Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

exe file
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
egipcanin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 0

PostPostano: 10:28 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

za neobicno ponasanje vindoza bi mogao biti odgovoran neki zlocesti programcic (imas li instaliran neki antivirus?)
ne-dizanje sa cd bi znacilo da nesto hardverski ne valja ili da cd nije bootabilan
ali bily, STVARNO ne kuzim kako bi brisanje *.exe datoteke moglo dovesti do problema u radu racunala (ako nije izvedno iz dosa) jer vidnozi stite sve datoteke koje su im bitne za rad

P.S. koliko je vremena proslo od zadnje instalacije vinbloza?
za neobicno ponasanje vindoza bi mogao biti odgovoran neki zlocesti programcic (imas li instaliran neki antivirus?)
ne-dizanje sa cd bi znacilo da nesto hardverski ne valja ili da cd nije bootabilan
ali bily, STVARNO ne kuzim kako bi brisanje *.exe datoteke moglo dovesti do problema u radu racunala (ako nije izvedno iz dosa) jer vidnozi stite sve datoteke koje su im bitne za rad

P.S. koliko je vremena proslo od zadnje instalacije vinbloza?

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 11:47 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam instaliran norton ali ni on mi se ne zeli pokrenut
ne zeli mi bootat s cd-a
a ni ja ne kuzim sto mu je iskreno!

Htjela sam jos probat jel bi mi bootalo sa diskete pa da samo napravim format c

Ajde javim ako to uspijem!

:cry:
imam instaliran norton ali ni on mi se ne zeli pokrenut
ne zeli mi bootat s cd-a
a ni ja ne kuzim sto mu je iskreno!

Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:14 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

postoji mogucnost da ako imas 2 cd-roma (npr. snimac i citac) moras u biosu tocno odredit s kojeg ce ti se dizat ili nemas izbora i mozes samo s jednoga od njih dic sistem.
u vecini biosa ima samo jedna opcija ("cd-rom" ili nesto tako) i mozes cd ubacit u bilo koji cd-rom, ali postoji i gornja mogucnost.
postoji mogucnost da ako imas 2 cd-roma (npr. snimac i citac) moras u biosu tocno odredit s kojeg ce ti se dizat ili nemas izbora i mozes samo s jednoga od njih dic sistem.
u vecini biosa ima samo jedna opcija ("cd-rom" ili nesto tako) i mozes cd ubacit u bilo koji cd-rom, ali postoji i gornja mogucnost.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
@#
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:45 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa dobro, ljudi, zar zaista jedini ja vidim što se dogodilo??

Ženi je obrisana asocijacija .exe filetypea iz registrya.
http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm
.

http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm
.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:54 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]Htjela sam jos probat jel bi mi bootalo sa diskete pa da samo napravim format c

:cry:[/quote]
:shock: ali, ako formatiras hard disk a jos uvijek ne mozes pokrenuti instalacijski cd onda se neces moci javiti :shock:
bily (napisa):

Crying or Very sad

Shocked ali, ako formatiras hard disk a jos uvijek ne mozes pokrenuti instalacijski cd onda se neces moci javiti Shocked

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:27 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"]Pa dobro, ljudi, zar zaista jedini ja vidim što se dogodilo??
http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm .[/quote]

Palo mi je na pamet jos na pocetku price, ali onda bi se fileovi dali rucno pokrenuti iz Command Prompta, sto je vec negdje napisala da ne radi... :?
@# (napisa):
http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm .

Palo mi je na pamet jos na pocetku price, ali onda bi se fileovi dali rucno pokrenuti iz Command Prompta, sto je vec negdje napisala da ne radi... Confused

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:51 pon, 15. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

gledajte gledam svoj bios i imam da mi cita samo sa floopy a prije sam imala i sa cd room sad vise nista ne kuzim!

Znate sto ajde mi recite samo nesto ako ja ove exe filovi sto mi sad ne rade sprzim na cd ali onda ih nanovo instaliram kad dignem ponovo windwse jel ce mi onda radit?

Help rijesite mi problem :cry:
gledajte gledam svoj bios i imam da mi cita samo sa floopy a prije sam imala i sa cd room sad vise nista ne kuzim!

Znate sto ajde mi recite samo nesto ako ja ove exe filovi sto mi sad ne rade sprzim na cd ali onda ih nanovo instaliram kad dignem ponovo windwse jel ce mi onda radit?

Help rijesite mi problem Crying or Very sad

Albert Einstein

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:56 pon, 15. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]gledajte gledam svoj bios i imam da mi cita samo sa floopy a prije sam imala i sa cd room sad vise nista ne kuzim![/quote]

Pogledaj jos malo... Ako nema CD-ROMa, onda ti ga ni BIOS ne prepoznaje. Pa kaj si mu napravila, ako ga je prije bilo?! :shock: Jesi 100% sigurna da ga je prije bilo?

[quote="bily"]Znate sto ajde mi recite samo nesto ako ja ove exe filovi sto mi sad ne rade sprzim na cd ali onda ih nanovo instaliram kad dignem ponovo windwse jel ce mi onda radit?[/quote]

A mozes przit? Znaci mozes pokrenut neki program (pretpostavljam da ti se program za przenje pokrece pokretanjem nekog exe filea)?

[quote="bily"]Help rijesite mi problem :cry:[/quote]

Dobimo onu tortu kad ga rijesimo? :lol: ;) Just kidding..
bily (napisa):

Pogledaj jos malo... Ako nema CD-ROMa, onda ti ga ni BIOS ne prepoznaje. Pa kaj si mu napravila, ako ga je prije bilo?! Shocked Jesi 100% sigurna da ga je prije bilo?

bily (napisa):

A mozes przit? Znaci mozes pokrenut neki program (pretpostavljam da ti se program za przenje pokrece pokretanjem nekog exe filea)?

bily (napisa):
Help rijesite mi problem Crying or Very sad

Dobimo onu tortu kad ga rijesimo? Laughing Wink Just kidding..

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 14:43 pon, 15. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa iskreno mislim da bi mogla przit al jos nisam probala ujedno stvarno neznam sto sam napravila ...
Mogla bi donjet komp tu na faks pa da se vi malo zamarate rijesavanjem ovog problema uopce ne kuzim vise nista mislim da mi je najbolje sve nanovo instalirat ...

Jedino ako nekome jos ne padne neka ideja?

Ujedno ako se ovaj problem rijesi onda necu nagradit samo s jednom tortom nego sa malo vise njih!

ne sada ozbiljno koje su mi opcije ako mi ne cita cd sto sve mogu napravit!
pa iskreno mislim da bi mogla przit al jos nisam probala ujedno stvarno neznam sto sam napravila ...
Mogla bi donjet komp tu na faks pa da se vi malo zamarate rijesavanjem ovog problema uopce ne kuzim vise nista mislim da mi je najbolje sve nanovo instalirat ...

Jedino ako nekome jos ne padne neka ideja?

Ujedno ako se ovaj problem rijesi onda necu nagradit samo s jednom tortom nego sa malo vise njih!

ne sada ozbiljno koje su mi opcije ako mi ne cita cd sto sve mogu napravit!

Albert Einstein

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:05 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ženo Božja, MORA ti CD čitat, to mu je u krvi!!!!!!!!!!! :blueshock: :blueshock::blueshock::blueshock::blueshock:

Ali, ok, nisi ni prva ni zadnja kojoj BIOS Setup opravdano djeluje apstraktno pa 'vako:

Odi do najbližeg bootabilno sposobnog poznanika/ce i napravi si boot disketu. Na boot disketi bi trebalo pisat sve potrebno za instalaciju aktualnih windowsa. Instaliraj windowse pomoću boot diskete.

I molim te, probaj [b]reinstalirat Windows[/b] ovako ili onako prije nego što išta drastičnije izvedeš. Ako ti ne ide reinstalacija klasičnim start->run putem, onda izvedi jedan od BOOT-zahvata koje smo spomenuli. I točak. Probaj to i dok ne probaš sve od toga ili ti ijedno proradi, ne piši ništa o ovome!

Samom reinstalacijom Windowsa nećeš ništa izgubit, jer samo stavljaš Windoze preko starih, a ostalo ostaje intact.
Ženo Božja, MORA ti CD čitat, to mu je u krvi!!!!!!!!!!! Disaster!!! Disaster!!!Disaster!!!Disaster!!!Disaster!!!

Ali, ok, nisi ni prva ni zadnja kojoj BIOS Setup opravdano djeluje apstraktno pa 'vako:

Odi do najbližeg bootabilno sposobnog poznanika/ce i napravi si boot disketu. Na boot disketi bi trebalo pisat sve potrebno za instalaciju aktualnih windowsa. Instaliraj windowse pomoću boot diskete.

I molim te, probaj reinstalirat Windows ovako ili onako prije nego što išta drastičnije izvedeš. Ako ti ne ide reinstalacija klasičnim start→run putem, onda izvedi jedan od BOOT-zahvata koje smo spomenuli. I točak. Probaj to i dok ne probaš sve od toga ili ti ijedno proradi, ne piši ništa o ovome!

Samom reinstalacijom Windowsa nećeš ništa izgubit, jer samo stavljaš Windoze preko starih, a ostalo ostaje intact.

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:07 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako, downloadaj:
http://lnr.math.hr/~bbozo/win95rescue.img

To je raw slika rescue diska od windowsa 95. Nju mozes snimiti na 1.44M disketu u Pr1 unosenjem komande:
[code:1]wget http://lnr.math.hr/~bbozo/win95rescue.img
dd if=win95rescue.img of=/dev/fd0[/code:1]
wget ce ga downloadati na tvoj account a komanda 'dd' ce ga snimiti na disketu.

Alternativno, ako neces biti na faksu u skorije vrijeme mozes probati iskombinirati nesto sa programima dostupnim na:
ftp://ftp.hr.debian.org/debian/tools/
pogledaj [url=ftp://ftp.hr.debian.org/debian/tools/README]README[/url] file. (osobno, javise nade bih polagao u rawrite1)

Ta disketa je bootabilna i trebala bi imati CDROM podrsku. Kada ti se pokaze prompt nakon bootanja, odi na drive na kojem ti je cdrom i upisi 'setup'.
Ovako, downloadaj:

To je raw slika rescue diska od windowsa 95. Nju mozes snimiti na 1.44M disketu u Pr1 unosenjem komande:
Kod:
wget http://lnr.math.hr/~bbozo/win95rescue.img
dd if=win95rescue.img of=/dev/fd0

wget ce ga downloadati na tvoj account a komanda 'dd' ce ga snimiti na disketu.

Alternativno, ako neces biti na faksu u skorije vrijeme mozes probati iskombinirati nesto sa programima dostupnim na:
ftp://ftp.hr.debian.org/debian/tools/
pogledaj README file. (osobno, javise nade bih polagao u rawrite1)

Ta disketa je bootabilna i trebala bi imati CDROM podrsku. Kada ti se pokaze prompt nakon bootanja, odi na drive na kojem ti je cdrom i upisi 'setup'.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 15:03 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Ovako, downloadaj:

To je raw slika rescue diska od windowsa 95. Nju mozes snimiti na 1.44M
[/quote]

Problem sa tim je da, ako se radi o reparaciji win XP neće ti pomoći da računalo bootaš sa win95/98 diskete, zato jer se instalacija XPa ne želi pokrenuti iz običnog DOSa, već traži da se pokreće iz ona smješne verzije DOSa (ako se to uopće tako može nazvati) koja dolazi uz XP. Dakle za XP je prijekopotrebno da se boota sa CDa.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Ovako, downloadaj:

Problem sa tim je da, ako se radi o reparaciji win XP neće ti pomoći da računalo bootaš sa win95/98 diskete, zato jer se instalacija XPa ne želi pokrenuti iz običnog DOSa, već traži da se pokreće iz ona smješne verzije DOSa (ako se to uopće tako može nazvati) koja dolazi uz XP. Dakle za XP je prijekopotrebno da se boota sa CDa.

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 12:57 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Ovako, downloadaj:

[/quote]

Problem sa tim je da, ako se radi o reparaciji win XP neće ti pomoći da računalo bootaš sa win95/98 diskete, zato jer se instalacija XPa ne želi pokrenuti iz običnog DOSa, već traži da se pokreće iz ona smješne verzije DOSa (ako se to uopće tako može nazvati) koja dolazi uz XP. Dakle za XP je prijekopotrebno da se boota sa CDa.[/quote]

ROTFLMAO :):):):):):):):)

tko ti je to rekao?! nikad nisi cuo za file winnt.exe koji se nalazi u i386 direktoriju na instalacijskom CD-u winxp?! taj se pokrece iz bilo koje verzije DOS-a jer je to DOS program!!!! :D :D :D

argh...a ja mislio da rudjerasi nesto znaju...tisk, tisk :)
nemo (napisa):
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Ovako, downloadaj:

ROTFLMAO SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

tko ti je to rekao?! nikad nisi cuo za file winnt.exe koji se nalazi u i386 direktoriju na instalacijskom CD-u winxp?! taj se pokrece iz bilo koje verzije DOS-a jer je to DOS program!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

argh...a ja mislio da rudjerasi nesto znaju...tisk, tisk Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:47 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ljudi hvala vam puno rijesila sam problem pomocu sistemske diskete i sad je sve ok jako sam sada sretna....
Hvala vam puno na pomoci jer uistinu mi jeste pomogli.Pozdrav! :lol:
ljudi hvala vam puno rijesila sam problem pomocu sistemske diskete i sad je sve ok jako sam sada sretna....
Hvala vam puno na pomoci jer uistinu mi jeste pomogli.Pozdrav! Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 23:58 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]tko ti je to rekao?! nikad nisi cuo za file winnt.exe koji se nalazi u i386 direktoriju na instalacijskom CD-u winxp?! taj se pokrece iz bilo koje verzije DOS-a jer je to DOS program!!!! :D :D :D

argh...a ja mislio da rudjerasi nesto znaju...tisk, tisk :)[/quote]

Neki ruđeraši ne vole XP pa se ni ne prtljaju puno oko njega, ali tako mi i treba kad se javljam. Evo da sad nisam bubnuo glupost, nikad ne bih saznao "pravu istinu" (tm) pa hvala :D
HijenA (napisa):
tko ti je to rekao?! nikad nisi cuo za file winnt.exe koji se nalazi u i386 direktoriju na instalacijskom CD-u winxp?! taj se pokrece iz bilo koje verzije DOS-a jer je to DOS program!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Neki ruđeraši ne vole XP pa se ni ne prtljaju puno oko njega, ali tako mi i treba kad se javljam. Evo da sad nisam bubnuo glupost, nikad ne bih saznao "pravu istinu" (tm) pa hvala Very Happy

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 0:39 čet, 18. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"][quote="HijenA"]tko ti je to rekao?! nikad nisi cuo za file winnt.exe koji se nalazi u i386 direktoriju na instalacijskom CD-u winxp?! taj se pokrece iz bilo koje verzije DOS-a jer je to DOS program!!!! :D :D :D

argh...a ja mislio da rudjerasi nesto znaju...tisk, tisk :)[/quote]

Neki ruđeraši ne vole XP pa se ni ne prtljaju puno oko njega, ali tako mi i treba kad se javljam. Evo da sad nisam bubnuo glupost, nikad ne bih saznao "pravu istinu" (tm) pa hvala :D[/quote]

nema na cemu...inace taj file se nalazi i Win NT 4.0 i Win2000 verzijama...tek toliko.

BTW. imam vise postova od tebe :P :cool: :)
nemo (napisa):
HijenA (napisa):

Neki ruđeraši ne vole XP pa se ni ne prtljaju puno oko njega, ali tako mi i treba kad se javljam. Evo da sad nisam bubnuo glupost, nikad ne bih saznao "pravu istinu" (tm) pa hvala Very Happy

nema na cemu...inace taj file se nalazi i Win NT 4.0 i Win2000 verzijama...tek toliko.

BTW. imam vise postova od tebe Razz Cool Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum