Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:20 čet, 30. 9. 2004 Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="vsego"]P.S. Moj PC doma nema volan... :cry:[/quote]srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan :vozim: mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera :|[/quote]
Joj, vi ljudi ne razumijete... :roll: Dakle:
1. Stvar je bas u tako [i]cool[/i] volanu. :D Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... =P~
2. Vidi dolje
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ? :D[/quote]
Ima drivere za Linux? :g:
Btw, nitko nije primijetio ergonomski postavljen monitor... :PP
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | vsego (napisa): | P.S. Moj PC doma nema volan...  | srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera  |
Joj, vi ljudi ne razumijete... Dakle:
1. Stvar je bas u tako cool volanu. Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan...
2. Vidi dolje
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ?  |
Ima drivere za Linux?
Btw, nitko nije primijetio ergonomski postavljen monitor...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Morpheus Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
@# Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 22:26 čet, 30. 9. 2004 Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 |
|
|
[quote="vsego"]Joj, vi ljudi ne razumijete... :roll: Dakle:
1. Stvar je bas u tako [i]cool[/i] volanu. :D Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... =P~
2. Vidi dolje[/quote]
Ja te razumijem vsego, ali, nazalost, najcool volan do kojeg ja mogu doci je onaj sa Y na trubi :cry:
Al i taj je jako jako jako kul :D I palo mi napamet spojiti jedan takav volan na paralelni port da mi kill-9-a X-e svaki put kada stisnem trubu i da pomogucsnoti mpg123 usklikne glasno "STOP NEUSKLADNOST!" :D
...imam wokring idea ;)
http://degiorgi.math.hr/HOWTO/Coffee.html
[quote="vsego"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ? :D[/quote]
Ima drivere za Linux? :g:[/quote]
Imat ce ;)
vsego (napisa): | Joj, vi ljudi ne razumijete... Dakle:
1. Stvar je bas u tako cool volanu. Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan...
2. Vidi dolje |
Ja te razumijem vsego, ali, nazalost, najcool volan do kojeg ja mogu doci je onaj sa Y na trubi
Al i taj je jako jako jako kul I palo mi napamet spojiti jedan takav volan na paralelni port da mi kill-9-a X-e svaki put kada stisnem trubu i da pomogucsnoti mpg123 usklikne glasno "STOP NEUSKLADNOST!"
...imam wokring idea
http://degiorgi.math.hr/HOWTO/Coffee.html
vsego (napisa): | ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ?  |
Ima drivere za Linux?  |
Imat ce
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 22:31 čet, 30. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="@#"]sorry to break the fun, ali.. http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/computer.asp[/quote]
To nije razlog da kompjuteri nemaju kormila :g:
To nije razlog da kompjuteri nemaju kormila
|
|
[Vrh] |
|
@# Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:08 čet, 30. 9. 2004 Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 |
|
|
[quote="koryanshea, a NE ZUB :)"][quote="vsego"]P.S. Moj PC doma nema volan... :cry:[/quote]srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac [size=15][b]ovako kul kamionski dvostruki metalni volan[/b][/size] :vozim: mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera :|[/quote]
[quote="vsego"]Joj, vi ljudi ne razumijete... :roll: Dakle:
1. Stvar je bas u tako [i]cool[/i] volanu. :D Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... =P~[/quote]
(sve je u quotovima :) )
medutim... ah... svo veselje propalo :P
koryanshea, a NE ZUB (napisa): | vsego (napisa): | P.S. Moj PC doma nema volan...  | srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera  |
vsego (napisa): | Joj, vi ljudi ne razumijete... Dakle:
1. Stvar je bas u tako cool volanu. Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan...  |
(sve je u quotovima )
medutim... ah... svo veselje propalo
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
John Titor Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 3:55 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
P.S.
Ovakav volan bi htio imat u sobi, makar na zidu! Mislim da ću si u auto ugradit jedan takav, kad ću ga imat, odmah pokraj lažne CLOAK tipke
:trekkie:
(U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku :trekkie: i služit će većem uzorku populacije ovog foruma)
Btw. Zub, Jel miaš ti slučajno tipku cloak u svom Y, mislim da je taj auto, s obzirom na sve što sam čuo i vozio se u/o njemu definitivno zaslužio status space shuttle!
U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića :D.
P.S.
Ovakav volan bi htio imat u sobi, makar na zidu! Mislim da ću si u auto ugradit jedan takav, kad ću ga imat, odmah pokraj lažne CLOAK tipke
(U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku i služit će većem uzorku populacije ovog foruma)
Btw. Zub, Jel miaš ti slučajno tipku cloak u svom Y, mislim da je taj auto, s obzirom na sve što sam čuo i vozio se u/o njemu definitivno zaslužio status space shuttle!
U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića .
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 9:58 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"](U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku :trekkie: i služit će većem uzorku populacije ovog foruma)[/quote]
Zako :D
[quote="Blockflöte"]Btw. Zub, Jel miaš ti slučajno tipku cloak u svom Y, mislim da je taj auto, s obzirom na sve što sam čuo i vozio se u/o njemu definitivno zaslužio status space shuttle!
U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića :D.[/quote]
Ne... Ali imam turbo :) Tj. warp :D samo sto ne radi bas na isti nacin na koji bi to vecina ljudi ocekivala od njega :g: iako... samo javi kada odlucis siriti vidike da te povedem na jedan warp flajt u malom Yugu O:)
...ali imam mjesta za ugraditi jos dva prekidaca :)
Blockflöte (napisa): | (U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku i služit će većem uzorku populacije ovog foruma) |
Zako
Blockflöte (napisa): | Btw. Zub, Jel miaš ti slučajno tipku cloak u svom Y, mislim da je taj auto, s obzirom na sve što sam čuo i vozio se u/o njemu definitivno zaslužio status space shuttle!
U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića . |
Ne... Ali imam turbo Tj. warp samo sto ne radi bas na isti nacin na koji bi to vecina ljudi ocekivala od njega iako... samo javi kada odlucis siriti vidike da te povedem na jedan warp flajt u malom Yugu
...ali imam mjesta za ugraditi jos dva prekidaca
|
|
[Vrh] |
|
|