Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 20:26 ned, 17. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]baš sam jučer u subotu krenuo pogledati na studomat da vidim da li mi je upisana godina, krenem se ulogirati i dobijem ovo:
[i]Ne možete koristiti Studomat, jer nemate evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini! [/i]
malo sam zabrinut, pa me zanima jesam li jedini kojem to tako piše?[/quote]
Nisi jedini - meni isto tako piše. :-D
No dobro, šalu na stranu, vjerujem da tetice u referadi nisu još utipkale sve upisne listove u Bazu... ako imaš uvjete, i predao si upisni list na vrijeme u referadu, ne bi trebalo biti problema. Samo im treba vremena, vjerojatno.
Anonymous (napisa): | baš sam jučer u subotu krenuo pogledati na studomat da vidim da li mi je upisana godina, krenem se ulogirati i dobijem ovo:
Ne možete koristiti Studomat, jer nemate evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini!
malo sam zabrinut, pa me zanima jesam li jedini kojem to tako piše? |
Nisi jedini - meni isto tako piše.
No dobro, šalu na stranu, vjerujem da tetice u referadi nisu još utipkale sve upisne listove u Bazu... ako imaš uvjete, i predao si upisni list na vrijeme u referadu, ne bi trebalo biti problema. Samo im treba vremena, vjerojatno.
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 1:06 pon, 18. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Evo, piše i meni, što me malko zabrinjava, također, moram priznat...
[quote="krcko"]
Odi u referadu s indeksom i obavi posao. Neke stvari ipak idu brze na papiru nego pomocu racunala.
[/quote]
Bio :) U redu je, uzeli su papire i sve je prošlo više manje normalno. Jedino, rekla je žena dva tjedna ili tako nešto, a kad se kaže brže nego pomoću računala, čovjek kanda nema u predodžbi cifru veću od dva dana...:)
Anyway, meni bi trebalo nešto potvrdno da odnesem na vojni odsjek, a pretpostavljam da nisam jedini koji sad ne može do studomata po to pa da utješim svekoliku našu zakinutu populaciju, vjerojatno se može i to riješiti bez potrebe korištenja takvog kakav je studomatskog sistema.
Evo, piše i meni, što me malko zabrinjava, također, moram priznat...
krcko (napisa): |
Odi u referadu s indeksom i obavi posao. Neke stvari ipak idu brze na papiru nego pomocu racunala.
|
Bio U redu je, uzeli su papire i sve je prošlo više manje normalno. Jedino, rekla je žena dva tjedna ili tako nešto, a kad se kaže brže nego pomoću računala, čovjek kanda nema u predodžbi cifru veću od dva dana...
Anyway, meni bi trebalo nešto potvrdno da odnesem na vojni odsjek, a pretpostavljam da nisam jedini koji sad ne može do studomata po to pa da utješim svekoliku našu zakinutu populaciju, vjerojatno se može i to riješiti bez potrebe korištenja takvog kakav je studomatskog sistema.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:50 pon, 18. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Eee mogli bi trazit da naprave ISVU-modul koji automatski salje potrebne dokumente nekom vojnom kompjuteru :idea: :mrgreen:[/quote]
Nesto mi govori da bi vojska to dobila taman dok bi ti se djeca isla oslobadjati od vojske. :o Jasno, zahtjevi bi se tek naknadno procesirali - recimo kad ti unuci dodju na tapetu. :shock: I onda, niti 17 godina nakon tvoje (prirodne) smrti, dobio bi obavijest da te ne mogu osloboditi od vojske jer su dokumenti dosli prekasno... :PP
krcko (napisa): | Eee mogli bi trazit da naprave ISVU-modul koji automatski salje potrebne dokumente nekom vojnom kompjuteru  |
Nesto mi govori da bi vojska to dobila taman dok bi ti se djeca isla oslobadjati od vojske. Jasno, zahtjevi bi se tek naknadno procesirali - recimo kad ti unuci dodju na tapetu. I onda, niti 17 godina nakon tvoje (prirodne) smrti, dobio bi obavijest da te ne mogu osloboditi od vojske jer su dokumenti dosli prekasno...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|