Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ivana3 Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:44 pet, 19. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Eh, jos da sam ovo vidio na vrijeme... :-s Dakle, mozes me hvatati kad god me nadjes, a konzultacije su samo garancija da sam u kabinetu (ili na kabinetu pishe gdje sam ;)).
Eh, jos da sam ovo vidio na vrijeme... Dakle, mozes me hvatati kad god me nadjes, a konzultacije su samo garancija da sam u kabinetu (ili na kabinetu pishe gdje sam ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
abyssum Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:03 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="abyssum"]mislim da će kod asistenta Sege nakon danasnjih [i](pogleda na sat)[/i], ups, jucerasnjih vjezbi, studenti cekat u redu za konzultacije :D[/quote]
Tako loshe objasnjavam da nista nije (bilo) jasno?!? :shock: :bigcry:
[quote="abyssum"]bar su tako pricali nakon vjezbi :D[/quote]
Pricali, pricali,... pa dosle samo dvije kolegice zbog UuRa i jedna zbog Ca... :(
[b]Vjerojatno[/b] cu biti dostupan i u srijedu iza 14:00... 8)
:wave:
abyssum (napisa): | mislim da će kod asistenta Sege nakon danasnjih (pogleda na sat), ups, jucerasnjih vjezbi, studenti cekat u redu za konzultacije  |
Tako loshe objasnjavam da nista nije (bilo) jasno?!?
abyssum (napisa): | bar su tako pricali nakon vjezbi  |
Pricali, pricali,... pa dosle samo dvije kolegice zbog UuRa i jedna zbog Ca...
Vjerojatno cu biti dostupan i u srijedu iza 14:00...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|