Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
divERgenT Forumaš(ica)

|
Postano: 2:21 uto, 21. 9. 2004 Naslov: |
|
|
ovo
[quote="vjekovac"][quote="vsego"]Da netko zna, valjda bi napisao. :roll: Ne treba pitanje ponavljati svakih 6 sati... :evil: Asistenti nemaju [b]duznost[/b], nego samo [b]mogucnost[/b] odgovarati na pitanja na Forumu... :roll:[/quote]
Ja iz principa nikad ne želim odgovarati na to vječno pitanje "Tko daje iduci rok?" jer iznošenje te informacije u javnost smatram krajnje [i]nepotrebnim[/i], ako ne čak i štetnim. :evil:
(To ima veze s onim raspravama o studentskim predrasudama i sl.)
Uostalom, čini se da se studenti uvijek i sami snađu...[/quote]
a na ovo
[quote]ako tko sazna tko daje rok na dekanskom, please tell me!!! [/quote]
brijem da se postovani nebi javio da se ne prica o njemu (jel)
ovo
vjekovac (napisa): | vsego (napisa): | Da netko zna, valjda bi napisao. Ne treba pitanje ponavljati svakih 6 sati... Asistenti nemaju duznost, nego samo mogucnost odgovarati na pitanja na Forumu...  |
Ja iz principa nikad ne želim odgovarati na to vječno pitanje "Tko daje iduci rok?" jer iznošenje te informacije u javnost smatram krajnje nepotrebnim, ako ne čak i štetnim.
Uostalom, čini se da se studenti uvijek i sami snađu... |
a na ovo
Citat: | ako tko sazna tko daje rok na dekanskom, please tell me!!! |
brijem da se postovani nebi javio da se ne prica o njemu (jel)
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
dijana Gost
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
akki Gost
|
Postano: 19:58 pon, 27. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="divERgenT"]ovo
[quote="vjekovac"][quote="vsego"]Da netko zna, valjda bi napisao. :roll: Ne treba pitanje ponavljati svakih 6 sati... :evil: Asistenti nemaju [b]duznost[/b], nego samo [b]mogucnost[/b] odgovarati na pitanja na Forumu... :roll:[/quote]
Ja iz principa nikad ne želim odgovarati na to vječno pitanje "Tko daje iduci rok?" jer iznošenje te informacije u javnost smatram krajnje [i]nepotrebnim[/i], ako ne čak i štetnim. :evil:
Uostalom, čini se da se studenti uvijek i sami snađu...[/quote]
a na ovo
[quote]ako tko sazna tko daje rok na dekanskom, please tell me!!! [/quote]
brijem da se postovani nebi javio da se ne prica o njemu (jel)[/quote]
nije mi bash jasno zasto bi bilo stetno znati tko iduci daje rok kada takva informacija moze ohrabrit neke ljude da se usude izaci na ispit...
i dati im neku vrstu sigurnosti
opet sam ja nesto nacula... :twisted:
a to je da rok na dekanskom daje neki novi asistent iz analize2 i da mu je ovo prvi put da daje rok iz analize...(nije bash da sam sigurna u ovo) :roll:
preziva se nekak na m... nisam zapamtila :oops:
divERgenT (napisa): | ovo
vjekovac (napisa): | vsego (napisa): | Da netko zna, valjda bi napisao. Ne treba pitanje ponavljati svakih 6 sati... Asistenti nemaju duznost, nego samo mogucnost odgovarati na pitanja na Forumu...  |
Ja iz principa nikad ne želim odgovarati na to vječno pitanje "Tko daje iduci rok?" jer iznošenje te informacije u javnost smatram krajnje nepotrebnim, ako ne čak i štetnim.
Uostalom, čini se da se studenti uvijek i sami snađu... |
a na ovo
Citat: | ako tko sazna tko daje rok na dekanskom, please tell me!!! |
brijem da se postovani nebi javio da se ne prica o njemu (jel) |
nije mi bash jasno zasto bi bilo stetno znati tko iduci daje rok kada takva informacija moze ohrabrit neke ljude da se usude izaci na ispit...
i dati im neku vrstu sigurnosti
opet sam ja nesto nacula...
a to je da rok na dekanskom daje neki novi asistent iz analize2 i da mu je ovo prvi put da daje rok iz analize...(nije bash da sam sigurna u ovo)
preziva se nekak na m... nisam zapamtila
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 21:45 pon, 27. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote]nije mi bash jasno zasto bi bilo stetno znati tko iduci daje rok kada takva informacija moze ohrabrit neke ljude da se usude izaci na ispit...
i dati im neku vrstu sigurnosti[/quote]
Štetno je utoliko što se studoši znajući tko daje rok specijaliziraju na zadatke kojima je asistent/profesor ponaosob sklon, što će uzrokovati da ne prijeđu preko cijelog spektra praktičnih zadataka već zaobiđu određen dio.
Primjerice,prof Šikić kao prvi zadatak [b]uglavnom[/b] daje derivaciju višeg reda,a kao drugi zadatak tok funkcije,ok,to je automatski lijepa informacija jer ne moraš proći kroz tangentu i normalu,primjerice,mada naravno [b]sve je to [/b]jedna [b]kocka[/b],tko jamči...
Citat: | nije mi bash jasno zasto bi bilo stetno znati tko iduci daje rok kada takva informacija moze ohrabrit neke ljude da se usude izaci na ispit...
i dati im neku vrstu sigurnosti |
Štetno je utoliko što se studoši znajući tko daje rok specijaliziraju na zadatke kojima je asistent/profesor ponaosob sklon, što će uzrokovati da ne prijeđu preko cijelog spektra praktičnih zadataka već zaobiđu određen dio.
Primjerice,prof Šikić kao prvi zadatak uglavnom daje derivaciju višeg reda,a kao drugi zadatak tok funkcije,ok,to je automatski lijepa informacija jer ne moraš proći kroz tangentu i normalu,primjerice,mada naravno sve je to jedna kocka,tko jamči...
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 13:25 uto, 28. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="rea"][quote="Vincent Van Ear"][quote]
Štetno je utoliko što se studoši znajući tko daje rok specijaliziraju na zadatke kojima je asistent/profesor ponaosob sklon, što će uzrokovati da ne prijeđu preko cijelog spektra praktičnih zadataka već zaobiđu određen dio.[/quote]
Gle, tog ce studenta kad-tad stici to kaj nije obradio..
Tak da kome smeta ovaj topic ne mora ga ni otvarati, veliku vecinu zanima i ne vidim zasto opet radite probleme oko toga!!![/quote]
Hej,pa naravno,zanima i mene.
Nitko ne stvara probleme :ccc: ,samo sam natuknuo koja bi štetnost mogla izroniti iz toga jer je to pitala gošća,ne se palit odmah. :-$ :wicked:
[quote="rea"] Vincent Van Ear (napisa): | Citat: |
Štetno je utoliko što se studoši znajući tko daje rok specijaliziraju na zadatke kojima je asistent/profesor ponaosob sklon, što će uzrokovati da ne prijeđu preko cijelog spektra praktičnih zadataka već zaobiđu određen dio. |
Gle, tog ce studenta kad-tad stici to kaj nije obradio..
Tak da kome smeta ovaj topic ne mora ga ni otvarati, veliku vecinu zanima i ne vidim zasto opet radite probleme oko toga!!! |
Hej,pa naravno,zanima i mene.
Nitko ne stvara probleme ,samo sam natuknuo koja bi štetnost mogla izroniti iz toga jer je to pitala gošća,ne se palit odmah.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:55 sub, 4. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="akki"]nije mi jasno zašto se svi držite kao da je ta informacija tajna, čemu služi onda ovaj topic :?[/quote]
Sluzi da nema gomila takvih topica u ostatku podforuma. 8)
Informacija nije tajna, ali vecinu onih koji bi mogli znati (npr. samog V. Kovaca) to ne zanima, niti smatraju da to treba navoditi. 8) Cista je dobra volja asistenata da pruze takvu informaciju javnosti. :)
Ipak, na ovom topicu ti mogu i kolege studenti odgovoriti, ako znaju... 8)
akki (napisa): | nije mi jasno zašto se svi držite kao da je ta informacija tajna, čemu služi onda ovaj topic  |
Sluzi da nema gomila takvih topica u ostatku podforuma.
Informacija nije tajna, ali vecinu onih koji bi mogli znati (npr. samog V. Kovaca) to ne zanima, niti smatraju da to treba navoditi. Cista je dobra volja asistenata da pruze takvu informaciju javnosti.
Ipak, na ovom topicu ti mogu i kolege studenti odgovoriti, ako znaju...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
Postano: 14:53 ned, 5. 12. 2004 Naslov: |
|
|
ma znam sve to, al bilo bi lijepo kada bi neki drugi asistenti, dakle koji ne daju taj rok a koji provode vrijeme na forumu, pitali svoje kolege tko je idući na redu.... mislim da se ionako vidite skoro svaki dan :?
najviše se to odnosi ipak na kolegije prve godine, kada kolegije drži po više asistenata i kada studenti još nemaju dovoljnu slobodu pri razgovorom sa asistentom
sada mi nije toliki bed pitati asistenta nešto, ali kada sam tek počela studirati nekako mi je bilo nezamislivo ga nešto pitati :oops:
ma znam sve to, al bilo bi lijepo kada bi neki drugi asistenti, dakle koji ne daju taj rok a koji provode vrijeme na forumu, pitali svoje kolege tko je idući na redu.... mislim da se ionako vidite skoro svaki dan
najviše se to odnosi ipak na kolegije prve godine, kada kolegije drži po više asistenata i kada studenti još nemaju dovoljnu slobodu pri razgovorom sa asistentom
sada mi nije toliki bed pitati asistenta nešto, ali kada sam tek počela studirati nekako mi je bilo nezamislivo ga nešto pitati

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 20:04 ned, 5. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="akki"]ma znam sve to, al bilo bi lijepo kada bi neki drugi asistenti, dakle koji ne daju taj rok a koji provode vrijeme na forumu, pitali svoje kolege tko je idući na redu.... mislim da se ionako vidite skoro svaki dan :?[/quote]
Zašto bi to bilo lijepo? Zašto bi čovjek koji ne želi odgovoriti studentima direktno, odgovorio svojim kolegama, ako je iz konteksta sasvim jasno da će oni to napisati na Forumu?
A ako ne učinimo to sasvim jasnim iz konteksta, to je najbolji put prema iznevjerenom provjerenju. Ne vidim zašto bi "bilo lijepo" da to učinim.
akki (napisa): | ma znam sve to, al bilo bi lijepo kada bi neki drugi asistenti, dakle koji ne daju taj rok a koji provode vrijeme na forumu, pitali svoje kolege tko je idući na redu.... mislim da se ionako vidite skoro svaki dan  |
Zašto bi to bilo lijepo? Zašto bi čovjek koji ne želi odgovoriti studentima direktno, odgovorio svojim kolegama, ako je iz konteksta sasvim jasno da će oni to napisati na Forumu?
A ako ne učinimo to sasvim jasnim iz konteksta, to je najbolji put prema iznevjerenom provjerenju. Ne vidim zašto bi "bilo lijepo" da to učinim.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 20:31 ned, 5. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="akki"]mislim da se ionako vidite skoro svaki dan :?[/quote]
zacudila bi se koliko si u krivu :lol:
[quote="akki"]sada mi nije toliki bed pitati asistenta nešto, ali kada sam tek počela studirati nekako mi je bilo nezamislivo ga nešto pitati :oops:[/quote]
ne mislis li da je ipak to TVOJ problem, kojeg moras rijesiti sa sobom, a ne odugovlaciti i zicati druge da to rade umjesto tebe? :)
meni je recimo nezamislivo to kolike je ljude zapravo strah.... i onda ne znaju, i ne zele si priznati ne znanje, a boje se obratiti za pomoc... i onda padaju, i padaju... i deprimiraju se...
a samo je trebalo jednom doci i reci - cujte, mozete li mi ovo objasniti, ne kuzim.... i hvala na kraju :)
ma zbilja nije tesko komunicirati.... samo sto ljudi imaju tendenciju zivjeti pod staklenim zvonom.... i ocekuju da ce se samo rijesiti... ili da ce to netko umjesto njih napraviti...
ja recimo mrzim telefonirati, i radije cu sjesti na tramvaj i otici preko pola grada i pitati osobno (recimo, neki ducan or smth like that), nego telefonirati.... (ah... God bless emails :g:) ali, ja necu ostati uskracena za informaciju :roll: eventualno za brzinu dobivanja te informacije....
danas imamo mejl - salji mejl ako ti je problem face-to-face...
ono, pocetak tipa
Pozrdav,
mozete li mi ... blablabla
kraj tipa hvala i pozdrav....
ma nije tako tesko :g:
(ovo nije islo samo tebi - mozda se netko odvazi i pokrene se s mrtve tocke :g:)
akki (napisa): | mislim da se ionako vidite skoro svaki dan  |
zacudila bi se koliko si u krivu
akki (napisa): | sada mi nije toliki bed pitati asistenta nešto, ali kada sam tek počela studirati nekako mi je bilo nezamislivo ga nešto pitati  |
ne mislis li da je ipak to TVOJ problem, kojeg moras rijesiti sa sobom, a ne odugovlaciti i zicati druge da to rade umjesto tebe?
meni je recimo nezamislivo to kolike je ljude zapravo strah.... i onda ne znaju, i ne zele si priznati ne znanje, a boje se obratiti za pomoc... i onda padaju, i padaju... i deprimiraju se...
a samo je trebalo jednom doci i reci - cujte, mozete li mi ovo objasniti, ne kuzim.... i hvala na kraju
ma zbilja nije tesko komunicirati.... samo sto ljudi imaju tendenciju zivjeti pod staklenim zvonom.... i ocekuju da ce se samo rijesiti... ili da ce to netko umjesto njih napraviti...
ja recimo mrzim telefonirati, i radije cu sjesti na tramvaj i otici preko pola grada i pitati osobno (recimo, neki ducan or smth like that), nego telefonirati.... (ah... God bless emails ) ali, ja necu ostati uskracena za informaciju eventualno za brzinu dobivanja te informacije....
ono, pocetak tipa
Pozrdav,
ma nije tako tesko
(ovo nije islo samo tebi - mozda se netko odvazi i pokrene se s mrtve tocke )
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
Postano: 20:39 ned, 5. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"]
[/quote]
pa to bi bila lijepa gesta po mom subjektivnom mišljenju :)
pretpostavljam da postoji raspored za takve stvari, zar ne :?
[quote]
A ako ne učinimo to sasvim jasnim iz konteksta, to je najbolji put prema iznevjerenom provjerenju. Ne vidim zašto bi "bilo lijepo" da to učinim.[/quote]
dakle, osoba koja je otkrila da vjeko daje ovaj rok nije osoba povjerenja :roll:
veky (napisa): |
|
pa to bi bila lijepa gesta po mom subjektivnom mišljenju
pretpostavljam da postoji raspored za takve stvari, zar ne
Citat: |
A ako ne učinimo to sasvim jasnim iz konteksta, to je najbolji put prema iznevjerenom provjerenju. Ne vidim zašto bi "bilo lijepo" da to učinim. |
dakle, osoba koja je otkrila da vjeko daje ovaj rok nije osoba povjerenja

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 20:47 ned, 5. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="akki"][quote="veky"]Zašto bi to bilo lijepo? Zašto bi čovjek koji ne želi odgovoriti studentima direktno, odgovorio svojim kolegama, ako je iz konteksta sasvim jasno da će oni to napisati na Forumu?[/quote]
pa to bi bila lijepa gesta po mom subjektivnom mišljenju :)
pretpostavljam da postoji raspored za takve stvari, zar ne :?[/quote]
koliko ja znam, ne.... taj 'raspored' je toliko fleksibilna stvar, da valjda prije samog roka neki asistenti pojma nemaju da ce dati taj rok :g:
[quote="akki"][quote]A ako ne učinimo to sasvim jasnim iz konteksta, to je najbolji put prema iznevjerenom provjerenju. Ne vidim zašto bi "bilo lijepo" da to učinim.[/quote]
dakle, osoba koja je otkrila da vjeko daje ovaj rok nije osoba povjerenja :roll:[/quote]
ne citas pazljivo, aj probaj zamisliti jedan ovakav scenario:
imamo osobu A i B zaposlene na faxu
dakle, kada osoba A ne zeli na Forum niti igdje drugdje davati obavijest o tome kada daje rok (iz bilo kojeg razloga - recimo, ne voli Forum or smth totally different)
a osoba B koja je vrlo aktivna na Forumu, dodje osobi A (koja to zna - o aktivnosti osoba B) i pita ju kada daje rok ali pokusa to nekako 'zakamuflirati' u obican razgovor - nekako - nije bas lijepo - slazes li se?
recimo, korektnije bi bilo da osoba B pita - mi mozes reci kada dajes rok da napisem na Forum - a ako osoba A kaze ne zelim da stavis na Forum, a dajem tad i tad ako te zanima, da li je onda u redu da osoba B to ipak javno objavi? (a da li se tako nesto desilo, mi na Forumu to ipak ne mozemo znati, ne mislis li?)
ljudi imaju svakakve zelje i misljenja....
a student kojem EXPLICITNO nije receno da podatke o tome tko daje rok zadrzi za sebe - nikoga ne vrijeda.... ok? :g:
ajde, sve je ok :g:
akki (napisa): | veky (napisa): | Zašto bi to bilo lijepo? Zašto bi čovjek koji ne želi odgovoriti studentima direktno, odgovorio svojim kolegama, ako je iz konteksta sasvim jasno da će oni to napisati na Forumu? |
pa to bi bila lijepa gesta po mom subjektivnom mišljenju
pretpostavljam da postoji raspored za takve stvari, zar ne  |
koliko ja znam, ne.... taj 'raspored' je toliko fleksibilna stvar, da valjda prije samog roka neki asistenti pojma nemaju da ce dati taj rok
akki (napisa): | Citat: | A ako ne učinimo to sasvim jasnim iz konteksta, to je najbolji put prema iznevjerenom provjerenju. Ne vidim zašto bi "bilo lijepo" da to učinim. |
dakle, osoba koja je otkrila da vjeko daje ovaj rok nije osoba povjerenja  |
ne citas pazljivo, aj probaj zamisliti jedan ovakav scenario:
imamo osobu A i B zaposlene na faxu
dakle, kada osoba A ne zeli na Forum niti igdje drugdje davati obavijest o tome kada daje rok (iz bilo kojeg razloga - recimo, ne voli Forum or smth totally different)
a osoba B koja je vrlo aktivna na Forumu, dodje osobi A (koja to zna - o aktivnosti osoba B) i pita ju kada daje rok ali pokusa to nekako 'zakamuflirati' u obican razgovor - nekako - nije bas lijepo - slazes li se?
recimo, korektnije bi bilo da osoba B pita - mi mozes reci kada dajes rok da napisem na Forum - a ako osoba A kaze ne zelim da stavis na Forum, a dajem tad i tad ako te zanima, da li je onda u redu da osoba B to ipak javno objavi? (a da li se tako nesto desilo, mi na Forumu to ipak ne mozemo znati, ne mislis li?)
ljudi imaju svakakve zelje i misljenja....
a student kojem EXPLICITNO nije receno da podatke o tome tko daje rok zadrzi za sebe - nikoga ne vrijeda.... ok?
ajde, sve je ok
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
Postano: 21:20 ned, 5. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]
ne mislis li da je ipak to TVOJ problem, kojeg moras rijesiti sa sobom, a ne odugovlaciti i zicati druge da to rade umjesto tebe? :)
[/quote]
ne, ja sam taj problem davno rješila :lol:
ja ne žicam ljude da to rade umjesto mene, malo pogledaj tko je odgovorio na pitanje tko daje rok zadnja 3 puta
očito sam se odvažila priči nekim asistentima :)
radim 2 posla + fax, živim i uzdržavam se sama od 18te, volim matematiku i želim ju završit ali očito nemam uvijek vremena visit na faxu i loviti asistente da ih pitam određena pitanja :(
mislim da nisam jedina koja se našla u takvoj situaciji
[quote]
a samo je trebalo jednom doci i reci - cujte, mozete li mi ovo objasniti, ne kuzim.... i hvala na kraju :)
ja recimo mrzim telefonirati, i radije cu sjesti na tramvaj i otici preko pola grada i pitati osobno (recimo, neki ducan or smth like that), nego telefonirati.... (ah... God bless emails :g:) ali, ja necu ostati uskracena za informaciju :roll: eventualno za brzinu dobivanja te informacije....
ono, pocetak tipa
Pozrdav,
ma nije tako tesko :g:
(ovo nije islo samo tebi - mozda se netko odvazi i pokrene se s mrtve tocke :g:) [/quote]
ti si možda jedna od rjetkih koja se odmah oslobodila u novoj sredini, ali mislim da većina ljudi u prvom semestru nije baš sasvim slobodna :wink:
što se tiče mailova i konzultacija.... stvarno sam na konzultacijama otkrila koliko su asistenti na ovom faxu pristupačni i spremni pomoć studentima
svu propuštenu nastavu sam nadoknadila bash na konzultacijama i čitajući forum :lol:
Nesi (napisa): |
ne mislis li da je ipak to TVOJ problem, kojeg moras rijesiti sa sobom, a ne odugovlaciti i zicati druge da to rade umjesto tebe?
|
ne, ja sam taj problem davno rješila
ja ne žicam ljude da to rade umjesto mene, malo pogledaj tko je odgovorio na pitanje tko daje rok zadnja 3 puta
očito sam se odvažila priči nekim asistentima
radim 2 posla + fax, živim i uzdržavam se sama od 18te, volim matematiku i želim ju završit ali očito nemam uvijek vremena visit na faxu i loviti asistente da ih pitam određena pitanja
mislim da nisam jedina koja se našla u takvoj situaciji
Citat: |
a samo je trebalo jednom doci i reci - cujte, mozete li mi ovo objasniti, ne kuzim.... i hvala na kraju
ja recimo mrzim telefonirati, i radije cu sjesti na tramvaj i otici preko pola grada i pitati osobno (recimo, neki ducan or smth like that), nego telefonirati.... (ah... God bless emails ) ali, ja necu ostati uskracena za informaciju eventualno za brzinu dobivanja te informacije....
ono, pocetak tipa
Pozrdav,
ma nije tako tesko
(ovo nije islo samo tebi - mozda se netko odvazi i pokrene se s mrtve tocke ) |
ti si možda jedna od rjetkih koja se odmah oslobodila u novoj sredini, ali mislim da većina ljudi u prvom semestru nije baš sasvim slobodna
što se tiče mailova i konzultacija.... stvarno sam na konzultacijama otkrila koliko su asistenti na ovom faxu pristupačni i spremni pomoć studentima
svu propuštenu nastavu sam nadoknadila bash na konzultacijama i čitajući forum

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|