Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 22:14 čet, 30. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"][quote="diex"][quote]
Da budem precizniji, u tu kategoriju ubrajam i gikove. Twisted Evil
[/quote]
Crni
Teški ovisnik o Forumu :?: :wink:[/quote]
I ti si sad zaključil' da sam ja gik zato kaj meni piše [i]Teški ovisnik o forumu[/i]. Znači, tebi je forum isključivo mjesto za gikove?[/quote]
Ja se u potpunosti slazem sa Crnim :? Nepravedno je nazvati nekoga geekom samo zato sto je teski ovisnik o forumu :-|
:verycool: :oops: :rotfl: :D
mislim da ovdje ima materijala za novi topic, a bome i anketu :g:
:OT: :oops:
sorry jaja, ovo odje u totalno druge vode, i palo mi je napamet ocinski komentirati "nece tebe ovjde nitko na kavu", ali to bi bilo prenosenje jedne sasvim krive poruke i samo, u obranu faksa, ali i Crnog, mene su sasvim fini i dragi ljudi vodili na kave u ovih nekoliko godina a na matematici kava ima uistinu mnogo i aparat koji imamo za kavu je zasigurno jedan od 8 divnih cuda antike o kojima pricaju kronicari diljem planete od nastanka svijeta do danas i sigurno je ovdje ostavljen kao zalog ljubavi i razumijevanja od neke mocne i mudre benevolentne sile koja je imala na umu da ce jednoga dana biti i nas, matematicara iz juzne zgrade na Brdu. Ako te sve ovo ne plasi, onda ti je uistinu mjesto, sa nama, endemskim kuriozitetima na kakve te ni jedan americki film nije mogao pripremiti, da provedes jedan cijeli niz ugodnih godina uz taj isti aparat za kavu koji ce zasigurno posluzivati generacije poslije nas kao sto je sluzio nase oceve i praoceve u ovom malom prakutku prosvijecene rodne grude, ah :rotfl:
Dobro, dosta :) salio sam se :) necu vise, promis :lol: djelomicno :oops: :rotfl: al uistinu, ovo je dobro mjesto za provest par godina i mozebit dobit diplomu bez obzira na to tko te vodio na kavu, a kave ce bit :)
Crni (napisa): | diex (napisa): | Citat: |
Da budem precizniji, u tu kategoriju ubrajam i gikove. Twisted Evil
|
Crni
Teški ovisnik o Forumu  |
I ti si sad zaključil' da sam ja gik zato kaj meni piše Teški ovisnik o forumu. Znači, tebi je forum isključivo mjesto za gikove? |
Ja se u potpunosti slazem sa Crnim Nepravedno je nazvati nekoga geekom samo zato sto je teski ovisnik o forumu
mislim da ovdje ima materijala za novi topic, a bome i anketu
sorry jaja, ovo odje u totalno druge vode, i palo mi je napamet ocinski komentirati "nece tebe ovjde nitko na kavu", ali to bi bilo prenosenje jedne sasvim krive poruke i samo, u obranu faksa, ali i Crnog, mene su sasvim fini i dragi ljudi vodili na kave u ovih nekoliko godina a na matematici kava ima uistinu mnogo i aparat koji imamo za kavu je zasigurno jedan od 8 divnih cuda antike o kojima pricaju kronicari diljem planete od nastanka svijeta do danas i sigurno je ovdje ostavljen kao zalog ljubavi i razumijevanja od neke mocne i mudre benevolentne sile koja je imala na umu da ce jednoga dana biti i nas, matematicara iz juzne zgrade na Brdu. Ako te sve ovo ne plasi, onda ti je uistinu mjesto, sa nama, endemskim kuriozitetima na kakve te ni jedan americki film nije mogao pripremiti, da provedes jedan cijeli niz ugodnih godina uz taj isti aparat za kavu koji ce zasigurno posluzivati generacije poslije nas kao sto je sluzio nase oceve i praoceve u ovom malom prakutku prosvijecene rodne grude, ah
Dobro, dosta salio sam se necu vise, promis djelomicno al uistinu, ovo je dobro mjesto za provest par godina i mozebit dobit diplomu bez obzira na to tko te vodio na kavu, a kave ce bit
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:42 čet, 30. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]u obranu faksa, ali i Crnog, mene su sasvim fini i dragi ljudi vodili na kave u ovih nekoliko godina a na matematici kava ima uistinu mnogo... [snip:oda kavi][/quote]ma svima je ovdje jasno osim mozda Jaji zasto smo mi svi tako skocili :) svi znamo kakovi je Crni a da nije takav kakav je ne bi je ni zvao na kafu in this manner :)
a Crni, cekaj cas... kako se uopce uklapa tvoj poziv na kavu s [quote="Crni"]Ženska kaj ne zna prihvatit' kompliment ili joj ga nemam zakaj dat' me [b]ne zanima u bilo kojem smislu[/b].[/quote](dakle ni za casual kavicu :P )? mislim, ipak... koji su tvoji temelji za kompliment ovdje? pristojna je na forumu? pismena je? :g:
[quote="ZUB"]al uistinu, ovo je dobro mjesto za provest par godina i mozebit dobit diplomu bez obzira na to tko te vodio na kavu, a kave ce bit :)[/quote]boy, do I agree :) :bow: :morning: :kava:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | u obranu faksa, ali i Crnog, mene su sasvim fini i dragi ljudi vodili na kave u ovih nekoliko godina a na matematici kava ima uistinu mnogo... [snip:oda kavi] | ma svima je ovdje jasno osim mozda Jaji zasto smo mi svi tako skocili svi znamo kakovi je Crni a da nije takav kakav je ne bi je ni zvao na kafu in this manner
a Crni, cekaj cas... kako se uopce uklapa tvoj poziv na kavu s Crni (napisa): | Ženska kaj ne zna prihvatit' kompliment ili joj ga nemam zakaj dat' me ne zanima u bilo kojem smislu. | (dakle ni za casual kavicu )? mislim, ipak... koji su tvoji temelji za kompliment ovdje? pristojna je na forumu? pismena je?
ZUB (napisa): | al uistinu, ovo je dobro mjesto za provest par godina i mozebit dobit diplomu bez obzira na to tko te vodio na kavu, a kave ce bit  | boy, do I agree
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:05 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"][quote="Crni"]Ženska kaj ne zna prihvatit' kompliment ili joj ga nemam zakaj dat' me ne zanima u bilo kojem smislu. [/quote]
(dakle ni za casual kavicu )? mislim, ipak... koji su tvoji temelji za kompliment ovdje? pristojna je na forumu? pismena je?[/quote]
[color=red]Baš to![/color] Nema pojima tko sam ja! Mogu biti bilo koje čudovište ovog svijeta, ne zna mi ni ime,mogu biti neki freak,mogu biti pedofil koji se pretvara da je maturantica...
koryanshea (napisa): | Crni (napisa): | Ženska kaj ne zna prihvatit' kompliment ili joj ga nemam zakaj dat' me ne zanima u bilo kojem smislu. |
(dakle ni za casual kavicu )? mislim, ipak... koji su tvoji temelji za kompliment ovdje? pristojna je na forumu? pismena je? |
Baš to! Nema pojima tko sam ja! Mogu biti bilo koje čudovište ovog svijeta, ne zna mi ni ime,mogu biti neki freak,mogu biti pedofil koji se pretvara da je maturantica...
_________________ Don't worry, be happy!
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:50 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Jaja"][color=red]Baš to![/color] Nema pojima tko sam ja! Mogu biti bilo koje čudovište ovog svijeta, ne zna mi ni ime,mogu biti neki freak,mogu biti pedofil koji se pretvara da je maturantica...[/quote]yup, you got the picture :) doduse, sto bi pedofil trazio na faxu? tu je sve prestaro :) ali definitivno mozes bit ... svodnica :kermit: :lol: ili mozda...paranoicni tata buduce studentice koji ispipava teren za nju :g: i bome se planira [i]pobrinit[/i] :samurai: za sve potencijalne opasnosti :g: i razmislja u stilu[quote="ZUB"]"nece tebe ovjde nitko na kavu"[/quote] :rotfl:
:OT: vsego, super ti je samuraj :g:
Jaja (napisa): | Baš to! Nema pojima tko sam ja! Mogu biti bilo koje čudovište ovog svijeta, ne zna mi ni ime,mogu biti neki freak,mogu biti pedofil koji se pretvara da je maturantica... | yup, you got the picture doduse, sto bi pedofil trazio na faxu? tu je sve prestaro ali definitivno mozes bit ... svodnica ili mozda...paranoicni tata buduce studentice koji ispipava teren za nju i bome se planira pobrinit za sve potencijalne opasnosti i razmislja u stilu ZUB (napisa): | "nece tebe ovjde nitko na kavu" |
vsego, super ti je samuraj
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:44 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"]a Crni, cekaj cas... kako se uopce uklapa tvoj poziv na kavu[/quote]
OK koryanshea, da tebe prvo riješimo.
Ja tebe nikad ne bi zval' na kavu zato jer te znam ovdje na forumu. A kada to i ne bi bilo tak', onda bi [u]možda[/u] popil' s tobom kavicu i to samo jednom i nikad više. Osobe poput tebe u stvarnom svijetu izbjegavam u širokom luku i pravim se lud da ih ne poznam, ak' ih upoznam, zato jer ja ne volim (mrzim):
[list]gospodare prstenova i njihove družine
danđns en' đregns
zvjezdane ratove, ratove zvijezda, zvjezdane staze, star (t/d)rek
kung-fu filmove i Kill Billa
japanske crtiće sa likovima koji imaju velike oči[/list:u]
i sl.
A kaj se tiče kavica koje ja inače pijem...
Kak' sam i rekel', kavica je banalna stvar. A ja ih volim na slijepo, jer 15-20% ženski s kojima ja izađem na slijepo su fantastično dobri komadi. Onih koje ne izgledaju bogznakaj, ali su ultrazabavne ima oko 1% i s njima kasnije isključivo pijem kavu i niš drugo. Nađe se tu i tamo neka [i]koryanshea[/i] s kojom kavica traje maksimalno 10 minuta, jer se meni odjednom jako žuri (da brže-bolje nestanem). Ima i onih kaj briju na teretanu i fitnes i zbog tog vježbanja izgledaju fenomenalno, pa ih čitavo vrijeme sam' papaš očima i ne slušaš kaj ti pričaju (ionak' jedno te isto od prve sekunde). I ostala paleta puca.
koryanshea (napisa): | a Crni, cekaj cas... kako se uopce uklapa tvoj poziv na kavu |
Ja tebe nikad ne bi zval' na kavu zato jer te znam ovdje na forumu. A kada to i ne bi bilo tak', onda bi možda popil' s tobom kavicu i to samo jednom i nikad više. Osobe poput tebe u stvarnom svijetu izbjegavam u širokom luku i pravim se lud da ih ne poznam, ak' ih upoznam, zato jer ja ne volim (mrzim):
gospodare prstenova i njihove družine
danđns en' đregns
japanske crtiće sa likovima koji imaju velike oči
i sl.
A kaj se tiče kavica koje ja inače pijem...
Kak' sam i rekel', kavica je banalna stvar. A ja ih volim na slijepo, jer 15-20% ženski s kojima ja izađem na slijepo su fantastično dobri komadi. Onih koje ne izgledaju bogznakaj, ali su ultrazabavne ima oko 1% i s njima kasnije isključivo pijem kavu i niš drugo. Nađe se tu i tamo neka koryanshea s kojom kavica traje maksimalno 10 minuta, jer se meni odjednom jako žuri (da brže-bolje nestanem). Ima i onih kaj briju na teretanu i fitnes i zbog tog vježbanja izgledaju fenomenalno, pa ih čitavo vrijeme sam' papaš očima i ne slušaš kaj ti pričaju (ionak' jedno te isto od prve sekunde). I ostala paleta puca.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 19:10 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"][quote="koryanshea"]a Crni, cekaj cas... kako se uopce uklapa tvoj poziv na kavu[/quote]
Ja tebe nikad ne bi zval' na kavu zato jer te znam ovdje na forumu. A kada to i ne bi bilo tak', onda bi [u]možda[/u] popil' s tobom kavicu i to
[i]...me 2 cool 4 coffee sa bilokim ko bi me odkanto monolog....[/i]
izgledaju fenomenalno, pa ih čitavo vrijeme sam' papaš očima i ne slušaš kaj ti pričaju (ionak' jedno te isto od prve sekunde). I ostala paleta puca.[/quote]
:OT: crni, opet, al totalno... :roll: i dosta los topic za biti offtopic :?
mislim da govorim u koryno ime ako kazem da joj nije stalo zasto ne bi sa njom na kavu i sa kim ti bi na kavu, a nekako imam dojam da nije ni jaji suvise stalo. Svoje kava-pokusaje rijesi PM-om ako vec imas potrebu to ciniti sa neznancima koji su moguce zenskog roda al ne floodaj topic koji bi valjao posluziti kao [b]neformalni guideline za buduce studente ovog fakulteta[/b] [i]sa kava-pozivima i ego tantrumima[/i] :roll:
Crni (napisa): | koryanshea (napisa): | a Crni, cekaj cas... kako se uopce uklapa tvoj poziv na kavu |
Ja tebe nikad ne bi zval' na kavu zato jer te znam ovdje na forumu. A kada to i ne bi bilo tak', onda bi možda popil' s tobom kavicu i to
...me 2 cool 4 coffee sa bilokim ko bi me odkanto monolog....
izgledaju fenomenalno, pa ih čitavo vrijeme sam' papaš očima i ne slušaš kaj ti pričaju (ionak' jedno te isto od prve sekunde). I ostala paleta puca. |
crni, opet, al totalno... i dosta los topic za biti offtopic
mislim da govorim u koryno ime ako kazem da joj nije stalo zasto ne bi sa njom na kavu i sa kim ti bi na kavu, a nekako imam dojam da nije ni jaji suvise stalo. Svoje kava-pokusaje rijesi PM-om ako vec imas potrebu to ciniti sa neznancima koji su moguce zenskog roda al ne floodaj topic koji bi valjao posluziti kao neformalni guideline za buduce studente ovog fakulteta sa kava-pozivima i ego tantrumima
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 19:23 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"]ili mozda...paranoicni tata buduce studentice koji ispipava teren za nju :g: i bome se planira [i]pobrinit[/i] :samurai: za sve potencijalne opasnosti[/quote]
:pray:
:lol: ;)
----------------------
Jaja, ako imas nekih afiniteta prema matematici ovdje ces ju jos samo vise zavoljeti i vidjeti jos mnogo njenih ljepota, primjena i zanimljivosti o kojima nisi ni sanjala u srednjoj. Matematika ce ti ispuniti zivot i bit ces sretna.
Sto se tice ljudi, moje iskustvo je da su ljudi ovdje divni. Svi se volimo (makar nejdemo na kave sa svima :lol: ;) ), pomazemo i zabavljamo. Profesori su divni, uzivaju u tome sto rade i ne izivljavaju se na studentima ili glume bogove kao na nekim drugim fakultetima.
Ovdje ces steci puno divnih prijatelja, jer matematicari su divni ljudi. A i fizicari pokraj nas nisu bed. ;)
Sto se tice kasnijeg posla, koliko ja znam u HR nema nezaposlenih matematicara. Mozda koja privremena iznimka, ali zanemariva. :roll:
Dobro nam dosla... :D
koryanshea (napisa): | ili mozda...paranoicni tata buduce studentice koji ispipava teren za nju i bome se planira pobrinit za sve potencijalne opasnosti |
----------------------
Jaja, ako imas nekih afiniteta prema matematici ovdje ces ju jos samo vise zavoljeti i vidjeti jos mnogo njenih ljepota, primjena i zanimljivosti o kojima nisi ni sanjala u srednjoj. Matematika ce ti ispuniti zivot i bit ces sretna.
Sto se tice ljudi, moje iskustvo je da su ljudi ovdje divni. Svi se volimo (makar nejdemo na kave sa svima ), pomazemo i zabavljamo. Profesori su divni, uzivaju u tome sto rade i ne izivljavaju se na studentima ili glume bogove kao na nekim drugim fakultetima.
Ovdje ces steci puno divnih prijatelja, jer matematicari su divni ljudi. A i fizicari pokraj nas nisu bed.
Sto se tice kasnijeg posla, koliko ja znam u HR nema nezaposlenih matematicara. Mozda koja privremena iznimka, ali zanemariva.
Dobro nam dosla...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 23:05 pet, 1. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]
<cut>
[list]gospodare prstenova i njihove družine
[b]danđns en' đregns[/b]
japanske crtiće sa likovima koji imaju velike oči[/list:u]
<cut>
[/quote]
Ako se pravim lud i zanemarim sve ostalo što si napisao, mogu li primjetiti da si na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1931]postu[/url] rekao da ne znaš što je to D&D. E sad dio koji meni nije jasan: ako ne znaš što je to kako znaš da ti se ne sviđa.
Za ostale sorry za OT.
[quote="steelworker"]... A i fizicari pokraj nas nisu bed. [/quote]
Smijem posvjedočiti da stvarno nismo bed. Zabavna ekipa sve u svemu. Ne smiješ sad zaboravit na kemičare koji su (ili će biti) također u zgradi na brijegu do. Oće li oni to uselit uskoro (ili možda već jesu :?:).
Crni (napisa): |
<cut>
danđns en' đregns
<cut>
|
Ako se pravim lud i zanemarim sve ostalo što si napisao, mogu li primjetiti da si na postu rekao da ne znaš što je to D&D. E sad dio koji meni nije jasan: ako ne znaš što je to kako znaš da ti se ne sviđa.
Za ostale sorry za OT.
steelworker (napisa): | ... A i fizicari pokraj nas nisu bed. |
Smijem posvjedočiti da stvarno nismo bed. Zabavna ekipa sve u svemu. Ne smiješ sad zaboravit na kemičare koji su (ili će biti) također u zgradi na brijegu do. Oće li oni to uselit uskoro (ili možda već jesu ).
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 0:22 sub, 2. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]
možda popil' s tobom kavicu i to samo jednom i nikad više. Osobe poput tebe u stvarnom svijetu izbjegavam u širokom luku i pravim se lud da ih ne poznam, ak' ih upoznam, zato jer ja ne volim (mrzim):
danđns en' đregns
i sl.
[/quote]
Da, ti čitaš krimiće s kioska.
(btw. kung fu filmovi i kill bill imaju vrlo malo bitnijih zajedničkih poveznica. kill bill je daleko kvalitetniji od bilo kojeg kng fu filma koliko god da je čudan i devijantno krvoločan)
Jaja, samo da se pridružim komentarima i uredno te obodrim i ohrabrim da se upišeš na ovaj sjajan faks gdje će ti biti prekrasno i sjajno i gdje ćeš uistin umoći upoznati pravo svijetlo, sjajno lice matematike i gdje ćeš steći mnogo krasnih poznanstava, jer su matematičari, izuzev malobrojnih iznimaka skroz ok ljudi!
Crni (napisa): |
možda popil' s tobom kavicu i to samo jednom i nikad više. Osobe poput tebe u stvarnom svijetu izbjegavam u širokom luku i pravim se lud da ih ne poznam, ak' ih upoznam, zato jer ja ne volim (mrzim):
danđns en' đregns
i sl.
|
Da, ti čitaš krimiće s kioska.
(btw. kung fu filmovi i kill bill imaju vrlo malo bitnijih zajedničkih poveznica. kill bill je daleko kvalitetniji od bilo kojeg kng fu filma koliko god da je čudan i devijantno krvoločan)
Jaja, samo da se pridružim komentarima i uredno te obodrim i ohrabrim da se upišeš na ovaj sjajan faks gdje će ti biti prekrasno i sjajno i gdje ćeš uistin umoći upoznati pravo svijetlo, sjajno lice matematike i gdje ćeš steći mnogo krasnih poznanstava, jer su matematičari, izuzev malobrojnih iznimaka skroz ok ljudi!
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:30 sub, 2. 10. 2004 Naslov: |
|
|
:OT:
[color=darkred]Samo da se zna: ne trpim vise vrijedjanja usera, sexisticke ispade i slicne tragove "ulicne" kulture. :evil: Zbog onoga sto je moderator od gore maknuo, zbog "[i]Star [u][b]D[/b][/u]reka[/i]" par postova vishe, kao i zbog ucestalih sexistickih i slicnih "ulicarskih" ispada, s accounta [i]Crni[/i] nas iducih tjedan dana nece obradovati ni jedan novi post. :evil:
Iskreno se nadam da ovakve represije vise necu morati provoditi, no ako bude nuzno, ja cu nastaviti[/color] :!:
Samo da se zna: ne trpim vise vrijedjanja usera, sexisticke ispade i slicne tragove "ulicne" kulture. Zbog onoga sto je moderator od gore maknuo, zbog "Star Dreka" par postova vishe, kao i zbog ucestalih sexistickih i slicnih "ulicarskih" ispada, s accounta Crni nas iducih tjedan dana nece obradovati ni jedan novi post.
Iskreno se nadam da ovakve represije vise necu morati provoditi, no ako bude nuzno, ja cu nastaviti
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:10 sub, 2. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Jaja"]a,za ovo sa time da sam možda brižni tatica! [color=red]Vidis to mi nije ni palo na pamet.[/color] Maštovita si ti koryanshea![/quote]why, thank you dear :) [quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]mislim da govorim u koryno ime ako kazem da joj nije stalo zasto ne bi sa njom na kavu i sa kim ti bi na kavu, a nekako imam dojam da nije ni jaji suvise stalo.[/quote]bingo, and double bingo! :D dapace, prekrasan post Crnog me usitinu odusevio jer sad znam da sam bezbrizna glede TE neugodne situacije. no, svi smo mi ovdje oftopicni ali ja nekako kontam (ne znam kako to modovi dozivljavaju) da dok onaj tko je naceo topic sudjeluje u vrludanju teme sve moze proc.
Jaja (napisa): | a,za ovo sa time da sam možda brižni tatica! Vidis to mi nije ni palo na pamet. Maštovita si ti koryanshea! | why, thank you dear ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | mislim da govorim u koryno ime ako kazem da joj nije stalo zasto ne bi sa njom na kavu i sa kim ti bi na kavu, a nekako imam dojam da nije ni jaji suvise stalo. | bingo, and double bingo! dapace, prekrasan post Crnog me usitinu odusevio jer sad znam da sam bezbrizna glede TE neugodne situacije. no, svi smo mi ovdje oftopicni ali ja nekako kontam (ne znam kako to modovi dozivljavaju) da dok onaj tko je naceo topic sudjeluje u vrludanju teme sve moze proc.
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 14:21 sub, 2. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Jadan Črni,zbog neshvaćenosti spram drugih :roll: često mora navlačiti oklope i oboružavati se mačem i ognjem,a čovjek je born-to-be zafrkant :wink:
Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci,ili ga volite ili ga mrzite,nema sredine. :mrgreen:
Jadan Črni,zbog neshvaćenosti spram drugih često mora navlačiti oklope i oboružavati se mačem i ognjem,a čovjek je born-to-be zafrkant
Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci,ili ga volite ili ga mrzite,nema sredine.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
|