Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

studomat
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:05 uto, 5. 10. 2004    Naslov: studomat Citirajte i odgovorite

Zanima me samo zašto se kod nas, za razliku od drugih fakseva, ne mogu vidjeti rezultati pismenih na studomatu?
Zanima me samo zašto se kod nas, za razliku od drugih fakseva, ne mogu vidjeti rezultati pismenih na studomatu?

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 19:14 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Re: studomat Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Zanima me samo zašto se kod nas, za razliku od drugih fakseva, ne mogu vidjeti rezultati pismenih na studomatu?[/quote]
Jer ih se ne upisuje u bazu? :?
Anonymous (napisa):

Jer ih se ne upisuje u bazu? Confused

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 19:48 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Re: studomat Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Jer ih se ne upisuje u bazu? :?[/quote]
Ma upisuje ih se (možda ne previše ažurno :( ), ali treba bazi još posebno reći da [i]objavi rezultate[/i] i tek onda se vide na studomatu. To nije obavezna opcija pa to svatko ne radi. Naprimjer, ja ocjene pismenog unosim tek pošto ih objavim na oglasnoj ploči/webu i nakon što prođu žalbe pa mi se to i ne čini previše važnim.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Jer ih se ne upisuje u bazu? Confused

Ma upisuje ih se (možda ne previše ažurno Sad ), ali treba bazi još posebno reći da objavi rezultate i tek onda se vide na studomatu. To nije obavezna opcija pa to svatko ne radi. Naprimjer, ja ocjene pismenog unosim tek pošto ih objavim na oglasnoj ploči/webu i nakon što prođu žalbe pa mi se to i ne čini previše važnim.

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 1:38 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm hm cekaj malo to je nemoguce pa ne mozemo jos i ovo trazit nakon toliko toga....

jao ljudi ja sam umorna od ove dezoraganizacije faksa :cry:
hm hm cekaj malo to je nemoguce pa ne mozemo jos i ovo trazit nakon toliko toga....

jao ljudi ja sam umorna od ove dezoraganizacije faksa Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 2:01 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hmmm.. ne kuzim cemu toliko zaljenje, pa do dedavno nije ni bilo studomata, i sve je funkcioniralo!
hmmm.. ne kuzim cemu toliko zaljenje, pa do dedavno nije ni bilo studomata, i sve je funkcioniralo!

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 2:06 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

iskreno i bolje je funkciniralo nego sada!

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:11 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]iskreno i bolje je funkciniralo nego sada![/quote]

Po pitanju objave rezultata? :shock: Kako je to bolje funkcioniralo? :-k Meni se cini isto... :?
bily (napisa):

Po pitanju objave rezultata? Shocked Kako je to bolje funkcioniralo? Think Meni se cini isto... Confused

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 2:16 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije isto bolje je funkcioniralo, sada mi objave rezultata u nekim kolegijama kasne zasto to neznam...???
recimo na pismenom pise u 15h rezultati dodu oko 15:30h a u vrijeme prijavnica to se nije dogadalo... :roll:
nije isto bolje je funkcioniralo, sada mi objave rezultata u nekim kolegijama kasne zasto to neznam...???
recimo na pismenom pise u 15h rezultati dodu oko 15:30h a u vrijeme prijavnica to se nije dogadalo... Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:45 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]nije isto bolje je funkcioniralo, sada mi objave rezultata u nekim kolegijama kasne zasto to neznam...???
recimo na pismenom pise u 15h rezultati dodu oko 15:30h a u vrijeme prijavnica to se nije dogadalo... :roll:[/quote]

To je subjektivno i nema veze s prijavnicama i studomatom. :) Dogadjalo se i prije... :-s Jednom nas je izaslo cetvero na pismeni iz jednog kolegija i asistent je stavio rezultate za 4 dana. :o Dodje vrijeme objave, a rezultata nema. :shock: Nakon cca sat vremena cekanja, odemo do asistenta i on kaze da nije stigao #-o pa je svakome ispravio njegov rok pred njim... :lol:
bily (napisa):
recimo na pismenom pise u 15h rezultati dodu oko 15:30h a u vrijeme prijavnica to se nije dogadalo... Rolling Eyes

To je subjektivno i nema veze s prijavnicama i studomatom. Smile Dogadjalo se i prije... Eh? Jednom nas je izaslo cetvero na pismeni iz jednog kolegija i asistent je stavio rezultate za 4 dana. Surprised Dodje vrijeme objave, a rezultata nema. Shocked Nakon cca sat vremena cekanja, odemo do asistenta i on kaze da nije stigao d'oh! pa je svakome ispravio njegov rok pred njim... Laughing

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:14 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK, razumijem da isvu moze biti totalna gnjavaza :roll: sjetite se samo koliko ste problema imali sa njim samo zato sto ste ga morali koristiti 15-ak puta godisnje :lol:

Ono sto _ja_ ne razumijem su ljudi koji izvijesuju rezultate u obliku printanih dokumenata, kakvih je 99% njih na prvoj i drugoj godini, a jedino se krcko (AFAIK) od svih sjeti copy/pasteat stvari na forum ili staviti taj fajl u svoj public_html :roll:
OK, razumijem da isvu moze biti totalna gnjavaza Rolling Eyes sjetite se samo koliko ste problema imali sa njim samo zato sto ste ga morali koristiti 15-ak puta godisnje Laughing

Ono sto _ja_ ne razumijem su ljudi koji izvijesuju rezultate u obliku printanih dokumenata, kakvih je 99% njih na prvoj i drugoj godini, a jedino se krcko (AFAIK) od svih sjeti copy/pasteat stvari na forum ili staviti taj fajl u svoj public_html Rolling Eyes

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 11:09 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Ono sto _ja_ ne razumijem su ljudi koji izvijesuju rezultate u obliku printanih dokumenata, kakvih je 99% njih na prvoj i drugoj godini, a jedino se krcko (AFAIK) od svih sjeti copy/pasteat stvari na forum ili staviti taj fajl u svoj public_html :roll:[/quote]

Ja uvijek objavim rezultate i na svom webu (a mislim da još dosta ljudî to radi). Na Forum mi je to bezveze stavljati iz dobro poznatih razloga... :-)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Ono sto _ja_ ne razumijem su ljudi koji izvijesuju rezultate u obliku printanih dokumenata, kakvih je 99% njih na prvoj i drugoj godini, a jedino se krcko (AFAIK) od svih sjeti copy/pasteat stvari na forum ili staviti taj fajl u svoj public_html Rolling Eyes

Ja uvijek objavim rezultate i na svom webu (a mislim da još dosta ljudî to radi). Na Forum mi je to bezveze stavljati iz dobro poznatih razloga... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:39 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ovdje to postam, mislim da nema potrebe otvarati novi topic.

Što se tiče ažuriranja rezultata usmenih ispita u bazu podataka studomata:

Pretpostavljam da nijedan profesor to nije obavezan upisati do kraja ovih upisa? Anyway, ja imam jedan prođeni rok Linearne Algebre II(kod prof. Antonića), ovaj sad predzadnji i kako navlačim parcijalicu, onda mi je tih deset bodova potrebno da bih to kako treba upisao. A u studomatu uredno piše da taj kolegij nisam položio(još uvijek) Odgodio sam upisivanje u ovu godinu dok se to ne riješi, a upisi su do 15. tj. do petka.

Kolke nade trebam polagat u i kolke strahove trebam gajit vezano uz sve to? Ima li uopće razloga za paniku ili samo ovim pitanjem pokazujem svoje ogromno neiskustvo? Je li izgledno da do petka ta ocjena bude u studomatu? Ako nije, kome se treba obratiti u ovakvoj situaciji, treba li pisati posebno molbe, uzimati prijepise ocjena ili takve stvari?

Regarding molbe za parcijani upis : To predam zajedno s upisnim papirima i bude mi riješeno na licu mjesta ili čekam par dana dok netko to pogleda? Ako čekam par dana da netko to pogleda, mora li to biti do 15?
Da ovdje to postam, mislim da nema potrebe otvarati novi topic.

Što se tiče ažuriranja rezultata usmenih ispita u bazu podataka studomata:

Pretpostavljam da nijedan profesor to nije obavezan upisati do kraja ovih upisa? Anyway, ja imam jedan prođeni rok Linearne Algebre II(kod prof. Antonića), ovaj sad predzadnji i kako navlačim parcijalicu, onda mi je tih deset bodova potrebno da bih to kako treba upisao. A u studomatu uredno piše da taj kolegij nisam položio(još uvijek) Odgodio sam upisivanje u ovu godinu dok se to ne riješi, a upisi su do 15. tj. do petka.

Kolke nade trebam polagat u i kolke strahove trebam gajit vezano uz sve to? Ima li uopće razloga za paniku ili samo ovim pitanjem pokazujem svoje ogromno neiskustvo? Je li izgledno da do petka ta ocjena bude u studomatu? Ako nije, kome se treba obratiti u ovakvoj situaciji, treba li pisati posebno molbe, uzimati prijepise ocjena ili takve stvari?

Regarding molbe za parcijani upis : To predam zajedno s upisnim papirima i bude mi riješeno na licu mjesta ili čekam par dana dok netko to pogleda? Ako čekam par dana da netko to pogleda, mora li to biti do 15?

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:16 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Regarding upis u studomat (zapravo u ISVU)... Aktualna odluka Dekana je da svaki prof/asist. sam odlucuje da li ce[list=a][*]upisivati u sustav ili[*]dati na papiru, pa da Referada unosi u bazu. :-s[/list:o]Slucajno znam za prof. Antonica da se izjasnio protiv toga da izigrava administrativca (kao i ja 8)). Dakle, on te ispitao, zapisao ocjenu gdje treba i, vjerojatno (koliko ga poznajem, izuzetno je pedantan i odgovoran) proslijedio papir Referadi. :D Osim, jasno, ako ispiti jos nisu gotovi, pa nije mogao upisati sve ocjene. :?

Koga pitati? :-k I guess Referadu; sigurno nisi jedini s tim problemom... :(
Regarding upis u studomat (zapravo u ISVU)... Aktualna odluka Dekana je da svaki prof/asist. sam odlucuje da li ce
  1. upisivati u sustav ili
  2. dati na papiru, pa da Referada unosi u bazu. Eh?
Slucajno znam za prof. Antonica da se izjasnio protiv toga da izigrava administrativca (kao i ja Cool). Dakle, on te ispitao, zapisao ocjenu gdje treba i, vjerojatno (koliko ga poznajem, izuzetno je pedantan i odgovoran) proslijedio papir Referadi. Very Happy Osim, jasno, ako ispiti jos nisu gotovi, pa nije mogao upisati sve ocjene. Confused

Koga pitati? Think I guess Referadu; sigurno nisi jedini s tim problemom... Sad

[Vrh]
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 10:46 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dokumentaciju za drugi jesenski rok sam predao u Referadu
prije ili na dan prošle srijede, kao i za Linearnu algebru I s
izvanrednog roka.

Nakon jučerašnjih ispita, za Diferencijalne jednadžbe sam
predao papir JUTROS u referadu. Za Linearnu algebru II
papir čeka potpis članova komisije na jedno izvješće
(netko nije došao, pa sam malo pričekao za slučaj da
postoji opravdani razlog - sada trebaju samo još dva potpisa),
što možda bude obavljeno i danas.
Ponavljam, tu se radi samo o LA2 s IZVANREDNOG roka.
S moje strane ispiti su gotovi, sve je potpisano, i (osim moje
evidencije i fotokopija za moju arhivu) sve je i napustilo moj
ured.

Za pitanja funkcioniranja administracije molim da se obratite
odgovornima (redom): voditelji godina, prodekani, Dekan.

Nenad Antonić.
Dokumentaciju za drugi jesenski rok sam predao u Referadu
prije ili na dan prošle srijede, kao i za Linearnu algebru I s
izvanrednog roka.

Nakon jučerašnjih ispita, za Diferencijalne jednadžbe sam
predao papir JUTROS u referadu. Za Linearnu algebru II
papir čeka potpis članova komisije na jedno izvješće
(netko nije došao, pa sam malo pričekao za slučaj da
postoji opravdani razlog - sada trebaju samo još dva potpisa),
što možda bude obavljeno i danas.
Ponavljam, tu se radi samo o LA2 s IZVANREDNOG roka.
S moje strane ispiti su gotovi, sve je potpisano, i (osim moje
evidencije i fotokopija za moju arhivu) sve je i napustilo moj
ured.

Za pitanja funkcioniranja administracije molim da se obratite
odgovornima (redom): voditelji godina, prodekani, Dekan.

Nenad Antonić.

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 19:03 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala.
Hvala.

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 19:26 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo da pohvalim našu administraciju:

Svaka čast! Na mojem accountu u ISVU JOŠ UVIJEK stoji neriješen pismeni iz LA II od 9.7.,koji jesam pao i odmah iznad njega onaj rok koji mi treba za gore navedeni parcijalni upis, 8.9., također neriješen i to dva dana do kraja upisnih rokova.

=D>
Samo da pohvalim našu administraciju:

Svaka čast! Na mojem accountu u ISVU JOŠ UVIJEK stoji neriješen pismeni iz LA II od 9.7.,koji jesam pao i odmah iznad njega onaj rok koji mi treba za gore navedeni parcijalni upis, 8.9., također neriješen i to dva dana do kraja upisnih rokova.

Applause

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 20:52 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Odi u referadu s indeksom i obavi posao. Neke stvari ipak idu brze na papiru nego pomocu racunala.
Odi u referadu s indeksom i obavi posao. Neke stvari ipak idu brze na papiru nego pomocu racunala.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 23:14 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm hm cemu onda racunalo sluzi ako ipak nasprem svega moramo koristit papir? :lol:
hm hm cemu onda racunalo sluzi ako ipak nasprem svega moramo koristit papir? Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:02 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]hm hm cemu onda racunalo sluzi ako ipak nasprem svega moramo koristit papir? :lol:[/quote]
Da kosta mnogo, stoji u hodniku, onemogucuje kasne prijave, komplicira postupak upisa, razmazuje brucose, da mu baza ne radi onda kad ti najvise treba i da lijepo izgleda :D
bily (napisa):
hm hm cemu onda racunalo sluzi ako ipak nasprem svega moramo koristit papir? Laughing

Da kosta mnogo, stoji u hodniku, onemogucuje kasne prijave, komplicira postupak upisa, razmazuje brucose, da mu baza ne radi onda kad ti najvise treba i da lijepo izgleda Very Happy

MADD
[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 10:23 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne nas studomat glumi cinjenicu kao da smo mi moderan faks i od nikakve pomoci druge nam nije! :lol:
ne nas studomat glumi cinjenicu kao da smo mi moderan faks i od nikakve pomoci druge nam nije! Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum