Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 11:50 pet, 24. 12. 2004 Naslov: |
|
|
bizarno
bizarno
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)
|
Postano: 12:36 pet, 24. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]bizarno[/quote]
A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. :-o Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo...
A što se tiče pokazane razine znanja Tipčne HTove Službenice, tu stvarno nije ništa čudno. Čak i da nešto zna o Linuxu, ne bih se čudio da joj corporate policy eksplicitno zabranjuje da prizna njegovo postojanje...
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | bizarno |
A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo...
A što se tiče pokazane razine znanja Tipčne HTove Službenice, tu stvarno nije ništa čudno. Čak i da nešto zna o Linuxu, ne bih se čudio da joj corporate policy eksplicitno zabranjuje da prizna njegovo postojanje...
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:50 pet, 24. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]bizarno[/quote]
A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. :-o Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo...[/quote]
moze se desit, ali je puno manje vjerojatno. zasto?! zato sto linux nije pun rupa kao Windowsi. AFAIK do sad i nije postojao neki dialer za linux koji bi radio ovo sto rade raznorazni spyware i adware programi (neki od njih imaju i svoje dialere, imao sam takav slucaj prije na kompu). osim toga, vecin ljudi koji redovito pisu po hr.comp.os.linux su raznorazni system administratori koji se kuze u to sto rade. a Ante nije moj frend, ovaj tekst je dosao meni preko maila...frend poslao (originalni tekst je puno socniji :)
[quote]
A što se tiče pokazane razine znanja Tipčne HTove Službenice, tu stvarno nije ništa čudno. Čak i da nešto zna o Linuxu, ne bih se čudio da joj corporate policy eksplicitno zabranjuje da prizna njegovo postojanje...[/quote]
ma na to sam zapravo i ciljao. komentar na znanje sluzbenika koji rade u drzavnim firmama. nista drugo.
veky (napisa): | ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | bizarno |
A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... Dobar dio reputacije Linuxa kao sigurnog OSa nastao je jer su s njim radili uglavnom ljudi koji su znali što rade... danas ga koriste i ljudi kojima bih ja najradije dao MacOS. Ne kažem da je HijenAin frend takav, ali ono "nema šanse" mi je zazvučalo sumnjivo... |
moze se desit, ali je puno manje vjerojatno. zasto?! zato sto linux nije pun rupa kao Windowsi. AFAIK do sad i nije postojao neki dialer za linux koji bi radio ovo sto rade raznorazni spyware i adware programi (neki od njih imaju i svoje dialere, imao sam takav slucaj prije na kompu). osim toga, vecin ljudi koji redovito pisu po hr.comp.os.linux su raznorazni system administratori koji se kuze u to sto rade. a Ante nije moj frend, ovaj tekst je dosao meni preko maila...frend poslao (originalni tekst je puno socniji
Citat: |
A što se tiče pokazane razine znanja Tipčne HTove Službenice, tu stvarno nije ništa čudno. Čak i da nešto zna o Linuxu, ne bih se čudio da joj corporate policy eksplicitno zabranjuje da prizna njegovo postojanje... |
ma na to sam zapravo i ciljao. komentar na znanje sluzbenika koji rade u drzavnim firmama. nista drugo.
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:43 pet, 24. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="goc9999"]bas mi je frend prije tjedan dva rekao istu stvar! dobio racun i ispis i kad tamo pozivni za bangladeš!!! i to u listi pod kojom su brojevi za zvanje internet providera! i bas mi je rekao dok je on bio offline, neko je kao zvao sa njegova telefona tog providera u bangladesu! e ljudi pazite sa dialerima! imate zone alarm pro skinite ga i nabavite password,ili imate i besplatnu verziju tog zone alarma (samo nije pro---BTW to je firewall). nisam siguran da li ima za linux, ali cak mislim da postoji verzija! i update virusne programe i ad-aware za micanje svakakvog smeca sa kompa kojeg pokupite dok ste on line! I kad skupite te tri stvari i svako malo ih update-ate bit cete ipak malo bolje zasticeni!! moj frend nit je imao firewall nit je imao noviji antivirusni!!! [/quote]
ma gledaj...skoro pa je dovoljno da koristis Firefox da si siguran od sveg smeca s neta. ja sam prije imao Sygate Personal Firewall i on je radio svoj posao kak spada (naravno primarni browser je bio IE). otkada sam presao na Firefox nemam firewall. i u ovih 3 tjedna kak ju koristim nisam jos niti jedan spyware i adware pokupio. bas sam, reda radi, odvrtio Ad-aware tvrtke Lavasoft (detekcija i uklanjanje spywarea, adwarea i malwarea) sa najnovijim definicijama i nije nasao niti jedan (!!!!!) na kompu (sa IEom mi se svako malo dogadjalo da nadje nekakvo smece u registryu).
goc9999 (napisa): | bas mi je frend prije tjedan dva rekao istu stvar! dobio racun i ispis i kad tamo pozivni za bangladeš!!! i to u listi pod kojom su brojevi za zvanje internet providera! i bas mi je rekao dok je on bio offline, neko je kao zvao sa njegova telefona tog providera u bangladesu! e ljudi pazite sa dialerima! imate zone alarm pro skinite ga i nabavite password,ili imate i besplatnu verziju tog zone alarma (samo nije pro—BTW to je firewall). nisam siguran da li ima za linux, ali cak mislim da postoji verzija! i update virusne programe i ad-aware za micanje svakakvog smeca sa kompa kojeg pokupite dok ste on line! I kad skupite te tri stvari i svako malo ih update-ate bit cete ipak malo bolje zasticeni!! moj frend nit je imao firewall nit je imao noviji antivirusni!!! |
ma gledaj...skoro pa je dovoljno da koristis Firefox da si siguran od sveg smeca s neta. ja sam prije imao Sygate Personal Firewall i on je radio svoj posao kak spada (naravno primarni browser je bio IE). otkada sam presao na Firefox nemam firewall. i u ovih 3 tjedna kak ju koristim nisam jos niti jedan spyware i adware pokupio. bas sam, reda radi, odvrtio Ad-aware tvrtke Lavasoft (detekcija i uklanjanje spywarea, adwarea i malwarea) sa najnovijim definicijama i nije nasao niti jedan (!!!!!) na kompu (sa IEom mi se svako malo dogadjalo da nadje nekakvo smece u registryu).
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 22:24 pet, 24. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]bizarno[/quote]
A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)...[/quote]
bizaran je razgovor i draga zenica iz HT-a (da ne ulazim u detalje), a ne mogucnost nepredvidjenog kasnonocnog konektiranja :P desavalo mi se i bizarnijih situacija sa linuxom i jos bizarnijih sa windozama al to nije taj topic.
btw: hijena, neka tvoj prijatelj vidi da nema diald ili nesto slicno aktivno? Provjera cron-a? Trazi ispis poziva? Namjesti navecer tel. broj providera na svoj mobitel i vidi dal ce zvoniti u gluho doba noci itd?
veky (napisa): | ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | bizarno |
A što zapravo?
Što se tiče njegovog fonskog računa, IMHO je glupo misliti da se s Linuxom ovako nešto a priori ne može desiti (ako mi netko želi prezentirati matematički dokaz, samo naprijed)... |
bizaran je razgovor i draga zenica iz HT-a (da ne ulazim u detalje), a ne mogucnost nepredvidjenog kasnonocnog konektiranja desavalo mi se i bizarnijih situacija sa linuxom i jos bizarnijih sa windozama al to nije taj topic.
btw: hijena, neka tvoj prijatelj vidi da nema diald ili nesto slicno aktivno? Provjera cron-a? Trazi ispis poziva? Namjesti navecer tel. broj providera na svoj mobitel i vidi dal ce zvoniti u gluho doba noci itd?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|