Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

o studentskim pitanjima
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 22:21 sub, 6. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
[list][*]stolci (1. godina krcata, 2. godina krcata ubiboze, 3. godina nema gdje sjediti na pojedinim kolegijima, do cetvrte jos nismo stigli)[/quote]

Nacuo sam da u sobi gdje su filteri od klime (izmedju 003 i 004) ima hrpa nikad koristenih stolaca. Zna li netko vise o tome?
Nesi (napisa):

[list][*]stolci (1. godina krcata, 2. godina krcata ubiboze, 3. godina nema gdje sjediti na pojedinim kolegijima, do cetvrte jos nismo stigli)

Nacuo sam da u sobi gdje su filteri od klime (izmedju 003 i 004) ima hrpa nikad koristenih stolaca. Zna li netko vise o tome?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 22:35 sub, 6. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Nacuo sam da u sobi gdje su filteri od klime (izmedju 003 i 004) ima hrpa nikad koristenih stolaca. Zna li netko vise o tome?[/quote]
Svakako zna domar. Tamo je (bila) hrpa - recimo 50tak stolaca koji su izvuceni povodom kongresa nastavnika i ostali su u upotrebi i za prijemni. Da li su nakon toga vraceni ili su se utopili u moru stolaca na faxu, ne znam...
Mea
krcko (napisa):

Svakako zna domar. Tamo je (bila) hrpa - recimo 50tak stolaca koji su izvuceni povodom kongresa nastavnika i ostali su u upotrebi i za prijemni. Da li su nakon toga vraceni ili su se utopili u moru stolaca na faxu, ne znam...
Mea

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 21:45 ned, 12. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam i ja jos jednu problematiku, koju koliko mi se cini imao sam i ja a i zeleni!
zasto studenti koji su jednom pali godinu nesmiju upisati parcijalu!!!!

ja npr. sad ove godine imam samo tri ispita, zahvaljujuci meni ali i nasoj prodekanici :twisted: koja nam je to omogucila ("hvala joj"-al zamalo!!!)!!!!!
imam i ja jos jednu problematiku, koju koliko mi se cini imao sam i ja a i zeleni!
zasto studenti koji su jednom pali godinu nesmiju upisati parcijalu!!!!

ja npr. sad ove godine imam samo tri ispita, zahvaljujuci meni ali i nasoj prodekanici Twisted Evil koja nam je to omogucila ("hvala joj"-al zamalo!!!)!!!!!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:00 ned, 12. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Goc, ako mozes malo raspisati: jesi mozda pao [b]drugu[/b] godinu zato jer nisi "pocistio" ispite [b]prve[/b] godine? :-k
Goc, ako mozes malo raspisati: jesi mozda pao drugu godinu zato jer nisi "pocistio" ispite prve godine? Think

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 22:19 pon, 13. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma prvi puta prvu godinu kad sam studirao nisam isao na predavanja i nisam nista ni dao,nisam imao ni potpise, no ja glupan sam poslao molbu da mi se daju potpisi i dobio sam sve potpise u indexu!!!

sad, drugu sam odlucio bit tu i zavrsit ovaj fax, ali sam imao 43 boda i posto sam pao vec jednom nisam mogao upisat ni PARCIJALU !!!
i sad zujim na faxu i pomalo se gubim jer nemam motivaciju ici bas na drugu (idem ali kad znas da to sto slusas ti ove godine nista nece koristit nije ti ni jako vazno a ni zanimljivo)!!

ako ces se kandidirat nesi, onda ti evo jos jedan argument za rusenje PB!

ps. ak ces trebat free labour sam zovi!
ma prvi puta prvu godinu kad sam studirao nisam isao na predavanja i nisam nista ni dao,nisam imao ni potpise, no ja glupan sam poslao molbu da mi se daju potpisi i dobio sam sve potpise u indexu!!!

sad, drugu sam odlucio bit tu i zavrsit ovaj fax, ali sam imao 43 boda i posto sam pao vec jednom nisam mogao upisat ni PARCIJALU !!!
i sad zujim na faxu i pomalo se gubim jer nemam motivaciju ici bas na drugu (idem ali kad znas da to sto slusas ti ove godine nista nece koristit nije ti ni jako vazno a ni zanimljivo)!!

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 2:44 uto, 14. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bilo bi ful OK kad bi se treća i četvrta mogle upisivat' sa nepoloženim fizikama. Meni je to još ostalo sa prve i mrtvo mi se ne da to polagat'. A moram. :(
Bilo bi ful OK kad bi se treća i četvrta mogle upisivat' sa nepoloženim fizikama. Meni je to još ostalo sa prve i mrtvo mi se ne da to polagat'. A moram. Sad

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 9:18 uto, 14. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]ma prvi puta prvu godinu kad sam studirao nisam isao na predavanja i nisam nista ni dao,nisam imao ni potpise, no ja glupan sam poslao molbu da mi se daju potpisi i dobio sam sve potpise u indexu!!!

ps. ak ces trebat free labour sam zovi![/quote]

Da mi je samo znati kako si za svoje padove uspio okriviti PB i kako bi te Nesi trebala spasiti od toga. :?: :?: :?:
goc9999 (napisa):

Da mi je samo znati kako si za svoje padove uspio okriviti PB i kako bi te Nesi trebala spasiti od toga. Question Question Question

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:15 uto, 14. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da kolega nije imao namjeru zasnovati antikampanju na tome ;)

Mislim... Neke odluke su donesene direktno od strane prodekanice. Kada ta odluka biva prozvana Pravilom u kojem nema APSOLUTNO nikakvih Iznimki, te takav.... Ne znam ni kako da to nazovem :shock: ..ajde.. pristup :lol: ozbiljno ugrozi dosta veliki broj ljudi onda ljudima padne napamet da se neke stvari na prikladniji nacin definiraju na Vijecu da se takve stvari ne dogode i ubuduce :?

PB tu nije pomogao, a bome ni ostatak SZ-PMF-MO.
Mislim da kolega nije imao namjeru zasnovati antikampanju na tome Wink

Mislim... Neke odluke su donesene direktno od strane prodekanice. Kada ta odluka biva prozvana Pravilom u kojem nema APSOLUTNO nikakvih Iznimki, te takav.... Ne znam ni kako da to nazovem Shocked ..ajde.. pristup Laughing ozbiljno ugrozi dosta veliki broj ljudi onda ljudima padne napamet da se neke stvari na prikladniji nacin definiraju na Vijecu da se takve stvari ne dogode i ubuduce Confused

PB tu nije pomogao, a bome ni ostatak SZ-PMF-MO.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 17:48 uto, 14. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, dakle, vi mislite da bi ponekad trablo zaobici pravilo 45 bodova.
Znaci, dopustili bi onima s 43 boda da upisu visu godinu. Hocemo li to dopustiti onima s 42? Ako da, hocemo li to dopustiti onima s 41?
Ako cemo to dopustiti, hoce li se sluzbena granica s 45 sniziti na 41?
I onda opet: uvjet za upis vise godine je 41 bod. Hoce li se dopustiti onima s 40 bodova da upisu godinu?

Mislim, kuzim ja da nije ugodno pasti godinu kad si tako blizu uvjeta, i ja nemam nista protiv toga da se dopusti takvim studentima upis vise godine, ali pravila su takva i postoje s razlogom.
Ok, dakle, vi mislite da bi ponekad trablo zaobici pravilo 45 bodova.
Znaci, dopustili bi onima s 43 boda da upisu visu godinu. Hocemo li to dopustiti onima s 42? Ako da, hocemo li to dopustiti onima s 41?
Ako cemo to dopustiti, hoce li se sluzbena granica s 45 sniziti na 41?
I onda opet: uvjet za upis vise godine je 41 bod. Hoce li se dopustiti onima s 40 bodova da upisu godinu?

Mislim, kuzim ja da nije ugodno pasti godinu kad si tako blizu uvjeta, i ja nemam nista protiv toga da se dopusti takvim studentima upis vise godine, ali pravila su takva i postoje s razlogom.

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 21:50 uto, 14. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

e anamari! pa jel ti uopce citas tudje postove ili samo letis preko njih i mislis da si ih procitala!! za zadnja tri posta uopce nisi shvatila poantu posta!
post je bio protiv odredbe dekanice da se ukine PARCIJALA ljudima koji su jednom pali godinu a imaju 43 boda! a protiv PB-a zato jer se nista za studente na ovom i na drugim podrucjima ne radi!!

[color=blue]

Goc, ne vrijedjati pliz. :evil:
Pa makar to bilo i lijepo zapakirano tako da ispadne da zapravo govoris suprotno od onoga na što aludiraš.
Tenkju.

Sljedeći put ti cijeli post leti van, a ne ta jedna recenica.[/color]
e anamari! pa jel ti uopce citas tudje postove ili samo letis preko njih i mislis da si ih procitala!! za zadnja tri posta uopce nisi shvatila poantu posta!
post je bio protiv odredbe dekanice da se ukine PARCIJALA ljudima koji su jednom pali godinu a imaju 43 boda! a protiv PB-a zato jer se nista za studente na ovom i na drugim podrucjima ne radi!!

Goc, ne vrijedjati pliz. Evil or Very Mad
Pa makar to bilo i lijepo zapakirano tako da ispadne da zapravo govoris suprotno od onoga na što aludiraš.
Tenkju.

Sljedeći put ti cijeli post leti van, a ne ta jedna recenica.

frrr
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 22:23 uto, 14. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko se ja sjecam odredba da se prilikom drugog pada iste godine (bez obzira s koliko bodova) ne dobrava parcijala je donesena prije par godina kada je prodekan bio prof. Marusic pa mi bas nije jasno zasto sad tolika galama.
Koliko se ja sjecam odredba da se prilikom drugog pada iste godine (bez obzira s koliko bodova) ne dobrava parcijala je donesena prije par godina kada je prodekan bio prof. Marusic pa mi bas nije jasno zasto sad tolika galama.

Gost

PostPostano: 23:05 uto, 14. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

neznam jer tada nisam bio na faxu!
da li netko to moze potvrdit!!!!! uostalom nije vazno tko ju je donio nego da se nesto ucini sa njom!
da li netko to moze potvrdit!!!!! uostalom nije vazno tko ju je donio nego da se nesto ucini sa njom!

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 0:15 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]neznam jer tada nisam bio na faxu!
da li netko to moze potvrdit!!!!! uostalom nije vazno tko ju je donio nego da se nesto ucini sa njom![/quote]
:amen:

nije problem u bodovima za uvjet, niti je problem u tome tko je donio pravila za parcijalu. To nije upitno.

Neke stvari cemo pokusati izboriti da se olaksa studij studentima ovog fakulteta a da se pritom ne spustaju kriteriji u znanju i neke od tih stvari su me osobno dotakle. I ne znam... probat cu/cemo :?

AFAIK pravilo je zadala aktualna prodekanica, te nije bilo aktivno provodjeno (to i jos par pravila vezanih uz kolokvije, padove i sl) do/netom prije pocetka prosle godine. Sa nekima od tih pravila se ne slazem (npr da studentu koji su pali godinu a ne upisali kolegij ponovno da ne smiju ici na kolokvije), za neke od tih pravila vec postoje spremne (i vec potpisane) peticije i bit ce adresirane in due time.
Anonymous (napisa):

Ajde, dosta vise...

nije problem u bodovima za uvjet, niti je problem u tome tko je donio pravila za parcijalu. To nije upitno.

Neke stvari cemo pokusati izboriti da se olaksa studij studentima ovog fakulteta a da se pritom ne spustaju kriteriji u znanju i neke od tih stvari su me osobno dotakle. I ne znam... probat cu/cemo Confused

AFAIK pravilo je zadala aktualna prodekanica, te nije bilo aktivno provodjeno (to i jos par pravila vezanih uz kolokvije, padove i sl) do/netom prije pocetka prosle godine. Sa nekima od tih pravila se ne slazem (npr da studentu koji su pali godinu a ne upisali kolegij ponovno da ne smiju ici na kolokvije), za neke od tih pravila vec postoje spremne (i vec potpisane) peticije i bit ce adresirane in due time.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 8:59 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]e anamari! pa jel ti uopce citas tudje postove ili samo letis preko njih i mislis da si ih procitala!! za zadnja tri posta uopce nisi shvatila poantu posta!
[/quote]

Zapravo, imas pravo. Nisam dovoljno pazljivo procitala post. Sori. :oops: :oops:

Ne znam zasto je uvedena ta odredba. Ja bih osobno dopustila parcijalu. Vjerojatno je njoj trn u oku sto studenti placaju tu godinu pa mozda postoji neka papirologija. Uglavnom, ako je to iskljucivo njena odluka, vjerojatno se preko studentskih predstavnika moze pokusati utjecati da je se promijeni. Ako je to odluka Sveucilista, onda malo teze.
goc9999 (napisa):

Zapravo, imas pravo. Nisam dovoljno pazljivo procitala post. Sori. Embarassed Embarassed

Ne znam zasto je uvedena ta odredba. Ja bih osobno dopustila parcijalu. Vjerojatno je njoj trn u oku sto studenti placaju tu godinu pa mozda postoji neka papirologija. Uglavnom, ako je to iskljucivo njena odluka, vjerojatno se preko studentskih predstavnika moze pokusati utjecati da je se promijeni. Ako je to odluka Sveucilista, onda malo teze.

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:08 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Ne znam zasto je uvedena ta odredba. Ja bih osobno dopustila parcijalu. Vjerojatno je njoj trn u oku sto studenti placaju tu godinu pa mozda postoji neka papirologija. Uglavnom, ako je to iskljucivo njena odluka, vjerojatno se preko studentskih predstavnika moze pokusati utjecati da je se promijeni. Ako je to odluka Sveucilista, onda malo teze.[/quote]
Odluka sveucilista nije :( parcijala, tj. upis kolegija sa vise godine studija se definira na svakom fakultetu zasebno, tako mi je bar prodekanica za nastavu rekla :?

A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu :?: Ergo: diskrecija prodekanice? :-k
anamari (napisa):

Odluka sveucilista nije Sad parcijala, tj. upis kolegija sa vise godine studija se definira na svakom fakultetu zasebno, tako mi je bar prodekanica za nastavu rekla Confused

A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu Question Ergo: diskrecija prodekanice? Think

MADD
[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 16:45 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu :?: Ergo: diskrecija prodekanice? :-k[/quote]

Zube, ponekad stvarno pretjeruješ. Vjerojatno su bili na Vijeću, bar dvije godine prije nego što si ti upisao ovaj faks, zato što znam da su već tada vrijedili u, to the best of my knowledge, nepromijenjenom obliku. A tada je inkriminirana osoba još bila mlađi asistent, ili tako nešto.

Prilagodi fokus. Nije A.Č. oduvijek prodekanica, i nije ona za sve kriva.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu Question Ergo: diskrecija prodekanice? Think

Zube, ponekad stvarno pretjeruješ. Vjerojatno su bili na Vijeću, bar dvije godine prije nego što si ti upisao ovaj faks, zato što znam da su već tada vrijedili u, to the best of my knowledge, nepromijenjenom obliku. A tada je inkriminirana osoba još bila mlađi asistent, ili tako nešto.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 18:07 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ispricavam se za nenamjerno i u afektu vrijedjanje! :(

ja znam da faxu treba novac i da se na taj nacin on financira! i ako postoje ljudi poput mene koji nemogu iz prve proc godinu - neka placaju!
ali mi smeta da ja sad zujim tu i jednu godinu u zivotu gubim bezveze!
evo bas danas sam ostvario uvjet i jos su mi ostala dva ispita,koja cu rijesit u drugom mjesecu!! zasto se nemoze npr. tada upisati neki kolegiji!
mislim da se ovdje sve vrti oko novaca i neka oni koji na vrijeme ne ostvare uvjet i placaju, ali da barem ne besposlicare bezveze! fax nam je cista birokracija, dok neki faxovi sa puno vise studenata su flexibilniji i imaju vremena za izac u u susret studentu!! :idea:
ispricavam se za nenamjerno i u afektu vrijedjanje! Sad

ja znam da faxu treba novac i da se na taj nacin on financira! i ako postoje ljudi poput mene koji nemogu iz prve proc godinu - neka placaju!
evo bas danas sam ostvario uvjet i jos su mi ostala dva ispita,koja cu rijesit u drugom mjesecu!! zasto se nemoze npr. tada upisati neki kolegiji!
mislim da se ovdje sve vrti oko novaca i neka oni koji na vrijeme ne ostvare uvjet i placaju, ali da barem ne besposlicare bezveze! fax nam je cista birokracija, dok neki faxovi sa puno vise studenata su flexibilniji i imaju vremena za izac u u susret studentu!! Idea

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 18:11 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

zaboravih se loginat!
ja se ispricah u postu prije! :)
zaboravih se loginat!
ja se ispricah u postu prije! Smile

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 18:19 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]ja znam da faxu treba novac i da se na taj nacin on financira! i ako postoje ljudi poput mene koji nemogu iz prve proc godinu - neka placaju!
mislim da se ovdje sve vrti oko novaca i neka oni koji na vrijeme ne ostvare uvjet i placaju, ali da barem ne besposlicare bezveze! fax nam je cista birokracija, dok neki faxovi sa puno vise studenata su flexibilniji i imaju vremena za izac u u susret studentu!! :idea:[/quote]

Ovo je već puno pametniji prijedlog. :clapclap:

Nažalost, bojim se da će i pri njegovoj provedbi biti problema, jer faks je trenutno okupiran hrpom novih studenata, i, koliko god glupo zvučalo, čak ni za njih sve nema mjesta na ovom faksu. A iz nekog misterioznog razloga vodstvo Fakulteta smatra važnijim njima dati šansu, nego studentima "pokajnicima" koji bi čak i platili upisivanje pojedinih kolegija.
Anonymous (napisa):
mislim da se ovdje sve vrti oko novaca i neka oni koji na vrijeme ne ostvare uvjet i placaju, ali da barem ne besposlicare bezveze! fax nam je cista birokracija, dok neki faxovi sa puno vise studenata su flexibilniji i imaju vremena za izac u u susret studentu!! Idea

Ovo je već puno pametniji prijedlog. :clapclap:

Nažalost, bojim se da će i pri njegovoj provedbi biti problema, jer faks je trenutno okupiran hrpom novih studenata, i, koliko god glupo zvučalo, čak ni za njih sve nema mjesta na ovom faksu. A iz nekog misterioznog razloga vodstvo Fakulteta smatra važnijim njima dati šansu, nego studentima "pokajnicima" koji bi čak i platili upisivanje pojedinih kolegija.

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:17 sri, 15. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]Prilagodi fokus. Nije A.Č. oduvijek prodekanica, i nije ona za sve kriva.[/quote]
:roll: nisam ni rekao da je, samo sam izrazio sumnju da je stvar precizno definirana nekom odlukom Vijeca, te bih bio zahvalniji na konkretnoj informaciji. :?

goc, prijedlog ti je definitivno nesto za o tome razmisliti
veky (napisa):

Rolling Eyes nisam ni rekao da je, samo sam izrazio sumnju da je stvar precizno definirana nekom odlukom Vijeca, te bih bio zahvalniji na konkretnoj informaciji. Confused

goc, prijedlog ti je definitivno nesto za o tome razmisliti

MADD
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum