| Prethodna tema :: Sljedeća tema | 

| Autor/ica | Poruka | 

| Dazed & Confused Gost

| 

|  Postano: 16:51 uto, 11. 1. 2005    Naslov: Kolokvij: kalkulatori i salabahteri, da ili ne? |         |  
				| 
 |  
				| Kao sto naslov kaze, lijepo molim upucene da upute i mene. :-) 
Kao sto naslov kaze, lijepo molim upucene da upute i mene.Hoce li biti dopusteno koristenje kalkulatora, A4 lista sa formulama, Bronstejna...?

Takodjer, sadrzi li kolokvij samo prakticne zadatke poput "Izracunaj vjerojatnost ... " ili mogu doci i cisto teoretska pitanja, dokazi?

Koliko ce biti zadataka?
   Hoce li biti dopusteno koristenje kalkulatora, A4 lista sa formulama, Bronstejna...?

Takodjer, sadrzi li kolokvij samo prakticne zadatke poput "Izracunaj vjerojatnost ... " ili mogu doci i cisto teoretska pitanja, dokazi?

Koliko ce biti zadataka?

|  | 

| [Vrh] |  | 

| amimica Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Gost 

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 13:47 čet, 13. 1. 2005    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="Anonymous"]Ipak se mogu koristiti formule na A4 papiru i matematički priručnik..[/quote]
 :shock: Mozda se nesto promijenilo od kad sam ja studirao, no ne odredjuju li (jos uvijek) prof i asistenti pravila igre? :-k

A, ako se ne varam, amimica je asistent iz UVISa... 8)
  	  | Anonymous (napisa): |  	  | Ipak se mogu koristiti formule na A4 papiru i matematički priručnik.. | 

Mozda se nesto promijenilo od kad sam ja studirao, no ne odredjuju li (jos uvijek) prof i asistenti pravila igre?   
 A, ako se ne varam, amimica je asistent iz UVISa...
   _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| veky Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

|  |