Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

neuronske mreze

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
nenadk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 19:46 pon, 29. 11. 2004    Naslov: neuronske mreze Citirajte i odgovorite

pozdrav,

daklem, upisao sam gore navedeni kolegij, to je nama fizicarima izborni kolegij na trecoj godini, ali, po obicaju, nije nam osiguran predavac, vec se moramo sami raspitivati i saznavati tko i gdje i kako to slusa. ako se ne varam, a nadam se da se ne varam, jer mi je frendica jedna pricala o tome (a sa matematike je) da je, mislim, ona to slusala kod vas. pa bih molio informaciju kome bih se uopce mogao obratiti, da mi ne bude, ako vec nije, prekasno. nadam se da ima netko sa kojom korisnom informacijom?
pozdrav,

daklem, upisao sam gore navedeni kolegij, to je nama fizicarima izborni kolegij na trecoj godini, ali, po obicaju, nije nam osiguran predavac, vec se moramo sami raspitivati i saznavati tko i gdje i kako to slusa. ako se ne varam, a nadam se da se ne varam, jer mi je frendica jedna pricala o tome (a sa matematike je) da je, mislim, ona to slusala kod vas. pa bih molio informaciju kome bih se uopce mogao obratiti, da mi ne bude, ako vec nije, prekasno. nadam se da ima netko sa kojom korisnom informacijom?

>>Time is a companion that goes with us on a journey. It reminds us to cherish each moment, because it will never come again. What we leave behind is not as important as how we have lived.<<

by Jean-Luc Picard
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:47 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zove se "[i]Meko racunarstvo[/i]", ide u drugom semestru i ima web [url=http://www.zemris.fer.hr/predmeti/nenr/]ovdje[/url]. 8)
Zove se "Meko racunarstvo", ide u drugom semestru i ima web ovdje. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nenadk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:36 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala na info.

no super, nasi su dovoljno azurni da nisu mogli niti tu informaciju saznati, pa tako vec pet godina imamo taj kolegij naveden na trecoj godini kao izborni, sa upravo imenom kao sto sam gore naveo. naravno, naveden je da se slusa u zimskom semestru, sa satnicom 2+1, a ne znam kako je sa mekim racunarstvom na matematici?
vsego, moze koji hint, eventualno link na koju korisnu informaciju van weba fer-a? malo sam srchao po forumu, nasao neke informacije, ali me recimo interesira u kojoj se satnici kolegij slusa, kada se slusa, kakav je tip vjezbi i sl., te koje su obveze studenta za vrijeme semestra, te na kraju - kakva je prof. dalbelo-basic na usmenom; ako ga ima? :)

pozdrav,
nenad
hvala na info.

no super, nasi su dovoljno azurni da nisu mogli niti tu informaciju saznati, pa tako vec pet godina imamo taj kolegij naveden na trecoj godini kao izborni, sa upravo imenom kao sto sam gore naveo. naravno, naveden je da se slusa u zimskom semestru, sa satnicom 2+1, a ne znam kako je sa mekim racunarstvom na matematici?
vsego, moze koji hint, eventualno link na koju korisnu informaciju van weba fer-a? malo sam srchao po forumu, nasao neke informacije, ali me recimo interesira u kojoj se satnici kolegij slusa, kada se slusa, kakav je tip vjezbi i sl., te koje su obveze studenta za vrijeme semestra, te na kraju - kakva je prof. dalbelo-basic na usmenom; ako ga ima? Smile

pozdrav,
nenad

>>Time is a companion that goes with us on a journey. It reminds us to cherish each moment, because it will never come again. What we leave behind is not as important as how we have lived.<<

by Jean-Luc Picard
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:44 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nenadk"]no super, nasi su dovoljno azurni da nisu mogli niti tu informaciju saznati, pa tako vec pet godina imamo taj kolegij naveden na trecoj godini kao izborni, sa upravo imenom kao sto sam gore naveo. naravno, naveden je da se slusa u zimskom semestru, sa satnicom 2+1, a ne znam kako je sa mekim racunarstvom na matematici?[/quote]

2+2 u ljetnom semestru. 8)

[quote="nenadk"]vsego, moze koji hint, eventualno link na koju korisnu informaciju van weba fer-a?[/quote]

Ne. :(

[quote="nenadk"]malo sam srchao po forumu, nasao neke informacije, ali me recimo interesira u kojoj se satnici kolegij slusa, kada se slusa,[/quote]

To ce se znati kad i raspored za ljetni semestar. 8)

[quote="nenadk"]kakav je tip vjezbi i sl.,[/quote]

Prvo mali uvod/podsjetnik Mathematice, zatim se rade nekakvi zadaci. :-s Ima tri paketa zadataka, sto asistent pokupi i to je dio ocjene. 8)

[quote="nenadk"]te koje su obveze studenta za vrijeme semestra,[/quote]

Uz navedene zadatke, radi se i projekt, koji predas profi prije usmenog. 8)

[quote="nenadk"]te na kraju - kakva je prof. dalbelo-basic na usmenom; ako ga ima? :)[/quote]

Nakon projekta imas usmeni koji, navodno, nije problematican. :D Detalje ne znam; ja drzim vjezbe, ali nisam to slushao. ;)
nenadk (napisa):

2+2 u ljetnom semestru. Cool

nenadk (napisa):
vsego, moze koji hint, eventualno link na koju korisnu informaciju van weba fer-a?

Ne. Sad

nenadk (napisa):
malo sam srchao po forumu, nasao neke informacije, ali me recimo interesira u kojoj se satnici kolegij slusa, kada se slusa,

To ce se znati kad i raspored za ljetni semestar. Cool

nenadk (napisa):
kakav je tip vjezbi i sl.,

Prvo mali uvod/podsjetnik Mathematice, zatim se rade nekakvi zadaci. Eh? Ima tri paketa zadataka, sto asistent pokupi i to je dio ocjene. Cool

nenadk (napisa):
te koje su obveze studenta za vrijeme semestra,

Uz navedene zadatke, radi se i projekt, koji predas profi prije usmenog. Cool

nenadk (napisa):
te na kraju - kakva je prof. dalbelo-basic na usmenom; ako ga ima? Smile

Nakon projekta imas usmeni koji, navodno, nije problematican. Very Happy Detalje ne znam; ja drzim vjezbe, ali nisam to slushao. Wink

[Vrh]
nenadk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:42 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pozdrav,

kazesh da se radi kao podsjetnik na mathematicu - koliko je zapravo bitno prethodno poznavanje rada u mathematici, i kakav je zapravo tip zadataka, ako ikako mozesh to malo pojasniti. da li sa odslusanim (i vecinom polozenim) matematikama (1,2,3,4), vjerojatnost i statistika, diferencijalne jednadzbe i dinamicki sustavi i numerickim metodama, mogu koliko toliko normalno pratiti nastavu, ili se ipak preporuca da to detaljnjije odradim, ili sto? mislim, volio bih pohadjati taj kolegij u ljetnom semestru, ali malo me iskreno strah, nikad mi nije bio problem nauciti rjesavati zadatke, ali, vjerojatno kao i dosta ljudi, jednostavno ne volim teoreme. nadam se da toga nema. ili sam u krivu?
puno hvala na informacijama, i molim da uzmes u obzir da sam ipak sa drugog odsjeka. :) :) :) :) :)

pozdrav,
nenad
pozdrav,

kazesh da se radi kao podsjetnik na mathematicu - koliko je zapravo bitno prethodno poznavanje rada u mathematici, i kakav je zapravo tip zadataka, ako ikako mozesh to malo pojasniti. da li sa odslusanim (i vecinom polozenim) matematikama (1,2,3,4), vjerojatnost i statistika, diferencijalne jednadzbe i dinamicki sustavi i numerickim metodama, mogu koliko toliko normalno pratiti nastavu, ili se ipak preporuca da to detaljnjije odradim, ili sto? mislim, volio bih pohadjati taj kolegij u ljetnom semestru, ali malo me iskreno strah, nikad mi nije bio problem nauciti rjesavati zadatke, ali, vjerojatno kao i dosta ljudi, jednostavno ne volim teoreme. nadam se da toga nema. ili sam u krivu?
puno hvala na informacijama, i molim da uzmes u obzir da sam ipak sa drugog odsjeka. Smile Smile Smile Smile Smile

pozdrav,
nenad

by Jean-Luc Picard
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:37 sri, 1. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na FERu ne uce Mathematicu, pa ovdje dobijes sve sto ti treba. 8)

Od matematike (matha, sto bi veky rekao ;)) ti ne treba nista duboko; samo budi redovit na predavanjima i nemas brige. :)

Zadatke (ili primjere) mozes naci na webu. :D
Na FERu ne uce Mathematicu, pa ovdje dobijes sve sto ti treba. Cool

Od matematike (matha, sto bi veky rekao Wink) ti ne treba nista duboko; samo budi redovit na predavanjima i nemas brige. Smile

Zadatke (ili primjere) mozes naci na webu. Very Happy

[Vrh]
nenadk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:24 sri, 1. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

puno hvala na info, budem josh razmislio do ljetnog semestra, ali najvjerojatnije cu upisati taj kolegij.

pozdrav,
nenad
puno hvala na info, budem josh razmislio do ljetnog semestra, ali najvjerojatnije cu upisati taj kolegij.

pozdrav,
nenad

by Jean-Luc Picard
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum