Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:48 ned, 2. 5. 2004 Naslov: D&D uzivo: traze se igraci i DM |
|
|
pricale danas ja i frendica nesto i zakljucile da nam se igra :)
ja apstiniram vec par godina :( a njoj se ekipa raspala nedavno pa smo odlucile poduzet nesto :)
u potencijalnoj ekipi smo za sada sigurno nas dvi, pa pozivam zainteresirane da nam se prikljuce. jednog dana kad se formira ekipa (optimalno bi bilo naravno 6 igraca) odredit cemo jedan dan u tjednu kada cemo se okupljat (vjeorjatno subota), prostor za igranje imamo, dovoljno iskustva za bivanje DMom nemamo pa zato trazimo i jednu/og takvu/og (po mogucnosti da nije sadist :P) :g:
eto, koga zanima moze mi slat PM ili me na nekakvom hodniku lovit or samtin
:scrambleup:
pricale danas ja i frendica nesto i zakljucile da nam se igra
ja apstiniram vec par godina a njoj se ekipa raspala nedavno pa smo odlucile poduzet nesto
u potencijalnoj ekipi smo za sada sigurno nas dvi, pa pozivam zainteresirane da nam se prikljuce. jednog dana kad se formira ekipa (optimalno bi bilo naravno 6 igraca) odredit cemo jedan dan u tjednu kada cemo se okupljat (vjeorjatno subota), prostor za igranje imamo, dovoljno iskustva za bivanje DMom nemamo pa zato trazimo i jednu/og takvu/og (po mogucnosti da nije sadist )
eto, koga zanima moze mi slat PM ili me na nekakvom hodniku lovit or samtin
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 0:06 pon, 3. 5. 2004 Naslov: |
|
|
Ajme, baš sam nedavno upoznao jednog lika koji je brio konstruirat vlastiti RPG, njega bi se moglo za DM-a, možda...kad bolje promislim, njega ne...
Ovaj, ništa, beskoristan post.
:popcorn:
Ajme, baš sam nedavno upoznao jednog lika koji je brio konstruirat vlastiti RPG, njega bi se moglo za DM-a, možda...kad bolje promislim, njega ne...
Ovaj, ništa, beskoristan post.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:22 uto, 4. 5. 2004 Naslov: |
|
|
hvala veky :)
sad sam prvi put pogledala sta ima na onom nekom stranom forumu di se igra forumski d&d pa mi izgleda veoma fun fun fun, steta sto to nismo realizirali :(
ali neka se zna, ono se jako razlikuje od pen&paper d&d-a gdje ima puno bacanja kockica i pravila, xp-ovi se dobivaju gotovo iskljucivo u borbama, dijalog medu likovima je ... pa, nepostojeci. skoro.
crni... ako ti nije dovoljno informacija ovo sto veky dade pitaj :)
hvala veky
sad sam prvi put pogledala sta ima na onom nekom stranom forumu di se igra forumski d&d pa mi izgleda veoma fun fun fun, steta sto to nismo realizirali
ali neka se zna, ono se jako razlikuje od pen&paper d&d-a gdje ima puno bacanja kockica i pravila, xp-ovi se dobivaju gotovo iskljucivo u borbama, dijalog medu likovima je ... pa, nepostojeci. skoro.
crni... ako ti nije dovoljno informacija ovo sto veky dade pitaj
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:21 sri, 5. 5. 2004 Naslov: |
|
|
:OT:
[quote="koryanshea"]sad sam prvi put pogledala sta ima na onom nekom stranom forumu di se igra forumski d&d pa mi izgleda veoma fun fun fun, steta sto to nismo realizirali :([/quote]
Pa, jos uvijek nije kasno... :roll:
A ako ste odustali, bilo bi lijepo da to tamo napisete, pa da maknem forume... :(
koryanshea (napisa): | sad sam prvi put pogledala sta ima na onom nekom stranom forumu di se igra forumski d&d pa mi izgleda veoma fun fun fun, steta sto to nismo realizirali  |
Pa, jos uvijek nije kasno...
A ako ste odustali, bilo bi lijepo da to tamo napisete, pa da maknem forume...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 13:28 pet, 7. 5. 2004 Naslov: |
|
|
Mozda bi vam [url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=683]ovaj topic[/url] bio od interesa....
Mozda bi vam ovaj topic bio od interesa....
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
Postano: 0:01 ned, 23. 5. 2004 Naslov: |
|
|
Ja cu bit D(G)M .
Naravno, cijeli zivot sam bio mozda tri miseca D(G)M (dva od toga na Alternity-u, a samo jedan u d20-ci), a D&D san igra zadnji put kad je tek izasa Third Edition (i to Ravenloft, a ne FR campaign settings).
Ako vas nece smetati moje neiskustvo, neznanje i konstantno listanje po knjigama (moram se malo priviknuti na 3.5) te cinjenica da poslije drugog ispitnog roka idem iz Zagreba (dakle, necu lito provesti ovdje), onda okay... :)
Hit me, Johnny...
Ja cu bit D(G)M .
Naravno, cijeli zivot sam bio mozda tri miseca D(G)M (dva od toga na Alternity-u, a samo jedan u d20-ci), a D&D san igra zadnji put kad je tek izasa Third Edition (i to Ravenloft, a ne FR campaign settings).
Ako vas nece smetati moje neiskustvo, neznanje i konstantno listanje po knjigama (moram se malo priviknuti na 3.5) te cinjenica da poslije drugog ispitnog roka idem iz Zagreba (dakle, necu lito provesti ovdje), onda okay...
Hit me, Johnny...
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:46 pon, 24. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="jaZz"]Ja cu bit D(G)M[/quote]
hvala, ali ipak sam nasla nekoga u ovih... nekoliko tjedana otkad trazim :) u biti se skupila cila ekipa, ali nisam smatrala nuznim to objavit ovdi jer nisu bas ljudi poludili od odazivanja.
al hvala na ponudi!
[quote]
Ako vas nece smetati moje neiskustvo, neznanje i konstantno listanje po knjigama (moram se malo priviknuti na 3.5) te cinjenica da poslije drugog ispitnog roka idem iz Zagreba (dakle, necu lito provesti ovdje), onda okay... :)
[/quote]
not that it matters, ali igra se ionako u trici, i na lito se fala bogu ne igra. u biti, clanovi ekipe se pitaju oce li se uopce zaigrati prije jeseni, jer svaki damn vikend nekoga od nas nema u zagrebu ili tako nesto... ali kao sto rekoh, not that it matters...
jaZz (napisa): | Ja cu bit D(G)M |
hvala, ali ipak sam nasla nekoga u ovih... nekoliko tjedana otkad trazim u biti se skupila cila ekipa, ali nisam smatrala nuznim to objavit ovdi jer nisu bas ljudi poludili od odazivanja.
al hvala na ponudi!
Citat: |
Ako vas nece smetati moje neiskustvo, neznanje i konstantno listanje po knjigama (moram se malo priviknuti na 3.5) te cinjenica da poslije drugog ispitnog roka idem iz Zagreba (dakle, necu lito provesti ovdje), onda okay...
|
not that it matters, ali igra se ionako u trici, i na lito se fala bogu ne igra. u biti, clanovi ekipe se pitaju oce li se uopce zaigrati prije jeseni, jer svaki damn vikend nekoga od nas nema u zagrebu ili tako nesto... ali kao sto rekoh, not that it matters...
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:04 uto, 25. 5. 2004 Naslov: |
|
|
kory imas kavu ako ovo zazivi!!
ja igram ziher!!
evo ima nas 3 i dm!!
super mogu ja jos jednog frenda nagovoriti. a di bi se igralo?
kory imas kavu ako ovo zazivi!!
ja igram ziher!!
evo ima nas 3 i dm!!
super mogu ja jos jednog frenda nagovoriti. a di bi se igralo?
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:33 sub, 16. 10. 2004 Naslov: |
|
|
nego oce ove godine biti sta od d&D-a??
nego oce ove godine biti sta od d&D-a??
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
|