Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 20:06 uto, 26. 10. 2004 Naslov: Re: Kako do email adrese zaposlenog na MO |
|
|
[quote="nemo"]Kako bi čovjek mogao saznati email adresu zaposlenog na MO. Zato jer na www.math.hr , pod Osoblje nema i stavke email.
Preciznije treba mi email adresa asistenta Igora Jelaske. Problem je u tome što prof. fizike i informatike za kolegij "Građa Računala" još nijednom nisu imali vježbe! Slušamo ga skupa sa kolegama s 4. godine matematike, ali vježbe imamo u drugom terminu. E sad meni nije jasno kako se netko može ne pojaviti 3 puta zaredom bez objašnjenja (dapače mi tog čovjeka još nismo vidjeli uživo, a iskreno ne želim ga tražiti po faksu).[/quote]
Svi emailovi na mathu imaju aliase oblika ime.prezime@math.hr .
No username Igora Jelaske je njegovo prezime, tako da ce i prezime@math.hr biti dovoljno.
Zadnji put se spojio prije nekoliko sati, i nema neprocitane poste, dakle covjek bi rekao da cita svoj mail. Posalji mu mail. Vjerojatno covjek ne zna da vi imate poseban termin... :-/
nemo (napisa): | Kako bi čovjek mogao saznati email adresu zaposlenog na MO. Zato jer na www.math.hr , pod Osoblje nema i stavke email.
Preciznije treba mi email adresa asistenta Igora Jelaske. Problem je u tome što prof. fizike i informatike za kolegij "Građa Računala" još nijednom nisu imali vježbe! Slušamo ga skupa sa kolegama s 4. godine matematike, ali vježbe imamo u drugom terminu. E sad meni nije jasno kako se netko može ne pojaviti 3 puta zaredom bez objašnjenja (dapače mi tog čovjeka još nismo vidjeli uživo, a iskreno ne želim ga tražiti po faksu). |
Svi emailovi na mathu imaju aliase oblika ime.prezime@math.hr .
No username Igora Jelaske je njegovo prezime, tako da ce i prezime@math.hr biti dovoljno.
Zadnji put se spojio prije nekoliko sati, i nema neprocitane poste, dakle covjek bi rekao da cita svoj mail. Posalji mu mail. Vjerojatno covjek ne zna da vi imate poseban termin... :-/
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 22:59 sri, 27. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Kolega Jelaska "visi" i po Forumu; ako mu pogledas profil, vidjet ces kad je zadnji put bio ovdje. 8)[/quote]
Oups, to mi nije palo napamet :mrgreen: No sad više nije toliko važno, stupio u kontakt jesam, preko maila naravno. I nadam se da ćemo uskoro srediti problem, zato jer predavanja su već poodmakla tako da smo u zaostatku, što mi se nimalo ne sviđa.
vsego (napisa): | Kolega Jelaska "visi" i po Forumu; ako mu pogledas profil, vidjet ces kad je zadnji put bio ovdje.  |
Oups, to mi nije palo napamet No sad više nije toliko važno, stupio u kontakt jesam, preko maila naravno. I nadam se da ćemo uskoro srediti problem, zato jer predavanja su već poodmakla tako da smo u zaostatku, što mi se nimalo ne sviđa.
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
= Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
@# Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
|