Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tipicno kucno racunalo za godinu 2004
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:30 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

Radujte se, narodi... ;)

[url]http://student.math.hr/~vsego/phun/HomeComputer.jpg[/url]

P.S. Moj PC doma nema volan... :cry:
Radujte se, narodi... Wink

http://student.math.hr/~vsego/phun/HomeComputer.jpg

P.S. Moj PC doma nema volan... Crying or Very sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 11:05 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

:rotfl: teletype interface and fortran language :rotfl: "easy to use" zamisli kako je njima to bilo :007: :g:
[quote="vsego"]P.S. Moj PC doma nema volan... :cry:[/quote]srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan :vozim: mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera :|
Valjam se po podu od smijeha teletype interface and fortran language Valjam se po podu od smijeha "easy to use" zamisli kako je njima to bilo James Bond Mr. Green
vsego (napisa):
srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan I tako vozim ja kroz grad.... mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera Neutral

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 16:35 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]...nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan :vozim: [/quote]

Meni to vise lici kao da je s nekog glisera. :lol: Sigurno su igrali nekakvu kul simulaciju...

A ja nemam nikakve dodatne konzole za igranje na mojem kucnom ljubimcu. :cry:
koryanshea (napisa):
...nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan I tako vozim ja kroz grad....

Meni to vise lici kao da je s nekog glisera. Laughing Sigurno su igrali nekakvu kul simulaciju...

A ja nemam nikakve dodatne konzole za igranje na mojem kucnom ljubimcu. Crying or Very sad

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 18:50 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

cekajte sto se vracamo u prije nove ere?
cekajte sto se vracamo u prije nove ere?

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:30 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]P.S. Moj PC doma nema volan... :cry:[/quote]srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan :vozim: mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera :|[/quote]
Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ? :D
vsego (napisa):
srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan I tako vozim ja kroz grad.... mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera Neutral[/quote]
Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ? Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:20 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="vsego"]P.S. Moj PC doma nema volan... :cry:[/quote]srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan :vozim: mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera :|[/quote]

Joj, vi ljudi ne razumijete... :roll: Dakle:

1. Stvar je bas u tako [i]cool[/i] volanu. :D Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... =P~

2. Vidi dolje

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ? :D[/quote]

Ima drivere za Linux? :g:

Btw, nitko nije primijetio ergonomski postavljen monitor... :PP
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
vsego (napisa):
srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac ovako kul kamionski dvostruki metalni volan I tako vozim ja kroz grad.... mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera Neutral

Joj, vi ljudi ne razumijete... Rolling Eyes Dakle:

1. Stvar je bas u tako cool volanu. Very Happy Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... Drool

2. Vidi dolje

Ima drivere za Linux? Mr. Green

Btw, nitko nije primijetio ergonomski postavljen monitor... Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Morpheus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:57 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobre su mi te predikcije iz proslosti.Sve su predvidjeli,ali im nikako nije palo napamet da ce mozda sve bit manje :roll: .
Isto kao i u Odiseji-A.C.Clark je predvidio hrpu stvari(od kojih su se neke ,kao sto sam autor kaze, mogle ostvarit da se tolke pare nisu trosile na vojsku(američku) i na hladni rat)poput inteligentnog racunala(ah HAL9000 :inlove: :D ) sa razvijenom svijest ,ali nije predvidio drugačiji medij za pohranu podataka-koristi diskete :lol: .
Ili primjer Minority Report-sve ono izgleda guba kad Tom Cruise mase sa rukama po onom displayu-ali koja korist od toga kada se ja mogu zavalit u fotelju s mojim misom i micat samo dio ruke i napravit istu stvar. :D
Dobre su mi te predikcije iz proslosti.Sve su predvidjeli,ali im nikako nije palo napamet da ce mozda sve bit manje Rolling Eyes .
Isto kao i u Odiseji-A.C.Clark je predvidio hrpu stvari(od kojih su se neke ,kao sto sam autor kaze, mogle ostvarit da se tolke pare nisu trosile na vojsku(američku) i na hladni rat)poput inteligentnog racunala(ah HAL9000 In love Very Happy ) sa razvijenom svijest ,ali nije predvidio drugačiji medij za pohranu podataka-koristi diskete Laughing .
Ili primjer Minority Report-sve ono izgleda guba kad Tom Cruise mase sa rukama po onom displayu-ali koja korist od toga kada se ja mogu zavalit u fotelju s mojim misom i micat samo dio ruke i napravit istu stvar. Very Happy

[Vrh]
@#
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:03 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Morpheus"]Dobre su mi te predikcije iz proslosti.Sve su predvidjeli,ali im nikako nije palo napamet da ce mozda sve bit manje :roll: .[/quote]

sorry to break the fun, ali.. http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/computer.asp
Morpheus (napisa):
Dobre su mi te predikcije iz proslosti.Sve su predvidjeli,ali im nikako nije palo napamet da ce mozda sve bit manje :roll: .

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:17 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Spoilsport :P

Dobro, time je rijesena misterija kromiranog volana tj. kormila :lol:
Spoilsport Razz

Dobro, time je rijesena misterija kromiranog volana tj. kormila Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:26 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Joj, vi ljudi ne razumijete... :roll: Dakle:

1. Stvar je bas u tako [i]cool[/i] volanu. :D Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... =P~

2. Vidi dolje[/quote]
Ja te razumijem vsego, ali, nazalost, najcool volan do kojeg ja mogu doci je onaj sa Y na trubi :cry:
Al i taj je jako jako jako kul :D I palo mi napamet spojiti jedan takav volan na paralelni port da mi kill-9-a X-e svaki put kada stisnem trubu i da pomogucsnoti mpg123 usklikne glasno "STOP NEUSKLADNOST!" :D
...imam wokring idea ;)
http://degiorgi.math.hr/HOWTO/Coffee.html

[quote="vsego"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Oce vsego yedan volan sa yednim straaaasno Kul Y nasred trube ? :D[/quote]

Ima drivere za Linux? :g:[/quote]
Imat ce ;)
vsego (napisa):

1. Stvar je bas u tako cool volanu. Very Happy Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... Drool

2. Vidi dolje

Ja te razumijem vsego, ali, nazalost, najcool volan do kojeg ja mogu doci je onaj sa Y na trubi Crying or Very sad
Al i taj je jako jako jako kul Very Happy I palo mi napamet spojiti jedan takav volan na paralelni port da mi kill-9-a X-e svaki put kada stisnem trubu i da pomogucsnoti mpg123 usklikne glasno "STOP NEUSKLADNOST!" Very Happy
...imam wokring idea Wink
http://degiorgi.math.hr/HOWTO/Coffee.html

vsego (napisa):

Ima drivere za Linux? Mr. Green

Imat ce Wink

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:31 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"]sorry to break the fun, ali.. http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/computer.asp[/quote]
To nije razlog da kompjuteri nemaju kormila :g:
@# (napisa):

To nije razlog da kompjuteri nemaju kormila Mr. Green

MADD
[Vrh]
@#
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:38 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="@#"]sorry to break the fun, ali.. http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/computer.asp[/quote]
To nije razlog da kompjuteri nemaju kormila :g:[/quote]

da.. kao sto ni http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/sister.htm nije razlog da frula ne _pocinje u zadnje vrijeme shvacati funkcioniranje nekih ljudi oko njega i ne zna sto da o tome misli_... :x

dosta kvarenja zabave za danas :)
@# (napisa):

To nije razlog da kompjuteri nemaju kormila :g:

da.. kao sto ni http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/sister.htm nije razlog da frula ne _pocinje u zadnje vrijeme shvacati funkcioniranje nekih ljudi oko njega i ne zna sto da o tome misli_... :x

dosta kvarenja zabave za danas :)

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 23:08 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea, a NE ZUB :)"][quote="vsego"]P.S. Moj PC doma nema volan... :cry:[/quote]srami se! pa barem to nije problem nabavit i vozit se do mile volje. doduse, sigurno nigdje neces nac [size=15][b]ovako kul kamionski dvostruki metalni volan[/b][/size] :vozim: mislim da ih danas ne rade vece od 30cm promjera :|[/quote]
[quote="vsego"]Joj, vi ljudi ne razumijete... :roll: Dakle:

1. Stvar je bas u tako [i]cool[/i] volanu. :D Znam da je lako nabaviti ove danasnje plasticne igrackice, ali dvostruki, kromirani volan... =P~[/quote]

(sve je u quotovima :) )

medutim... ah... svo veselje propalo :P
koryanshea, a NE ZUB Smile (napisa):
vsego (napisa):

vsego (napisa):

(sve je u quotovima Smile )

medutim... ah... svo veselje propalo Razz

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:23 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"]da.. kao sto ni http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/sister.htm nije razlog da frula ne _pocinje u zadnje vrijeme shvacati funkcioniranje nekih ljudi oko njega i ne zna sto da o tome misli_... :x
dosta kvarenja zabave za danas :)[/quote]

Traceve obicno provjerim na Snopesu, ali ne kad je rijec o cistoj zabavi! :? Zar ti [b]bas SVE[/b] provjeravas? :shock: :roll:

Ajd', sad bar znam da jos uvijek ima nade da smo i mi ostali psihopate u dushi... :twisted:
@# (napisa):
da.. kao sto ni http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/sister.htm nije razlog da frula ne _pocinje u zadnje vrijeme shvacati funkcioniranje nekih ljudi oko njega i ne zna sto da o tome misli_... Mad
dosta kvarenja zabave za danas Smile

Traceve obicno provjerim na Snopesu, ali ne kad je rijec o cistoj zabavi! Confused Zar ti bas SVE provjeravas? Shocked Rolling Eyes

Ajd', sad bar znam da jos uvijek ima nade da smo i mi ostali psihopate u dushi... Twisted Evil

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 23:23 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Re: Tipicno kucno racunalo za godinu 2004 Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"] Btw, nitko nije primijetio ergonomski postavljen monitor... :PP[/quote]

Pa monitor je za lejmere :D uoči superiorni printer, o'ma uz tipkovnicu. Dušu dalo za ugodan rad na računalu, neće te oči boljet od dugotrajnog buljenja u monitor.
vsego (napisa):
Btw, nitko nije primijetio ergonomski postavljen monitor... Weeee-heeee!!!

Pa monitor je za lejmere Very Happy uoči superiorni printer, o'ma uz tipkovnicu. Dušu dalo za ugodan rad na računalu, neće te oči boljet od dugotrajnog buljenja u monitor.

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:06 pet, 1. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"]sorry to break the fun, ali.. http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/computer.asp[/quote]

Jesam reko da je to s nekog broda? 8)

Jedino sam promasio njegovu poziciju s obzirom na povrsinu (mora).
@# (napisa):

Jesam reko da je to s nekog broda? Cool

Jedino sam promasio njegovu poziciju s obzirom na povrsinu (mora).

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 3:11 pet, 1. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"]
[/quote]

I am ashamed :oops:

And scared. At least then I thought i knew who posed me real threat...But now(glazba iz psiha)it can be anyone around :shock: :P :shock: :P :shock: :P :shock: :shock: :shock: :shock:
@# (napisa):

da.. kao sto ni http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/sister.htm nije razlog da frula ne _pocinje u zadnje vrijeme shvacati funkcioniranje nekih ljudi oko njega i ne zna sto da o tome misli_... Mad

I am ashamed Embarassed

And scared. At least then I thought i knew who posed me real threat...But now(glazba iz psiha)it can be anyone around Shocked Razz Shocked Razz Shocked Razz Shocked Shocked Shocked Shocked

John Titor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 3:49 pet, 1. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://student.math.hr/~vsego/phun/HomeComputer.jpg - > This is a photo of my time travel device. The man on the picture is it's inventor and the chief of staff employed on the construction, prof. Leopold. The steering wheel is used in conjunction with a status pointer, which is concealed in the picture. It's located somwhere below professor's head. It's rather ironic that the tv there is mostly used only to determine the accurance of the chronometer, because beside the singularity spectrograph, we didn't have much technical expertise to display anything more complex. So I used it to monitor your TV transmissions when I arrived.
http://student.math.hr/~vsego/phun/HomeComputer.jpg - > This is a photo of my time travel device. The man on the picture is it's inventor and the chief of staff employed on the construction, prof. Leopold. The steering wheel is used in conjunction with a status pointer, which is concealed in the picture. It's located somwhere below professor's head. It's rather ironic that the tv there is mostly used only to determine the accurance of the chronometer, because beside the singularity spectrograph, we didn't have much technical expertise to display anything more complex. So I used it to monitor your TV transmissions when I arrived.

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 3:55 pet, 1. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

P.S.

Ovakav volan bi htio imat u sobi, makar na zidu! Mislim da ću si u auto ugradit jedan takav, kad ću ga imat, odmah pokraj lažne CLOAK tipke

:trekkie:

(U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku :trekkie: i služit će većem uzorku populacije ovog foruma)

Btw. Zub, Jel miaš ti slučajno tipku cloak u svom Y, mislim da je taj auto, s obzirom na sve što sam čuo i vozio se u/o njemu definitivno zaslužio status space shuttle!

U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića :D.
P.S.

Ovakav volan bi htio imat u sobi, makar na zidu! Mislim da ću si u auto ugradit jedan takav, kad ću ga imat, odmah pokraj lažne CLOAK tipke

Trekkie

(U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku Trekkie i služit će većem uzorku populacije ovog foruma)

Btw. Zub, Jel miaš ti slučajno tipku cloak u svom Y, mislim da je taj auto, s obzirom na sve što sam čuo i vozio se u/o njemu definitivno zaslužio status space shuttle!

U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića Very Happy.

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:58 pet, 1. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"](U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku :trekkie: i služit će većem uzorku populacije ovog foruma)[/quote]
Zako :D
[quote="Blockflöte"]Btw. Zub, Jel miaš ti slučajno tipku cloak u svom Y, mislim da je taj auto, s obzirom na sve što sam čuo i vozio se u/o njemu definitivno zaslužio status space shuttle!

U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića :D.[/quote]
Ne... Ali imam turbo :) Tj. warp :D samo sto ne radi bas na isti nacin na koji bi to vecina ljudi ocekivala od njega :g: iako... samo javi kada odlucis siriti vidike da te povedem na jedan warp flajt u malom Yugu O:)
...ali imam mjesta za ugraditi jos dva prekidaca :)
Blockflöte (napisa):
(U pripremi je novi smiley koji će imati oznaku Trekkie i služit će većem uzorku populacije ovog foruma)

Zako Very Happy
Blockflöte (napisa):

U biti, Klingon bird of Prey, pogotovo kad se sjetim onih lončića Very Happy.

Ne... Ali imam turbo Smile Tj. warp Very Happy samo sto ne radi bas na isti nacin na koji bi to vecina ljudi ocekivala od njega Mr. Green iako... samo javi kada odlucis siriti vidike da te povedem na jedan warp flajt u malom Yugu Angel
...ali imam mjesta za ugraditi jos dva prekidaca Smile

MADD
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum