Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
OLY Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:03 sri, 22. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="OLY"]eto...sto je je...moram cestitati kolegi Cacicu na odlicno odradjene konzultacije...stvarno, shvatio sam 90% posto onoga sto se mi objasnili :smile: :smile:
i jedna preporuka...budite isti takvi i na vjezbama...garantirano cete imati punu predavaonu...i to uvijek.[/quote]
Samo ću ponoviti nešto što je moj kolega i imenjak pred par minuta napisao na nekom drugom topicu
[quote="vsego"]
Nije isto pricati pred 40-50 studenata i objasnjavati face-to-face.
[/quote]
Da su svi studenti kao Vi, možda bih i mogao biti takav na vježbama. No nisam siguran koliko bi to pozitivno bilo...
Ako hoćete individualni pristup, dođite na konzultacije. (Bar sam ja uvijek na faksu. : ) To sam rekao već toliko puta da sam sebi zvučim glupo. Ali ne, ljudi to još uvijek zovu "otpiljivanjem"... mah.[/quote]
ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!! ne znam zasto ljudi ostavljaju ukljucenu opciju automatskog logiranja. a nije da je i IE jako pametan browser...naime, kome uopce trebaju kukiji?! :evil: :evil: :evil:
veky (napisa): | OLY (napisa): | eto...sto je je...moram cestitati kolegi Cacicu na odlicno odradjene konzultacije...stvarno, shvatio sam 90% posto onoga sto se mi objasnili
i jedna preporuka...budite isti takvi i na vjezbama...garantirano cete imati punu predavaonu...i to uvijek. |
Samo ću ponoviti nešto što je moj kolega i imenjak pred par minuta napisao na nekom drugom topicu
vsego (napisa): |
Nije isto pricati pred 40-50 studenata i objasnjavati face-to-face.
|
Da su svi studenti kao Vi, možda bih i mogao biti takav na vježbama. No nisam siguran koliko bi to pozitivno bilo...
Ako hoćete individualni pristup, dođite na konzultacije. (Bar sam ja uvijek na faksu. : ) To sam rekao već toliko puta da sam sebi zvučim glupo. Ali ne, ljudi to još uvijek zovu "otpiljivanjem"... mah. |
ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!! ne znam zasto ljudi ostavljaju ukljucenu opciju automatskog logiranja. a nije da je i IE jako pametan browser...naime, kome uopce trebaju kukiji?!
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|