Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:19 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"][quote="HijenA"][quote="krcko"]nenad [i]zaokruženo-a[/i] math.hr[/quote]
to se kaze [b][i]at[/i][/b] :lol: :lol: :lol:[/quote]
To krcko sigurno ne zna i ovime je prosvijetljen. [/quote]
eto...jos jedno dobro djelo danas :D :D bas sam dobar danas :D :D :D
[quote]
Tehnike spammera znaju da ako pises <ime> at <ne.st.o> da je to mail adresa, a oni ti stalno pregledavaju stranice za email adrese -- "zasifrirana" na ovaj nacin, adresa je neprepoznatljiv tekst za spammere, a u potpunosti odgovara na pitanje.[/quote]
istu stvar mozes napraviti i na suptilniji nacin...jednostavno napises <ime>NO@SPAMne.st.o ili <ime>XXXX@XXXXne.st.o...funkcionalnost je ista. uglavnom, bilo koji dodani znak email adresi sprecava pojavu spama ili je smanjuje na mikroskopsku velicinu. druga je stvar ako imas frenda cije racunalo je spam-o-matic stroj a on te, zacudo :P, ima u OE Address Booku. u tom slucaju, nema ti spasa, nazalost.
BTW. mislim da su danasnje kazne za spamere premale, pogotovo u danasnje doba kad SPAM poruke zauzimaju preko 70% (ako se ne varam) prometa internet email poruka.
cinik (napisa): | HijenA (napisa): | krcko (napisa): | nenad zaokruženo-a math.hr |
to se kaze at  |
To krcko sigurno ne zna i ovime je prosvijetljen. |
eto...jos jedno dobro djelo danas bas sam dobar danas
Citat: |
Tehnike spammera znaju da ako pises <ime> at <ne.st.o> da je to mail adresa, a oni ti stalno pregledavaju stranice za email adrese – "zasifrirana" na ovaj nacin, adresa je neprepoznatljiv tekst za spammere, a u potpunosti odgovara na pitanje. |
istu stvar mozes napraviti i na suptilniji nacin...jednostavno napises <ime>NO@SPAMne.st.o ili <ime>XXXX@XXXXne.st.o...funkcionalnost je ista. uglavnom, bilo koji dodani znak email adresi sprecava pojavu spama ili je smanjuje na mikroskopsku velicinu. druga je stvar ako imas frenda cije racunalo je spam-o-matic stroj a on te, zacudo , ima u OE Address Booku. u tom slucaju, nema ti spasa, nazalost.
BTW. mislim da su danasnje kazne za spamere premale, pogotovo u danasnje doba kad SPAM poruke zauzimaju preko 70% (ako se ne varam) prometa internet email poruka.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 1:51 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]istu stvar mozes napraviti i na suptilniji nacin...jednostavno napises <ime>NO@SPAMne.st.o ili [/quote]
:OT:
NO SPAM umetci su, mislim, prva forma obrane od spama koja se pojavila na usenetu prije kojih 8+ godina i od onda je dobro dokumentirana u spamerskim krugovima :PP
Valja biti inventivan ali razumljiv, utoliko je krckova formulacija simpaticna ;) I, barem zasad, hrvatska rijec "na" je zasad uglavnom sigurna.
HijenA (napisa): | istu stvar mozes napraviti i na suptilniji nacin...jednostavno napises <ime>NO@SPAMne.st.o ili |
NO SPAM umetci su, mislim, prva forma obrane od spama koja se pojavila na usenetu prije kojih 8+ godina i od onda je dobro dokumentirana u spamerskim krugovima
Valja biti inventivan ali razumljiv, utoliko je krckova formulacija simpaticna I, barem zasad, hrvatska rijec "na" je zasad uglavnom sigurna.
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:37 čet, 11. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="HijenA"]istu stvar mozes napraviti i na suptilniji nacin...jednostavno napises <ime>NO@SPAMne.st.o ili [/quote]
:OT:
NO SPAM umetci su, mislim, prva forma obrane od spama koja se pojavila na usenetu prije kojih 8+ godina i od onda je dobro dokumentirana u spamerskim krugovima :PP
Valja biti inventivan ali razumljiv, utoliko je krckova formulacija simpaticna ;) I, barem zasad, hrvatska rijec "na" je zasad uglavnom sigurna.[/quote]
maj bad...isprika.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | HijenA (napisa): | istu stvar mozes napraviti i na suptilniji nacin...jednostavno napises <ime>NO@SPAMne.st.o ili |
NO SPAM umetci su, mislim, prva forma obrane od spama koja se pojavila na usenetu prije kojih 8+ godina i od onda je dobro dokumentirana u spamerskim krugovima
Valja biti inventivan ali razumljiv, utoliko je krckova formulacija simpaticna I, barem zasad, hrvatska rijec "na" je zasad uglavnom sigurna. |
maj bad...isprika.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|