Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
egipcanin Forumaš(ica)

|
Postano: 17:40 ned, 19. 12. 2004 Naslov: |
|
|
netko je spominjao fiziku? 8)
na fizici postoji STUDNet, projekt [url=http://www.fizika.org]SSHFD-a[/url] (studentske sekcije hrvatskog fizikalnog drustva) koji (uz jednokratnu naknadu ;) ) daje pristup studentskom serveru (tj. ovoj ludo brzoj vezi na faksu :) ) sa prakticno neogranicenim prostorom na disku (700 MB min.), web adresu, mail... i i i ... wifi na vecem dijelu faksa 8) 8)
sve su to napravili studenti fizike. sto vas sprecava da sami napravite tako nesto?
P.S. i da, kako je zub rekao, uvijek okolo lezi nesto slobodnog mreznog kablovinja
netko je spominjao fiziku?
na fizici postoji STUDNet, projekt SSHFD-a (studentske sekcije hrvatskog fizikalnog drustva) koji (uz jednokratnu naknadu ) daje pristup studentskom serveru (tj. ovoj ludo brzoj vezi na faksu ) sa prakticno neogranicenim prostorom na disku (700 MB min.), web adresu, mail... i i i ... wifi na vecem dijelu faksa
sve su to napravili studenti fizike. sto vas sprecava da sami napravite tako nesto?
P.S. i da, kako je zub rekao, uvijek okolo lezi nesto slobodnog mreznog kablovinja
_________________ 42
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:45 ned, 19. 12. 2004 Naslov: Re: Download |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="GauSs_"]ovisi o potrebi. ako mislis samo citati moze ntfs a ako mislis i pisati po disku
preporucljivo je imati FAT32( zbog mogucnosti rada na win i linux platformama)
mountas kao normalan usb stick[/quote]
Provjereno? :shock:
Jako je cesta praksa u /etc/fstab za usb diskove stavljati vfat (umjesto npr auto) kao The Filesystem, trebalo bi pogledati?[/quote]
[tt]fstab[/tt] je pokojni. :shock: To vidis po onom [tt]/media[/tt] :arrow: koristi se [b]udev[/b] koji automatski azurira [tt]fstab[/tt]. 8)
@GauSs_: to ovisi manje-vishe o Kelneru, a ne o distribuciji. 8) Trebaju noviji Kelneri + udev. :) Meni na Fedori 3 isto radi besprijekorno, dok se ne pocnem igrati s Kelnerom (uvijek iskljucim nesto sto ne bih smio, pa mi automatsko prepoznavanje krepa :oops:).
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | GauSs_ (napisa): | ovisi o potrebi. ako mislis samo citati moze ntfs a ako mislis i pisati po disku
preporucljivo je imati FAT32( zbog mogucnosti rada na win i linux platformama)
mountas kao normalan usb stick |
Provjereno?
Jako je cesta praksa u /etc/fstab za usb diskove stavljati vfat (umjesto npr auto) kao The Filesystem, trebalo bi pogledati? |
fstab je pokojni. To vidis po onom /media koristi se udev koji automatski azurira fstab.
@GauSs_: to ovisi manje-vishe o Kelneru, a ne o distribuciji. Trebaju noviji Kelneri + udev. Meni na Fedori 3 isto radi besprijekorno, dok se ne pocnem igrati s Kelnerom (uvijek iskljucim nesto sto ne bih smio, pa mi automatsko prepoznavanje krepa ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|