Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
egipcanin Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:56 uto, 16. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Sly"]Ovi u papayi su stavili cijene karti na dan koncerta , ali kojeg???[/quote][quote="egipcanin"]ja mislim da kad ne pise tko svira, ne svira nitko
ima smisla sve sto se zanimljvo dogada na "afterpartyu" staviti na plakat[/quote]
pitah, reko mi neki tip "bit ce program". zabavni program, dakle. to me podsjeca na novu godinu na HRT-u :blju: :kermit:
Sly (napisa): | Ovi u papayi su stavili cijene karti na dan koncerta , ali kojeg??? |
egipcanin (napisa): | ja mislim da kad ne pise tko svira, ne svira nitko
ima smisla sve sto se zanimljvo dogada na "afterpartyu" staviti na plakat |
pitah, reko mi neki tip "bit ce program". zabavni program, dakle. to me podsjeca na novu godinu na HRT-u
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
myst Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:51 sri, 17. 11. 2004 Naslov: |
|
|
U svakom slucaju, od citavog ovog cirkusa i pojave dvije brucosijade PMFa, koje su se podjelili na crvene i plave, mi smo bili prozvani da u organizaciju nismo ukljucili sve udruge sa matematike. Da bi eto, ispravili te postupke nasa (plava) delegacija je otisla do (crvenih) organizatora i urucila im je nekoliko besplatnih karata za plavu brucosijadu. Na sto su oni, jako brzo reagiali i nama dali isto nekoliko karata za crvenu brucosijadu. Slozili smo se medjusobno da je od ovoga ispao cirkus i pricalo se nesto o tome da se sljedece godine u organizaciju udruze i snama...ili mi snjima...ili kako god to hocete spojiti. Pa cemo vidjeti koja ce situacija biti dogodine.
A sto se tice spominjanja P.Bezjaka, mislim da to stvarno nije opravdano. Osoba kao sto je P.B. nema vremena se baviti s time, i pitanje je jel uopce zna da se istovremeno na PMFu desavaju dvije brucosijade. Izgleda da su se ove skroz slucajno poklopile. Tko je na tome vise radio necu ulaziti. Tko se prvi sjetio i isto tako cija je sluzbena brucosijada necu raspravljati. U svakom slucaju, u papayi nece biti nikakvog koncerta nego DJ. U OTVu ce biti ono sto ce biti. Meni je osobno najdraze sto je eto PMF sa svim podjelama medjusobno uspio lijepo konkurirati, bar po sadrzaju i ideji najvecim brucosijadama u Zagrebu, brucosijadi FERa i brucosijadi Filozofskog.
[quote]Plava brucošijada u organizaciji nekoliko studentskih udruga održat će se u petak, a trebala bi konceptualno nalikovati najvećim zagrebačkim brucošijadama, onoj FER-a te Filozofskog fakulteta (bendovi + DJ-i)[/quote] [url=http://www.student.hr/skripte/srv.asp?svc_id=14]www.student.hr[/url]
Kad bi imali malo vecu potporu s faxa i od profesora, (kao sto npr. na FERu imaju) mogli bi ovo napraviti puno bolje i puno vece. Ali dok se PMF iznutra ne sredi, nije realno niti ocekivati da ce se studentima u tolikoj mjeri izaci u susret.
U svakom slucaju, od citavog ovog cirkusa i pojave dvije brucosijade PMFa, koje su se podjelili na crvene i plave, mi smo bili prozvani da u organizaciju nismo ukljucili sve udruge sa matematike. Da bi eto, ispravili te postupke nasa (plava) delegacija je otisla do (crvenih) organizatora i urucila im je nekoliko besplatnih karata za plavu brucosijadu. Na sto su oni, jako brzo reagiali i nama dali isto nekoliko karata za crvenu brucosijadu. Slozili smo se medjusobno da je od ovoga ispao cirkus i pricalo se nesto o tome da se sljedece godine u organizaciju udruze i snama...ili mi snjima...ili kako god to hocete spojiti. Pa cemo vidjeti koja ce situacija biti dogodine.
A sto se tice spominjanja P.Bezjaka, mislim da to stvarno nije opravdano. Osoba kao sto je P.B. nema vremena se baviti s time, i pitanje je jel uopce zna da se istovremeno na PMFu desavaju dvije brucosijade. Izgleda da su se ove skroz slucajno poklopile. Tko je na tome vise radio necu ulaziti. Tko se prvi sjetio i isto tako cija je sluzbena brucosijada necu raspravljati. U svakom slucaju, u papayi nece biti nikakvog koncerta nego DJ. U OTVu ce biti ono sto ce biti. Meni je osobno najdraze sto je eto PMF sa svim podjelama medjusobno uspio lijepo konkurirati, bar po sadrzaju i ideji najvecim brucosijadama u Zagrebu, brucosijadi FERa i brucosijadi Filozofskog.
Citat: | Plava brucošijada u organizaciji nekoliko studentskih udruga održat će se u petak, a trebala bi konceptualno nalikovati najvećim zagrebačkim brucošijadama, onoj FER-a te Filozofskog fakulteta (bendovi + DJ-i) | www.student.hr
Kad bi imali malo vecu potporu s faxa i od profesora, (kao sto npr. na FERu imaju) mogli bi ovo napraviti puno bolje i puno vece. Ali dok se PMF iznutra ne sredi, nije realno niti ocekivati da ce se studentima u tolikoj mjeri izaci u susret.
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Prox Forumski umjetnik

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:42 uto, 30. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="BoMark"]evo jos dvije recenzije sa fotkama...
[url]http://lososs.blog.hr/arhiva-2004-11.html#dan23[/url]
[url]http://www.spreha.net/42.htm[/url][/quote]
Hehe, dobra je ova koja kaze da je strasna guzva bila na stepenicama do garderobe..
Nadam se da nije na FER kasnije otisla. :D
Isto vrijedi za onu (nekoliko recenzija vise gore u thread-u) koja kaze da je bilo zagusljivo... Svasta.
Bio sam na obje nase brucke i na FER-ovoj, jos planiram otici na Filozofski.
Od ove prve tri mislim da je nasa plava definitivno najbolja.
Zao mi je samo sto nisam cuo zadnji bend jer sam otisao oko pola tri jer sam se u _vrlo_ kratkom roku morao skockati za hiking na Sljeme.
Ludnica. :D
FER-ova je bila okej ako ste se zadrzavali u KSET-u, high on booze kao ja...
Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo! :roll:
Zbilja nije vrijedilo ni blizu 55 kuna.
Aha, mozda da napomenem...
Crvena je bila bezveze, osim welcome drink-ova na ulazu bas nikakve dodatne organizacije.
Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle -> 14 kn.
Ono, ako inace volite Papayu i ono sto pustaju (ja bas i ne), onda je to bila prava stvar za vas.
Hehe, dobra je ova koja kaze da je strasna guzva bila na stepenicama do garderobe..
Nadam se da nije na FER kasnije otisla.
Isto vrijedi za onu (nekoliko recenzija vise gore u thread-u) koja kaze da je bilo zagusljivo... Svasta.
Bio sam na obje nase brucke i na FER-ovoj, jos planiram otici na Filozofski.
Zao mi je samo sto nisam cuo zadnji bend jer sam otisao oko pola tri jer sam se u _vrlo_ kratkom roku morao skockati za hiking na Sljeme.
Ludnica.
FER-ova je bila okej ako ste se zadrzavali u KSET-u, high on booze kao ja...
Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo!
Zbilja nije vrijedilo ni blizu 55 kuna.
Aha, mozda da napomenem...
Crvena je bila bezveze, osim welcome drink-ova na ulazu bas nikakve dodatne organizacije.
Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle -> 14 kn.
Ono, ako inace volite Papayu i ono sto pustaju (ja bas i ne), onda je to bila prava stvar za vas.
_________________ We only have one candle
To burn down to the handle...
- Sonata Arctica, Weballergy
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:46 uto, 30. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Smith"]FER-ova je bila okej ako ste se zadrzavali u KSET-u, high on booze kao ja...
Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo! :roll:
Zbilja nije vrijedilo ni blizu 55 kuna.[/quote]
Ma daj ajde, pa ipak je program bio najbolji, ja mislim da se isplatilo dati 55 kuna za sve što je bilo. Ja sam se uglavnom zadržavao na drum 'n' bass flooru i na Groodanju.
Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom :lol:).
Pozdrav
Smith (napisa): | FER-ova je bila okej ako ste se zadrzavali u KSET-u, high on booze kao ja...
Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo!
Zbilja nije vrijedilo ni blizu 55 kuna. |
Ma daj ajde, pa ipak je program bio najbolji, ja mislim da se isplatilo dati 55 kuna za sve što je bilo. Ja sam se uglavnom zadržavao na drum 'n' bass flooru i na Groodanju.
Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom ).
Pozdrav
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:57 uto, 30. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Melkor"]
[/quote]
Same here... Kako mislis "program"? Pa program je bio na FER-u, a mi smo ocito obojica bili u KSET-u.
Vjerojatno je dotle Belfast prasio neku od mojih omiljenih irskih popevki...
Ta mo chleamhnas déanta ó athru aréir itd. :)
[quote="Melkor"]
Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom :lol:).[/quote]
Ma daj? A, eto... Sto ljudi, sto cudi, reklo bi se. :D
[quote="Melkor"]Pozdrav[/quote]
Zivio! :wink:
Melkor (napisa): |
|
Same here... Kako mislis "program"? Pa program je bio na FER-u, a mi smo ocito obojica bili u KSET-u.
Vjerojatno je dotle Belfast prasio neku od mojih omiljenih irskih popevki...
Ta mo chleamhnas déanta ó athru aréir itd.
Melkor (napisa): |
Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom ). |
Ma daj? A, eto... Sto ljudi, sto cudi, reklo bi se.
Zivio!
_________________ We only have one candle
To burn down to the handle...
- Sonata Arctica, Weballergy
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:31 pon, 6. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Smith"]Hehe, dobra je ova koja kaze da je strasna guzva bila na stepenicama do garderobe..
Nadam se da nije na FER kasnije otisla. :D
Isto vrijedi za onu (nekoliko recenzija vise gore u thread-u) koja kaze da je bilo zagusljivo... Svasta.[/quote]Guzve na stepenicama je bilo posebno
malo poslje 3 kad sam odlazio, a kad sam dosao sam (oko 10) bez problema ostavio jaknu na garderobi.
[quote="Smith"]Bio sam na obje nase brucke i na FER-ovoj, jos planiram otici na Filozofski.
Ludnica. :D[/quote]Ja sam bio na 2 PMFove brucosijade i cini mi se da na 1. crvenu nisam trebao ici, ali na [b][color=blue]drugoj plavoj[/color][/b] mi je bilo super.
[quote="Melkor"]Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom ).[/quote]Na drugoj se meni svidjalo uglavnom zbog glazbe, a nuznost velikog prostora je direktna posljedica dobre glazbe (Belfast food je bio mamac).
[quote="Smith"]Crvena je bila bezveze, osim welcome drink-ova na ulazu bas nikakve dodatne organizacije.
Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle -> 14 kn.[/quote]
Sta nije tolko bila piva i na plavoj?? :?:
Smith (napisa): | Hehe, dobra je ova koja kaze da je strasna guzva bila na stepenicama do garderobe..
Nadam se da nije na FER kasnije otisla.
Isto vrijedi za onu (nekoliko recenzija vise gore u thread-u) koja kaze da je bilo zagusljivo... Svasta. | Guzve na stepenicama je bilo posebno
malo poslje 3 kad sam odlazio, a kad sam dosao sam (oko 10) bez problema ostavio jaknu na garderobi.
Smith (napisa): | Bio sam na obje nase brucke i na FER-ovoj, jos planiram otici na Filozofski.
Ludnica.  | Ja sam bio na 2 PMFove brucosijade i cini mi se da na 1. crvenu nisam trebao ici, ali na drugoj plavoj mi je bilo super.
Melkor (napisa): | Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom ). | Na drugoj se meni svidjalo uglavnom zbog glazbe, a nuznost velikog prostora je direktna posljedica dobre glazbe (Belfast food je bio mamac).
Smith (napisa): | Crvena je bila bezveze, osim welcome drink-ova na ulazu bas nikakve dodatne organizacije.
Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle → 14 kn. |
Sta nije tolko bila piva i na plavoj??
_________________ Šarm je kad dobijete ono što želite a da to ne morate tražiti. (iz SvekYeve knjige aforizama)
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|