Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Sun-ovi u praktikumu 2

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računalni sustavi na Fakultetu
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 14:50 sri, 2. 6. 2004    Naslov: Sun-ovi u praktikumu 2 Citirajte i odgovorite

Sto se desilo Sun-ovim strojevima u praktikumu 2? Ako sam dobro shvatio vec pola godine cekaju reinstalaciju sustava?
Sto se desilo Sun-ovim strojevima u praktikumu 2? Ako sam dobro shvatio vec pola godine cekaju reinstalaciju sustava?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 9:32 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:blueshock: Pa kak ja ovo nisam prije vidio...

Kolko ja znam decki su se dizali preko Fellera, a on sad radi druge stvari i nije spojen tam di bi ga oni trebali. A zakaj se ne napravi nova instalacija, da se decki konacno mogu dignti preko nekog drugog... :-k ... mozda se ceka (i moli nekoj visoj sili) da se dobije kakva donacija i zamjene ti decki sa Sunca koji su vec u pristojnim godinama.

Tak je valjda sa cijelim PR2... :roll:
Disaster!!! Pa kak ja ovo nisam prije vidio...

Kolko ja znam decki su se dizali preko Fellera, a on sad radi druge stvari i nije spojen tam di bi ga oni trebali. A zakaj se ne napravi nova instalacija, da se decki konacno mogu dignti preko nekog drugog... Think ... mozda se ceka (i moli nekoj visoj sili) da se dobije kakva donacija i zamjene ti decki sa Sunca koji su vec u pristojnim godinama.

Tak je valjda sa cijelim PR2... Rolling Eyes

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 23:28 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

To su dobri strojevi :) dapace :g: najbolji u pr2 :) i da pravo kazem skroz mi ne bi bilo krivo da koji od njih svrsi kod mene doma a ne u smecu jednog dana :) al... nije se feller mogao zamjeniti mnogokutom za mountanje /usr-a via nfs, davno-davno?

...i sto je sa instalacijom [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2047]cygwina u windows praktikumima[/url] ? :(
To su dobri strojevi Smile dapace Mr. Green najbolji u pr2 Smile i da pravo kazem skroz mi ne bi bilo krivo da koji od njih svrsi kod mene doma a ne u smecu jednog dana Smile al... nije se feller mogao zamjeniti mnogokutom za mountanje /usr-a via nfs, davno-davno?

...i sto je sa instalacijom cygwina u windows praktikumima ? Sad

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 17:22 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]...i sto je sa instalacijom [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2047]cygwina u windows praktikumima[/url] ? :([/quote]

Ah, ako se mogu uplest u priču, zar zbilja misliš da ima smisla stavljat cygwin na sustav koji nema separirane user accounte? Pa bi cca 1k [color=darkblue]student[/color]a dijelilo home i jedan drugome gazili config fajlove. :evil:

Bolje je pitanje kad će svaki student imati vlastiti roaming profile :?:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Ah, ako se mogu uplest u priču, zar zbilja misliš da ima smisla stavljat cygwin na sustav koji nema separirane user accounte? Pa bi cca 1k studenta dijelilo home i jedan drugome gazili config fajlove. Evil or Very Mad

Bolje je pitanje kad će svaki student imati vlastiti roaming profile Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 18:03 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="venovako"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]...i sto je sa instalacijom [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2047]cygwina u windows praktikumima[/url] ? :([/quote]

Ah, ako se mogu uplest u priču, zar zbilja misliš da ima smisla stavljat cygwin na sustav koji nema separirane user accounte? Pa bi cca 1k [color=darkblue]student[/color]a dijelilo home i jedan drugome gazili config fajlove. :evil:

Bolje je pitanje kad će svaki student imati vlastiti roaming profile :?:[/quote]
Odgovor na to pitanje ces zasigurno dobiti kada pitas Staleca da zamijeni skoro 14 godina stari kernel na studentu sa nekim koji bi podrzavao smb protokol :g: (dakle i mogao glumiti domain controllera za win strojeve)

..a sto se tice dijela sa cygwinom i konfizima, slazem se, ali na koji nacin je to gore od gazenja preko windows konfiga opcenito u svim windows praktikumima? :? ..uostalom, koliko ti fatalno drugi korisnici mogu pogaziti ssh konfig fajlove (a to je sve sto ti treba za ugodan rad u CDE-u, gnomeu, iceu, wmakeru ili enlightmentu u win praktikumima) ? :shock:
venovako (napisa):

Ah, ako se mogu uplest u priču, zar zbilja misliš da ima smisla stavljat cygwin na sustav koji nema separirane user accounte? Pa bi cca 1k studenta dijelilo home i jedan drugome gazili config fajlove. Evil or Very Mad

Bolje je pitanje kad će svaki student imati vlastiti roaming profile Question

Odgovor na to pitanje ces zasigurno dobiti kada pitas Staleca da zamijeni skoro 14 godina stari kernel na studentu sa nekim koji bi podrzavao smb protokol Mr. Green (dakle i mogao glumiti domain controllera za win strojeve)

..a sto se tice dijela sa cygwinom i konfizima, slazem se, ali na koji nacin je to gore od gazenja preko windows konfiga opcenito u svim windows praktikumima? Confused ..uostalom, koliko ti fatalno drugi korisnici mogu pogaziti ssh konfig fajlove (a to je sve sto ti treba za ugodan rad u CDE-u, gnomeu, iceu, wmakeru ili enlightmentu u win praktikumima) ? Shocked

MADD
[Vrh]
venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 20:30 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Odgovor na to pitanje ces zasigurno dobiti kada pitas Staleca da zamijeni skoro 14 godina stari kernel na studentu sa nekim koji bi podrzavao smb protokol :g: (dakle i mogao glumiti domain controllera za win strojeve)[/quote]

Neću komentirati, samo što uopće nije nužno da se accounti dijele među *nix i Win strojevima. Kod otvaranja i obnavljanja acc to bi se moglo činiti uduplo: jedan za Win, drugi za *nix, i ne bi ni u kom pogledu morali biti korelirani. Nije elegantno, ali zar nije more-less lako izvedivo? Ionako je sve bolje od [color=darkblue]student[/color] kloniranja.

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]...a sto se tice dijela sa cygwinom i konfizima, slazem se, ali na koji nacin je to gore od gazenja preko windows konfiga opcenito u svim windows praktikumima? :? ..uostalom, koliko ti fatalno drugi korisnici mogu pogaziti ssh konfig fajlove (a to je sve sto ti treba za ugodan rad u CDE-u, gnomeu, iceu, wmakeru ili enlightmentu u win praktikumima) ? :shock:[/quote]

A što s ljudima koji žele public-key autentikaciju? Ne bi svoj history svima ponudili na pladnju? Neke egzotičnije bash postavke možda? Naravno, glumatanje home-a na USB sticku i slično ne dolazi u obzir. I što preostaje? Peticija: dajte/vratite nam identitet! :vidivamo:

No, odoh debelo u offtopic. Bye
Odgovor na to pitanje ces zasigurno dobiti kada pitas Staleca da zamijeni skoro 14 godina stari kernel na studentu sa nekim koji bi podrzavao smb protokol Mr. Green (dakle i mogao glumiti domain controllera za win strojeve)

Neću komentirati, samo što uopće nije nužno da se accounti dijele među *nix i Win strojevima. Kod otvaranja i obnavljanja acc to bi se moglo činiti uduplo: jedan za Win, drugi za *nix, i ne bi ni u kom pogledu morali biti korelirani. Nije elegantno, ali zar nije more-less lako izvedivo? Ionako je sve bolje od student kloniranja.

...a sto se tice dijela sa cygwinom i konfizima, slazem se, ali na koji nacin je to gore od gazenja preko windows konfiga opcenito u svim windows praktikumima? Confused ..uostalom, koliko ti fatalno drugi korisnici mogu pogaziti ssh konfig fajlove (a to je sve sto ti treba za ugodan rad u CDE-u, gnomeu, iceu, wmakeru ili enlightmentu u win praktikumima) ? Shocked

A što s ljudima koji žele public-key autentikaciju? Ne bi svoj history svima ponudili na pladnju? Neke egzotičnije bash postavke možda? Naravno, glumatanje home-a na USB sticku i slično ne dolazi u obzir. I što preostaje? Peticija: dajte/vratite nam identitet! Gledaj dobro sta ti pokazujem

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:46 uto, 5. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="venovako"]Neću komentirati, samo što uopće nije nužno da se accounti dijele među *nix i Win strojevima. Kod otvaranja i obnavljanja acc to bi se moglo činiti uduplo: jedan za Win, drugi za *nix, i ne bi ni u kom pogledu morali biti korelirani. Nije elegantno, ali zar nije more-less lako izvedivo? Ionako je sve bolje od [color=darkblue]student[/color] kloniranja.[/quote]
kloniranja ? :-s not sure I follow :-s
pr500 je down, ali dosta sam siguran da je dosta lakse staviti sambu na studenta nego otvoriti 1000+ novih accounta na nekom stroju :shock: a i ne pada mi napamet koji bi to stroj mogao biti jerbo jedini Advanced Server stroj kojeg ja poznam na mathu jest pr500 koji AFAIK ne bi to izdrzao diskovno.
A prije nego pitas "zar je tolki problem kupiti jos jedan disk" podsjetit cu te da je tih 1019 ljudi koji imaju akkounte na studentu smjesteno u 200kn diskovne protuvrijednosti koji su nedovoljni za bilo kakvo ozbiljno kompajliranje, a da /tmp i /var/tmp nemaju dovoljno prostora ni za jednu jedinu iso sliku cd-a te da je vsurlan u /var/tmp za trajno smjestio 100MB php-a koji ocito ne mogu biti smjesteni na za to predvidjena mjesta u /usr-u :roll:
A da ne govorimo o tome da svaki od linux workstationa iz praki1 imaju skoro-pa procesorske snage za 2 studenta zajedno :roll: i da je to blago :lol: dobrim dijelom neiskoristeno jer se nalaze iza dosta zatvorenog nat-a :?
[quote="venovako"]A što s ljudima koji žele public-key autentikaciju?[/quote]
:rotfl: dakle, ili public-key ssh autentikacija ili nista :lol: ?
[quote="venovako"]Ne bi svoj history svima ponudili na pladnju?[/quote]
rm .bash_history ? :) sigurno bi nasao i neku logout skriptu koja bi to sama cinila ? :)[/quote]
[quote="venovako"]Neke egzotičnije bash postavke možda? Naravno, glumatanje home-a na USB sticku i slično ne dolazi u obzir. I što preostaje?[/quote]
:shock: al lijepa ideja :) uostalom jesi siguran da bi makar i sa cygwinom mogao mountati ext[23] ili reiserfs na tim strojevima? :-k mislim da te ni samo nebo ne bi spasilo u tome, a mountanje vfat-a somehow defeats the object? :?
UMSDOS? tesko....
btw: i jos dublje offtopic: a drzat komprimirani cryptoloop fajl ala knoppix negdje (npr public_html u lnru :g:)? (jer doma si sigurno neces koristiti stick za home ;))
[quote="venovako"]Peticija: dajte/vratite nam identitet! :vidivamo:

No, odoh debelo u offtopic. Bye[/quote]
To sigurno :) al jos smo dublje offtopic sa obzirom na to da nitko u zadnjih 6 mjeseci nije ni pisnuo a kamoli mrdnuo da ucini *nix alate dostupne pod windozama, tako da .... :roll:

BTW: davnih ja dana otvorio topic na kojem ne bi bio offtopic, tako da slobondo postaj tamo ako ti je neugodno ovdje ;)
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2047

...a da ne govorimo o tome da se jos uvijek nitko nije potrudio objasniti zasto je eksplicitno zabranjen ssh sa domene phy.hr na studenta :roll:
venovako (napisa):
Neću komentirati, samo što uopće nije nužno da se accounti dijele među *nix i Win strojevima. Kod otvaranja i obnavljanja acc to bi se moglo činiti uduplo: jedan za Win, drugi za *nix, i ne bi ni u kom pogledu morali biti korelirani. Nije elegantno, ali zar nije more-less lako izvedivo? Ionako je sve bolje od student kloniranja.

kloniranja ? Eh? not sure I follow Eh?
pr500 je down, ali dosta sam siguran da je dosta lakse staviti sambu na studenta nego otvoriti 1000+ novih accounta na nekom stroju Shocked a i ne pada mi napamet koji bi to stroj mogao biti jerbo jedini Advanced Server stroj kojeg ja poznam na mathu jest pr500 koji AFAIK ne bi to izdrzao diskovno.
A prije nego pitas "zar je tolki problem kupiti jos jedan disk" podsjetit cu te da je tih 1019 ljudi koji imaju akkounte na studentu smjesteno u 200kn diskovne protuvrijednosti koji su nedovoljni za bilo kakvo ozbiljno kompajliranje, a da /tmp i /var/tmp nemaju dovoljno prostora ni za jednu jedinu iso sliku cd-a te da je vsurlan u /var/tmp za trajno smjestio 100MB php-a koji ocito ne mogu biti smjesteni na za to predvidjena mjesta u /usr-u Rolling Eyes
A da ne govorimo o tome da svaki od linux workstationa iz praki1 imaju skoro-pa procesorske snage za 2 studenta zajedno Rolling Eyes i da je to blago Laughing dobrim dijelom neiskoristeno jer se nalaze iza dosta zatvorenog nat-a Confused
venovako (napisa):
A što s ljudima koji žele public-key autentikaciju?

Valjam se po podu od smijeha dakle, ili public-key ssh autentikacija ili nista Laughing ?
venovako (napisa):
Ne bi svoj history svima ponudili na pladnju?

rm .bash_history ? Smile sigurno bi nasao i neku logout skriptu koja bi to sama cinila ? Smile[/quote]
venovako (napisa):
Neke egzotičnije bash postavke možda? Naravno, glumatanje home-a na USB sticku i slično ne dolazi u obzir. I što preostaje?

Shocked al lijepa ideja Smile uostalom jesi siguran da bi makar i sa cygwinom mogao mountati ext[23] ili reiserfs na tim strojevima? Think mislim da te ni samo nebo ne bi spasilo u tome, a mountanje vfat-a somehow defeats the object? Confused
UMSDOS? tesko....
btw: i jos dublje offtopic: a drzat komprimirani cryptoloop fajl ala knoppix negdje (npr public_html u lnru Mr. Green)? (jer doma si sigurno neces koristiti stick za home Wink)
venovako (napisa):
Peticija: dajte/vratite nam identitet! Gledaj dobro sta ti pokazujem

To sigurno Smile al jos smo dublje offtopic sa obzirom na to da nitko u zadnjih 6 mjeseci nije ni pisnuo a kamoli mrdnuo da ucini *nix alate dostupne pod windozama, tako da .... Rolling Eyes

BTW: davnih ja dana otvorio topic na kojem ne bi bio offtopic, tako da slobondo postaj tamo ako ti je neugodno ovdje Wink
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2047

...a da ne govorimo o tome da se jos uvijek nitko nije potrudio objasniti zasto je eksplicitno zabranjen ssh sa domene phy.hr na studenta Rolling Eyes

MADD
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:10 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa.. Buduci da su doticni SUN-ovi blago docekali godinu dana u nadi da ce im netko reinstalirati OS, ja ima pitanje :)

Kako su doticni strojevi neupotrebljivo zeznuti na softverskoj bazi i, cini se, da ce tako i ostati jos neko vrijeme, da li bi mi odgovorni ljudi bili voljni dati potrebne ovlasti da na njih pokusam instalirati Debian? :) trebalo bi mi i nesto prostora na nekoj drugoj masini za NFS hostanje.

Ideja mi je pokusati dici cijeli root fs na jednom stroju preko nfs-a i lokalno drzati samo nuzne C librarye, swap, djelove /var-a, te preko hardlinka na NFS serveru odijeliti machine-specific fajlove (/etc/hostname, /etc/fstab, /etc/mtab, /etc/X11/XF86Config* itd) od onih vise-manje univerzalnih.

Ukoliko to upali onda bi bio dosta malen posao to isto napraviti i na drugoj masini? (ili bilo kojem drugom sun-u na faksu 4 that matter)

http://www.debian.org/releases/stable/sparc/install
Pa.. Buduci da su doticni SUN-ovi blago docekali godinu dana u nadi da ce im netko reinstalirati OS, ja ima pitanje Smile

Kako su doticni strojevi neupotrebljivo zeznuti na softverskoj bazi i, cini se, da ce tako i ostati jos neko vrijeme, da li bi mi odgovorni ljudi bili voljni dati potrebne ovlasti da na njih pokusam instalirati Debian? Smile trebalo bi mi i nesto prostora na nekoj drugoj masini za NFS hostanje.

Ideja mi je pokusati dici cijeli root fs na jednom stroju preko nfs-a i lokalno drzati samo nuzne C librarye, swap, djelove /var-a, te preko hardlinka na NFS serveru odijeliti machine-specific fajlove (/etc/hostname, /etc/fstab, /etc/mtab, /etc/X11/XF86Config* itd) od onih vise-manje univerzalnih.

Ukoliko to upali onda bi bio dosta malen posao to isto napraviti i na drugoj masini? (ili bilo kojem drugom sun-u na faksu 4 that matter)

http://www.debian.org/releases/stable/sparc/install

MADD
[Vrh]
darko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:57 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tri insiderske informacije: [list]U praktikum 2 ce uskoro doći bar 5 novih X terminala i to bi trebao postati čisti X terminal praktikum.[/list:u] [list]Na ispravne Sun stanice biti će instaliran linux i one će se preseliti u praktikum 5, kamo bi trebale otići i ispravne HP stanice, najvjerojatnije isto pod linuxom.[/list:u] [list]Student bi trebao biti nadograđen na novu verziju HP-UXa do početka ljetnog semestra.[/list:u] Darko
Tri insiderske informacije:
    U praktikum 2 ce uskoro doći bar 5 novih X terminala i to bi trebao postati čisti X terminal praktikum.
    Na ispravne Sun stanice biti će instaliran linux i one će se preseliti u praktikum 5, kamo bi trebale otići i ispravne HP stanice, najvjerojatnije isto pod linuxom.
    Student bi trebao biti nadograđen na novu verziju HP-UXa do početka ljetnog semestra.
Darko

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:01 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="darko"]Tri insiderske informacije: [list]U praktikum 2 ce uskoro doći bar 5 novih X terminala i to bi trebao postati čisti X terminal praktikum.[/list:u] [list]Na ispravne Sun stanice biti će instaliran linux i one će se preseliti u praktikum 5, kamo bi trebale otići i ispravne HP stanice, najvjerojatnije isto pod linuxom.[/list:u] [list]Student bi trebao biti nadograđen na novu verziju HP-UXa do početka ljetnog semestra.[/list:u] Darko[/quote]
:klapklap:

:bow:

:)
darko (napisa):
    U praktikum 2 ce uskoro doći bar 5 novih X terminala i to bi trebao postati čisti X terminal praktikum.
    Na ispravne Sun stanice biti će instaliran linux i one će se preseliti u praktikum 5, kamo bi trebale otići i ispravne HP stanice, najvjerojatnije isto pod linuxom.
    Student bi trebao biti nadograđen na novu verziju HP-UXa do početka ljetnog semestra.
Darko

Toooooo, majstoreeeee!

I bow before you

Smile

MADD
[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 13:57 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="darko"]praktikum 5,[/quote]

Pr5?! :blueshock:
O ne... opet ću morat razbit backward compatibility xr-a. :-o
Jel će bar ostat jednoznamenkasti brojevi praktikumâ? :shock: ;-)
darko (napisa):
praktikum 5,

Pr5?! Disaster!!!
O ne... opet ću morat razbit backward compatibility xr-a. Surprised
Jel će bar ostat jednoznamenkasti brojevi praktikumâ? Shocked Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:00 sri, 10. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="darko"]praktikum 5,[/quote]

Pr5?! :blueshock:
O ne... opet ću morat razbit backward compatibility xr-a. :-o
Jel će bar ostat jednoznamenkasti brojevi praktikumâ? :shock: ;-)[/quote]

ma to u krajnjem slucaju nije bitno. koliko sam cuo, bilo je govora da ce te sve Sun-ove i stare HP-ove masine ici u smece. to bi bilo steta, jer su to dobri strojevi za surfanje i slicne stvari. uostalom, i ja bi jedan takav za doma, cisto da mi samo stoji i da ga s vremena na vrijeme upalim :) :)
veky (napisa):
darko (napisa):
praktikum 5,

Pr5?! Disaster!!!
O ne... opet ću morat razbit backward compatibility xr-a. Surprised
Jel će bar ostat jednoznamenkasti brojevi praktikumâ? Shocked Wink

ma to u krajnjem slucaju nije bitno. koliko sam cuo, bilo je govora da ce te sve Sun-ove i stare HP-ove masine ici u smece. to bi bilo steta, jer su to dobri strojevi za surfanje i slicne stvari. uostalom, i ja bi jedan takav za doma, cisto da mi samo stoji i da ga s vremena na vrijeme upalim Smile Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 17:04 sri, 10. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]ma to u krajnjem slucaju nije bitno. koliko sam cuo, bilo je govora da ce te sve Sun-ove i stare HP-ove masine ici u smece. to bi bilo steta, jer su to dobri strojevi za surfanje i slicne stvari. uostalom, i ja bi jedan takav za doma, cisto da mi samo stoji i da ga s vremena na vrijeme upalim :) :)[/quote]
Sorry :)
[quote="Darko"] Tri insiderske informacije:

Darko[/quote]
HijenA (napisa):
ma to u krajnjem slucaju nije bitno. koliko sam cuo, bilo je govora da ce te sve Sun-ove i stare HP-ove masine ici u smece. to bi bilo steta, jer su to dobri strojevi za surfanje i slicne stvari. uostalom, i ja bi jedan takav za doma, cisto da mi samo stoji i da ga s vremena na vrijeme upalim Smile Smile

Sorry Smile
Darko (napisa):

Darko

MADD
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računalni sustavi na Fakultetu Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum