pri prijavi ispita, tako bi u inboxu imao detaljnu arhivu svih brojeva prijava i problem rijesen.

IMHO, imas vise srece nego pameti (i ne, ne mislim na konstantno nepojavljivanje na ispitima, ima nas vise takvih Very cool), jer ukoliko ne grijesim, u ovome trenutku mozes prijaviti LA1 samo jos za dekanski rok, koji je zadnji rok prije upisa. Drugim rijecima, da je studomat postovao tvoje zelje bio bi u gadnoj gabuli iduce godine ukoliko bi ga pao na ovom roku jerbo bi imao pravo na samo jos jedan izlazak tokom iduce ak. godine, i to pred komisiju.

Sretno

DODATAK: isprika, ipak imas vremena to prijavit na jos jednom roku Mr. Green ako rijesis to do preksutra, svaka cast, al nije tragedija. Uostalom, uvijek mozes probati sa "bio medicinski sprijecen pristupiti/odjaviti" ukoliko mozes ostvariti pisanu/ovjerenu ispricnicu dovoljno brzo.

PS svojevremeno je bio bug u bazi koji nije dovoljno brzo zbrajao izlaske na neki ispit. Probaj prijaviti vise/manje istovremeno ispit za oba roka, ako uspije, super, ako ne, odjavis i nikom nista

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 23:58 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma, prijavia san ja ispit za 22.09. vec, ali me zabrinjava sta cu sad ic na komisiju bez razloga (ili barem ja mislim da je bez razloga). Svejedno, thx.

P.S.
Ne bih moga izac LA1 na dekanskom jer moram jos izac LA2, MA1, MA2 i PRC samo da bi da uvjet. :) A kako bi bilo da mi jos jednom zazelis srecu?
Ma, prijavia san ja ispit za 22.09. vec, ali me zabrinjava sta cu sad ic na komisiju bez razloga (ili barem ja mislim da je bez razloga). Svejedno, thx.

P.S.
Ne bih moga izac LA1 na dekanskom jer moram jos izac LA2, MA1, MA2 i PRC samo da bi da uvjet. Smile A kako bi bilo da mi jos jednom zazelis srecu?

Zadnja promjena: n0mad; 0:02 sri, 15. 9. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 0:01 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mr Wolf aka ZeleniZub rješava sve probleme u vezi potpisa,upisa pa i šire.;))
If you watched Pulp Fiction you'll now…
:D
Mr Wolf aka ZeleniZub rješava sve probleme u vezi potpisa,upisa pa i šire.Wink)
Very Happy

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 0:27 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Mr Wolf aka ZeleniZub rješava sve probleme u vezi potpisa,upisa pa i šire.;))
:D[/quote]
[i]Mr Wolf.. He solves problems[/i] :D jedina not-so-flattering cinjenica jes da Mr Wolf probleme rijesava anticipiranjem i iskustvom, a ja pokusajem i pogreskom, al dobro :)
Vincent Van Ear (napisa):
Mr Wolf aka ZeleniZub rješava sve probleme u vezi potpisa,upisa pa i šire.Wink)
Very Happy

Mr Wolf.. He solves problems Very Happy jedina not-so-flattering cinjenica jes da Mr Wolf probleme rijesava anticipiranjem i iskustvom, a ja pokusajem i pogreskom, al dobro Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 16:35 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jaZz"]

P.S.
Ne bih moga izac LA1 na dekanskom jer moram jos izac LA2, MA1, MA2 i PRC samo da bi da uvjet. :) A kako bi bilo da mi jos jednom zazelis srecu?[/quote]

moram ti priznat da si me bas nasmijo...ja sam sva ocajna oko ispita ali ovo mora da je vrhunac.....
stvarno ti zelim puno srece sa ispitima vjerujem ja da ces ti to dat ujedno da ne zaboravim kad odjavis ispit dan prije normalno da ce te asistent prozvat bez obzira jesi li ti odjavio ispit ili ne jer lista zna biti sastavljena makar dva dana prije ...ali mislim da ima jedna opcija na studomatu kako mozes saznat kojih si datuma iso na ispite a to ti je nesto kao "ispiti u tijeku" ako se ne varam.....

pozdrav i jos sretno! :lol:[b][/b]
jaZz (napisa):

P.S.
Ne bih moga izac LA1 na dekanskom jer moram jos izac LA2, MA1, MA2 i PRC samo da bi da uvjet. Smile A kako bi bilo da mi jos jednom zazelis srecu?

moram ti priznat da si me bas nasmijo...ja sam sva ocajna oko ispita ali ovo mora da je vrhunac.....
stvarno ti zelim puno srece sa ispitima vjerujem ja da ces ti to dat ujedno da ne zaboravim kad odjavis ispit dan prije normalno da ce te asistent prozvat bez obzira jesi li ti odjavio ispit ili ne jer lista zna biti sastavljena makar dva dana prije ...ali mislim da ima jedna opcija na studomatu kako mozes saznat kojih si datuma iso na ispite a to ti je nesto kao "ispiti u tijeku" ako se ne varam.....

pozdrav i jos sretno! Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum