Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Razmišljate li kao ubojica?
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 8:35 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Frula"]Ako ubije sestru, bit će još jedan pogreb, sestrin i budući da je ito u krugu obitelji, sigurno će doći isti ljudi pa može opet ovo g lika vidjet.[/quote]

A mogla je okolo pocet nazivati rodbinu da im se kao zahvali kaj su dosli na sprovod i onda ih pitati [i]"Jel znate mozda tko je onaj hot stuff frajer od kojeg mi srce staje. Mislim, trebala bi i njemu zahvalit, al mu ne znam broj"[/i]. A seku koknut kao prevenciju da joj nest ne zezne s tipom.

[quote="Blockflöte"]Uglavnom, sveĆanu titulu manijakalnog psihopatskog ubojice dodjeljujem BoMarku.[/quote]

:banana: Ja znam manijakalnog psihopatskog ubojicu! :banana: :-k a mozda i nije tak dobro kaj ga znam.

I onda se BoMark pita zakaj ljudi u hordama ne dolaze u Cumez. Pa strah ih je... :lol: ;)

[quote="Blockflöte"]Steel, dobivaš drugu nagradu, ali [b]nažalost se tvoja psihopatija ograničava samo na mazohista i krvoloka[/b]. :D[/quote]

Ah, bas sam pekmez. :lol: ;)
Frula (napisa):
Ako ubije sestru, bit će još jedan pogreb, sestrin i budući da je ito u krugu obitelji, sigurno će doći isti ljudi pa može opet ovo g lika vidjet.

A mogla je okolo pocet nazivati rodbinu da im se kao zahvali kaj su dosli na sprovod i onda ih pitati "Jel znate mozda tko je onaj hot stuff frajer od kojeg mi srce staje. Mislim, trebala bi i njemu zahvalit, al mu ne znam broj". A seku koknut kao prevenciju da joj nest ne zezne s tipom.

Blockflöte (napisa):
Uglavnom, sveĆanu titulu manijakalnog psihopatskog ubojice dodjeljujem BoMarku.

Dancing banana Ja znam manijakalnog psihopatskog ubojicu! Dancing banana Think a mozda i nije tak dobro kaj ga znam.

I onda se BoMark pita zakaj ljudi u hordama ne dolaze u Cumez. Pa strah ih je... Laughing Wink

Blockflöte (napisa):
Steel, dobivaš drugu nagradu, ali nažalost se tvoja psihopatija ograničava samo na mazohista i krvoloka. Very Happy

Ah, bas sam pekmez. Laughing Wink

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prox
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 23:47 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm... malo citam ovaj topic i ono full je interesantan... ali ja bih reko da su pravi cudaci svi koj nisu rekli tocan razlog ubojstva :!:

Vecina smatra da je oK ubiti sestru iz nekih banalnih razloga :!: :?: A kada netko (BoMark/Lord) fino objasni o cemu se radi i da su u pozadini neki od najdubljih ljudskih osjecaja onda oni "razmisljaju kao ubojice". :shock:

Pih... oni samo kuze funkcioniranje ljudi opcenito... :wink:
Hm... malo citam ovaj topic i ono full je interesantan... ali ja bih reko da su pravi cudaci svi koj nisu rekli tocan razlog ubojstva Exclamation

Vecina smatra da je oK ubiti sestru iz nekih banalnih razloga Exclamation Question A kada netko (BoMark/Lord) fino objasni o cemu se radi i da su u pozadini neki od najdubljih ljudskih osjecaja onda oni "razmisljaju kao ubojice". Shocked

Pih... oni samo kuze funkcioniranje ljudi opcenito... Wink

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:38 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steel"]
Ah, bas sam pekmez.
[/quote]

Sissy! :PP

Da si muško svima bi im ...glave... odrez'o! Svima!

:)

[quote="Steel"]
A mogla je okolo pocet nazivati rodbinu da im se kao zahvali kaj su dosli na sprovod i onda ih pitati "Jel znate mozda tko je onaj hot stuff frajer od kojeg mi srce staje. Mislim, trebala bi i njemu zahvalit, al mu ne znam broj".
[/quote]

Tak sam i ja onom frendu koji je rješenje k'o iz topa bubnuo objasnio nakon što se u prsa bus'o da je the original endingTM jedino logično objašnjenje.

[quote="Steel"]
A seku koknut kao prevenciju da joj nest ne zezne s tipom.
[/quote]

Ovo mu nisam objasnio. :)

[quote="Prox"]
Hm... malo citam ovaj topic i ono full je interesantan... ali ja bih reko da su pravi cudaci svi koj nisu rekli tocan razlog ubojstva
[/quote]

Pravo na slobodan stav...Malo razmisli o čudaluku kao pojmu, jer 90% ljudi za koje ja znam da su polagali ovaj test nije pao ni u peti na pamet točan odgovor.

[quote="Prox"]
Vecina smatra da je oK ubiti sestru iz nekih banalnih razloga A kada netko (BoMark/Lord) fino objasni o cemu se radi i da su u pozadini neki od najdubljih ljudskih osjecaja onda oni "razmisljaju kao ubojice".
[/quote]

E, sad, dijagnoza možda je bila izrečena mojim ustima, ali ja nisam odredio način na koji se ona postavlja. Stručni ljudi na studiju Psihologije tvrde da osobe koje su u stanju bez nekog dubljeg razmišljanja utvrditi tčan motiv ubojstva u ovoj priči razmišljaju kao ubojice. Pridjev psihotični i manijakalni sam dodao radi općeg dojma i slikovitosti.

Ja osobno mislim da bilo tko tko ima sestru blizanku, znači sestru s kojom je bliži nego s bilo kim cijeli život i ubije je, iz ovako banalnog razloga, pogotovo kad se alternative same od sebe nameću, razmišlja kao ubojica.

Move to strike, no filozofija.

Ali da, što se tiče funkcioniranja ljudi općenito, počinjem u zadnje vrijeme čini se shvaćati funkcioniranje nekih ljudi oko mene i ne znam što da o tome mislim :).
[quote="BoMark"]
I onda se BoMark pita zakaj ljudi u hordama ne dolaze u Cumez. Pa strah ih je...
[/quote]

Da, BoMark, ovo ti nije dobra reklama :lol:.
steel (napisa):

Ah, bas sam pekmez.

Sissy! Weeee-heeee!!!

Da si muško svima bi im ...glave... odrez'o! Svima!

Smile

Steel (napisa):

A mogla je okolo pocet nazivati rodbinu da im se kao zahvali kaj su dosli na sprovod i onda ih pitati "Jel znate mozda tko je onaj hot stuff frajer od kojeg mi srce staje. Mislim, trebala bi i njemu zahvalit, al mu ne znam broj".

Tak sam i ja onom frendu koji je rješenje k'o iz topa bubnuo objasnio nakon što se u prsa bus'o da je the original endingTM jedino logično objašnjenje.

Steel (napisa):

A seku koknut kao prevenciju da joj nest ne zezne s tipom.

Ovo mu nisam objasnio. Smile

Prox (napisa):

Hm... malo citam ovaj topic i ono full je interesantan... ali ja bih reko da su pravi cudaci svi koj nisu rekli tocan razlog ubojstva

Pravo na slobodan stav...Malo razmisli o čudaluku kao pojmu, jer 90% ljudi za koje ja znam da su polagali ovaj test nije pao ni u peti na pamet točan odgovor.

Prox (napisa):

Vecina smatra da je oK ubiti sestru iz nekih banalnih razloga A kada netko (BoMark/Lord) fino objasni o cemu se radi i da su u pozadini neki od najdubljih ljudskih osjecaja onda oni "razmisljaju kao ubojice".

E, sad, dijagnoza možda je bila izrečena mojim ustima, ali ja nisam odredio način na koji se ona postavlja. Stručni ljudi na studiju Psihologije tvrde da osobe koje su u stanju bez nekog dubljeg razmišljanja utvrditi tčan motiv ubojstva u ovoj priči razmišljaju kao ubojice. Pridjev psihotični i manijakalni sam dodao radi općeg dojma i slikovitosti.

Ja osobno mislim da bilo tko tko ima sestru blizanku, znači sestru s kojom je bliži nego s bilo kim cijeli život i ubije je, iz ovako banalnog razloga, pogotovo kad se alternative same od sebe nameću, razmišlja kao ubojica.

Move to strike, no filozofija.

Ali da, što se tiče funkcioniranja ljudi općenito, počinjem u zadnje vrijeme čini se shvaćati funkcioniranje nekih ljudi oko mene i ne znam što da o tome mislim Smile.
BoMark (napisa):

I onda se BoMark pita zakaj ljudi u hordama ne dolaze u Cumez. Pa strah ih je...

Da, BoMark, ovo ti nije dobra reklama Laughing.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:27 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"][quote="steelworker"]I onda se BoMark pita zakaj ljudi u hordama ne dolaze u Cumez. Pa strah ih je...[/quote]
Da, BoMark, ovo ti nije dobra reklama :lol:.[/quote]

Jadan ja... :bigcry: Vec vidim dopis od [i]Cumeza[/i] gdje traze "[i]brisanje svih postova sa DeGiorgija i ispriku Administratora sto je Frulica uopce pokrenuo ovaj topic...[/i]" :bigcry: :PP
Blockflöte (napisa):
steelworker (napisa):

Jadan ja... Very sad Vec vidim dopis od Cumeza gdje traze "brisanje svih postova sa DeGiorgija i ispriku Administratora sto je Frulica uopce pokrenuo ovaj topic..." Very sad Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 8:29 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="flöte"]Ma ti si normalna, sori.[/quote]

oh. ako ti tako kazes. razmislit cu o tome. :scrambleup:

ali evo sto moje iskustvo gledanja kriminalistickih filmova serija kaze o motivima za ubojstvo. nekako mi se cini da osnovna podjela ide: osveta, ljubomora, zastita vlastitog dupeta (ili dupeta bliznjega svog) ili uzitak/osjecaj da si pozvan od boga da interveniras :twisted:

a postoje puno ljepsi nacini za doc do nekog tipa od susreta na pogrebu :roll:

no, ako :bow: psiholozi kazu onda je tako :)
flöte (napisa):
Ma ti si normalna, sori.

oh. ako ti tako kazes. razmislit cu o tome. #Scramble

ali evo sto moje iskustvo gledanja kriminalistickih filmova serija kaze o motivima za ubojstvo. nekako mi se cini da osnovna podjela ide: osveta, ljubomora, zastita vlastitog dupeta (ili dupeta bliznjega svog) ili uzitak/osjecaj da si pozvan od boga da interveniras Twisted Evil

a postoje puno ljepsi nacini za doc do nekog tipa od susreta na pogrebu Rolling Eyes

no, ako I bow before you psiholozi kazu onda je tako Smile

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:54 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Ja osobno mislim da bilo tko tko ima sestru blizanku, znači sestru s kojom je bliži nego s bilo kim cijeli život i ubije je, iz ovako banalnog razloga, pogotovo kad se alternative same od sebe nameću, razmišlja kao ubojica.[/quote]

Ha cuj, tesko je ubit nekog tko ti nije bilzu. Nije lako nabaviti snajper :snipersmile:

[quote="koryanshea"]ali evo sto moje iskustvo gledanja kriminalistickih filmova serija kaze o motivima za ubojstvo. nekako mi se cini da osnovna podjela ide: osveta, ljubomora, zastita vlastitog dupeta (ili dupeta bliznjega svog) ili uzitak/osjecaj da si pozvan od boga da interveniras :twisted:[/quote]

Zaboravila si glavni razlog: [i]the butler did it[/i]. U toj situaciji obicno se ne postavlja pitanje o motivima.
Blockflöte (napisa):

Ha cuj, tesko je ubit nekog tko ti nije bilzu. Nije lako nabaviti snajper #Sniper

koryanshea (napisa):
ali evo sto moje iskustvo gledanja kriminalistickih filmova serija kaze o motivima za ubojstvo. nekako mi se cini da osnovna podjela ide: osveta, ljubomora, zastita vlastitog dupeta (ili dupeta bliznjega svog) ili uzitak/osjecaj da si pozvan od boga da interveniras Twisted Evil

Zaboravila si glavni razlog: the butler did it. U toj situaciji obicno se ne postavlja pitanje o motivima.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 12:28 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"][quote="steel"]
Ah, bas sam pekmez.
[/quote]

Sissy! :PP[/quote]

:rotfl:

[quote="Blockflöte"][quote="steelworker"]
[/quote]

Da, BoMark, ovo ti nije dobra reklama :lol:.[/quote]

:-k pa svaka reklama je reklama. Bomark, a da sljedeca postava izlozbe budes ti. Onak, stojis cijeli dan tam na nekom malom postolju i sa strane stoji mali papirić na kojem pise:

[i]Frula@(F@DG): Manijakalni psihopatski ubojica[/i]

Svi bi te dosli vidjeti... :lol: ;)

------------------------------

I Krcko je u pravu! The butler did it! Cak ima i motiv! Sestre su sve nasljedile, a njemu nis! Butlers rule! :twisted:

BTW, meni se to [i]tocno rjesenje[/i] nekak cini prelogicno kad ga cujem, ja bi ipak trazio nesto [i]"bolesniji"[/i] razlog za ubojstvo. Mozda zato tvrde da tko to pogodi razmislja kao ubojica, jer dozivljava ubojstvo kao nesto normalno i svakidasnje, a ne nesto za sto moras biti [i]malo pomaknut[/i]...
Blockflöte (napisa):
steel (napisa):

Ah, bas sam pekmez.

Sissy! Weeee-heeee!!!

Valjam se po podu od smijeha

Blockflöte (napisa):
steelworker (napisa):

Think pa svaka reklama je reklama. Bomark, a da sljedeca postava izlozbe budes ti. Onak, stojis cijeli dan tam na nekom malom postolju i sa strane stoji mali papirić na kojem pise:

Frula@(F@DG): Manijakalni psihopatski ubojica

Svi bi te dosli vidjeti... Laughing Wink

------------------------------

I Krcko je u pravu! The butler did it! Cak ima i motiv! Sestre su sve nasljedile, a njemu nis! Butlers rule! Twisted Evil

BTW, meni se to tocno rjesenje nekak cini prelogicno kad ga cujem, ja bi ipak trazio nesto "bolesniji" razlog za ubojstvo. Mozda zato tvrde da tko to pogodi razmislja kao ubojica, jer dozivljava ubojstvo kao nesto normalno i svakidasnje, a ne nesto za sto moras biti malo pomaknut...

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 12:31 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Zaboravila si glavni razlog: [i]the butler did it[/i]. U toj situaciji obicno se ne postavlja pitanje o motivima.[/quote]

ja sam mislila da je to svaljivanje krivnje, a ne razlog? :? :grebgreb:
krcko (napisa):
Zaboravila si glavni razlog: the butler did it. U toj situaciji obicno se ne postavlja pitanje o motivima.

ja sam mislila da je to svaljivanje krivnje, a ne razlog? Confused Kotacici rade 100 na sat

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:29 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle, htjedoh rec ovo. Zamisli da imas krimic u kojem se butler cijelo vrijeme mota okolo i nikog ne ubije. Tada bi se tek morala zapitat koji su njegovi motivi. Why didn't the butler do it? Ubijanje je prirodno ponasanje butlera u krimicima.
Gle, htjedoh rec ovo. Zamisli da imas krimic u kojem se butler cijelo vrijeme mota okolo i nikog ne ubije. Tada bi se tek morala zapitat koji su njegovi motivi. Why didn't the butler do it? Ubijanje je prirodno ponasanje butlera u krimicima.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prox
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 23:13 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]
Pravo na slobodan stav...Malo razmisli o čudaluku kao pojmu, jer 90% ljudi za koje ja znam da su polagali ovaj test nije pao ni u peti na pamet točan odgovor. [/quote]
Naravno! Ali meni jest! :twisted:
Sada nas nekolicina razmisljala ko ubojice ili ne. ZASTO ali ZASTO svi kojima sam ispricao pricu (oni koj ne pogode) kada cuju rjesenje... onako bljedo gledaju i odmah se sloze da je to TO. Znaci da je logicno i ostatku od 90%. A ako je logicno onda sorry ljudi gledajte vishe TV pa cete i vi dostici brzinu dostojnu Nicka Praskatona. :P

I zapamtite ako jednom upadnete u crno bjeli krimic. Bas to razmisljanje Vam mozda spasi zivot :) :D :P

[quote="Krcko"]Ubijanje je prirodno ponasanje butlera u krimicima.[/quote]
Eh, ma butleri su mackice spram VRTLARA. Ono bez sale. Brinu se za te biljke po cjele dane! Sami su dosta vremena i nitko ih ne primjecuje a k tome barataju raznim spravicama motorne pile/sjekire/nozevi and stuff. Kuze se i u otrovne biljke a i cesto se motaju oko zena svojih gazda :idea:
Blockflöte (napisa):

Naravno! Ali meni jest! Twisted Evil
Sada nas nekolicina razmisljala ko ubojice ili ne. ZASTO ali ZASTO svi kojima sam ispricao pricu (oni koj ne pogode) kada cuju rjesenje... onako bljedo gledaju i odmah se sloze da je to TO. Znaci da je logicno i ostatku od 90%. A ako je logicno onda sorry ljudi gledajte vishe TV pa cete i vi dostici brzinu dostojnu Nicka Praskatona. Razz

I zapamtite ako jednom upadnete u crno bjeli krimic. Bas to razmisljanje Vam mozda spasi zivot Smile Very Happy Razz

Krcko (napisa):
Ubijanje je prirodno ponasanje butlera u krimicima.

Eh, ma butleri su mackice spram VRTLARA. Ono bez sale. Brinu se za te biljke po cjele dane! Sami su dosta vremena i nitko ih ne primjecuje a k tome barataju raznim spravicama motorne pile/sjekire/nozevi and stuff. Kuze se i u otrovne biljke a i cesto se motaju oko zena svojih gazda Idea

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 1:47 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]
Sirius, treća nagrada zbog inertnosti u izlaganju, mada se dvoumim da te baš zbog toga proglasim dijaboličnim :twisted: ...
[/quote]
pa..da u krugu prijatelja obitelji imam nekoga tko bi bio interesantan za mene, [size=1](i da mi ponestane tradicionalnih metoda upoznavanja)[/size] ubijao bi jednog po jednog clana obitelji.
Blockflöte (napisa):

Sirius, treća nagrada zbog inertnosti u izlaganju, mada se dvoumim da te baš zbog toga proglasim dijaboličnim Twisted Evil ...

pa..da u krugu prijatelja obitelji imam nekoga tko bi bio interesantan za mene, (i da mi ponestane tradicionalnih metoda upoznavanja) ubijao bi jednog po jednog clana obitelji.

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:27 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Jadan ja... Vec vidim dopis od Cumeza gdje traze "brisanje svih postova sa DeGiorgija i ispriku Administratora sto je Frulica uopce pokrenuo ovaj topic..."
[/quote]

Ajde, bar ćeš moć dat oduška svojim psihopatskim porivima :)

[quote="shea"]
oh. ako ti tako kazes. razmislit cu o tome.
[/quote]

Ma kad ti kažem :)

[quote="krcko"]
Ha cuj, tesko je ubit nekog tko ti nije bilzu. Nije lako nabaviti snajper
[/quote]

Možda, ako ne znaš bacat noževe :wink: :)

Kad smo kod snajpera, baš mi je frend neki dan, valjda jučer ili prekjučer, gledao onaj mooreov dokumentarac, di ode u banku i za otvoreni račun dobije pušku. To ti je to. Nema u nas nigdje takih banaka.

Uglavnom, njegov cijeli zaključak na tu priču je bio tipa Amerika jedina zemlja na svijetu u kojoj ako kupiš bibliju besplatno dobiješ snajper. :lol:

[quote="Prox"]
Sada nas nekolicina razmisljala ko ubojice ili ne. ZASTO ali ZASTO svi kojima sam ispricao pricu (oni koj ne pogode) kada cuju rjesenje... onako bljedo gledaju i odmah se sloze da je to TO. Znaci da je logicno i ostatku od 90%
[/quote]

Logično je, dakako. I psihodelično je, dakako...

[quote="Sirius"]
pa..da u krugu prijatelja obitelji imam nekoga tko bi bio interesantan za mene, (...) ubijao bi jednog po jednog clana obitelji.
[/quote]

Ja ne bih. Al definitivno bih posegnuo za mnogim alternativnim rješenjima...

A što se jadnih batlera i vrtlara tiče, The butler did it.
vsego (napisa):

Jadan ja... Vec vidim dopis od Cumeza gdje traze "brisanje svih postova sa DeGiorgija i ispriku Administratora sto je Frulica uopce pokrenuo ovaj topic..."

Ajde, bar ćeš moć dat oduška svojim psihopatskim porivima Smile

shea (napisa):

oh. ako ti tako kazes. razmislit cu o tome.

Ma kad ti kažem Smile

krcko (napisa):

Ha cuj, tesko je ubit nekog tko ti nije bilzu. Nije lako nabaviti snajper

Možda, ako ne znaš bacat noževe Wink Smile

Kad smo kod snajpera, baš mi je frend neki dan, valjda jučer ili prekjučer, gledao onaj mooreov dokumentarac, di ode u banku i za otvoreni račun dobije pušku. To ti je to. Nema u nas nigdje takih banaka.

Uglavnom, njegov cijeli zaključak na tu priču je bio tipa Amerika jedina zemlja na svijetu u kojoj ako kupiš bibliju besplatno dobiješ snajper. Laughing

Prox (napisa):

Sada nas nekolicina razmisljala ko ubojice ili ne. ZASTO ali ZASTO svi kojima sam ispricao pricu (oni koj ne pogode) kada cuju rjesenje... onako bljedo gledaju i odmah se sloze da je to TO. Znaci da je logicno i ostatku od 90%

Logično je, dakako. I psihodelično je, dakako...

Sirius (napisa):

pa..da u krugu prijatelja obitelji imam nekoga tko bi bio interesantan za mene, (...) ubijao bi jednog po jednog clana obitelji.

Ja ne bih. Al definitivno bih posegnuo za mnogim alternativnim rješenjima...

A što se jadnih batlera i vrtlara tiče, The butler did it.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:21 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Prox"]Sada nas nekolicina razmisljala ko ubojice ili ne. ZASTO ali ZASTO svi kojima sam ispricao pricu (oni koj ne pogode) kada cuju rjesenje... onako bljedo gledaju i odmah se sloze da je to TO. Znaci da je logicno i ostatku od 90%. A ako je logicno onda sorry ljudi gledajte vishe TV pa cete i vi dostici brzinu dostojnu Nicka Praskatona. :P[/quote]

Pa, tako i neki studenti kuze dokaze koje trebaju znati na usmenima, no to ih ne cini velikim matematicarima, jer do vecine tih dokaza nikad ne bi samostalno dosli. :roll:

Tako i ovdje: ne cini potencijalnog ubojicu to sto mu je rjesenje logicno, vec to sto ga se sjetio... 8)
Prox (napisa):
Sada nas nekolicina razmisljala ko ubojice ili ne. ZASTO ali ZASTO svi kojima sam ispricao pricu (oni koj ne pogode) kada cuju rjesenje... onako bljedo gledaju i odmah se sloze da je to TO. Znaci da je logicno i ostatku od 90%. A ako je logicno onda sorry ljudi gledajte vishe TV pa cete i vi dostici brzinu dostojnu Nicka Praskatona. Razz

Pa, tako i neki studenti kuze dokaze koje trebaju znati na usmenima, no to ih ne cini velikim matematicarima, jer do vecine tih dokaza nikad ne bi samostalno dosli. Rolling Eyes

Tako i ovdje: ne cini potencijalnog ubojicu to sto mu je rjesenje logicno, vec to sto ga se sjetio... Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum