Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kantor i paradoxi u teoriji skupova
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Teorija skupova
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-26 = 44 - 70

PostPostano: 13:20 čet, 11. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

zahvaljujem na odgovorima :D :D :D :D :D neke stvari jos uvijek ne kuzim, ali to me ceka na 3. godini. pozdrav.
zahvaljujem na odgovorima Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy neke stvari jos uvijek ne kuzim, ali to me ceka na 3. godini. pozdrav.

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:26 čet, 11. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]neke stvari jos uvijek ne kuzim, ali to me ceka na 3. godini. pozdrav.[/quote]

Dobro. Tako da kad na 3. godini dođeš ovamo i kažeš "e, to me muči još od prve godine", da znamo na što misliš. :lol:
HijenA (napisa):
neke stvari jos uvijek ne kuzim, ali to me ceka na 3. godini. pozdrav.

Dobro. Tako da kad na 3. godini dođeš ovamo i kažeš "e, to me muči još od prve godine", da znamo na što misliš. Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 9:46 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]zahvaljujem na odgovorima :D :D :D :D :D neke stvari jos uvijek ne kuzim, ali to me ceka na 3. godini. pozdrav.[/quote]

Pripremit cu se za studenta koji ce me gnjavit pitanjima tipa zasto prazan skup nije sam sebi element :twisted: Sigurno cete se oduseviti mojim uvodnim zadacima s prvog termina vjezbi (cinik, da mu kazes na sto da se spremi? :wink: )

FMB :patkica:
HijenA (napisa):
zahvaljujem na odgovorima Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy neke stvari jos uvijek ne kuzim, ali to me ceka na 3. godini. pozdrav.

Pripremit cu se za studenta koji ce me gnjavit pitanjima tipa zasto prazan skup nije sam sebi element Twisted Evil Sigurno cete se oduseviti mojim uvodnim zadacima s prvog termina vjezbi (cinik, da mu kazes na sto da se spremi? Wink )

FMB Patkica

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 13:01 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fmb"][quote="HijenA"]zahvaljujem na odgovorima :D :D :D :D :D neke stvari jos uvijek ne kuzim, ali to me ceka na 3. godini. pozdrav.[/quote]

Pripremit cu se za studenta koji ce me gnjavit pitanjima tipa zasto prazan skup nije sam sebi element :twisted: Sigurno cete se oduseviti mojim uvodnim zadacima s prvog termina vjezbi (cinik, da mu kazes na sto da se spremi? :wink: )

FMB :patkica:[/quote]

mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 :) :) :)
fmb (napisa):
HijenA (napisa):

Pripremit cu se za studenta koji ce me gnjavit pitanjima tipa zasto prazan skup nije sam sebi element Twisted Evil Sigurno cete se oduseviti mojim uvodnim zadacima s prvog termina vjezbi (cinik, da mu kazes na sto da se spremi? Wink )

FMB Patkica

mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 Smile Smile Smile

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 13:11 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]

mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 :) :) :)[/quote]

meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od [latex]\{ \{ \{\{a\},\{b\}\},\{c\},\{\{d\},\{e\}\}\},\{\{f\},\{g\}\} \}[/latex], a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)

'ave fun!

Sinisa
HijenA (napisa):

mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 Smile Smile Smile

meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od , a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika Smile

'ave fun!

Sinisa

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 13:19 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"][quote="HijenA"]

mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 :) :) :)[/quote]

meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od [latex]\{ \{ \{\{a\},\{b\}\},\{c\},\{\{d\},\{e\}\}\},\{\{f\},\{g\}\} \}[/latex], a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]

nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini ;)
cinik (napisa):
HijenA (napisa):

meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od , a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika Smile

nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini Wink

[Vrh]
fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 13:42 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"][quote="cinik"][quote="HijenA"]

meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od [latex]\{ \{ \{\{a\},\{b\}\},\{c\},\{\{d\},\{e\}\}\},\{\{f\},\{g\}\} \}[/latex], a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]

nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini ;)[/quote]

Bit ce sigurno dobro cim mi cinik vise ne bude usred svakog zadatka naso primjedbu koja zahtijeva detaljnu analizu tj. digresiju koja pak zahtijeva svoju digresiju itd. pa dobijemo digresiju u digresiji u digresiji u ... tj. nesto kao {{{{{{{{{0}}}}}}}}} :lol: :lol: :lol:
HijenA (napisa):
cinik (napisa):
HijenA (napisa):

nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini Wink

Bit ce sigurno dobro cim mi cinik vise ne bude usred svakog zadatka naso primjedbu koja zahtijeva detaljnu analizu tj. digresiju koja pak zahtijeva svoju digresiju itd. pa dobijemo digresiju u digresiji u digresiji u ... tj. nesto kao {{{{{{{{{0}}}}}}}}} Laughing Laughing Laughing

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 13:48 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fmb"]
Bit ce sigurno dobro cim mi cinik vise ne bude usred svakog zadatka naso primjedbu koja zahtijeva detaljnu analizu tj. digresiju koja pak zahtijeva svoju digresiju itd. pa dobijemo digresiju u digresiji u digresiji u ... tj. nesto kao {{{{{{{{{0}}}}}}}}} [/quote]

E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom :wink:
fmb (napisa):

Bit ce sigurno dobro cim mi cinik vise ne bude usred svakog zadatka naso primjedbu koja zahtijeva detaljnu analizu tj. digresiju koja pak zahtijeva svoju digresiju itd. pa dobijemo digresiju u digresiji u digresiji u ... tj. nesto kao {{{{{{{{{0}}}}}}}}}

E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom Wink

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 15:12 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]

[quote="mdoko"]E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom :wink:[/quote]

Ili da se postane nasilan :twisted:
cinik (napisa):
a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika Smile

mdoko (napisa):
E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom Wink

Ili da se postane nasilan Twisted Evil

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 16:05 sri, 17. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="krcko"]
Ili da se postane nasilan :twisted:[/quote]

A to bi mene trebalo... pomaknuti sa mjesta?! ipak sam relativno stabilna masa.

'ave fun!

Sinisa
Off-topic
krcko (napisa):

A to bi mene trebalo... pomaknuti sa mjesta?! ipak sam relativno stabilna masa.

'ave fun!

Sinisa

fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 11:13 čet, 18. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="cinik"]a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]

[quote="mdoko"]E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom :wink:[/quote]

Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit :twisted: :twisted: :lol: (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)
krcko (napisa):
cinik (napisa):

mdoko (napisa):

Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit Twisted Evil Twisted Evil Laughing (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 13:15 čet, 18. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fmb"][quote="krcko"][quote="cinik"]a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]

Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit :twisted: :twisted: :lol: (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)[/quote]

zaboravi...nece to njega pokolebat ;) :)
fmb (napisa):
krcko (napisa):
cinik (napisa):

mdoko (napisa):

Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit Twisted Evil Twisted Evil Laughing (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)

zaboravi...nece to njega pokolebat Wink Smile

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 9:16 pet, 19. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:[quote="fmb"]
Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit :twisted: :twisted: :lol: (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)[/quote]

hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada -- tko zna, mozda mi bude i zabavno. :)

Koji je to ono strumf sa 'Ja mrzim.....'?
enivejz, [b]Ja mrzim serije viticastih zagrada u zapisu skupova![/b]
Zasto? Za iste u [latex]$\TeX-u$[/latex] treba svaki puta staviti prethodno beksles :)

'ave fun!

Sinisa
Off-topic
fmb (napisa):

hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada – tko zna, mozda mi bude i zabavno. Smile

enivejz, Ja mrzim serije viticastih zagrada u zapisu skupova!
Zasto? Za iste u treba svaki puta staviti prethodno beksles Smile

'ave fun!

Sinisa

fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 9:54 pet, 19. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]:OT:
hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada -- tko zna, mozda mi bude i zabavno. :)

Zasto? Za iste u [latex]$\TeX-u$[/latex] treba svaki puta staviti prethodno beksles :)
[/quote]

OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te) :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

I da, ne zelim rjesenje u (La)TeX-u. I da, kao oznaku skupa cu Ti nacrtat Mrguda. Pa bu Mrgud u viticastoj zagradi u jos jednoj takvoj, pa sparen s jos jednim Mrgudom pa opet viticaste zagrade itd. (ja ne koristim previse LaTeX-a pa mi nije problem staviti jako puno, iako konacno mnogo, viticastih zagrada i Mrguda, he he)
cinik (napisa):
Off-topic
hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada – tko zna, mozda mi bude i zabavno. Smile

OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te) Twisted Evil Laughing Twisted Evil Laughing Twisted Evil Laughing

I da, ne zelim rjesenje u (La)TeX-u. I da, kao oznaku skupa cu Ti nacrtat Mrguda. Pa bu Mrgud u viticastoj zagradi u jos jednoj takvoj, pa sparen s jos jednim Mrgudom pa opet viticaste zagrade itd. (ja ne koristim previse LaTeX-a pa mi nije problem staviti jako puno, iako konacno mnogo, viticastih zagrada i Mrguda, he he)

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 13:03 pet, 19. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fmb"][quote="cinik"]:OT:

[/quote]

OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te) :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

I da, ne zelim rjesenje u (La)TeX-u. I da, kao oznaku skupa cu Ti nacrtat Mrguda. Pa bu Mrgud u viticastoj zagradi u jos jednoj takvoj, pa sparen s jos jednim Mrgudom pa opet viticaste zagrade itd. (ja ne koristim previse LaTeX-a pa mi nije problem staviti jako puno, iako konacno mnogo, viticastih zagrada i Mrguda, he he)[/quote]

zasto [b][i]konacno[/i][/b] mnogo?! :) :) :) :) :) :)
pa daj mu malo zapapri :D
fmb (napisa):
cinik (napisa):
Off-topic

OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te) Twisted Evil Laughing Twisted Evil Laughing Twisted Evil Laughing

zasto konacno mnogo?! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
pa daj mu malo zapapri Very Happy

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 13:53 pet, 19. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="HijenA"]
zasto [b][i]konacno[/i][/b] mnogo?! :) :) :) :) :) :)
pa daj mu malo zapapri :D[/quote]

Zaprovo, dobro pitanje. Mozda zato sto nije moguce nartati Mrguda u [latex]{1\over 2^n}[/latex] sekundi za proizvoljan [latex]n\geq 1[/latex], iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. :)

'ave fun!

Sinisa
Off-topic

HijenA (napisa):

zasto konacno mnogo?! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
pa daj mu malo zapapri Very Happy

Zaprovo, dobro pitanje. Mozda zato sto nije moguce nartati Mrguda u sekundi za proizvoljan , iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. Smile

'ave fun!

Sinisa

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 17:54 čet, 25. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]:OT:
iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. :)[/quote]

ma patka je zakon, al ja to nisam uspjela izvesti kod sebe :bigcry:

mozda da odem na konzultacije iz crtanja pataka? :lol:
cinik (napisa):
Off-topic
iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. Smile

ma patka je zakon, al ja to nisam uspjela izvesti kod sebe Very sad

mozda da odem na konzultacije iz crtanja pataka? Laughing

fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 10:43 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="cinik"]:OT:
iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. :)[/quote]

ma patka je zakon, al ja to nisam uspjela izvesti kod sebe :bigcry:

mozda da odem na konzultacije iz crtanja pataka? :lol:[/quote]

Hint: Primjerak patke prikladan za plocu i testove je u biti slovo S, malo spljosteno, s izduzenim kljunom i jednim okom ispod gornje obline.

Hm. Kad procitam ovu uputu, divim se sama sebi :D 8)
Nesi (napisa):
cinik (napisa):
Off-topic
iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. Smile

ma patka je zakon, al ja to nisam uspjela izvesti kod sebe Very sad

mozda da odem na konzultacije iz crtanja pataka? Laughing

Hint: Primjerak patke prikladan za plocu i testove je u biti slovo S, malo spljosteno, s izduzenim kljunom i jednim okom ispod gornje obline.

Hm. Kad procitam ovu uputu, divim se sama sebi Very Happy Cool

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 19:12 ned, 5. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

bitno da sam ja savladala patkicu :g:
bitno da sam ja savladala patkicu Mr. Green

fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 11:27 pon, 6. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]bitno da sam ja savladala patkicu :g:[/quote]

kvak! :patkica:
Nesi (napisa):
bitno da sam ja savladala patkicu Mr. Green

kvak! Patkica

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Teorija skupova Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum