Ispravak, točnije dodatak mojoj zadnjoj poruci:
[quote="fmb"]... ako kome treba pomoc nakon sto prepise zadatke, rado cu ostati dulje na konzultacijama u utorak...[/quote]
ispravak je da sam krivo napisala utorak, a mislila ponedjeljak (ponedjeljkom su mi konzultacije 16-17).
no sad sam jos bolje promislila, pe evo kad i kako me sve mozete "gnjaviti" s predkolokvijskim pitanjima :D
1. redovne konzultacije pon 16-17, ako treba mogu ostati i dulje, no ako tko misli doci iza 16:15 molila bih da me o tome obavijesti mailom (bruckler@math.hr)
2. redovne konzultacije ut u 17 - mogu ostati do maksimalno 17:30
3. ako me tko treba, a ne odgovara mu nijedan od ta dva termina, u utorak cu biti na faksu od ca. 13 sati nadalje pa me moze potraziti i prije vjezbi
4. postoji i mail i forum, pa cu rado na pitanja odgovoriti i tim putem...
pozdrav
:patkica:
Ispravak, točnije dodatak mojoj zadnjoj poruci:
fmb (napisa): | ... ako kome treba pomoc nakon sto prepise zadatke, rado cu ostati dulje na konzultacijama u utorak... |
ispravak je da sam krivo napisala utorak, a mislila ponedjeljak (ponedjeljkom su mi konzultacije 16-17).
no sad sam jos bolje promislila, pe evo kad i kako me sve mozete "gnjaviti" s predkolokvijskim pitanjima
1. redovne konzultacije pon 16-17, ako treba mogu ostati i dulje, no ako tko misli doci iza 16:15 molila bih da me o tome obavijesti mailom (bruckler@math.hr)
2. redovne konzultacije ut u 17 - mogu ostati do maksimalno 17:30
3. ako me tko treba, a ne odgovara mu nijedan od ta dva termina, u utorak cu biti na faksu od ca. 13 sati nadalje pa me moze potraziti i prije vjezbi
4. postoji i mail i forum, pa cu rado na pitanja odgovoriti i tim putem...
pozdrav
_________________ "Have patience. Go where you must, and hope."
(Gandalf in J.R.R.Tolkien's "The Lord of the Rings")
|