Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 22:25 čet, 21. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="menschen"]
vodiću
če
[/quote]
Sori, nije mi namjera bit naporan, mada će ispast da jesam, al bode me strašno u oči. Naime, vodiču i će. :)
I ja sam načuo da HP, ali mislim da ništa od toga. Nekako mi se čini da HP nije tako lako dobit na brucošijadi, tj. valjda su malo skuplji, ali opet svirali su prošle godine ferovcima? Ako se ne varam?
Ovo mi se čini k'o dobar blend, Belfast Food + MM + R.H.C.P...
menschen (napisa): |
vodiću
če
|
Sori, nije mi namjera bit naporan, mada će ispast da jesam, al bode me strašno u oči. Naime, vodiču i će.
I ja sam načuo da HP, ali mislim da ništa od toga. Nekako mi se čini da HP nije tako lako dobit na brucošijadi, tj. valjda su malo skuplji, ali opet svirali su prošle godine ferovcima? Ako se ne varam?
Ovo mi se čini k'o dobar blend, Belfast Food + MM + R.H.C.P...
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:07 pet, 22. 10. 2004 Naslov: |
|
|
dobro kaze vsego, ali ima jos toga
[url]http://www.hladnopivo.hr/forum/viewtopic.php?p=895#895[/url]
oni malo iskusniji ce biti u stanju vidjeti predizborni trik. A u biti ako vec hocete pitati nekoga tko to oganizira javite se liku iz zbora koji studira na medicini...A ako vas jos uvijek jako zanima, PMajte me i prosljediti cu vam njegov email...
ZZdESK nazalost nije usao u ovu brucosijadu, nisam mogao pomoci. Iako bi ja radije zzdesk nego RHCP tribute bend, nekako vise volim autorske bendove...
dobro kaze vsego, ali ima jos toga
http://www.hladnopivo.hr/forum/viewtopic.php?p=895#895
oni malo iskusniji ce biti u stanju vidjeti predizborni trik. A u biti ako vec hocete pitati nekoga tko to oganizira javite se liku iz zbora koji studira na medicini...A ako vas jos uvijek jako zanima, PMajte me i prosljediti cu vam njegov email...
ZZdESK nazalost nije usao u ovu brucosijadu, nisam mogao pomoci. Iako bi ja radije zzdesk nego RHCP tribute bend, nekako vise volim autorske bendove...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:10 uto, 9. 11. 2004 Naslov: |
|
|
evo sve je gotovo, brucosijada PMF-a i MO u organizaciji studentskih udruga s citavog PMF-a -- cumez(klub studenata PMF-a),sshfd(fizika),mass(matematika),sshkd(kemija),ksg(geografija),bius(biologija)--
biti ce u eX OTV clubu, sadasnji Boogaloo club i to
[color=red][size=18]19.11.2004[/size][/color]. s pocetkom svirke u[color=red] [size=24]21:00h[/size][/color]
Nastupaju(kronoloski):
The chimily´s (best of RHCP)
The Mad Men (rockabilly)
Belfast Food (irish folk)
+ gosti iznenadjenja Barbara Barbara (Art Of Noise)
Na DJ flooru poznati hrvatski DJ IVAN
Upad 20kn za brucose PMF-a
30kn za ostale
40kn na dan odrzavanja za apsolutno sve....
Vise o svemu provjerite na [url]http://brucosijada.cumez.org/[/url]
KARTE se mogu nabaviti(uskoro) po svim odsjecima PMF-a, studentskim domovima i SC-u(od 15.11.)
Pitajte sto nije jasno!!!
p.s. I tek toliko da se reklamiram i ja nastupam...
evo sve je gotovo, brucosijada PMF-a i MO u organizaciji studentskih udruga s citavog PMF-a – cumez(klub studenata PMF-a),sshfd(fizika),mass(matematika),sshkd(kemija),ksg(geografija),bius(biologija)–
biti ce u eX OTV clubu, sadasnji Boogaloo club i to
19.11.2004. s pocetkom svirke u 21:00h
Nastupaju(kronoloski):
The chimily´s (best of RHCP)
The Mad Men (rockabilly)
Belfast Food (irish folk)
+ gosti iznenadjenja Barbara Barbara (Art Of Noise)
Na DJ flooru poznati hrvatski DJ IVAN
Upad 20kn za brucose PMF-a
30kn za ostale
40kn na dan odrzavanja za apsolutno sve....
Vise o svemu provjerite na http://brucosijada.cumez.org/
KARTE se mogu nabaviti(uskoro) po svim odsjecima PMF-a, studentskim domovima i SC-u(od 15.11.)
Pitajte sto nije jasno!!!
p.s. I tek toliko da se reklamiram i ja nastupam...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
Postano: 0:48 sri, 10. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="BoMark"]KARTE se mogu nabaviti(uskoro) po svim odsjecima PMF-a[/quote]
A nadam se i na jednom odjelu (da ne velim odcjepu :) )[/quote]
Da, Bo, pa daj i nas nabroji. C, c, c... ;)
Ima ih kod nas u skriptarnici jelda, danas ste ih ostavili?
[b]Samo pazite ljudi koje karte uzimate! One za lijepi plavi plakat sa leptiricem,[/b] a ne one za onaj crveno-zuti koji meni skroz bezvezno i bezidejno zgleda, kao reklama za obicni afterparty u papaji, a ne za pravu brucosijadu.
Mislim da su u skriptarnici karte za obadve brucosijade, pa znajte za koju kupujete kartu!
krcko (napisa): | BoMark (napisa): | KARTE se mogu nabaviti(uskoro) po svim odsjecima PMF-a |
A nadam se i na jednom odjelu (da ne velim odcjepu ) |
Da, Bo, pa daj i nas nabroji. C, c, c...
Ima ih kod nas u skriptarnici jelda, danas ste ih ostavili?
Samo pazite ljudi koje karte uzimate! One za lijepi plavi plakat sa leptiricem, a ne one za onaj crveno-zuti koji meni skroz bezvezno i bezidejno zgleda, kao reklama za obicni afterparty u papaji, a ne za pravu brucosijadu.
Mislim da su u skriptarnici karte za obadve brucosijade, pa znajte za koju kupujete kartu!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:48 sri, 10. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Joj ˝kubisti˝ sve po pravilima i crtama...
OK, ispravljam se.
[quote="sluzbena stranica PMF-a"]
ODSJECI:
Matematika Bijenička cesta 30., 10000 Zagreb Tel.: 4605 777
Fax: 4680 335
Fizika Bijenička cesta 32., 10000 Zagreb Tel.: 4605 555
Fax: 4680-336
Kemija Strossmayerov trg 14., 10000 Zagreb Tel.: 4819 285
Fax: 4819 288
Biologija Rooseveltov trg 6., 10000 Zagreb Tel.: 4877 700
Fax: 4826 260
Geologija Zvonimirova 8., 10000 Zagreb Tel.: 4606 649
Fax: 4554 960
Geografija Marulićev trg 19., 10000 Zagreb Tel.: 4895 400
Fax: 4895 440
[/quote]
uzeto od [url=http://www.pmf.hr/adrese/adrese.htm#]TU[/url]
Karte mozete nabaviti na vise mjesta!!! A tocne lokacije su nasluzbenoj stranici pod programom...
Joj ˝kubisti˝ sve po pravilima i crtama...
OK, ispravljam se.
sluzbena stranica PMF-a (napisa): |
ODSJECI:
Fizika Bijenička cesta 32., 10000 Zagreb Tel.: 4605 555
Fax: 4680-336
Kemija Strossmayerov trg 14., 10000 Zagreb Tel.: 4819 285
Fax: 4819 288
Biologija Rooseveltov trg 6., 10000 Zagreb Tel.: 4877 700
Fax: 4826 260
Geologija Zvonimirova 8., 10000 Zagreb Tel.: 4606 649
Fax: 4554 960
Geografija Marulićev trg 19., 10000 Zagreb Tel.: 4895 400
Fax: 4895 440
|
uzeto od TU
Karte mozete nabaviti na vise mjesta!!! A tocne lokacije su nasluzbenoj stranici pod programom...
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)

|
Postano: 10:17 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="BoMark"]Joj ˝kubisti˝ sve po pravilima i crtama...
OK, ispravljam se.
[quote="sluzbena stranica PMF-a"]
ODSJECI:
... [/quote]
uzeto od [url=http://www.pmf.hr/adrese/adrese.htm#]TU[/url]
[/quote]
a kao sto je poznato, sve sluzbene stranice institucija zredjuju oni koji savrseno znadu pravnu situaciju te se zbog toga koriste kao glavni kriterij sto je tocna informacija :lol: ... pa valjda je tocnije ono sto pise na dopisu iz dekanata PMF-a od prije ca. tjedan dana (a uostalom, koristi se vec bar 2 godine npr. na Smotrama i to jer je PMF rekao Sveucilistu da se tako napise) nego na webu...
BoMark (napisa): | Joj ˝kubisti˝ sve po pravilima i crtama...
OK, ispravljam se.
sluzbena stranica PMF-a (napisa): |
ODSJECI:
... |
uzeto od TU
|
a kao sto je poznato, sve sluzbene stranice institucija zredjuju oni koji savrseno znadu pravnu situaciju te se zbog toga koriste kao glavni kriterij sto je tocna informacija ... pa valjda je tocnije ono sto pise na dopisu iz dekanata PMF-a od prije ca. tjedan dana (a uostalom, koristi se vec bar 2 godine npr. na Smotrama i to jer je PMF rekao Sveucilistu da se tako napise) nego na webu...
_________________ "Have patience. Go where you must, and hope."
(Gandalf in J.R.R.Tolkien's "The Lord of the Rings")
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:09 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="fmb"] ... pa valjda je tocnije ono sto pise na dopisu iz dekanata PMF-a od prije ca. tjedan dana (a uostalom, koristi se vec bar 2 godine npr. na Smotrama i to jer je PMF rekao Sveucilistu da se tako napise) nego na webu...[/quote]
Nazalost se moram djelomicno sloziti sa Frankom -- institucija koja obitava u zgradi matematickog odsjeka pmfa je neki pmf -- matematicki odjel. To se nas studenata nimalo ne tice, jer smo mi na Sveucilistu u Zagrebu, koje ima prirodoslovno matematicku familiju fakulteta, koja ima samo jedan fakulet, Prirodoslovno matematicki fakultet, koji ima lokacije po cijelom Zagrebu, ukljucuijuci i Bijenicku 30 gdje mu je matematicki odsjek, no tamo je jos i neki matematicki odjel -- to je neka drzavna institucija koja eto, izgleda, postoji.
'ave fun!
Sinisa
fmb (napisa): | ... pa valjda je tocnije ono sto pise na dopisu iz dekanata PMF-a od prije ca. tjedan dana (a uostalom, koristi se vec bar 2 godine npr. na Smotrama i to jer je PMF rekao Sveucilistu da se tako napise) nego na webu... |
Nazalost se moram djelomicno sloziti sa Frankom – institucija koja obitava u zgradi matematickog odsjeka pmfa je neki pmf – matematicki odjel. To se nas studenata nimalo ne tice, jer smo mi na Sveucilistu u Zagrebu, koje ima prirodoslovno matematicku familiju fakulteta, koja ima samo jedan fakulet, Prirodoslovno matematicki fakultet, koji ima lokacije po cijelom Zagrebu, ukljucuijuci i Bijenicku 30 gdje mu je matematicki odsjek, no tamo je jos i neki matematicki odjel – to je neka drzavna institucija koja eto, izgleda, postoji.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)

|
Postano: 12:26 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"]Nazalost se moram djelomicno sloziti sa Frankom -- institucija koja obitava u zgradi matematickog odsjeka pmfa je neki pmf -- matematicki odjel. To se nas studenata nimalo ne tice, jer smo mi na Sveucilistu u Zagrebu, koje ima prirodoslovno matematicku familiju fakulteta, koja ima samo jedan fakulet, Prirodoslovno matematicki fakultet, koji ima lokacije po cijelom Zagrebu, ukljucuijuci i Bijenicku 30 gdje mu je matematicki odsjek, no tamo je jos i neki matematicki odjel -- to je neka drzavna institucija koja eto, izgleda, postoji.
[/quote]
E a sad se ja moram djelomično slozit s cinikom... :lol: 8)
A to djelomicno joliti parcijalno slaganje jest u tom da se to studenata (gotovo) nimalo ne tice - glavno da imaju studentska prava i mogu kvalitetno studirati ono sto zele. S druge strane, ipak bi ih se trebalo ticati sto je njihova institucija.
Istina je da nije sasvim nedvosmislen status PMF-MO. Cinjenica jest da je sluzbeno ime naseg odjela PMF-MO. Ali: PMF je pravna osoba koja se sastoji od dvije pravne osobe, svake sa svojim dekanom. I tu dolazi ono sto je bitno: studentu matematike jest dekan prof.dr.Manger. I tog studenta se ne tice bas previse priznaju li sve vanjske institucije to dekanstvo kad taj dekan prakticno funkcionira kao takav. A da se i maksimalno liberalno postavim glede odnosa PMF i PMF-MO, cak i u takvoj verziji je u najmanju ruku nerazrijeseno pitanje broja dekana i samostalnosti. Ja smatram da jest, ali kao sto rekoh: ako uzmemo sve argumente sa strane i ako mi se ne da nalaziti kontraargumente za svaki, jos uvijek nema dokaza da smo jedna cjelina. Iako s obzirom na te argumente nema dokaza ni da nismo :cry: :evil: Sto ce reci: teorem nije dokazan kao ni njegova negacija :lol:
P.S. (samo za cinika): ja ne bum dalje nastavila ovu raspravu, al ak bas zapnes, znam kom cu te tuzit :wink: :twisted:
FMB :patkica:
cinik (napisa): | Nazalost se moram djelomicno sloziti sa Frankom – institucija koja obitava u zgradi matematickog odsjeka pmfa je neki pmf – matematicki odjel. To se nas studenata nimalo ne tice, jer smo mi na Sveucilistu u Zagrebu, koje ima prirodoslovno matematicku familiju fakulteta, koja ima samo jedan fakulet, Prirodoslovno matematicki fakultet, koji ima lokacije po cijelom Zagrebu, ukljucuijuci i Bijenicku 30 gdje mu je matematicki odsjek, no tamo je jos i neki matematicki odjel – to je neka drzavna institucija koja eto, izgleda, postoji.
|
E a sad se ja moram djelomično slozit s cinikom...
A to djelomicno joliti parcijalno slaganje jest u tom da se to studenata (gotovo) nimalo ne tice - glavno da imaju studentska prava i mogu kvalitetno studirati ono sto zele. S druge strane, ipak bi ih se trebalo ticati sto je njihova institucija.
Istina je da nije sasvim nedvosmislen status PMF-MO. Cinjenica jest da je sluzbeno ime naseg odjela PMF-MO. Ali: PMF je pravna osoba koja se sastoji od dvije pravne osobe, svake sa svojim dekanom. I tu dolazi ono sto je bitno: studentu matematike jest dekan prof.dr.Manger. I tog studenta se ne tice bas previse priznaju li sve vanjske institucije to dekanstvo kad taj dekan prakticno funkcionira kao takav. A da se i maksimalno liberalno postavim glede odnosa PMF i PMF-MO, cak i u takvoj verziji je u najmanju ruku nerazrijeseno pitanje broja dekana i samostalnosti. Ja smatram da jest, ali kao sto rekoh: ako uzmemo sve argumente sa strane i ako mi se ne da nalaziti kontraargumente za svaki, jos uvijek nema dokaza da smo jedna cjelina. Iako s obzirom na te argumente nema dokaza ni da nismo Sto ce reci: teorem nije dokazan kao ni njegova negacija
P.S. (samo za cinika): ja ne bum dalje nastavila ovu raspravu, al ak bas zapnes, znam kom cu te tuzit
FMB
_________________ "Have patience. Go where you must, and hope."
(Gandalf in J.R.R.Tolkien's "The Lord of the Rings")
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|