Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prigovori na ponasanje asistenata
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
OLY
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 16:35 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

eto...sto je je...moram cestitati kolegi Cacicu na odlicno odradjene konzultacije...stvarno, shvatio sam 90% posto onoga sto se mi objasnili :smile: :smile:
i jedna preporuka...budite isti takvi i na vjezbama...garantirano cete imati punu predavaonu...i to uvijek.

crna_ofca,
no comment :cool: :cool:
eto...sto je je...moram cestitati kolegi Cacicu na odlicno odradjene konzultacije...stvarno, shvatio sam 90% posto onoga sto se mi objasnili Smile Smile
i jedna preporuka...budite isti takvi i na vjezbama...garantirano cete imati punu predavaonu...i to uvijek.

crna_ofca,
no comment Cool Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 16:49 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="OLY"]eto...sto je je...moram cestitati kolegi Cacicu na odlicno odradjene konzultacije...stvarno, shvatio sam 90% posto onoga sto se mi objasnili :smile: :smile:
i jedna preporuka...budite isti takvi i na vjezbama...garantirano cete imati punu predavaonu...i to uvijek.[/quote]

Samo ću ponoviti nešto što je moj kolega i imenjak pred par minuta napisao na nekom drugom topicu

[quote="vsego"]
Nije isto pricati pred 40-50 studenata i objasnjavati face-to-face.
[/quote]

Da su svi studenti kao Vi, možda bih i mogao biti takav na vježbama. No nisam siguran koliko bi to pozitivno bilo...

Ako hoćete individualni pristup, dođite na konzultacije. (Bar sam ja uvijek na faksu. : ) To sam rekao već toliko puta da sam sebi zvučim glupo. Ali ne, ljudi to još uvijek zovu "otpiljivanjem"... mah.
OLY (napisa):
eto...sto je je...moram cestitati kolegi Cacicu na odlicno odradjene konzultacije...stvarno, shvatio sam 90% posto onoga sto se mi objasnili Smile Smile

Samo ću ponoviti nešto što je moj kolega i imenjak pred par minuta napisao na nekom drugom topicu

vsego (napisa):

Da su svi studenti kao Vi, možda bih i mogao biti takav na vježbama. No nisam siguran koliko bi to pozitivno bilo...

Ako hoćete individualni pristup, dođite na konzultacije. (Bar sam ja uvijek na faksu. : ) To sam rekao već toliko puta da sam sebi zvučim glupo. Ali ne, ljudi to još uvijek zovu "otpiljivanjem"... mah.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:03 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="OLY"]eto...sto je je...moram cestitati kolegi Cacicu na odlicno odradjene konzultacije...stvarno, shvatio sam 90% posto onoga sto se mi objasnili :smile: :smile:
i jedna preporuka...budite isti takvi i na vjezbama...garantirano cete imati punu predavaonu...i to uvijek.[/quote]

[quote="vsego"]
[/quote]

Ako hoćete individualni pristup, dođite na konzultacije. (Bar sam ja uvijek na faksu. : ) To sam rekao već toliko puta da sam sebi zvučim glupo. Ali ne, ljudi to još uvijek zovu "otpiljivanjem"... mah.[/quote]

ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!! ne znam zasto ljudi ostavljaju ukljucenu opciju automatskog logiranja. a nije da je i IE jako pametan browser...naime, kome uopce trebaju kukiji?! :evil: :evil: :evil:
veky (napisa):
OLY (napisa):

vsego (napisa):

ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!! ne znam zasto ljudi ostavljaju ukljucenu opciju automatskog logiranja. a nije da je i IE jako pametan browser...naime, kome uopce trebaju kukiji?! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 17:34 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!![/quote]

Kao što ste vjerojatno vidjeli iz replya, bez problema sam Vas prepoznao. Što možda govori nešto o ogromnoj količini studenata koju predstavljate...
HijenA (napisa):
ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!!

Kao što ste vjerojatno vidjeli iz replya, bez problema sam Vas prepoznao. Što možda govori nešto o ogromnoj količini studenata koju predstavljate...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:54 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="HijenA"]ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!![/quote]

Kao što ste vjerojatno vidjeli iz replya, bez problema sam Vas prepoznao. Što možda govori nešto o ogromnoj količini studenata koju predstavljate...[/quote]

mozda sam vas krivo procijenio...u svakom slucaju, hvala na konzultacijama :D :D :D
veky (napisa):
HijenA (napisa):
ovo nije bila OLY, vec sam bio ja!!!!

mozda sam vas krivo procijenio...u svakom slucaju, hvala na konzultacijama Very Happy Very Happy Very Happy

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum