Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
xx Gost
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:26 čet, 23. 12. 2004 Naslov: Re: rjesenja 2.kolokvija |
|
|
[quote="xx"]zna li netko moze li se kolokvij iz analize koji smo pisali 13.12.04., pogledati u novoj godini?[/quote]
Ajaoj! Pa prošle su službene žalbe (jučer i danas), ja sam updateao rezultate i šlus!!! Na takav način bih onda morao sto puta mijenjati listu. :roll:
Naravno, neformalne žalbe ovise o "dobroti" dotičnog asistenta (najbolje je javiti mu se u terminu konzultacija). Što se pak mene osobno tiče, na sva pitanja u vezi kolokvija (zadataka/rješenja/vaše zadaće) rado odgovaram, ali također u neko razumno vrijeme (npr. konzultacije).
xx (napisa): | zna li netko moze li se kolokvij iz analize koji smo pisali 13.12.04., pogledati u novoj godini? |
Ajaoj! Pa prošle su službene žalbe (jučer i danas), ja sam updateao rezultate i šlus!!! Na takav način bih onda morao sto puta mijenjati listu.
Naravno, neformalne žalbe ovise o "dobroti" dotičnog asistenta (najbolje je javiti mu se u terminu konzultacija). Što se pak mene osobno tiče, na sva pitanja u vezi kolokvija (zadataka/rješenja/vaše zadaće) rado odgovaram, ali također u neko razumno vrijeme (npr. konzultacije).
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 6:57 pet, 24. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"]a sto ako student ne moze doci na termin zalbi iz nekog opravdanog razloga (obveze na drugom fakultetu, bolest, zubobolja, anime na rtlu...)?[/quote]
Pristojsnost nalaze da se javi asistentu [b]prije[/b] zalbi (e-mailom, PMom, telefonom, golubom pismonosom,...) i zamoli neki drugi termin. 8) Ne znam da li je asistent duzan izaci studentu u susret, no vjerujem da bi to svaki od nas napravio. 8)
ahri (napisa): | a sto ako student ne moze doci na termin zalbi iz nekog opravdanog razloga (obveze na drugom fakultetu, bolest, zubobolja, anime na rtlu...)? |
Pristojsnost nalaze da se javi asistentu prije zalbi (e-mailom, PMom, telefonom, golubom pismonosom,...) i zamoli neki drugi termin. Ne znam da li je asistent duzan izaci studentu u susret, no vjerujem da bi to svaki od nas napravio.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|