Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

HTnet i njegovi dialeri

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-26 = 44 - 70

PostPostano: 11:00 pet, 24. 12. 2004    Naslov: HTnet i njegovi dialeri Citirajte i odgovorite

Covjek je dobio ogroman telefonski racun, a u ispisu brojeva je pisalo da je zvao neki broj tko zna gdje. Dalje prica kako se proveo sa sluzbom zakorisnike:

[quote="Ante @ hr.comp.os.linux"]I ja odem na poštu i ona meni o
dialerima koji se po noći spajaju s ugašenog raćunala. Ja joj objasnio da
nema šanse i objasnim joj zašto a onda okrene priću da vjerovatno se spojio
a ja nisam primjetio dok sam surfao. Kažem ja da koristim linux(sada sam na
poslu pa zato pišem iz outlooka), a ona će:" "Bez obzira kakvu zaštitu
koristite(ona nikada nije čula za linux i misli da je to neka zaštita) i oni
pronalaze rupe u windowsima"
Kada sam rekao da je to operativni sustav blijedo me pogledala jer nikada
nije čula taj izraz.
Gospođo ja nemam windows!!! I nekako joj objasnim da postoji još "nešto" i
da nemoraš imati windows na što me ona gledala nepovjerljivo i u čudu.
" Pa to je još jedan razlog jer je win najbolji program za na comp(ona os
zove program). Bez obzira na to oni vam preko interneta uđu u comp i onda
biraju broj. Nema veze koji program koristite dialer uvjek nađe način da se
spoji(ona kao da ne mulja nego mi uživljena objašnjava kao da vjeruje sama u
ono što su joj rekli da reće)"
Kada sam pitao imaju li nekoga što zna što govori ili su baš svi retardirani
onda je postala bezobrazna i nakon toga sam otišao nisam više mogao...[/quote]

vas komentar?!
Covjek je dobio ogroman telefonski racun, a u ispisu brojeva je pisalo da je zvao neki broj tko zna gdje. Dalje prica kako se proveo sa sluzbom zakorisnike:

Ante @ hr.comp.os.linux (napisa):
I ja odem na poštu i ona meni o
dialerima koji se po noći spajaju s ugašenog raćunala. Ja joj objasnio da
nema šanse i objasnim joj zašto a onda okrene priću da vjerovatno se spojio
a ja nisam primjetio dok sam surfao. Kažem ja da koristim linux(sada sam na
poslu pa zato pišem iz outlooka), a ona će:" "Bez obzira kakvu zaštitu
koristite(ona nikada nije čula za linux i misli da je to neka zaštita) i oni
pronalaze rupe u windowsima"
Kada sam rekao da je to operativni sustav blijedo me pogledala jer nikada
nije čula taj izraz.
Gospođo ja nemam windows!!! I nekako joj objasnim da postoji još "nešto" i
da nemoraš imati windows na što me ona gledala nepovjerljivo i u čudu.
" Pa to je još jedan razlog jer je win najbolji program za na comp(ona os
zove program). Bez obzira na to oni vam preko interneta uđu u comp i onda
biraju broj. Nema veze koji program koristite dialer uvjek nađe način da se
spoji(ona kao da ne mulja nego mi uživljena objašnjava kao da vjeruje sama u
ono što su joj rekli da reće)"
Kada sam pitao imaju li nekoga što zna što govori ili su baš svi retardirani
onda je postala bezobrazna i nakon toga sam otišao nisam više mogao...

vas komentar?!

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:50 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

bizarno
bizarno

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 12:36 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]bizarno[/quote]

A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. :-o Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo...

A što se tiče pokazane razine znanja Tipčne HTove Službenice, tu stvarno nije ništa čudno. Čak i da nešto zna o Linuxu, ne bih se čudio da joj corporate policy eksplicitno zabranjuje da prizna njegovo postojanje...
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
bizarno

A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. Surprised Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo...

A što se tiče pokazane razine znanja Tipčne HTove Službenice, tu stvarno nije ništa čudno. Čak i da nešto zna o Linuxu, ne bih se čudio da joj corporate policy eksplicitno zabranjuje da prizna njegovo postojanje...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:27 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti [/quote]

Sa ADSL-om se to doista ne može desiti. :D
Citat:
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti

Sa ADSL-om se to doista ne može desiti. Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:50 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]bizarno[/quote]

A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. :-o Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo...[/quote]

moze se desit, ali je puno manje vjerojatno. zasto?! zato sto linux nije pun rupa kao Windowsi. AFAIK do sad i nije postojao neki dialer za linux koji bi radio ovo sto rade raznorazni spyware i adware programi (neki od njih imaju i svoje dialere, imao sam takav slucaj prije na kompu). osim toga, vecin ljudi koji redovito pisu po hr.comp.os.linux su raznorazni system administratori koji se kuze u to sto rade. a Ante nije moj frend, ovaj tekst je dosao meni preko maila...frend poslao (originalni tekst je puno socniji :)

[quote]
A što se tiče pokazane razine znanja Tipčne HTove Službenice, tu stvarno nije ništa čudno. Čak i da nešto zna o Linuxu, ne bih se čudio da joj corporate policy eksplicitno zabranjuje da prizna njegovo postojanje...[/quote]

ma na to sam zapravo i ciljao. komentar na znanje sluzbenika koji rade u drzavnim firmama. nista drugo.
veky (napisa):
bizarno

A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. Surprised Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo...

moze se desit, ali je puno manje vjerojatno. zasto?! zato sto linux nije pun rupa kao Windowsi. AFAIK do sad i nije postojao neki dialer za linux koji bi radio ovo sto rade raznorazni spyware i adware programi (neki od njih imaju i svoje dialere, imao sam takav slucaj prije na kompu). osim toga, vecin ljudi koji redovito pisu po hr.comp.os.linux su raznorazni system administratori koji se kuze u to sto rade. a Ante nije moj frend, ovaj tekst je dosao meni preko maila...frend poslao (originalni tekst je puno socniji Smile

Citat:

ma na to sam zapravo i ciljao. komentar na znanje sluzbenika koji rade u drzavnim firmama. nista drugo.

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 18:32 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

bas mi je frend prije tjedan dva rekao istu stvar! dobio racun i ispis i kad tamo pozivni za bangladeš!!! i to u listi pod kojom su brojevi za zvanje internet providera! i bas mi je rekao dok je on bio offline, neko je kao zvao sa njegova telefona tog providera u bangladesu! e ljudi pazite sa dialerima! imate zone alarm pro skinite ga i nabavite password,ili imate i besplatnu verziju tog zone alarma (samo nije pro---BTW to je firewall). nisam siguran da li ima za linux, ali cak mislim da postoji verzija! i update virusne programe i ad-aware za micanje svakakvog smeca sa kompa kojeg pokupite dok ste on line! I kad skupite te tri stvari i svako malo ih update-ate bit cete ipak malo bolje zasticeni!! moj frend nit je imao firewall nit je imao noviji antivirusni!!!

ps. znam da ovdje ima ekipe koja znaju i jace programe ali ja samo nudim neko rjesenje onima koji se ne kuze tolko!
bas mi je frend prije tjedan dva rekao istu stvar! dobio racun i ispis i kad tamo pozivni za bangladeš!!! i to u listi pod kojom su brojevi za zvanje internet providera! i bas mi je rekao dok je on bio offline, neko je kao zvao sa njegova telefona tog providera u bangladesu! e ljudi pazite sa dialerima! imate zone alarm pro skinite ga i nabavite password,ili imate i besplatnu verziju tog zone alarma (samo nije pro---BTW to je firewall). nisam siguran da li ima za linux, ali cak mislim da postoji verzija! i update virusne programe i ad-aware za micanje svakakvog smeca sa kompa kojeg pokupite dok ste on line! I kad skupite te tri stvari i svako malo ih update-ate bit cete ipak malo bolje zasticeni!! moj frend nit je imao firewall nit je imao noviji antivirusni!!!

ps. znam da ovdje ima ekipe koja znaju i jace programe ali ja samo nudim neko rjesenje onima koji se ne kuze tolko!

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 18:38 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

i jos nesto! uopće me nebi cudilo da to zapravo nije bio upad u neku centralu i od tamo se loginao! sta bi znacilo i da si imao neznam sta ne bi ti pomoglo! a HT kako ulaze u digitalizaciju i zastitu to jekatastrofa!!! a ako sam u pravu onda ti sigurno nece priznat pogresku!
i jos nesto! uopće me nebi cudilo da to zapravo nije bio upad u neku centralu i od tamo se loginao! sta bi znacilo i da si imao neznam sta ne bi ti pomoglo! a HT kako ulaze u digitalizaciju i zastitu to jekatastrofa!!! a ako sam u pravu onda ti sigurno nece priznat pogresku!

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 18:43 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]bas mi je frend prije tjedan dva rekao istu stvar! dobio racun i ispis i kad tamo pozivni za bangladeš!!! i to u listi pod kojom su brojevi za zvanje internet providera! i bas mi je rekao dok je on bio offline, neko je kao zvao sa njegova telefona tog providera u bangladesu! e ljudi pazite sa dialerima! imate zone alarm pro skinite ga i nabavite password,ili imate i besplatnu verziju tog zone alarma (samo nije pro---BTW to je firewall). nisam siguran da li ima za linux, ali cak mislim da postoji verzija! i update virusne programe i ad-aware za micanje svakakvog smeca sa kompa kojeg pokupite dok ste on line! I kad skupite te tri stvari i svako malo ih update-ate bit cete ipak malo bolje zasticeni!! moj frend nit je imao firewall nit je imao noviji antivirusni!!! [/quote]

ma gledaj...skoro pa je dovoljno da koristis Firefox da si siguran od sveg smeca s neta. ja sam prije imao Sygate Personal Firewall i on je radio svoj posao kak spada (naravno primarni browser je bio IE). otkada sam presao na Firefox nemam firewall. i u ovih 3 tjedna kak ju koristim nisam jos niti jedan spyware i adware pokupio. bas sam, reda radi, odvrtio Ad-aware tvrtke Lavasoft (detekcija i uklanjanje spywarea, adwarea i malwarea) sa najnovijim definicijama i nije nasao niti jedan (!!!!!) na kompu (sa IEom mi se svako malo dogadjalo da nadje nekakvo smece u registryu).
goc9999 (napisa):
bas mi je frend prije tjedan dva rekao istu stvar! dobio racun i ispis i kad tamo pozivni za bangladeš!!! i to u listi pod kojom su brojevi za zvanje internet providera! i bas mi je rekao dok je on bio offline, neko je kao zvao sa njegova telefona tog providera u bangladesu! e ljudi pazite sa dialerima! imate zone alarm pro skinite ga i nabavite password,ili imate i besplatnu verziju tog zone alarma (samo nije pro—BTW to je firewall). nisam siguran da li ima za linux, ali cak mislim da postoji verzija! i update virusne programe i ad-aware za micanje svakakvog smeca sa kompa kojeg pokupite dok ste on line! I kad skupite te tri stvari i svako malo ih update-ate bit cete ipak malo bolje zasticeni!! moj frend nit je imao firewall nit je imao noviji antivirusni!!!

ma gledaj...skoro pa je dovoljno da koristis Firefox da si siguran od sveg smeca s neta. ja sam prije imao Sygate Personal Firewall i on je radio svoj posao kak spada (naravno primarni browser je bio IE). otkada sam presao na Firefox nemam firewall. i u ovih 3 tjedna kak ju koristim nisam jos niti jedan spyware i adware pokupio. bas sam, reda radi, odvrtio Ad-aware tvrtke Lavasoft (detekcija i uklanjanje spywarea, adwarea i malwarea) sa najnovijim definicijama i nije nasao niti jedan (!!!!!) na kompu (sa IEom mi se svako malo dogadjalo da nadje nekakvo smece u registryu).

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 18:46 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]i jos nesto! uopće me nebi cudilo da to zapravo nije bio upad u neku centralu i od tamo se loginao! sta bi znacilo i da si imao neznam sta ne bi ti pomoglo! a HT kako ulaze u digitalizaciju i zastitu to jekatastrofa!!! a ako sam u pravu onda ti sigurno nece priznat pogresku![/quote]

naravno da nece. zato sto su "#$%$#%#&&%$&#$%%"%&"/&%/%$/% :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BTW. zasto HT zoves HT?! to nije Hrvatski Telekom jer da jest Hrvati bi bili vlasnici istog.
goc9999 (napisa):

naravno da nece. zato sto su "#$%$#%#&&%$&#$%%"%&"/&%/%$/% Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

BTW. zasto HT zoves HT?! to nije Hrvatski Telekom jer da jest Hrvati bi bili vlasnici istog.

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 19:24 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

imas pravo DT! ali ja svejedno imam smeca iako i ja koristim firefox!
mozda nije preko browsera ali je download!!!
imas pravo DT! ali ja svejedno imam smeca iako i ja koristim firefox!
mozda nije preko browsera ali je download!!!

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 19:28 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo ocistio sam komp, bio na netu 5 min i vec mi je ad-awre nasao 5 criticala! a samo sam browsao sa firefoxom!!! nista nije 100% sigurno! :cry:
evo ocistio sam komp, bio na netu 5 min i vec mi je ad-awre nasao 5 criticala! a samo sam browsao sa firefoxom!!! nista nije 100% sigurno! Crying or Very sad

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 20:13 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]BTW. zasto HT zoves HT?! to nije Hrvatski Telekom jer da jest Hrvati bi bili vlasnici istog.[/quote]

Koliko ja znam dobar dio dionica je još uvijek u rukama države i malih dioničara! Negdje sam nabasao da DT ima 51% dionica. No nedavno je najavljena prodaja još 10% :? Uostalom čekiraj [url=http://www.vlada.hr/Download/2002/11/20/Zakon_o_privatizaciji_Hrvatskih_telekomunikacija_d.d._NN_65-99.htm]ovo[/url] i [url=http://www.vjesnik.com/html/2001/10/26/Clanak.asp?r=unu&c=3]ovo[/url].
HijenA (napisa):

Koliko ja znam dobar dio dionica je još uvijek u rukama države i malih dioničara! Negdje sam nabasao da DT ima 51% dionica. No nedavno je najavljena prodaja još 10% Confused Uostalom čekiraj ovo i ovo.

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:24 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]bizarno[/quote]

A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)...[/quote]
bizaran je razgovor i draga zenica iz HT-a (da ne ulazim u detalje), a ne mogucnost nepredvidjenog kasnonocnog konektiranja :P desavalo mi se i bizarnijih situacija sa linuxom i jos bizarnijih sa windozama al to nije taj topic.

btw: hijena, neka tvoj prijatelj vidi da nema diald ili nesto slicno aktivno? Provjera cron-a? Trazi ispis poziva? Namjesti navecer tel. broj providera na svoj mobitel i vidi dal ce zvoniti u gluho doba noci itd?
veky (napisa):
bizarno

A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)...

bizaran je razgovor i draga zenica iz HT-a (da ne ulazim u detalje), a ne mogucnost nepredvidjenog kasnonocnog konektiranja Razz desavalo mi se i bizarnijih situacija sa linuxom i jos bizarnijih sa windozama al to nije taj topic.

btw: hijena, neka tvoj prijatelj vidi da nema diald ili nesto slicno aktivno? Provjera cron-a? Trazi ispis poziva? Namjesti navecer tel. broj providera na svoj mobitel i vidi dal ce zvoniti u gluho doba noci itd?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 10:30 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
btw: hijena, neka tvoj prijatelj vidi da nema diald ili nesto slicno aktivno? Provjera cron-a? Trazi ispis poziva? Namjesti navecer tel. broj providera na svoj mobitel i vidi dal ce zvoniti u gluho doba noci itd?[/quote]

nije frend...kao sto rekoh, to je samo fwd sa hr.comp.os.linux.

nije frend...kao sto rekoh, to je samo fwd sa hr.comp.os.linux.

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 10:32 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"][quote="HijenA"]BTW. zasto HT zoves HT?! to nije Hrvatski Telekom jer da jest Hrvati bi bili vlasnici istog.[/quote]

Koliko ja znam dobar dio dionica je još uvijek u rukama države i malih dioničara! Negdje sam nabasao da DT ima 51% dionica. No nedavno je najavljena prodaja još 10% :? Uostalom čekiraj [url=http://www.vlada.hr/Download/2002/11/20/Zakon_o_privatizaciji_Hrvatskih_telekomunikacija_d.d._NN_65-99.htm]ovo[/url] i [url=http://www.vjesnik.com/html/2001/10/26/Clanak.asp?r=unu&c=3]ovo[/url].[/quote]

vid sad ovo. 51% > 50% sto znaci da je vlasnik HT-a DT. osim toga, cak i da DT nema vise od 50% dionica, ipak ima onu zlatnu dionicu prema kojoj moze stavit veto na bilo koju odluku koju Vlada donese. daklem, HT nije hrvatska tvrtka vec njemacka tvrtka.

a mi smo malo :OT:
nemo (napisa):
HijenA (napisa):

Koliko ja znam dobar dio dionica je još uvijek u rukama države i malih dioničara! Negdje sam nabasao da DT ima 51% dionica. No nedavno je najavljena prodaja još 10% Confused Uostalom čekiraj ovo i ovo.

vid sad ovo. 51% > 50% sto znaci da je vlasnik HT-a DT. osim toga, cak i da DT nema vise od 50% dionica, ipak ima onu zlatnu dionicu prema kojoj moze stavit veto na bilo koju odluku koju Vlada donese. daklem, HT nije hrvatska tvrtka vec njemacka tvrtka.

a mi smo malo Off-topic

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 19:44 ned, 26. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

DT ima vecinuuuu!
DT ima vecinuuuu!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum