Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Opet Fizika...

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Perosito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 8 - 1

PostPostano: 21:21 čet, 7. 10. 2004    Naslov: Opet Fizika... Citirajte i odgovorite

Imam pitanje, zapravo problem. :roll: U 2. sam mjesecu položio pismeni iz Fizike 1, al usmeni još ne, pa me zanima kad su termini kod prof. Rubčića u novoj akad. god. i da li uopće mogu nakon toliko vremena pristupiti usmenom ili opet moram na pismeni? Ako ima koji kolega koji je imao sličan problem sad nedavno... Hvala unaprijed na pomoći!
Imam pitanje, zapravo problem. Rolling Eyes U 2. sam mjesecu položio pismeni iz Fizike 1, al usmeni još ne, pa me zanima kad su termini kod prof. Rubčića u novoj akad. god. i da li uopće mogu nakon toliko vremena pristupiti usmenom ili opet moram na pismeni? Ako ima koji kolega koji je imao sličan problem sad nedavno... Hvala unaprijed na pomoći!

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:26 čet, 7. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ukoliko si kod prof. Rubcica, tvoj pismeni jos debelo vrijedi.. Njemu su se ljudi znali pojavljivati na usmenom 3-4 godine kasnije i koliko ja znam to se nije promijenilo. Nije necuveno da se ljudi i po nekoliko puta pojavljuju na usmenima sa jednim pismenim polozenim ispitom.

Dogovori za usmene su ponedjeljak (11.10. mislim) u 11h (ne znam dal u kabinetu ili u prizemlju, vjerovatno u prizemlju) i prvo ce biti rijeseni oni kojima to znaci uvijet za godinu il parcijalu prije 15.-og a onda ovi ostali.

Dobijes 5 zadataka i vise-manje neograniceno vrijeme, profesor ne trpi prepisivanje i ako skupis dovoljno cetvrtina zadataka, prolazis :)
Ukoliko si kod prof. Rubcica, tvoj pismeni jos debelo vrijedi.. Njemu su se ljudi znali pojavljivati na usmenom 3-4 godine kasnije i koliko ja znam to se nije promijenilo. Nije necuveno da se ljudi i po nekoliko puta pojavljuju na usmenima sa jednim pismenim polozenim ispitom.

Dogovori za usmene su ponedjeljak (11.10. mislim) u 11h (ne znam dal u kabinetu ili u prizemlju, vjerovatno u prizemlju) i prvo ce biti rijeseni oni kojima to znaci uvijet za godinu il parcijalu prije 15.-og a onda ovi ostali.

Dobijes 5 zadataka i vise-manje neograniceno vrijeme, profesor ne trpi prepisivanje i ako skupis dovoljno cetvrtina zadataka, prolazis Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Perosito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 9:18 sub, 9. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

E super! Puno hvala! Ipak, moram priznati da meni to ipak nije nikakav uvjet, ja planiram još neko vrijeme provesti na toj "divnoj" drugoj godini, al ipak tak da znam... Thx!
E super! Puno hvala! Ipak, moram priznati da meni to ipak nije nikakav uvjet, ja planiram još neko vrijeme provesti na toj "divnoj" drugoj godini, al ipak tak da znam... Thx!

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 12:20 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

kada ce biti sljedeci rok iz fizike? U 12.? Meni je jedna frendica nesto spominjala, kao da ce sad opet biti neki rok? Zna netko nesto vise o tome? :?:
kada ce biti sljedeci rok iz fizike? U 12.? Meni je jedna frendica nesto spominjala, kao da ce sad opet biti neki rok? Zna netko nesto vise o tome? Question

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:02 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]kada ce biti sljedeci rok iz fizike? U 12.? Meni je jedna frendica nesto spominjala, kao da ce sad opet biti neki rok? Zna netko nesto vise o tome? :?:[/quote]
Usmeni/pismeni?

za pismene, pogledaj oglasnu plocu na fizici, a za usmene pitaj profesora :g:

www.phy.hr

DODATAK (za pismene):
http://www.phy.hr/raspored/ispiti.html

i nema nikakve obavjesti o izvanrednim rokovima u prosincu :?
filipnet (napisa):
kada ce biti sljedeci rok iz fizike? U 12.? Meni je jedna frendica nesto spominjala, kao da ce sad opet biti neki rok? Zna netko nesto vise o tome? Question

Usmeni/pismeni?

za pismene, pogledaj oglasnu plocu na fizici, a za usmene pitaj profesora Mr. Green

www.phy.hr

DODATAK (za pismene):
http://www.phy.hr/raspored/ispiti.html

i nema nikakve obavjesti o izvanrednim rokovima u prosincu Confused

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 14:10 čet, 21. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]kada ce biti sljedeci rok iz fizike? U 12.? Meni je jedna frendica nesto spominjala, kao da ce sad opet biti neki rok? Zna netko nesto vise o tome? :?:[/quote]

vjerujem da asistent zna najbolje

ne bi me cudilo da napravi posebni rok, ako ima dosta kandidata ili ako je nekima obecao....

prema tome - hvatati asistenta i njega pitati.... (ili mozda cak tete u FIZIKA-referadi)
filipnet (napisa):

vjerujem da asistent zna najbolje

ne bi me cudilo da napravi posebni rok, ako ima dosta kandidata ili ako je nekima obecao....

prema tome - hvatati asistenta i njega pitati.... (ili mozda cak tete u FIZIKA-referadi)

Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum