Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Za kolegu Mimicu...
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
!
Gost

PostPostano: 13:39 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Za kolegu Mimicu... Citirajte i odgovorite

Cijenjeni kolega molim Vas možete li staviti, naravno ukoliko ste se dogovorili s profesorom, raspored usmenih kod prof. Hrvoja Šikić? Budući da ne mogu nigdje naći Vašu e-mail adresu... A ukoliko je netko zna, a da je pogledao ovaj post slobodno mi napišite... Hvala puuuno! Pozdrav VSEGO-u!
Cijenjeni kolega molim Vas možete li staviti, naravno ukoliko ste se dogovorili s profesorom, raspored usmenih kod prof. Hrvoja Šikić? Budući da ne mogu nigdje naći Vašu e-mail adresu... A ukoliko je netko zna, a da je pogledao ovaj post slobodno mi napišite... Hvala puuuno! Pozdrav VSEGO-u!

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 14:26 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Re: Za kolegu Mimicu... Citirajte i odgovorite

ja nisam asistent mimica, ali sam donekle informirana:
ima nas, mislim, cetvero koji idemo na "normalni" usmeni i jos nekoliko koji idu na komisiju. usmeni pocinju u 10, po dvoje u sat vremena, i znam da sam ja u 11h narucena. za komisiju stvarno ne znam u koliko je sati, sori :| ali je sigurno nakon 'obicnih'.
u svakom slucaju - pojavi se na faxu najkasnije u 9:55, pogledaj na oglasnu i onda ili nadi neko skrovito mjesto za ponavljanje ili odi na usmeni :)
ja nisam asistent mimica, ali sam donekle informirana:
ima nas, mislim, cetvero koji idemo na "normalni" usmeni i jos nekoliko koji idu na komisiju. usmeni pocinju u 10, po dvoje u sat vremena, i znam da sam ja u 11h narucena. za komisiju stvarno ne znam u koliko je sati, sori Neutral ali je sigurno nakon 'obicnih'.
u svakom slucaju - pojavi se na faxu najkasnije u 9:55, pogledaj na oglasnu i onda ili nadi neko skrovito mjesto za ponavljanje ili odi na usmeni Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
88
Gost

PostPostano: 14:33 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kad to 6.10 ili 7.10. ?? ili kad
a kad to 6.10 ili 7.10. ?? ili kad

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 15:25 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shock: zaboravila :oops:
redovni usmeni: srijeda, 6.10. :)
komisija: mozda i cetvrtak :| ali sumnjam.
Shocked zaboravila Embarassed
redovni usmeni: srijeda, 6.10. Smile
komisija: mozda i cetvrtak Neutral ali sumnjam.

88
Gost

PostPostano: 16:25 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a gdje si to procitala?
ja bio i jucer i danas na faksu i nigdje nista. doduse danas je bio zatvoren...
a gdje si to procitala?
ja bio i jucer i danas na faksu i nigdje nista. doduse danas je bio zatvoren...

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 17:06 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="88"]a gdje si to procitala?[/quote]
ah, na faxu, od podne sam nervozno gledala u oglasnu plocu. mislim da je raspored tamo konacno zavrsio najranije u 17:15, jer je tek onda dogovoren raspored za komisiju. medutim, ja sam to saznala ranije jer kad se dovoljno dugo smucas po faxu onda sretnes vekya pa on prospe neko trivijalno rjesenje iz rukava :P hvala veky :)
88 (napisa):
a gdje si to procitala?

ah, na faxu, od podne sam nervozno gledala u oglasnu plocu. mislim da je raspored tamo konacno zavrsio najranije u 17:15, jer je tek onda dogovoren raspored za komisiju. medutim, ja sam to saznala ranije jer kad se dovoljno dugo smucas po faxu onda sretnes vekya pa on prospe neko trivijalno rjesenje iz rukava Razz hvala veky Smile

88
Gost

PostPostano: 17:13 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ja bum se ubil. ja sam jucer bil u 20h na faksu. zastitar me pustil unutra i nigdje nis nije pisalo. na vratima od h.s. takodjer nista ne pise.
pa ja bum se ubil. ja sam jucer bil u 20h na faksu. zastitar me pustil unutra i nigdje nis nije pisalo. na vratima od h.s. takodjer nista ne pise.

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 19:03 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="88"]ja sam jucer bil u 20h na faksu. zastitar me pustil unutra i nigdje nis nije pisalo. na vratima od h.s. takodjer nista ne pise.[/quote]:shocked!: pa tocno u 17:15 se mimica spustio s gotovim rasporedom i rekao da ce sad to stavit i da nije htio ranije jer nije imao raspored za komisije. ne znam sto da ti kazem :| nista, sutra ujutro trk na fax i pamet u glavu :)
88 (napisa):
ja sam jucer bil u 20h na faksu. zastitar me pustil unutra i nigdje nis nije pisalo. na vratima od h.s. takodjer nista ne pise.
#Shocked pa tocno u 17:15 se mimica spustio s gotovim rasporedom i rekao da ce sad to stavit i da nije htio ranije jer nije imao raspored za komisije. ne znam sto da ti kazem Neutral nista, sutra ujutro trk na fax i pamet u glavu Smile

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 11:19 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="88"]ja sam jucer bil u 20h na faksu. zastitar me pustil unutra i nigdje nis nije pisalo. na vratima od h.s. takodjer nista ne pise.[/quote]:shocked!: pa tocno u 17:15 se mimica spustio s gotovim rasporedom i rekao da ce sad to stavit i da nije htio ranije jer nije imao raspored za komisije. ne znam sto da ti kazem :| nista, sutra ujutro trk na fax i pamet u glavu :)[/quote]

[Trivijalno rješenje iz rukava]
Komisije su (sve, koliko ja vidim) u četvrtak, 7.10., u 13:00 sati.
[/Trivijalno rješenje iz rukava]

(-:
koryanshea (napisa):
88 (napisa):
ja sam jucer bil u 20h na faksu. zastitar me pustil unutra i nigdje nis nije pisalo. na vratima od h.s. takodjer nista ne pise.
#Shocked pa tocno u 17:15 se mimica spustio s gotovim rasporedom i rekao da ce sad to stavit i da nije htio ranije jer nije imao raspored za komisije. ne znam sto da ti kazem Neutral nista, sutra ujutro trk na fax i pamet u glavu Smile

[Trivijalno rješenje iz rukava]
Komisije su (sve, koliko ja vidim) u četvrtak, 7.10., u 13:00 sati.
[/Trivijalno rješenje iz rukava]

(-:

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum