Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zadnja predavanja i termin kolokvija

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> (Elementarna) teorija brojeva
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
338 = 339 - 1

PostPostano: 21:19 sri, 22. 12. 2004    Naslov: zadnja predavanja i termin kolokvija Citirajte i odgovorite

Kao sto ste vec obavjesteni na jucerasnjim vjezbama,
24.12.2004. nece biti predavanja iz Uvoda u teoriju brojeva.
Iduca predavanja ce se odrzati 14.1.2005. i to su zadnja predavanja u ovoj akademskoj godini.
Naime, studenti koji su bili na predavanjima prosli tjedan (jednoglasno) su predlozili da se kolokvij iz Uvoda u teoriju brojeva odrzi u utorak 18.1.2005. u terminu vjezbi (17-19 sati).
Ako medju zainteresiranima za izlazak na kolokvij ima onih kojima ovaj termin nikako ne odgovora, molim da mi to sto prije jave (najbolje ovdje na forumu), pa da pokusamo pronaci termin koji ce svima odgovarati.

Svima zelim sretan Bozic i sve najbolje u novoj godini.
Duje
Kao sto ste vec obavjesteni na jucerasnjim vjezbama,
24.12.2004. nece biti predavanja iz Uvoda u teoriju brojeva.
Iduca predavanja ce se odrzati 14.1.2005. i to su zadnja predavanja u ovoj akademskoj godini.
Naime, studenti koji su bili na predavanjima prosli tjedan (jednoglasno) su predlozili da se kolokvij iz Uvoda u teoriju brojeva odrzi u utorak 18.1.2005. u terminu vjezbi (17-19 sati).
Ako medju zainteresiranima za izlazak na kolokvij ima onih kojima ovaj termin nikako ne odgovora, molim da mi to sto prije jave (najbolje ovdje na forumu), pa da pokusamo pronaci termin koji ce svima odgovarati.

Svima zelim sretan Bozic i sve najbolje u novoj godini.
Duje

Zadnja promjena: duje; 11:24 čet, 20. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
racunarci
Gost

PostPostano: 11:14 pon, 10. 1. 2005    Naslov: Termin za kolokvij Citirajte i odgovorite

Ima nas kojima neodgovara termin 18.1. zato sto imamo predaju programa iz Jave u ponedjeljak. Je li moze biti u petak 21.1. za vrijeme predavanja.
Unaprijed hvala,
Toni, Željka, Mario i itd...
Ima nas kojima neodgovara termin 18.1. zato sto imamo predaju programa iz Jave u ponedjeljak. Je li moze biti u petak 21.1. za vrijeme predavanja.
Unaprijed hvala,
Toni, Željka, Mario i itd...

[Vrh]
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

338 = 339 - 1

PostPostano: 11:29 pon, 10. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sto se mene tice, petak 21.1. u 12 sati je isto dobar moguci termin za kolokvij (morali bi zavrsiti do 14:00, jer tada pocinje kolokvij iz Matematicke analize 3). Taj sam termin bio predlozio kad smo se o tome dogovarali na predavanjima. Ne sjecam se tocno, ali neki od studenata su imali neke zamjerke na taj termin. Bilo bi dobro da u sto vecem broju dodjete sutra na vjezbe, pa da se pokusate medjusobno dogovoriti o terminu koji bi svima odgovarao.

Andrej Dujella
Sto se mene tice, petak 21.1. u 12 sati je isto dobar moguci termin za kolokvij (morali bi zavrsiti do 14:00, jer tada pocinje kolokvij iz Matematicke analize 3). Taj sam termin bio predlozio kad smo se o tome dogovarali na predavanjima. Ne sjecam se tocno, ali neki od studenata su imali neke zamjerke na taj termin. Bilo bi dobro da u sto vecem broju dodjete sutra na vjezbe, pa da se pokusate medjusobno dogovoriti o terminu koji bi svima odgovarao.

Andrej Dujella

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:47 pon, 10. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Petak u 12 nije dobar termin za onu grupu studenata koja slusa vjezbe iz racunraskog praktikuma 2 (12-16) kod asistenta Botincana (prof. Dujella ima popis tih studenata, mislim da ih je 15-ak)

Dogovor ce ocito pasti na vjezbama...
Petak u 12 nije dobar termin za onu grupu studenata koja slusa vjezbe iz racunraskog praktikuma 2 (12-16) kod asistenta Botincana (prof. Dujella ima popis tih studenata, mislim da ih je 15-ak)

Dogovor ce ocito pasti na vjezbama...

[Vrh]
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

338 = 339 - 1

PostPostano: 19:13 uto, 11. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upravo mi je javila kolegica Tadic:
[quote]
Posto se nitko na vjezbama nije protivio pocetnom terminu kolokvija - 18.01. u 17h - rekla sam da ostaje taj termin. Bila je puna ucionica. [/quote]
Prema tome,
[b] kolokvij iz Uvoda u teoriju brojeva odrzat ce se u utorak, 18.1.2005. u 17 sati[/b]
u predavaonicama 005 i 110.

Puno uspjeha na kolokviju.
Andrej Dujella
Upravo mi je javila kolegica Tadic:
Citat:

Posto se nitko na vjezbama nije protivio pocetnom terminu kolokvija - 18.01. u 17h - rekla sam da ostaje taj termin. Bila je puna ucionica.

Prema tome,
kolokvij iz Uvoda u teoriju brojeva odrzat ce se u utorak, 18.1.2005. u 17 sati
u predavaonicama 005 i 110.

Puno uspjeha na kolokviju.
Andrej Dujella

Zadnja promjena: duje; 20:28 pet, 14. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:21 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li se prije kolokvija potrebno javit profesoru ili je dovoljno samo se pojavit u utorak.
Da li se prije kolokvija potrebno javit profesoru ili je dovoljno samo se pojavit u utorak.

[Vrh]
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

338 = 339 - 1

PostPostano: 14:18 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Da li se prije kolokvija potrebno javit profesoru ili je dovoljno samo se pojavit u utorak.[/quote]
Dovoljno se pojaviti u utorak na kolokviju.
Andrej Dujella
Anonymous (napisa):

Dovoljno se pojaviti u utorak na kolokviju.
Andrej Dujella

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> (Elementarna) teorija brojeva Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum