Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
Postano: 14:10 uto, 9. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Nemam ni ja pojma... ne pratim bas politiku na faxu... jedino znam koga izbjegavat ;)
No evo (sa rasprave.fizika.org)
[quote="Xaviar"]
Ovako... ja bio... ja viodio... ja poludio...
Dvojica njih trgala plakate na matematici, i to sve plakate koji se odnose na brucosijadu pmf-a koju su organizirali cumez, sshfd, mass, bius, sshkd i ksg... znaci sve udruge sa svih odsjeka osim sa geologije koja nije zeljela... i sada... doso ja do njih i pocnem se ja derati (nazalost), ali nisam mogao se smiriti jer sam poludio... znao sam da je to bezjakovo maslo...
...oni meni usli sa pricom kako oni imaju EKSLUZIVNO pravo odrzavanja brucosijade koje su oni dobili od SZ, tj. od bezjaka... te da im je prof. Habdija, prodekan na pmf-u, dao to eksluzivno pravo... sto znamo da nije istina jer je prof. Habdija dozvolio da se radi brucosijada pmf-a te bi on jako zelio da to bude brucosijada cijeloga pmf-, tj. da svi odsjeci sudjeluju... sto u ovome slucaju nije ni priblizno istina jer sudjeluju samo suma i SZ...
...tako se ja jos malo derao i tako to... da bi uletio neki treci tip sa strane koje je upucen u sve to i koji je osobno razgovarao sa prof. Habdijom, neki bezjakov tip, da bi on malo promijenio plocu nakon sto je shvatio da ja znam stvari koje mu nisu ocito bile jasne od kuda meni... a to sve zato sto je prof. Habdija cijelu tu stvar ispricao predsjednici bius-a... te kako on pozdravlja brucosijadu cijeloga pmf-a sa svim udrugama ukljucenima...
...na kraju svega kada sam odlazio taj treci tip je rekao prvotnoj dvojici da vise ne kidaju plakate nase...
...nakon svega toga javio ja toj predsjednici bius-a i ona odmah otisla kod prof. Habdije i ispricala mu je sve, na sto je ovaj normalno "poludio" na sve to, te danas imamo jedan mali sastanak sa nekime na dekanatu... jos ne znamo kime... sa nekom zenskome osobom... prof. Habdija je dogovorio tu stvar da se pocinje rjesavati stvar sa bezjakom na ovom nasem faxu vise...
...toliko za sada...[/quote]
Nemam ni ja pojma... ne pratim bas politiku na faxu... jedino znam koga izbjegavat
No evo (sa rasprave.fizika.org)
Xaviar (napisa): |
Ovako... ja bio... ja viodio... ja poludio...
Dvojica njih trgala plakate na matematici, i to sve plakate koji se odnose na brucosijadu pmf-a koju su organizirali cumez, sshfd, mass, bius, sshkd i ksg... znaci sve udruge sa svih odsjeka osim sa geologije koja nije zeljela... i sada... doso ja do njih i pocnem se ja derati (nazalost), ali nisam mogao se smiriti jer sam poludio... znao sam da je to bezjakovo maslo...
...oni meni usli sa pricom kako oni imaju EKSLUZIVNO pravo odrzavanja brucosijade koje su oni dobili od SZ, tj. od bezjaka... te da im je prof. Habdija, prodekan na pmf-u, dao to eksluzivno pravo... sto znamo da nije istina jer je prof. Habdija dozvolio da se radi brucosijada pmf-a te bi on jako zelio da to bude brucosijada cijeloga pmf-, tj. da svi odsjeci sudjeluju... sto u ovome slucaju nije ni priblizno istina jer sudjeluju samo suma i SZ...
...tako se ja jos malo derao i tako to... da bi uletio neki treci tip sa strane koje je upucen u sve to i koji je osobno razgovarao sa prof. Habdijom, neki bezjakov tip, da bi on malo promijenio plocu nakon sto je shvatio da ja znam stvari koje mu nisu ocito bile jasne od kuda meni... a to sve zato sto je prof. Habdija cijelu tu stvar ispricao predsjednici bius-a... te kako on pozdravlja brucosijadu cijeloga pmf-a sa svim udrugama ukljucenima...
...na kraju svega kada sam odlazio taj treci tip je rekao prvotnoj dvojici da vise ne kidaju plakate nase...
...nakon svega toga javio ja toj predsjednici bius-a i ona odmah otisla kod prof. Habdije i ispricala mu je sve, na sto je ovaj normalno "poludio" na sve to, te danas imamo jedan mali sastanak sa nekime na dekanatu... jos ne znamo kime... sa nekom zenskome osobom... prof. Habdija je dogovorio tu stvar da se pocinje rjesavati stvar sa bezjakom na ovom nasem faxu vise...
...toliko za sada... |
_________________ Take him to the labs and start the experiments at once... If you harm him in any way...
... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:15 sri, 10. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="HijenA"]onda ono u Papayi otpada?! Tooooooooooo.....pitam se tko bi uopce dosao, kad u OTV klubu svira Belfast Food :) :) :) :)[/quote]
Pa, ja vidjeh jednu ili dvije osobe da kupuju karte. 8)
A plavi plakati su - cini mi se - opet nestali. :evil:[/quote]
ma to su ekstremi. glavo da Belfast svira (iako je i Hladno Pivo moglo doci :roll: :( ). sto se tice plakata, no comment :evil:
BTW. jesi cuo sad neku eksploziju vani ispred faksa?! takvi, in my book, isto spadaju pod kategoriju "Primitivci i ostala gamad" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vsego (napisa): | HijenA (napisa): | onda ono u Papayi otpada?! Tooooooooooo.....pitam se tko bi uopce dosao, kad u OTV klubu svira Belfast Food  |
Pa, ja vidjeh jednu ili dvije osobe da kupuju karte.
A plavi plakati su - cini mi se - opet nestali.  |
ma to su ekstremi. glavo da Belfast svira (iako je i Hladno Pivo moglo doci ). sto se tice plakata, no comment
BTW. jesi cuo sad neku eksploziju vani ispred faksa?! takvi, in my book, isto spadaju pod kategoriju "Primitivci i ostala gamad"
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:10 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"][quote="HijenA"]
ja takve ljude ne mogu shvatit. sto time dobivaju ako trgaju tudje plakate koje je, ipak na kraju, fakultet platio (znaci svi mi)? :evil: :evil:
meni se cini kako bi fakultet trebao ukinuti tu brucosijadu jer se iz godine u godinu pretvara u sve vecu farsu (nesto slicno kao i "medjunarodni" informaticki sajam Info 2004). onda bi se valjda ljudi opametili pa bi sljedece godine pristupili organiziranju brucosijade malo ozbiljnije i savjesnije.[/quote]
tko god da je platio plakate -- nije platio da bude obmanjivan. Crvenjasi obmanjuju ljude -- ono sto oni organiziraju jest neki tulum u papayi, centriran oko studenata samo matematike -- ali to sto organiziraju [b]nije[/b]
brucosijada priodoslovno matematickog fakulteta (pa makar skromno navodilo da je to samo brucosijada odjela: matematike).
[/quote]
koliko ja znam,brucosijadu organizira cijeli faks a ne samo jedan odjel. a ako je tome tako, a jest i moralo bi biti, onda stvarno ne vidim razloga da se netko pravi lud i da organizira tzv. brucosijadu samo za odjel matematike. pa nisu brucosi matematike nista bolji od brucosa fizike, biologije, kemije...nismo od zlata, pa da nam se treba gdje god dodjemo stavljat crveni tepih ispred i bacat ruze na tlo kojim se krecemo.
[quote]
Pitanje je jos i zasto su se [b] isti dan[/b] pojavili jedni i drugi plakati?
[/quote]
jednostavno...jedni su zeljeli drugima dignut zivac, u ovom slucaju crveni plavima (to me podsijeca na Hladni Rat...ah, nostalgija me hvata :D :D :D).
cinik (napisa): | HijenA (napisa): |
ja takve ljude ne mogu shvatit. sto time dobivaju ako trgaju tudje plakate koje je, ipak na kraju, fakultet platio (znaci svi mi)?
meni se cini kako bi fakultet trebao ukinuti tu brucosijadu jer se iz godine u godinu pretvara u sve vecu farsu (nesto slicno kao i "medjunarodni" informaticki sajam Info 2004). onda bi se valjda ljudi opametili pa bi sljedece godine pristupili organiziranju brucosijade malo ozbiljnije i savjesnije. |
tko god da je platio plakate – nije platio da bude obmanjivan. Crvenjasi obmanjuju ljude – ono sto oni organiziraju jest neki tulum u papayi, centriran oko studenata samo matematike – ali to sto organiziraju nije
brucosijada priodoslovno matematickog fakulteta (pa makar skromno navodilo da je to samo brucosijada odjela: matematike).
|
koliko ja znam,brucosijadu organizira cijeli faks a ne samo jedan odjel. a ako je tome tako, a jest i moralo bi biti, onda stvarno ne vidim razloga da se netko pravi lud i da organizira tzv. brucosijadu samo za odjel matematike. pa nisu brucosi matematike nista bolji od brucosa fizike, biologije, kemije...nismo od zlata, pa da nam se treba gdje god dodjemo stavljat crveni tepih ispred i bacat ruze na tlo kojim se krecemo.
Citat: |
Pitanje je jos i zasto su se isti dan pojavili jedni i drugi plakati?
|
jednostavno...jedni su zeljeli drugima dignut zivac, u ovom slucaju crveni plavima (to me podsijeca na Hladni Rat...ah, nostalgija me hvata ).
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:11 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]A plavi plakati su - cini mi se - opet nestali. :evil:[/quote]
Ja isto provjerio danas, neznam kad, ali sve je bilo u redu. Ne vjerujem da se itko usudio nakon bliskog susreta neki dan trgati bilo sto. Mi se nismo niti necemo spustati na taj nivo, i ostavit cemo obavijest Sume o sahovskom turniru na vratima cumeza dok god on ne prodje. A traje jos dan dva, pa ih micemo s vrata.
Zasto su se pojavili istovremeno, neznam. Slucajno, ajde statisticari koja je to vjerojatnost! Znam samo da se o ovoj "nasoj" brucosijadi malo prije pocelo pricati, pa cak i ovdje na forumu, tako da nije iskljucena mogucnost da je "opozicija" to vidjela i odlucila nas preduhitriti. Zalosno. Meni je sve to tako jadno i smjesno. A i izludjuje, pravo. Dosta mi je i klanova i nasih i vasih.Cinjenica je, da smo mi u toj organizaciji vec mjesec i pol dana, tocnije od 9.9. [url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?p=8902#8902]LINK[/url], sto bi sad bilo dva mjeseca. I da taj mali projekt uopce nije jednostavan. Dosli su svi koji su htjeli zajedno napraviti brucosijadu. Ok, necu pretjerivati neke smo i pozvali. Nije sve islo po planu i jos uvijek ne ide, ali to tako mora biti.
Sada ljudi imate dvije brucosijade, ups. tri brucosijade PMFa. I jednu koju smo svi vec shvatili da je predizborni trik, i da HP i Best ne idu skupa. Da ne spominjem mnoge druge kontradikcije bas s tom brucosijadom.
Uglavnom, koja je treca, pitate se. E pa brucosijada PMFa , odsjek Kemija u organizaciji zbora i Sume, posteri koji su navodno vidjeni u SCu. Posteri koji su slicni ovima po zgradi matematike, samo sto pise kemija. link [url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?p=10409#10409]TU[/url]
u svakom slucaju...
Jedina studentska udruga s Kemije, tzv. SSHKD ili studentska sekcija hrvatskog kemijskog drustva je s nama u organizaciji. Cak smo dobili i usmenu (novcanu) potporu matematike Manger-a, kao i od ostalih odsjeka i odjela i podjela s PMF-a.
Pa se sve svodi na to da imate izbor izmedju dvije brucosijade. Jedna dan prije u Papayi, 5kn jeftinija pa cak i na dan "koncerta" 5kn jeftinija od druge. Kojeg koncerta? A druga s dva floora u eX OTV domu, sa cetri benda i partyem. U papayu stane (neznam i ispravite me)500ak ljudi. U OTV dom stane 2000 ljudi, s time da ako se pokaze veliki interes otvaramo i treci floor, sto je trebalo eto biti iznenadjenje.
Ljudi imate izbor! Covjece, kad sam ja bio brucos nije bilo brucosijade uopce! Odite gdje vam volja i sto ce vas uciniti sretnim. Ako ovo dobro prodje Cumez ce si kupiti ormar i produzni kabl sa osiguracem. I Cumez zadovoljan!!Ako lose prodje...biti ce bolje sljedece godine...
Jedini je fazon sto je crveni poster uocljiviji, a sto je plavi ljepsi ali i manj i malim slovima pise...Ali vi ljudi kod sebe imate jedno ubojito oruzje...mogucnost govora, pa samo pricajte okolo...
vsego (napisa): | A plavi plakati su - cini mi se - opet nestali.  |
Ja isto provjerio danas, neznam kad, ali sve je bilo u redu. Ne vjerujem da se itko usudio nakon bliskog susreta neki dan trgati bilo sto. Mi se nismo niti necemo spustati na taj nivo, i ostavit cemo obavijest Sume o sahovskom turniru na vratima cumeza dok god on ne prodje. A traje jos dan dva, pa ih micemo s vrata.
Zasto su se pojavili istovremeno, neznam. Slucajno, ajde statisticari koja je to vjerojatnost! Znam samo da se o ovoj "nasoj" brucosijadi malo prije pocelo pricati, pa cak i ovdje na forumu, tako da nije iskljucena mogucnost da je "opozicija" to vidjela i odlucila nas preduhitriti. Zalosno. Meni je sve to tako jadno i smjesno. A i izludjuje, pravo. Dosta mi je i klanova i nasih i vasih.Cinjenica je, da smo mi u toj organizaciji vec mjesec i pol dana, tocnije od 9.9. LINK, sto bi sad bilo dva mjeseca. I da taj mali projekt uopce nije jednostavan. Dosli su svi koji su htjeli zajedno napraviti brucosijadu. Ok, necu pretjerivati neke smo i pozvali. Nije sve islo po planu i jos uvijek ne ide, ali to tako mora biti.
Sada ljudi imate dvije brucosijade, ups. tri brucosijade PMFa. I jednu koju smo svi vec shvatili da je predizborni trik, i da HP i Best ne idu skupa. Da ne spominjem mnoge druge kontradikcije bas s tom brucosijadom.
Uglavnom, koja je treca, pitate se. E pa brucosijada PMFa , odsjek Kemija u organizaciji zbora i Sume, posteri koji su navodno vidjeni u SCu. Posteri koji su slicni ovima po zgradi matematike, samo sto pise kemija. link TU
u svakom slucaju...
Jedina studentska udruga s Kemije, tzv. SSHKD ili studentska sekcija hrvatskog kemijskog drustva je s nama u organizaciji. Cak smo dobili i usmenu (novcanu) potporu matematike Manger-a, kao i od ostalih odsjeka i odjela i podjela s PMF-a.
Pa se sve svodi na to da imate izbor izmedju dvije brucosijade. Jedna dan prije u Papayi, 5kn jeftinija pa cak i na dan "koncerta" 5kn jeftinija od druge. Kojeg koncerta? A druga s dva floora u eX OTV domu, sa cetri benda i partyem. U papayu stane (neznam i ispravite me)500ak ljudi. U OTV dom stane 2000 ljudi, s time da ako se pokaze veliki interes otvaramo i treci floor, sto je trebalo eto biti iznenadjenje.
Ljudi imate izbor! Covjece, kad sam ja bio brucos nije bilo brucosijade uopce! Odite gdje vam volja i sto ce vas uciniti sretnim. Ako ovo dobro prodje Cumez ce si kupiti ormar i produzni kabl sa osiguracem. I Cumez zadovoljan!!Ako lose prodje...biti ce bolje sljedece godine...
Jedini je fazon sto je crveni poster uocljiviji, a sto je plavi ljepsi ali i manj i malim slovima pise...Ali vi ljudi kod sebe imate jedno ubojito oruzje...mogucnost govora, pa samo pricajte okolo...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:17 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Kao sto se vidi -- brucosijadu organiziraju studenti, a faks je moze (ne)podrzati.
Crvena je -- koliko znam -- nepodrzana (tj. bila pa vise nije).
Plava je -- po istoj logici -- podrzana.
[quote="HijenA"]
jednostavno...jedni su zeljeli drugima dignut zivac, u ovom slucaju crveni plavima (to me podsijeca na Hladni Rat...ah, nostalgija me hvata :D :D :D).[/quote]
:OT:
Ne mijesaj crvene i plave iz te price sa ovim crvenima i plavima. Moj stari, desnicar, je bio presretan kad je cuo da sam protiv crvenih plakata :)
'ave fun!
Sinisa
Kao sto se vidi – brucosijadu organiziraju studenti, a faks je moze (ne)podrzati.
Crvena je – koliko znam – nepodrzana (tj. bila pa vise nije).
Plava je – po istoj logici – podrzana.
HijenA (napisa): |
jednostavno...jedni su zeljeli drugima dignut zivac, u ovom slucaju crveni plavima (to me podsijeca na Hladni Rat...ah, nostalgija me hvata ). |
Ne mijesaj crvene i plave iz te price sa ovim crvenima i plavima. Moj stari, desnicar, je bio presretan kad je cuo da sam protiv crvenih plakata
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 10:55 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="BoMark"]...kao i od ostalih odsjeka i [b]odjela[/b] i podjela s PMF-a....[/quote]
:klapklap:
:banana: Bo je rekao [i]odjel[/i]. :banana:
:lol: ;)
----------
[quote="cinik"]Pitanje je jos i zasto su se isti dan pojavili jedni i drugi plakati?[/quote]
Kak sam ja skuzio, prvo su bili zaljepljeni plavi, pa su ih, khm jelda, neki isli trgati i brzo lijepiti crvene...
A ono da crveni prvi upadnu u oci, pa da, ali ih odmah i ne gledas dalje, jer su ruzni (IMHO) i vidi se da je to obicni party u Papayi nazvan brucisijada, a na plavom vidis da je radjen kak spada i da je prava brucosijada. :amen:
[quote="Krcko"]Predlazem Perici & 40 pribrojnika...[/quote]
:blueshock: Pa bilo ih je 17 [size=9](aktivnih, a oni brojali 80tak, ali tim (80-17=) 63 je vec isteklo clanstvo od prije 2 godine pa ih valjda ne broje vise kao svoje clanove)[/size] kad sam ja istupio i kad su izbacili onog kolegu koji se isto usudio protiviti PBu prije vise od godinu i pol. DZiiizus! Kaj su se klonirali? :-k ;) Zapravo, dobro je, znaci da nisu uspjeli privuci puno brucosa jos ne upoznatih sa likom i djelom PBa. :banana:
BoMark (napisa): | ...kao i od ostalih odsjeka i odjela i podjela s PMF-a.... |
Bo je rekao odjel.
----------
cinik (napisa): | Pitanje je jos i zasto su se isti dan pojavili jedni i drugi plakati? |
Kak sam ja skuzio, prvo su bili zaljepljeni plavi, pa su ih, khm jelda, neki isli trgati i brzo lijepiti crvene...
A ono da crveni prvi upadnu u oci, pa da, ali ih odmah i ne gledas dalje, jer su ruzni (IMHO) i vidi se da je to obicni party u Papayi nazvan brucisijada, a na plavom vidis da je radjen kak spada i da je prava brucosijada.
Krcko (napisa): | Predlazem Perici & 40 pribrojnika... |
Pa bilo ih je 17 (aktivnih, a oni brojali 80tak, ali tim (80-17=) 63 je vec isteklo clanstvo od prije 2 godine pa ih valjda ne broje vise kao svoje clanove) kad sam ja istupio i kad su izbacili onog kolegu koji se isto usudio protiviti PBu prije vise od godinu i pol. DZiiizus! Kaj su se klonirali? Zapravo, dobro je, znaci da nisu uspjeli privuci puno brucosa jos ne upoznatih sa likom i djelom PBa.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:31 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"]
[quote="HijenA"]
jednostavno...jedni su zeljeli drugima dignut zivac, u ovom slucaju crveni plavima (to me podsijeca na Hladni Rat...ah, nostalgija me hvata :D :D :D).[/quote]
:OT:
Ne mijesaj crvene i plave iz te price sa ovim crvenima i plavima. Moj stari, desnicar, je bio presretan kad je cuo da sam protiv crvenih plakata :)
[/quote]
ma ne mijesam, to je samo digresija bila. samo, vrlo je indikativno da su [b]bas[/b] crveni trgali [b]bas[/b] plave plakate ;) :)
cinik (napisa): |
HijenA (napisa): |
jednostavno...jedni su zeljeli drugima dignut zivac, u ovom slucaju crveni plavima (to me podsijeca na Hladni Rat...ah, nostalgija me hvata ). |
Ne mijesaj crvene i plave iz te price sa ovim crvenima i plavima. Moj stari, desnicar, je bio presretan kad je cuo da sam protiv crvenih plakata
|
ma ne mijesam, to je samo digresija bila. samo, vrlo je indikativno da su bas crveni trgali bas plave plakate
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:34 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="HijenA"]koliko ja znam,brucosijadu organizira cijeli faks a ne samo jedan odjel.[/quote]
Wrong. Brucosijadu organizira tko god hoce. Faks nikad nije imao veze s orgranizacijom, eventualno moze dati "blagoslov" ovom ili onom. Mislim da uopce nema nacina zabraniti nekom organiziranje brucosijade.
[/quote]
ma to je u redu...sto se tog tice, i ja bi mogao organizirati brucosijadu. medjutim, don't you think da ako je vec netko dobio "blagoslov" faksa, da ostali svi ispadaju iz utrke?!
krcko (napisa): | HijenA (napisa): | koliko ja znam,brucosijadu organizira cijeli faks a ne samo jedan odjel. |
Wrong. Brucosijadu organizira tko god hoce. Faks nikad nije imao veze s orgranizacijom, eventualno moze dati "blagoslov" ovom ili onom. Mislim da uopce nema nacina zabraniti nekom organiziranje brucosijade.
|
ma to je u redu...sto se tog tice, i ja bi mogao organizirati brucosijadu. medjutim, don't you think da ako je vec netko dobio "blagoslov" faksa, da ostali svi ispadaju iz utrke?!
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 14:47 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]medjutim, don't you think da ako je vec netko dobio "blagoslov" faksa, da ostali svi ispadaju iz utrke?![/quote]
Ne. Druzba Pere Kvrzice takodjer tvrdi da ima blagoslov ([url=http://www.biol.pmf.hr/~bius/zanimljivosti/mail.jpg]ovo[/url]). Osim toga, kojeg faksa i kojeg dekana? To ti u slucaju PMF-a nije tako jednostavno. Na kraju, cak i bez icijeg blagoslova mogu organizirati tulum pod nazivom "Brucosijada PMF-a".
[i]Real life[/i] je ponekad stvarno kompliciran. Jednostavnije je zivjeti u mathlandu :wink:
HijenA (napisa): | medjutim, don't you think da ako je vec netko dobio "blagoslov" faksa, da ostali svi ispadaju iz utrke?! |
Ne. Druzba Pere Kvrzice takodjer tvrdi da ima blagoslov (ovo). Osim toga, kojeg faksa i kojeg dekana? To ti u slucaju PMF-a nije tako jednostavno. Na kraju, cak i bez icijeg blagoslova mogu organizirati tulum pod nazivom "Brucosijada PMF-a".
Real life je ponekad stvarno kompliciran. Jednostavnije je zivjeti u mathlandu
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
|