Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Enterprise Gost
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 12:33 sub, 2. 10. 2004 Naslov: |
|
|
:shock:
a jadni ljudi, a i jadni mi :shock:
mislim.... jos uvijek nije prekasno da se zakaze nekoliko termina za komisije? Netko upozoriti profesora? :?
a jadni ljudi, a i jadni mi
mislim.... jos uvijek nije prekasno da se zakaze nekoliko termina za komisije? Netko upozoriti profesora?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
fugolina Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 22:02 pon, 4. 10. 2004 Naslov: |
|
|
da, hvala! :)
(ja u medjuvremenu nista nisam uspjela saznat, pa te necu ni zvat, zub)
da, hvala!
(ja u medjuvremenu nista nisam uspjela saznat, pa te necu ni zvat, zub)
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 10:28 uto, 5. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Maja"]što znači napraviti raspored usmenih? za neki drugi dan ili odma nakon? :roll:[/quote]
Pretpostavimo nesto skoro-pa-nemoguce, pa da ce svi doci na vrijeme i dovrsiti pisanje prije 13h. Pretpostavimo jos nesto skoro-pa-nemoguce, a to je da ce usmeni trajati 15min po osobi bez stanke za hranu, kavu, vodu, prozivku ili upis ocjena, i gotovi smo do 22h.
Sva je prilika da cemo biti razvuceni kroz iduci tjedan (buduci da (mislim da) su cetvrtkom i petkom predavanja iz MM i uvoda u optimizaciju) :?
Maja (napisa): | što znači napraviti raspored usmenih? za neki drugi dan ili odma nakon? |
Pretpostavimo nesto skoro-pa-nemoguce, pa da ce svi doci na vrijeme i dovrsiti pisanje prije 13h. Pretpostavimo jos nesto skoro-pa-nemoguce, a to je da ce usmeni trajati 15min po osobi bez stanke za hranu, kavu, vodu, prozivku ili upis ocjena, i gotovi smo do 22h.
Sva je prilika da cemo biti razvuceni kroz iduci tjedan (buduci da (mislim da) su cetvrtkom i petkom predavanja iz MM i uvoda u optimizaciju)
|
|
[Vrh] |
|
fugolina Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fugolina Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 14:42 uto, 5. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Sve bolje i bolje :shock:
next week it is, za barem 50% nas
Sve bolje i bolje
next week it is, za barem 50% nas
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 20:26 uto, 5. 10. 2004 Naslov: |
|
|
a koga ti to pitas? :D
sve cemo sutra vidit...ja prtp da ce zadatCi biti "teoretskije prirode", i da nikakvi papiri nece biti u igri - ipak je to usmeni.
ah, miris avanture! :lol: pa, do sutra... :wink:
a koga ti to pitas?
sve cemo sutra vidit...ja prtp da ce zadatCi biti "teoretskije prirode", i da nikakvi papiri nece biti u igri - ipak je to usmeni.
ah, miris avanture! pa, do sutra...
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 17:46 sri, 6. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Moram priznati da me tijek komisijskog ispita ostavio blago nezadovoljnim. Ljudi su ruseni godine ili im bi onemogucen nastavak studija na osnovu cetiri minute (AFAIK nenajavljenog) pismenog ispita uz klimanje glavom komisije. Nije ok, sa ljudske strane, aplicirati jedan takav hladni mehanicizam koji ostavlja fundamentalne tragove na zivotne sudbine ljudi umijesanih. Ljudi imaju bolje dane, losije dane, treme, mentalne blokade i postoji razlog zasto zakon predvidja usmeno odvijanje onih slavnih "+1" ispita na nacin na koji to predvidja.
Sa druge strane, pravne strane, je blago upitna sama forma tijeka ispita koja se zasniva na 4 pismena pitanja(koliko god ta pitanja bila jednostavna) i 4 minute "odgovora" na osnovi koje se donose zakljucci komisije. Da mi o tome ovisi pravo na nastavak studija, bio bih strasno bijesan, i to sa pravom.
Moram priznati da me tijek komisijskog ispita ostavio blago nezadovoljnim. Ljudi su ruseni godine ili im bi onemogucen nastavak studija na osnovu cetiri minute (AFAIK nenajavljenog) pismenog ispita uz klimanje glavom komisije. Nije ok, sa ljudske strane, aplicirati jedan takav hladni mehanicizam koji ostavlja fundamentalne tragove na zivotne sudbine ljudi umijesanih. Ljudi imaju bolje dane, losije dane, treme, mentalne blokade i postoji razlog zasto zakon predvidja usmeno odvijanje onih slavnih "+1" ispita na nacin na koji to predvidja.
Sa druge strane, pravne strane, je blago upitna sama forma tijeka ispita koja se zasniva na 4 pismena pitanja(koliko god ta pitanja bila jednostavna) i 4 minute "odgovora" na osnovi koje se donose zakljucci komisije. Da mi o tome ovisi pravo na nastavak studija, bio bih strasno bijesan, i to sa pravom.
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 21:59 sri, 6. 10. 2004 Naslov: |
|
|
ja sam isto u soku jos pomalo. zao mi je sto se nisam snasla progovoriti i mozda traziti pojasnjenje za bas sva iskrizana pitanja i oznacena kao "kriva" (kad ja iskreno mislim da bi preciznije bilo "nepotpuna").
i ta pismena forma pitanje-min. za odgovor-pitanje- ...pa ja sam potpuno disleksicna, uostalom, kad sam pod pritiskom - ne mogu procitati ni ime na vratima kabineta, padam analizu3, koja mi je bila zanimljiva i do koje mi je bilo iskreno stalo, na 4 pismena za redom, a nije da to bas TAKO lose znam(na usmenom prodjoh i bijo mi je to jedan od najugodnijih usmenih u zivotu )
a onda tako iznenadni eliminacijski pismeni, a s obecanjem da cemo poslije jos porazgovarati..
ma ne znam...mozda najbolje da porazgovaram(o) osobno s prof. i kazemo mu da je moglo i lijepse(a moglo je, koliko god smo si sami krivi sto smo se u takovu situaciju doveli, i koliko god shvacam da nije prof. lako s nas 32 propalica ).
ovo piskaranje na forumu uostalom nema svrhu, osim mozda terapeutsku :)
ja sam isto u soku jos pomalo. zao mi je sto se nisam snasla progovoriti i mozda traziti pojasnjenje za bas sva iskrizana pitanja i oznacena kao "kriva" (kad ja iskreno mislim da bi preciznije bilo "nepotpuna").
i ta pismena forma pitanje-min. za odgovor-pitanje- ...pa ja sam potpuno disleksicna, uostalom, kad sam pod pritiskom - ne mogu procitati ni ime na vratima kabineta, padam analizu3, koja mi je bila zanimljiva i do koje mi je bilo iskreno stalo, na 4 pismena za redom, a nije da to bas TAKO lose znam(na usmenom prodjoh i bijo mi je to jedan od najugodnijih usmenih u zivotu )
a onda tako iznenadni eliminacijski pismeni, a s obecanjem da cemo poslije jos porazgovarati..
ma ne znam...mozda najbolje da porazgovaram(o) osobno s prof. i kazemo mu da je moglo i lijepse(a moglo je, koliko god smo si sami krivi sto smo se u takovu situaciju doveli, i koliko god shvacam da nije prof. lako s nas 32 propalica ).
ovo piskaranje na forumu uostalom nema svrhu, osim mozda terapeutsku
|
|
[Vrh] |
|
Sokirani_gost_na_for umu Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:35 sri, 6. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Prof. Caklovic je drzao kolegij jos barem dvije godine prije nego sam ja to slushao kod njega, dakle barem od 1994. :shock: Tek deset godina kasnije dodje do poplave komisjia (i padanja na istima). :shock: Ne znam, meni se ne cini uvjerljivim da je on "kriv". :?
Covjek ima dobra predavanja (tesko da se pokvario od mojih vremena, plus sto sam mu asistent na Teoriji Odlucivanja, pa znam kako radi), potrudio se napisati skriptu koju je i objavio (ok, nedovrsenu, ali bar nesto imate), uvijek pomogne studentima koji dodju na konzultacije s pitanjima,... :D Sto bi jos trebao napraviti? :-k
The usual rant: koliko studenata je pohodilo konzultacije kod profesora? :? Ma, koliko vas je samo jednom doslo nesto pitati? :-k
Krace: meni se [b]cini[/b] da je problem u studentima, no to - naravno - ne mogu pouzdano znati. :?
Da odgovorim i na tvoje prvo pitanje: profesora nitko nece "pozvati na red" ako su studenti tiho. :-s Zasto i bi? :-k Ako se studenti ne bune, zasto bi se netko drugi zauzimao za vas? :-k
Imate studentske predstavnike, mogucnost pismene zalbe,... za pocetak, imate i profesora. :o Koliko vas je [b]razgovaralo[/b] s njim i pokusalo mu objasniti zasto smatrate da taj komisijski nije bio u redu? :-k I koliko vas je saslushalo i njegovu stranu? :-k Profesor nije zlopamtilo, ako vas je toga strah... 8)
Prof. Caklovic je drzao kolegij jos barem dvije godine prije nego sam ja to slushao kod njega, dakle barem od 1994. Tek deset godina kasnije dodje do poplave komisjia (i padanja na istima). Ne znam, meni se ne cini uvjerljivim da je on "kriv".
Covjek ima dobra predavanja (tesko da se pokvario od mojih vremena, plus sto sam mu asistent na Teoriji Odlucivanja, pa znam kako radi), potrudio se napisati skriptu koju je i objavio (ok, nedovrsenu, ali bar nesto imate), uvijek pomogne studentima koji dodju na konzultacije s pitanjima,... Sto bi jos trebao napraviti?
The usual rant: koliko studenata je pohodilo konzultacije kod profesora? Ma, koliko vas je samo jednom doslo nesto pitati?
Krace: meni se cini da je problem u studentima, no to - naravno - ne mogu pouzdano znati.
Da odgovorim i na tvoje prvo pitanje: profesora nitko nece "pozvati na red" ako su studenti tiho. Zasto i bi? Ako se studenti ne bune, zasto bi se netko drugi zauzimao za vas?
Imate studentske predstavnike, mogucnost pismene zalbe,... za pocetak, imate i profesora. Koliko vas je razgovaralo s njim i pokusalo mu objasniti zasto smatrate da taj komisijski nije bio u redu? I koliko vas je saslushalo i njegovu stranu? Profesor nije zlopamtilo, ako vas je toga strah...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 10:32 čet, 7. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Krace: meni se [b]cini[/b] da je problem u studentima, no to - naravno - ne mogu pouzdano znati. :?[/quote]
Ljudi nisu padali zato sto im nesto nije bilo jasno sto su mogli saznati na profesorovim konzultacijama. Da li su studenti mogli profitirati od prof. konzultacija znali bi eventualno onda kada bi bila postavljena i obrazlozena stvarna pitanja, komisijska, usmena pitanja, ako zbog niceg drugog onda stoga sto je tako i predvidjeno :roll:
[list]Ja: zar me necete nista pitati? Nista? Ni jedno pitanje? Razloziti odgovorene stvari iz pismenog, nesto, nista ?! [i] okretanje glavama [/i]
Ch: ovaj kratki pismeni vam je los i onaj tko mi nije prosao pismeni ce mi komisiju proci tesko, jako tesko, meni je zao, ali to je to
Ja: cujte, ovo ce mi biti drugi pad godine, nemam pravo na parcijalu, gubim studentska prava, ostajem sa tri kolegija za polagati u godinu dana, istrulit cu, bilo bi jako lose za moju studentsku buducnost da padnem na ovakav nacin
Ch: meni je zao ali stvari su takve, pismeni vam je negativan, a ova cetiri pitanja niste dobro napisali [i](moj dodatak: bez ikakve diskusije istih)[/i]
Oni: sazalni pogledi
Ja: zahvaljujem se i izlazim
Komentar ljudi vani: pa ti si jos dugo i bio unutra![/list:u]
Na svu srecu rok za zalbe je taman dovoljno kratak da prodje u roku u kojem studenti dodju do informacije sto mogu ciniti. :evil: Sa druge strane, u ovome se trenutku mogu samo nadati da ce netko, po mogucnosti w/nothin to lose (jer mene ceka jos jedan eye2eye sa prodekanicom u kojem o njenoj njeznoj predispoziciji ovisi da li cu zadrzati stud. prava i 5000 kuna :roll:) napisati tu molbu? nesto ? :-s
A spominjanje studentskih predstavnika u svakom kontekstu, a pogotovo u onom u kojem ljudi ostaju na ulici, bez stipendija, studentskih prava ili samog studija, prestaje biti smijesno. :evil:
vsego (napisa): | Krace: meni se cini da je problem u studentima, no to - naravno - ne mogu pouzdano znati. |
Ljudi nisu padali zato sto im nesto nije bilo jasno sto su mogli saznati na profesorovim konzultacijama. Da li su studenti mogli profitirati od prof. konzultacija znali bi eventualno onda kada bi bila postavljena i obrazlozena stvarna pitanja, komisijska, usmena pitanja, ako zbog niceg drugog onda stoga sto je tako i predvidjeno
Ja: zar me necete nista pitati? Nista? Ni jedno pitanje? Razloziti odgovorene stvari iz pismenog, nesto, nista ?! okretanje glavama
Ch: ovaj kratki pismeni vam je los i onaj tko mi nije prosao pismeni ce mi komisiju proci tesko, jako tesko, meni je zao, ali to je to
Ja: cujte, ovo ce mi biti drugi pad godine, nemam pravo na parcijalu, gubim studentska prava, ostajem sa tri kolegija za polagati u godinu dana, istrulit cu, bilo bi jako lose za moju studentsku buducnost da padnem na ovakav nacin
Ch: meni je zao ali stvari su takve, pismeni vam je negativan, a ova cetiri pitanja niste dobro napisali (moj dodatak: bez ikakve diskusije istih)
Oni: sazalni pogledi
Ja: zahvaljujem se i izlazim
Komentar ljudi vani: pa ti si jos dugo i bio unutra!
Na svu srecu rok za zalbe je taman dovoljno kratak da prodje u roku u kojem studenti dodju do informacije sto mogu ciniti. Sa druge strane, u ovome se trenutku mogu samo nadati da ce netko, po mogucnosti w/nothin to lose (jer mene ceka jos jedan eye2eye sa prodekanicom u kojem o njenoj njeznoj predispoziciji ovisi da li cu zadrzati stud. prava i 5000 kuna ) napisati tu molbu? nesto ?
A spominjanje studentskih predstavnika u svakom kontekstu, a pogotovo u onom u kojem ljudi ostaju na ulici, bez stipendija, studentskih prava ili samog studija, prestaje biti smijesno.
|
|
[Vrh] |
|
Ruda Gost
|
Postano: 12:55 čet, 7. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Hej ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE, i ja sam bio u toj gomili pred vratima :) Ono, stopali smo tko ce prije izletiti :) Ono, sekunde su se brojale na prste :) Za manje od minutu mi ode uvjet, stipendija, dom... pa-pa... Spasava me jedino to sto imam smisla za crni humor :)
Hej ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE, i ja sam bio u toj gomili pred vratima Ono, stopali smo tko ce prije izletiti Ono, sekunde su se brojale na prste Za manje od minutu mi ode uvjet, stipendija, dom... pa-pa... Spasava me jedino to sto imam smisla za crni humor
|
|
[Vrh] |
|
|