Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Dvije Brucosijade i trganje plakata...
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 30 - 7

PostPostano: 16:26 pon, 15. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma Šego ti si živa legenda!
Ma Šego ti si živa legenda!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
egipcanin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 9:20 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sly"]Ma cini se da se vidimo u Boogaloo jer ipak znam tko svira!!!
Ovi u papayi su stavili cijene karti na dan koncerta , ali kojeg???[/quote]

ja mislim da kad ne pise tko svira, ne svira nitko
ima smisla sve sto se zanimljvo dogada na "afterpartyu" staviti na plakat
Sly (napisa):
Ma cini se da se vidimo u Boogaloo jer ipak znam tko svira!!!
Ovi u papayi su stavili cijene karti na dan koncerta , ali kojeg???

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 13:56 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sly"]Ovi u papayi su stavili cijene karti na dan koncerta , ali kojeg???[/quote][quote="egipcanin"]ja mislim da kad ne pise tko svira, ne svira nitko
ima smisla sve sto se zanimljvo dogada na "afterpartyu" staviti na plakat[/quote]
pitah, reko mi neki tip "bit ce program". zabavni program, dakle. to me podsjeca na novu godinu na HRT-u :blju: :kermit:
Sly (napisa):
Ovi u papayi su stavili cijene karti na dan koncerta , ali kojeg???
egipcanin (napisa):

pitah, reko mi neki tip "bit ce program". zabavni program, dakle. to me podsjeca na novu godinu na HRT-u Krcko kaze 'blju' - sto vise reci? Kermit The Frog

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 11 - 3

PostPostano: 14:02 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT: ajd samo pogledajte anketu s desne strane na [url]www.student.hr[/url] 8) 8) 8)
Off-topic ajd samo pogledajte anketu s desne strane na www.student.hr Cool Cool Cool

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 14:05 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]:OT: ajd samo pogledajte anketu s desne strane na [url]www.student.hr[/url] 8) 8) 8)[/quote]

Striktno govoreći, ne bi li te glasove (41%) trebalo podijeliti na dva (ili čak tri?) dijela? :shock: ;-)
BoMark (napisa):
Off-topic ajd samo pogledajte anketu s desne strane na www.student.hr Cool Cool Cool

Striktno govoreći, ne bi li te glasove (41%) trebalo podijeliti na dva (ili čak tri?) dijela? Shocked Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 18:09 uto, 16. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="BoMark"]:OT: ajd samo pogledajte anketu s desne strane na [url]www.student.hr[/url] 8) 8) 8)[/quote]

Striktno govoreći, ne bi li te glasove (41%) trebalo podijeliti na dva (ili čak tri?) dijela? :shock: ;-)[/quote]

pmf je jedini faks sa dva tuluma u smislu brucosijade -- pokriva najsiri spektar ukusa (hm... a da trecu organiziramo u mocvari?), pa time ima opcenito najbolju brusocijadu. ne treba razdvojiti.

'ave fun!

Sinisa
veky (napisa):
BoMark (napisa):

Striktno govoreći, ne bi li te glasove (41%) trebalo podijeliti na dva (ili čak tri?) dijela? Shocked Wink

pmf je jedini faks sa dva tuluma u smislu brucosijade – pokriva najsiri spektar ukusa (hm... a da trecu organiziramo u mocvari?), pa time ima opcenito najbolju brusocijadu. ne treba razdvojiti.

'ave fun!

Sinisa

myst
Gost

PostPostano: 9:12 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima.

Htio bi samo dodati nešto oko brucošijada spike, iako vidim da je bomark preuzeo moju ulogu.

Naime, svuda se govori kako je crvena brucošijada, brucošijada matematike što ustvari nije istina.

Isti plakat kakav se pojavio na matematici za brucošijadu 18.11 u Papayi se pojavio i na biologiji i kemiji (kako čujem) isto za 18.11 za Papayu.
Tako da je to ustvari brucošijada matematike, kemije i biologije.

MASS
Pozdrav svima.

Htio bi samo dodati nešto oko brucošijada spike, iako vidim da je bomark preuzeo moju ulogu.

Naime, svuda se govori kako je crvena brucošijada, brucošijada matematike što ustvari nije istina.

Isti plakat kakav se pojavio na matematici za brucošijadu 18.11 u Papayi se pojavio i na biologiji i kemiji (kako čujem) isto za 18.11 za Papayu.

MASS

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:56 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="myst"]Tako da je to ustvari brucošijada matematike, kemije i biologije.[/quote]

Zaboravio si spomenuti Pravni fakultet (vidi ranije postove u ovom topicu) :lol: :cry: :lol: :cry:
myst (napisa):

Zaboravio si spomenuti Pravni fakultet (vidi ranije postove u ovom topicu) Laughing Crying or Very sad Laughing Crying or Very sad

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 11:45 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="krcko"]
Zaboravio si spomenuti Pravni fakultet (vidi ranije postove u ovom topicu) :lol: :cry: :lol: :cry:[/quote]

vidis -- ovo daje ideju -- ajmo otkinuti matematiku, kemiju i biologiju od pmfa i udruziti se sa pravom. To bi bilo jako zanimljivo -- studij za dipl. ing. pravne biokemije?

'ave fun!

Sinisa
Off-topic
krcko (napisa):

Zaboravio si spomenuti Pravni fakultet (vidi ranije postove u ovom topicu) Laughing Crying or Very sad Laughing Crying or Very sad

vidis – ovo daje ideju – ajmo otkinuti matematiku, kemiju i biologiju od pmfa i udruziti se sa pravom. To bi bilo jako zanimljivo – studij za dipl. ing. pravne biokemije?

'ave fun!

Sinisa

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 12:46 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]:OT:
[quote="krcko"]
Zaboravio si spomenuti Pravni fakultet (vidi ranije postove u ovom topicu) :lol: :cry: :lol: :cry:[/quote]

vidis -- ovo daje ideju -- ajmo otkinuti matematiku, kemiju i biologiju od pmfa i udruziti se sa pravom. To bi bilo jako zanimljivo -- studij za dipl. ing. pravne biokemije?

'ave fun!

Sinisa[/quote]

:) a moze i vice-versa...u svakom slucaju, OTV dom, here i come (osim ako me ne sprijeci ucenje linearne 2 :roll: ;))
cinik (napisa):
Off-topic
krcko (napisa):

vidis – ovo daje ideju – ajmo otkinuti matematiku, kemiju i biologiju od pmfa i udruziti se sa pravom. To bi bilo jako zanimljivo – studij za dipl. ing. pravne biokemije?

'ave fun!

Sinisa

Smile a moze i vice-versa...u svakom slucaju, OTV dom, here i come (osim ako me ne sprijeci ucenje linearne 2 Rolling Eyes Wink)

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 15:51 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

U svakom slucaju, od citavog ovog cirkusa i pojave dvije brucosijade PMFa, koje su se podjelili na crvene i plave, mi smo bili prozvani da u organizaciju nismo ukljucili sve udruge sa matematike. Da bi eto, ispravili te postupke nasa (plava) delegacija je otisla do (crvenih) organizatora i urucila im je nekoliko besplatnih karata za plavu brucosijadu. Na sto su oni, jako brzo reagiali i nama dali isto nekoliko karata za crvenu brucosijadu. Slozili smo se medjusobno da je od ovoga ispao cirkus i pricalo se nesto o tome da se sljedece godine u organizaciju udruze i snama...ili mi snjima...ili kako god to hocete spojiti. Pa cemo vidjeti koja ce situacija biti dogodine.

A sto se tice spominjanja P.Bezjaka, mislim da to stvarno nije opravdano. Osoba kao sto je P.B. nema vremena se baviti s time, i pitanje je jel uopce zna da se istovremeno na PMFu desavaju dvije brucosijade. Izgleda da su se ove skroz slucajno poklopile. Tko je na tome vise radio necu ulaziti. Tko se prvi sjetio i isto tako cija je sluzbena brucosijada necu raspravljati. U svakom slucaju, u papayi nece biti nikakvog koncerta nego DJ. U OTVu ce biti ono sto ce biti. Meni je osobno najdraze sto je eto PMF sa svim podjelama medjusobno uspio lijepo konkurirati, bar po sadrzaju i ideji najvecim brucosijadama u Zagrebu, brucosijadi FERa i brucosijadi Filozofskog.
[quote]Plava brucošijada u organizaciji nekoliko studentskih udruga održat će se u petak, a trebala bi konceptualno nalikovati najvećim zagrebačkim brucošijadama, onoj FER-a te Filozofskog fakulteta (bendovi + DJ-i)[/quote] [url=http://www.student.hr/skripte/srv.asp?svc_id=14]www.student.hr[/url]
Kad bi imali malo vecu potporu s faxa i od profesora, (kao sto npr. na FERu imaju) mogli bi ovo napraviti puno bolje i puno vece. Ali dok se PMF iznutra ne sredi, nije realno niti ocekivati da ce se studentima u tolikoj mjeri izaci u susret.
U svakom slucaju, od citavog ovog cirkusa i pojave dvije brucosijade PMFa, koje su se podjelili na crvene i plave, mi smo bili prozvani da u organizaciju nismo ukljucili sve udruge sa matematike. Da bi eto, ispravili te postupke nasa (plava) delegacija je otisla do (crvenih) organizatora i urucila im je nekoliko besplatnih karata za plavu brucosijadu. Na sto su oni, jako brzo reagiali i nama dali isto nekoliko karata za crvenu brucosijadu. Slozili smo se medjusobno da je od ovoga ispao cirkus i pricalo se nesto o tome da se sljedece godine u organizaciju udruze i snama...ili mi snjima...ili kako god to hocete spojiti. Pa cemo vidjeti koja ce situacija biti dogodine.

A sto se tice spominjanja P.Bezjaka, mislim da to stvarno nije opravdano. Osoba kao sto je P.B. nema vremena se baviti s time, i pitanje je jel uopce zna da se istovremeno na PMFu desavaju dvije brucosijade. Izgleda da su se ove skroz slucajno poklopile. Tko je na tome vise radio necu ulaziti. Tko se prvi sjetio i isto tako cija je sluzbena brucosijada necu raspravljati. U svakom slucaju, u papayi nece biti nikakvog koncerta nego DJ. U OTVu ce biti ono sto ce biti. Meni je osobno najdraze sto je eto PMF sa svim podjelama medjusobno uspio lijepo konkurirati, bar po sadrzaju i ideji najvecim brucosijadama u Zagrebu, brucosijadi FERa i brucosijadi Filozofskog.
Citat:
Plava brucošijada u organizaciji nekoliko studentskih udruga održat će se u petak, a trebala bi konceptualno nalikovati najvećim zagrebačkim brucošijadama, onoj FER-a te Filozofskog fakulteta (bendovi + DJ-i)
www.student.hr
Kad bi imali malo vecu potporu s faxa i od profesora, (kao sto npr. na FERu imaju) mogli bi ovo napraviti puno bolje i puno vece. Ali dok se PMF iznutra ne sredi, nije realno niti ocekivati da ce se studentima u tolikoj mjeri izaci u susret.

[Vrh]
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 0:34 uto, 23. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

u svakom slucaju evo kako je bilo...od neutralnih jel...
[url=http://www.muzika.hr/default.aspx?id=3265]LINK[/url]
u svakom slucaju evo kako je bilo...od neutralnih jel...
LINK

[Vrh]
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 13:50 sri, 24. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

imamo jos jednu recenziju...[url=http://www.studentnet.hr/mozak/689/]LINK[/url]

a kako je vama bilo???
imamo jos jednu recenziju...LINK

a kako je vama bilo???

[Vrh]
Prox
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

= 0 - 0

PostPostano: 16:51 sri, 24. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]a kako je vama bilo???[/quote]
Ludooooo je bilo :P Ali Belfast Food je znao na ljetnim festama i bolju atmosferu napraviti :wink:

U svakom slucaju dobro potrosenih 30kn 8)
BoMark (napisa):
a kako je vama bilo???

Ludooooo je bilo Razz Ali Belfast Food je znao na ljetnim festama i bolju atmosferu napraviti Wink

U svakom slucaju dobro potrosenih 30kn Cool

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 16:16 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo jos dvije recenzije sa fotkama...
[url]http://lososs.blog.hr/arhiva-2004-11.html#dan23[/url]

[url]http://www.spreha.net/42.htm[/url]
http://lososs.blog.hr/arhiva-2004-11.html#dan23

http://www.spreha.net/42.htm

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 17:42 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]evo jos dvije recenzije sa fotkama...
[url]http://lososs.blog.hr/arhiva-2004-11.html#dan23[/url]

[url]http://www.spreha.net/42.htm[/url][/quote]
Hehe, dobra je ova koja kaze da je strasna guzva bila na stepenicama do garderobe..

Nadam se da nije na FER kasnije otisla. :D

Isto vrijedi za onu (nekoliko recenzija vise gore u thread-u) koja kaze da je bilo zagusljivo... Svasta.

Bio sam na obje nase brucke i na FER-ovoj, jos planiram otici na Filozofski.

Od ove prve tri mislim da je nasa plava definitivno najbolja.

Zao mi je samo sto nisam cuo zadnji bend jer sam otisao oko pola tri jer sam se u _vrlo_ kratkom roku morao skockati za hiking na Sljeme.

Ludnica. :D

FER-ova je bila okej ako ste se zadrzavali u KSET-u, high on booze kao ja...

Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo! :roll:

Zbilja nije vrijedilo ni blizu 55 kuna.

Aha, mozda da napomenem...

Crvena je bila bezveze, osim welcome drink-ova na ulazu bas nikakve dodatne organizacije.

Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle -> 14 kn.

Ono, ako inace volite Papayu i ono sto pustaju (ja bas i ne), onda je to bila prava stvar za vas.
BoMark (napisa):
http://lososs.blog.hr/arhiva-2004-11.html#dan23

http://www.spreha.net/42.htm

Hehe, dobra je ova koja kaze da je strasna guzva bila na stepenicama do garderobe..

Nadam se da nije na FER kasnije otisla. Very Happy

Isto vrijedi za onu (nekoliko recenzija vise gore u thread-u) koja kaze da je bilo zagusljivo... Svasta.

Zao mi je samo sto nisam cuo zadnji bend jer sam otisao oko pola tri jer sam se u _vrlo_ kratkom roku morao skockati za hiking na Sljeme.

Ludnica. Very Happy

Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo! Rolling Eyes

Aha, mozda da napomenem...

Crvena je bila bezveze, osim welcome drink-ova na ulazu bas nikakve dodatne organizacije.

Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle -> 14 kn.

Ono, ako inace volite Papayu i ono sto pustaju (ja bas i ne), onda je to bila prava stvar za vas.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 20:46 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"]FER-ova je bila okej ako ste se zadrzavali u KSET-u, high on booze kao ja...

Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo! :roll:

Zbilja nije vrijedilo ni blizu 55 kuna.[/quote]

Ma daj ajde, pa ipak je program bio najbolji, ja mislim da se isplatilo dati 55 kuna za sve što je bilo. Ja sam se uglavnom zadržavao na drum 'n' bass flooru i na Groodanju.

Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom :lol:).

Pozdrav
Smith (napisa):

Jos mi zvoni u usima od nepodesene glasnoce tamo! Rolling Eyes

Ma daj ajde, pa ipak je program bio najbolji, ja mislim da se isplatilo dati 55 kuna za sve što je bilo. Ja sam se uglavnom zadržavao na drum 'n' bass flooru i na Groodanju.

Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom Laughing).

Pozdrav

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 20:57 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"]
[/quote]
Same here... Kako mislis "program"? Pa program je bio na FER-u, a mi smo ocito obojica bili u KSET-u.

Vjerojatno je dotle Belfast prasio neku od mojih omiljenih irskih popevki...

Ta mo chleamhnas déanta ó athru aréir itd. :)

[quote="Melkor"]
Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom :lol:).[/quote]
Ma daj? A, eto... Sto ljudi, sto cudi, reklo bi se. :D

[quote="Melkor"]Pozdrav[/quote]
Zivio! :wink:
Melkor (napisa):

Same here... Kako mislis "program"? Pa program je bio na FER-u, a mi smo ocito obojica bili u KSET-u.

Vjerojatno je dotle Belfast prasio neku od mojih omiljenih irskih popevki...

Ta mo chleamhnas déanta ó athru aréir itd. Smile

Melkor (napisa):

Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom Laughing).

Ma daj? A, eto... Sto ljudi, sto cudi, reklo bi se. Very Happy

Melkor (napisa):
Pozdrav

Zivio! Wink

[Vrh]
SvekY
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 14 - 3

PostPostano: 13:31 pon, 6. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"]Hehe, dobra je ova koja kaze da je strasna guzva bila na stepenicama do garderobe..
Nadam se da nije na FER kasnije otisla. :D

Isto vrijedi za onu (nekoliko recenzija vise gore u thread-u) koja kaze da je bilo zagusljivo... Svasta.[/quote]Guzve na stepenicama je bilo posebno
malo poslje 3 kad sam odlazio, a kad sam dosao sam (oko 10) bez problema ostavio jaknu na garderobi.
[quote="Smith"]Bio sam na obje nase brucke i na FER-ovoj, jos planiram otici na Filozofski.

Ludnica. :D[/quote]Ja sam bio na 2 PMFove brucosijade i cini mi se da na 1. crvenu nisam trebao ici, ali na [b][color=blue]drugoj plavoj[/color][/b] mi je bilo super.
[quote="Melkor"]Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom ).[/quote]Na drugoj se meni svidjalo uglavnom zbog glazbe, a nuznost velikog prostora je direktna posljedica dobre glazbe (Belfast food je bio mamac).
[quote="Smith"]Crvena je bila bezveze, osim welcome drink-ova na ulazu bas nikakve dodatne organizacije.

Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle -> 14 kn.[/quote]
Sta nije tolko bila piva i na plavoj?? :?:
Smith (napisa):
Nadam se da nije na FER kasnije otisla. Very Happy

Guzve na stepenicama je bilo posebno
malo poslje 3 kad sam odlazio, a kad sam dosao sam (oko 10) bez problema ostavio jaknu na garderobi.
Smith (napisa):

Ludnica. Very Happy
Ja sam bio na 2 PMFove brucosijade i cini mi se da na 1. crvenu nisam trebao ici, ali na drugoj plavoj mi je bilo super.
Melkor (napisa):
Uglavnom, bilo mi je puno bolje nego na našoj (plavoj) brucošijadi (vrlo subjektivna ocjena, uvjetovana mojim glazbenim (ne)ukusom ).
Na drugoj se meni svidjalo uglavnom zbog glazbe, a nuznost velikog prostora je direktna posljedica dobre glazbe (Belfast food je bio mamac).
Smith (napisa):

Cak je i piva bila skupa k'o vrag: 1x0.33 Stelle → 14 kn.

Sta nije tolko bila piva i na plavoj?? Question

Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 18:24 pon, 6. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

SvekY, sve sto si rekao potpisujem! :wink:
[quote="SvekY"]
Sta nije tolko bila piva i na plavoj??:?:
[/quote]
Ako dobro pamtim, bilo je 1x0.33 Holsten 10 kn.

[b]Edit: Cini mi se da je ona bocica od 14 kn Stelle ipak sadrzavala 0.25 na crvenoj!

Ne znam koja ambalaza osim 0.5 postoji, zbilja... Nikad ne narucujem malu pivu. :wink:

Kako god okrenes - koma.[/b]
SvekY, sve sto si rekao potpisujem! Wink
SvekY (napisa):

Sta nije tolko bila piva i na plavoj??Question

Ako dobro pamtim, bilo je 1x0.33 Holsten 10 kn.

Edit: Cini mi se da je ona bocica od 14 kn Stelle ipak sadrzavala 0.25 na crvenoj!

Ne znam koja ambalaza osim 0.5 postoji, zbilja... Nikad ne narucujem malu pivu. Wink

Kako god okrenes - koma.

Zadnja promjena: Smith; 22:55 pon, 6. 12. 2004; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum