Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zvek

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-2 = 2 - 4

PostPostano: 9:32 sub, 2. 10. 2004    Naslov: zvek Citirajte i odgovorite

zvekno sam prvu godinicu na prof mat i fiz smjeru i upisao pad. jel sad moram ic opet zicati potpise koje imam (mislim jer to mogu obaviti samo tako da dodjem do profesora u kabinet i da mi potpis ili opet moram ici na predavanja??)

a vidim da je novi program od ove godine!!
kako to da imam racunalni praktikum na rasporedu a nema nikakve informatike u indexu??
zvekno sam prvu godinicu na prof mat i fiz smjeru i upisao pad. jel sad moram ic opet zicati potpise koje imam (mislim jer to mogu obaviti samo tako da dodjem do profesora u kabinet i da mi potpis ili opet moram ici na predavanja??)

a vidim da je novi program od ove godine!!
kako to da imam racunalni praktikum na rasporedu a nema nikakve informatike u indexu??

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 10:53 sub, 2. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

gle ako nisi skupio sve potpise zicaj sad potpis prije nego li upises pad ili bez potpisa mozes ponovo upisat taj kolegij a prednost toga ti je da ponovo mozes na kolokvije.eto to ti je moja ideja pa probaj nikad ne znas....

a sto se tice novog programa to ja mislim da niko nije najboplje uveden ali mislim da profesori mat i fiz ne bi trebali imat racunalni praktikum ali znam da ako si pao godinu ides po novom programu.....

eto sretno i razmisli si sto zelis!
gle ako nisi skupio sve potpise zicaj sad potpis prije nego li upises pad ili bez potpisa mozes ponovo upisat taj kolegij a prednost toga ti je da ponovo mozes na kolokvije.eto to ti je moja ideja pa probaj nikad ne znas....

a sto se tice novog programa to ja mislim da niko nije najboplje uveden ali mislim da profesori mat i fiz ne bi trebali imat racunalni praktikum ali znam da ako si pao godinu ides po novom programu.....

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:59 sub, 2. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa.. Ako nemas potpise iz nekog kolegija od prosle godine, onda ces ga morati ponovno upisati i ... :) traziti potpise kao i svi mladci sa godine :)
Ako si imao potpise iz nekog kolegija i pao na komisijskom usmenom, onda taj kolegij moras upisati ponovno i... :) traziti potpise :)

..iz ostalih kolegija imas potpise i nisi ih morao ponovno upisivati i iz njih ti potpisi vrijede.

Sve u svemu, trebaju ti potpisi iz samo onih kolegija koje si morao ponovno upisati, a njih bi trebao cekati kao i svi drugi, osim ako ti osobna procijena profesora ne kaze drukcije, al to na vlastitu odgovornost :?
Pa.. Ako nemas potpise iz nekog kolegija od prosle godine, onda ces ga morati ponovno upisati i ... Smile traziti potpise kao i svi mladci sa godine Smile
Ako si imao potpise iz nekog kolegija i pao na komisijskom usmenom, onda taj kolegij moras upisati ponovno i... Smile traziti potpise Smile

..iz ostalih kolegija imas potpise i nisi ih morao ponovno upisivati i iz njih ti potpisi vrijede.

Sve u svemu, trebaju ti potpisi iz samo onih kolegija koje si morao ponovno upisati, a njih bi trebao cekati kao i svi drugi, osim ako ti osobna procijena profesora ne kaze drukcije, al to na vlastitu odgovornost Confused

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 0:54 ned, 3. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a smijem li pitata sto sam ja bila napisala?

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 8:06 ned, 3. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]a smijem li pitata sto sam ja bila napisala?[/quote]
Naravno da smijes :g:

Dakle:
[quote="bily"]gle ako nisi skupio sve potpise zicaj sad potpis prije nego li upises pad ili bez potpisa mozes ponovo upisat taj kolegij a prednost toga ti je da ponovo mozes na kolokvije.eto to ti je moja ideja pa probaj nikad ne znas....

eto sretno i razmisli si sto zelis![/quote]
:g:

Naime, billy, pisao sam to u isto vrijeme dok si ti to pisala pa nisam primjetio da je pitanje odgovoreno :bow:

Billy :g:
bily (napisa):

Naravno da smijes Mr. Green

Dakle:
bily (napisa):

Mr. Green

Naime, billy, pisao sam to u isto vrijeme dok si ti to pisala pa nisam primjetio da je pitanje odgovoreno I bow before you

Billy Mr. Green

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:50 ned, 3. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok situation je ovakav :)
nisam dal nista (ne pitat kako mi je to uspjelo), nisam bio citav drugi semestar na faxu (ne pitat zasto) tako da imam potpise samo iz prvog semestra. drugi je BLANK :oops:

e a koliko sam ja skuzio iz vasih postova znaci moram opet zicati SVE potpise ko i svi ostali?? A nemogu izaci na kolokvije buduci da sam ih podradio prose "sezone"???
ili mogu na kolokvije??

a ovaj novi program je ok samo fakat neznam sta ce nam racunalni praktikum.

danke jos jedan put
ok situation je ovakav Smile
nisam dal nista (ne pitat kako mi je to uspjelo), nisam bio citav drugi semestar na faxu (ne pitat zasto) tako da imam potpise samo iz prvog semestra. drugi je BLANK Embarassed

e a koliko sam ja skuzio iz vasih postova znaci moram opet zicati SVE potpise ko i svi ostali?? A nemogu izaci na kolokvije buduci da sam ih podradio prose "sezone"???
ili mogu na kolokvije??

a ovaj novi program je ok samo fakat neznam sta ce nam racunalni praktikum.

danke jos jedan put

[Vrh]
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 11:52 ned, 3. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

gornji post je moj :)
gornji post je moj Smile

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:50 ned, 3. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="c2h5oh"]gornji post je moj :)[/quote]
U tom slucaju :) ponovno upises sve kolegije iz drugog semestra bez puno brige :)

ILI - nadjes odgovor na pitanje "Zasto" koji je moguce potpomognut valjanom lijecnickom potvrdom i zainteresiras se za ponavljanje godine bez upisa pada?
c2h5oh (napisa):
gornji post je moj Smile

U tom slucaju Smile ponovno upises sve kolegije iz drugog semestra bez puno brige Smile

ILI - nadjes odgovor na pitanje "Zasto" koji je moguce potpomognut valjanom lijecnickom potvrdom i zainteresiras se za ponavljanje godine bez upisa pada?

MADD
[Vrh]
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 17:42 ned, 3. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

mali probljem je taj sta sam ja vec upisao pad tako da ova ljecnicka potvrda ne drzi vodu :)
ali nema porblema hvala svima
mali probljem je taj sta sam ja vec upisao pad tako da ova ljecnicka potvrda ne drzi vodu Smile
ali nema porblema hvala svima

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum