Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
! Gost
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:26 uto, 5. 10. 2004 Naslov: Re: Za kolegu Mimicu... |
|
|
ja nisam asistent mimica, ali sam donekle informirana:
ima nas, mislim, cetvero koji idemo na "normalni" usmeni i jos nekoliko koji idu na komisiju. usmeni pocinju u 10, po dvoje u sat vremena, i znam da sam ja u 11h narucena. za komisiju stvarno ne znam u koliko je sati, sori :| ali je sigurno nakon 'obicnih'.
u svakom slucaju - pojavi se na faxu najkasnije u 9:55, pogledaj na oglasnu i onda ili nadi neko skrovito mjesto za ponavljanje ili odi na usmeni :)
ja nisam asistent mimica, ali sam donekle informirana:
ima nas, mislim, cetvero koji idemo na "normalni" usmeni i jos nekoliko koji idu na komisiju. usmeni pocinju u 10, po dvoje u sat vremena, i znam da sam ja u 11h narucena. za komisiju stvarno ne znam u koliko je sati, sori ali je sigurno nakon 'obicnih'.
u svakom slucaju - pojavi se na faxu najkasnije u 9:55, pogledaj na oglasnu i onda ili nadi neko skrovito mjesto za ponavljanje ili odi na usmeni
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
88 Gost
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
88 Gost
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:06 uto, 5. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="88"]a gdje si to procitala?[/quote]
ah, na faxu, od podne sam nervozno gledala u oglasnu plocu. mislim da je raspored tamo konacno zavrsio najranije u 17:15, jer je tek onda dogovoren raspored za komisiju. medutim, ja sam to saznala ranije jer kad se dovoljno dugo smucas po faxu onda sretnes vekya pa on prospe neko trivijalno rjesenje iz rukava :P hvala veky :)
88 (napisa): | a gdje si to procitala? |
ah, na faxu, od podne sam nervozno gledala u oglasnu plocu. mislim da je raspored tamo konacno zavrsio najranije u 17:15, jer je tek onda dogovoren raspored za komisiju. medutim, ja sam to saznala ranije jer kad se dovoljno dugo smucas po faxu onda sretnes vekya pa on prospe neko trivijalno rjesenje iz rukava hvala veky
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
88 Gost
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: