Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 13:54 uto, 21. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Pristojno je takav zahtjev uputiti barem dan ranije, a idealno cim se objave termini usmenih... :?
No, kao sto bily rece: probaj. 8)[/quote]
slažem se gospodine :wicked: ,ali danas dotične gospođe :wicked: nije bilo na faksu,sad diskutabilna je stvar nazvati je na telefon ili zvoniti na portafon :mrgreen: ,u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti. 8)
vsego (napisa): | Pristojno je takav zahtjev uputiti barem dan ranije, a idealno cim se objave termini usmenih...
No, kao sto bily rece: probaj.  |
slažem se gospodine ,ali danas dotične gospođe nije bilo na faksu,sad diskutabilna je stvar nazvati je na telefon ili zvoniti na portafon ,u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:01 uto, 21. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti. 8)[/quote]
1. Posaljes mail. 8)
2. Sutra, kad dodjes: "[i]Oprostite, jucer sam Vam poslao mail, ne znam jeste li ga primili, muc, muc, ali eto, ovaj, ja bih, odnosno zelim, zapravo trebam, muc, muc,...[/i] cca 3 sata kasnije [i]...Pa ako mi zbog tog pismenog mozete odgoditi ispit[/i]" :twisted: ;)
Point: mailom ipak najavis; ako ne cita, nista ne gubis, ne? :)
Sretno!
Vincent Van Ear (napisa): | u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti.  |
1. Posaljes mail.
2. Sutra, kad dodjes: "Oprostite, jucer sam Vam poslao mail, ne znam jeste li ga primili, muc, muc, ali eto, ovaj, ja bih, odnosno zelim, zapravo trebam, muc, muc,... cca 3 sata kasnije ...Pa ako mi zbog tog pismenog mozete odgoditi ispit"
Point: mailom ipak najavis; ako ne cita, nista ne gubis, ne?
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|