Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

psi, ljudi i pokoji vanzemaljac?
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 0:00 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]ah, da, evo za tebe i jedna lijepa ilustracija svega sto naskrabah gore, pricu sam cula - a od kog drugog doli zubich vile, a ide ovako:

bio u njegovom starom kvartu jedan macak. onako, krupan, zdrav, dlakav i sve u svemu car u svojoj maloj zemlji. jedini crni oblak koji bi katkada zaklonio kristalno plavo nebo, bili su povremeni okrsaji sa psima iz iste ulice, iz kojih bi izlazio, naravno, ocerupan. onda je jednog dana shvatio i odvazio se probati - kad bi novi pas stigao u kvart, jos dok je bio malo balavo stene, macor bi ga cekao da dodje do njega, i onda bi ga posteno odalamio par puta.
za godinu dana stene bi imalo zube koje lome govedje kosti, i desetak puta vecu masu od macka, ali NITI JEDAN mu nije pokusavao stati na put. :D[/quote]
...dok ga jednom nije potjerala moja drevna kujica :lol: i to samo zato sto jadna corava nije na vrijeme shvatila na koga jurisa :lol:
..a bome iznenadilo i macora :rotfl:
u trenutku kada je shvatila pogresku bilo je tesko reci tko je vise sokiran :lol: mislim da necu tako skoro zaboraviti taj panicno rastrojeni pogled "kratkog spoja" u njenim ocima kada je shvatila sto se desilo :rotfl:
defar (napisa):
ah, da, evo za tebe i jedna lijepa ilustracija svega sto naskrabah gore, pricu sam cula - a od kog drugog doli zubich vile, a ide ovako:

bio u njegovom starom kvartu jedan macak. onako, krupan, zdrav, dlakav i sve u svemu car u svojoj maloj zemlji. jedini crni oblak koji bi katkada zaklonio kristalno plavo nebo, bili su povremeni okrsaji sa psima iz iste ulice, iz kojih bi izlazio, naravno, ocerupan. onda je jednog dana shvatio i odvazio se probati - kad bi novi pas stigao u kvart, jos dok je bio malo balavo stene, macor bi ga cekao da dodje do njega, i onda bi ga posteno odalamio par puta.
za godinu dana stene bi imalo zube koje lome govedje kosti, i desetak puta vecu masu od macka, ali NITI JEDAN mu nije pokusavao stati na put. Very Happy

...dok ga jednom nije potjerala moja drevna kujica Laughing i to samo zato sto jadna corava nije na vrijeme shvatila na koga jurisa Laughing
..a bome iznenadilo i macora Valjam se po podu od smijeha
u trenutku kada je shvatila pogresku bilo je tesko reci tko je vise sokiran Laughing mislim da necu tako skoro zaboraviti taj panicno rastrojeni pogled "kratkog spoja" u njenim ocima kada je shvatila sto se desilo Valjam se po podu od smijeha

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 0:24 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]i...daj pricaj nesto vise o tim mackama! ja bi macka ili macku za cimera, samo trenutno ne mogu, jer sam na 4. katu. koliko cesto te razvesele novim narastajem?
koliko macci stradaju u borbama? jel obiljezavaju teritorij i po stanu, ako idu vani? sve moje frendice kastrirale svoje, a ja zbilja ne bi ako nije nuzno.[/quote]

pa..jednom godisnje. no ja imam 4 ženke i sve su sterilizirane jer jednostavno vise ne znamo ljude koji nemaju nase macke :D
Svaka macka, u mladosti, da u nekom prosjeku 4 do 5 macica, a strasim se uopce pomisliti kako bi to izgledalo da imam 20 macica koji skacu okolo po vrtu. ne znam ko bi to sve hranio..i onda tih 20 daju jos 60..uff..faktorijelna progresija..

Mačci znaju dosta stradati. I ovaj moj macak, koji je fizicki bio daleko nadmocniji od svih ostalih macaka, je imao nazubljene uši, i par ožiljaka po licu.
Obiljezavaju po stanu i uopce ih ne dira ako ides prema njima sa metlom u rukama. Samo dignu rep i gotovo.

No, i od ovih steriliziranih zenki, dvije oponasaju muzijake i "zaspricavaju" na svoj nacin.

Ako se zivi u stanu, pozeljno bi bilo da je macka kastrirana. Pogotovo muska. Onda se nece maknuti iz stana i jedini interes ce joj biti hrana i san. Zapravo, muski kastrat je najbolja opcija za stan. Jer zenkama se samo podvezu cjevčice, tako da i dalje imaju sve hormone i ostanu "divlje", dok se muskima ukloni proizvodnja nekih hormona i onda postanu papučari.

[quote="defar"] kad bi novi pas stigao u kvart, jos dok je bio malo balavo stene, macor bi ga cekao da dodje do njega, i onda bi ga posteno odalamio par puta[/quote]
uff..hehe..macke imaju jos krace zivce od onih malih pasa. i zapravo one su te koje su krive za sve nesuglasice u cat-dog odnosu, jer su jako nepovjerljive.
defar (napisa):
i...daj pricaj nesto vise o tim mackama! ja bi macka ili macku za cimera, samo trenutno ne mogu, jer sam na 4. katu. koliko cesto te razvesele novim narastajem?
koliko macci stradaju u borbama? jel obiljezavaju teritorij i po stanu, ako idu vani? sve moje frendice kastrirale svoje, a ja zbilja ne bi ako nije nuzno.

pa..jednom godisnje. no ja imam 4 ženke i sve su sterilizirane jer jednostavno vise ne znamo ljude koji nemaju nase macke Very Happy
Svaka macka, u mladosti, da u nekom prosjeku 4 do 5 macica, a strasim se uopce pomisliti kako bi to izgledalo da imam 20 macica koji skacu okolo po vrtu. ne znam ko bi to sve hranio..i onda tih 20 daju jos 60..uff..faktorijelna progresija..

Mačci znaju dosta stradati. I ovaj moj macak, koji je fizicki bio daleko nadmocniji od svih ostalih macaka, je imao nazubljene uši, i par ožiljaka po licu.
Obiljezavaju po stanu i uopce ih ne dira ako ides prema njima sa metlom u rukama. Samo dignu rep i gotovo.

No, i od ovih steriliziranih zenki, dvije oponasaju muzijake i "zaspricavaju" na svoj nacin.

Ako se zivi u stanu, pozeljno bi bilo da je macka kastrirana. Pogotovo muska. Onda se nece maknuti iz stana i jedini interes ce joj biti hrana i san. Zapravo, muski kastrat je najbolja opcija za stan. Jer zenkama se samo podvezu cjevčice, tako da i dalje imaju sve hormone i ostanu "divlje", dok se muskima ukloni proizvodnja nekih hormona i onda postanu papučari.

defar (napisa):
kad bi novi pas stigao u kvart, jos dok je bio malo balavo stene, macor bi ga cekao da dodje do njega, i onda bi ga posteno odalamio par puta

uff..hehe..macke imaju jos krace zivce od onih malih pasa. i zapravo one su te koje su krive za sve nesuglasice u cat-dog odnosu, jer su jako nepovjerljive.

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:16 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]
pa da, flauto!
[/quote]

Don't mind me. Zaboravio sam staviti prefix "Ovo nema veze ni sa čim, ali:" koji obično upotrebljavam u temama gdje sam totalni laik :)
defar (napisa):

pa da, flauto!

Don't mind me. Zaboravio sam staviti prefix "Ovo nema veze ni sa čim, ali:" koji obično upotrebljavam u temama gdje sam totalni laik Smile

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 8:34 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]Jer zenkama se samo podvezu cjevčice, tako da i dalje imaju sve hormone i ostanu "divlje", dok se muskima ukloni proizvodnja nekih hormona i onda postanu papučari. [/quote]
[quote="Lord Sirius"]uff..hehe..macke imaju jos krace zivce od onih malih pasa. i zapravo one su te koje su krive za sve nesuglasice u cat-dog odnosu, jer su jako nepovjerljive.[/quote]
:shocked!: macke? kratke zivce!? neee znam, moja macket'na je totalno flegma. i definitivno ju je smirilo podvezivanje :| strasno je debela i nasa je teorija da se prepustila prekomjernom uzivanju u hrani jer smo joj zeznuli prvi najveci uzitak :) a mozda se ona svejedno redovito sexa, ali ju frustrira sto ne moze imati macice :| prije operacije nas je stvarno izludivala kad se tjerala, ponajvise zato sto je izgledala kao da jako pati u svoj toj obuzetosti podivljalim hormonima. plus sto je nisi mogao pomazit bez da se sva napali i to jako dobro pokaze :) pa covjeku bude cisto neugodno :)
Lord Sirius (napisa):
Jer zenkama se samo podvezu cjevčice, tako da i dalje imaju sve hormone i ostanu "divlje", dok se muskima ukloni proizvodnja nekih hormona i onda postanu papučari.

Lord Sirius (napisa):

#Shocked macke? kratke zivce!? neee znam, moja macket'na je totalno flegma. i definitivno ju je smirilo podvezivanje Neutral strasno je debela i nasa je teorija da se prepustila prekomjernom uzivanju u hrani jer smo joj zeznuli prvi najveci uzitak Smile a mozda se ona svejedno redovito sexa, ali ju frustrira sto ne moze imati macice Neutral prije operacije nas je stvarno izludivala kad se tjerala, ponajvise zato sto je izgledala kao da jako pati u svoj toj obuzetosti podivljalim hormonima. plus sto je nisi mogao pomazit bez da se sva napali i to jako dobro pokaze Smile pa covjeku bude cisto neugodno Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:02 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]
:shocked!: macke? kratke zivce!? neee znam, moja macket'na je totalno flegma.[/quote]
a koja macketina? neki mix-domesticus ili ugojena-sa-pedigreom-i-ostalim-glupostima?

ove moje 4 podvezivanje nije uopce promjenilo, ustvari, jos su gore nego sto su prije bile.

a to sa kratkim zivcima..ozbiljno..uzmi recimo macku koja nije naviknuta na pse i psa koji nije naviknut na macke..stavi ih jedno kraj drugog..macka ce prva poluditi..
moje sve macke su naviknute na pse, ali kada je dosao jedan new foundlander u goste, trebalo im je 3 dana da mu se samo priblize na 3 metra...
koryanshea (napisa):

#Shocked macke? kratke zivce!? neee znam, moja macket'na je totalno flegma.

a koja macketina? neki mix-domesticus ili ugojena-sa-pedigreom-i-ostalim-glupostima?

ove moje 4 podvezivanje nije uopce promjenilo, ustvari, jos su gore nego sto su prije bile.

a to sa kratkim zivcima..ozbiljno..uzmi recimo macku koja nije naviknuta na pse i psa koji nije naviknut na macke..stavi ih jedno kraj drugog..macka ce prva poluditi..
moje sve macke su naviknute na pse, ali kada je dosao jedan new foundlander u goste, trebalo im je 3 dana da mu se samo priblize na 3 metra...

defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 21:36 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"][quote="defar"]
pa da, flauto!
[/quote]
Don't mind me. Zaboravio sam staviti prefix "Ovo nema veze ni sa čim, ali:" koji obično upotrebljavam u temama gdje sam totalni laik :)[/quote]

ma daj, flute, ne mislih uopce nista takvoga!
onako, raznijezila se nad tvojom pricom, al zbilja se ne ma sto puno za dodat...to nije nesto sto se rijecima opisuje :D
Blockflöte (napisa):
defar (napisa):

pa da, flauto!

Don't mind me. Zaboravio sam staviti prefix "Ovo nema veze ni sa čim, ali:" koji obično upotrebljavam u temama gdje sam totalni laik Smile

ma daj, flute, ne mislih uopce nista takvoga!
onako, raznijezila se nad tvojom pricom, al zbilja se ne ma sto puno za dodat...to nije nesto sto se rijecima opisuje Very Happy

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 23:58 pet, 24. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Aaaaaaa...:)

Ma šta je sigurno, sigurno je :D.
Aaaaaaa...Smile

Ma šta je sigurno, sigurno je Very Happy.

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 8:13 sub, 25. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]a koja macketina? neki mix-domesticus ili ugojena-sa-pedigreom-i-ostalim-glupostima?[/quote]
cistokrvna europska :P tj. domaca obicna macket'na :) (kme, DOM ne zvuci tako dobro kao DODŽ :( ). + bi trebala imat neki dodatak u imenu koji bi naznacio da je iz nase obitelji, jer onda to uvelike objasnjava njenu masu :mmouse: prije nje smo imali dva macka, neuskopljena, vrlo slobodna, i bome njihovu masu nismo mogli objasnjavat sexualnom frustracijom :kermit: njihova sudbina nam je nepoznata, i jedan i drugi se samo nisu vratili sa jednog od svojih avanturistickih trodnevnih izleta (vjerojatno u bivsi kvart)
[quote="Lord Sirius"]uzmi recimo macku koja nije naviknuta na pse i psa koji nije naviknut na macke..stavi ih jedno kraj drugog..macka ce prva poluditi.. [/quote]mozda, ali to je valjda zato sto macke jako cijene svoju privatnost. mada ja uopce ne znam kako se ponasa pas nenaviknut na macke? psi opcenito znaju bit preveseli i prezainteresirani da ne bi nekoga izludili, ali sto se macaka tice ja to opet racunam u flegmaticnost...macke su jako svojeglave i jako im je vazan njihov osobni prostor...a kad neko dobrocudno pseto pocne skakat oko nje...meni je totalno jasno zasto ona poludi...jer to me podsjeca na jednu moju rodicu koja me uvik tlacila kad smo bile male (ja sam imala 7 godina a ona 3...kako ovo blesavo zvuci, nisam nikad razmisljala o tome koliko smo godina imale i koliko smo male ustvari bile...sjecam se kao da je bilo jucer!) i gnjavila me i skakala po meni sva puna ljubavi i... gnjavljenja :) a ja sam samo htjela POBJEC... if you catch my drift...
moja macka nikad nije imala bliski susret sa psom, barem ne na njenom teritoriju. a vani ih se vjerojatno kloni, jer u mom kvartu su psi uglavnom lutalice ili isfrustrirane zivotinje na lancu. prestrasno :|

ehda, samo malo pojasnjenje. mislim da macke dozivljavam malo drugacije nego drugi ljudi, i moguce je da su neke osobine koje im pridajem ustvari samo moje fix-ideje. ali opet - vec jako dugo zivim uz macke i valjda postoji razlog zasto te fix-ideje postoje :grebgreb: :)

p.s. evo moja macka :) [img]http://tenchee.blog.hr/slike/24361.jpg[/img]
Lord Sirius (napisa):

cistokrvna europska Razz tj. domaca obicna macket'na Smile (kme, DOM ne zvuci tako dobro kao DODŽ Sad ). + bi trebala imat neki dodatak u imenu koji bi naznacio da je iz nase obitelji, jer onda to uvelike objasnjava njenu masu Mickey Mouse prije nje smo imali dva macka, neuskopljena, vrlo slobodna, i bome njihovu masu nismo mogli objasnjavat sexualnom frustracijom Kermit The Frog njihova sudbina nam je nepoznata, i jedan i drugi se samo nisu vratili sa jednog od svojih avanturistickih trodnevnih izleta (vjerojatno u bivsi kvart)
Lord Sirius (napisa):
uzmi recimo macku koja nije naviknuta na pse i psa koji nije naviknut na macke..stavi ih jedno kraj drugog..macka ce prva poluditi..
mozda, ali to je valjda zato sto macke jako cijene svoju privatnost. mada ja uopce ne znam kako se ponasa pas nenaviknut na macke? psi opcenito znaju bit preveseli i prezainteresirani da ne bi nekoga izludili, ali sto se macaka tice ja to opet racunam u flegmaticnost...macke su jako svojeglave i jako im je vazan njihov osobni prostor...a kad neko dobrocudno pseto pocne skakat oko nje...meni je totalno jasno zasto ona poludi...jer to me podsjeca na jednu moju rodicu koja me uvik tlacila kad smo bile male (ja sam imala 7 godina a ona 3...kako ovo blesavo zvuci, nisam nikad razmisljala o tome koliko smo godina imale i koliko smo male ustvari bile...sjecam se kao da je bilo jucer!) i gnjavila me i skakala po meni sva puna ljubavi i... gnjavljenja Smile a ja sam samo htjela POBJEC... if you catch my drift...
moja macka nikad nije imala bliski susret sa psom, barem ne na njenom teritoriju. a vani ih se vjerojatno kloni, jer u mom kvartu su psi uglavnom lutalice ili isfrustrirane zivotinje na lancu. prestrasno Neutral

ehda, samo malo pojasnjenje. mislim da macke dozivljavam malo drugacije nego drugi ljudi, i moguce je da su neke osobine koje im pridajem ustvari samo moje fix-ideje. ali opet - vec jako dugo zivim uz macke i valjda postoji razlog zasto te fix-ideje postoje Kotacici rade 100 na sat Smile

p.s. evo moja macka Smile

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:38 sub, 25. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="Lord Sirius"]uzmi recimo macku koja nije naviknuta na pse i psa koji nije naviknut na macke..stavi ih jedno kraj drugog..macka ce prva poluditi.. [/quote]mozda, ali to je valjda zato sto macke jako cijene svoju privatnost. mada ja uopce ne znam kako se ponasa pas nenaviknut na macke? psi opcenito znaju bit preveseli i prezainteresirani da ne bi nekoga izludili, ali sto se macaka tice ja to opet racunam u flegmaticnost...macke su jako svojeglave i jako im je vazan njihov osobni prostor...a kad neko dobrocudno pseto pocne skakat oko nje...[/quote]
Macke su relativno teritorijalni, visokosofisticirani lovci koji znaju sto znaci biti lovina i prisutnost (skupina) velikih svezdera sa velikim, mocnim celjustima i dugim nogama koji se ponasaju, po mackama, na potpuno neprihvatljive nacine za odrzavanje prijateljskih odnosa (trce, skacu, glasni su, laju, gledaju direktno u oci i unose im se u njusku svojom velikom, smrdljivom jezicinom oko koje je mnogo ocnjaka ponekad velikih kao njihova glava :roll:
Uzas je ono sto slijedi i zavrsava sa.. ili zakljuckom da moze pobjeci ili zakljuckom da mora stati i boriti se za zivot. Mladi psi to cesto ne primjete na vrijeme i steknu "losa" iskustva sa mackama. Kazem "losa" stoga sto ako ih macka napadne dok se oni kao mali zele igrati i biti prijatelji sa njom, to ce stvoriti nepovjerenje prema mackama inace i prije ili kasnije ce neka poceti bjezati od njih, a ako ih ne napadne pocet ce bjezati. A psi vole trcati za stvarima koje bjeze od njih na isti nacin na koje macke vole vrebati stvari koje suskaju. To je glavna forma lova, dakle i igre :?.
[quote="koryanshea"]meni je totalno jasno zasto ona poludi...jer to me podsjeca na jednu moju rodicu koja me uvik tlacila kad smo bile male (ja sam imala 7 godina a ona 3...kako ovo blesavo zvuci, nisam nikad razmisljala o tome koliko smo godina imale i koliko smo male ustvari bile...sjecam se kao da je bilo jucer!) i gnjavila me i skakala po meni sva puna ljubavi i... gnjavljenja :) a ja sam samo htjela POBJEC... if you catch my drift...[/quote]
:D
koryanshea (napisa):
Lord Sirius (napisa):
uzmi recimo macku koja nije naviknuta na pse i psa koji nije naviknut na macke..stavi ih jedno kraj drugog..macka ce prva poluditi..
mozda, ali to je valjda zato sto macke jako cijene svoju privatnost. mada ja uopce ne znam kako se ponasa pas nenaviknut na macke? psi opcenito znaju bit preveseli i prezainteresirani da ne bi nekoga izludili, ali sto se macaka tice ja to opet racunam u flegmaticnost...macke su jako svojeglave i jako im je vazan njihov osobni prostor...a kad neko dobrocudno pseto pocne skakat oko nje...

Macke su relativno teritorijalni, visokosofisticirani lovci koji znaju sto znaci biti lovina i prisutnost (skupina) velikih svezdera sa velikim, mocnim celjustima i dugim nogama koji se ponasaju, po mackama, na potpuno neprihvatljive nacine za odrzavanje prijateljskih odnosa (trce, skacu, glasni su, laju, gledaju direktno u oci i unose im se u njusku svojom velikom, smrdljivom jezicinom oko koje je mnogo ocnjaka ponekad velikih kao njihova glava Rolling Eyes
Uzas je ono sto slijedi i zavrsava sa.. ili zakljuckom da moze pobjeci ili zakljuckom da mora stati i boriti se za zivot. Mladi psi to cesto ne primjete na vrijeme i steknu "losa" iskustva sa mackama. Kazem "losa" stoga sto ako ih macka napadne dok se oni kao mali zele igrati i biti prijatelji sa njom, to ce stvoriti nepovjerenje prema mackama inace i prije ili kasnije ce neka poceti bjezati od njih, a ako ih ne napadne pocet ce bjezati. A psi vole trcati za stvarima koje bjeze od njih na isti nacin na koje macke vole vrebati stvari koje suskaju. To je glavna forma lova, dakle i igre Confused.
koryanshea (napisa):
meni je totalno jasno zasto ona poludi...jer to me podsjeca na jednu moju rodicu koja me uvik tlacila kad smo bile male (ja sam imala 7 godina a ona 3...kako ovo blesavo zvuci, nisam nikad razmisljala o tome koliko smo godina imale i koliko smo male ustvari bile...sjecam se kao da je bilo jucer!) i gnjavila me i skakala po meni sva puna ljubavi i... gnjavljenja Smile a ja sam samo htjela POBJEC... if you catch my drift...

Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 10:10 sub, 25. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]trce, skacu, glasni su, laju, gledaju direktno u oci i unose im se u njusku svojom velikom, smrdljivom jezicinom oko koje je mnogo ocnjaka ponekad velikih kao njihova glava :roll:[/quote]
ja sam uvjerena da ja pse ne bih tolerirala nista vise da sam velicine macke.
doduse mozda bih bila malo znatizeljnija nego sto macke znaju biti... nekako mi se cini da one u svom tom dostojanstvu smatraju da bi bilo neprihvatljivo da i one pokazu interes za nesto sto toliko skace oko njih :) to je ona klasicna fora iz tinejdzerskih filmova, 'dok skace oko tebe budi hladna&nedostizna' :P samo sto to tu tinejdzerskim filmovima rade da bi doticni jos vise skakao oko, dok macke to rade vise zato da "skakacu" dosadi :)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
trce, skacu, glasni su, laju, gledaju direktno u oci i unose im se u njusku svojom velikom, smrdljivom jezicinom oko koje je mnogo ocnjaka ponekad velikih kao njihova glava Rolling Eyes

ja sam uvjerena da ja pse ne bih tolerirala nista vise da sam velicine macke.
doduse mozda bih bila malo znatizeljnija nego sto macke znaju biti... nekako mi se cini da one u svom tom dostojanstvu smatraju da bi bilo neprihvatljivo da i one pokazu interes za nesto sto toliko skace oko njih Smile to je ona klasicna fora iz tinejdzerskih filmova, 'dok skace oko tebe budi hladna&nedostizna' Razz samo sto to tu tinejdzerskim filmovima rade da bi doticni jos vise skakao oko, dok macke to rade vise zato da "skakacu" dosadi Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum